Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó építési telek
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Építési telek, Balatonendréd,
25 millió Ft
Telekméret: 2 315 m2
BALATONENDRÉDEN ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ!
Balatonendréden, központ közeli, néhány éve aszfaltozott, csendes zsákutcában, ideális lakó- és természeti környezetben 2315 m2 nagyságú építési telek (Rákóczi Ferenc u. 9.) tulajdonosoktól eladó. A telek átlagos szinten karbantartott, régebben termékeny konyhakertnek és gyümőlcsösként hasznosították, néhány termő gyümölcsfa és szőlőtőke ma is megtalálható a területén. A telken van egy teljes felújításra szoruló, vegyes falazatú (vályog, tégla) cseréptetős kb. 60 m2 alapterületű kis ház (veranda. előszoba, szoba, konyha, fürdőszoba, spájz, kamra). A házat az utcafronttól és jobboldali szomszédjától széles előkert választja el, a kert nagyobb ré- sze a ház mögött terül el. A ház villamosított, a telken belül van a csatorna-csatlakozás, a vezetékes víz és a gáz pedig az utcáról közvetlenül beköthető. A előkertben fúrt kút is van. Az utcáról a gépkocsibeállás biztosított. A telek hátsó végén pedig - a falu főutcájáról leágazó rö- vid földútról - lehetséges a telekre való bejutás nagyobb erőgépekkel (traktor stb.) is, ami meg- könnyiti a kert megművelését. A telken a település legújabb beépítési szabályzata szerint két lakóegység helyezhető el (akár különállókként is), a beépíthetőség 30 %. A házas ingatlan jelenleg tehermentes osztatlan közös tulajdon, a házat 2021 augusztusa óta sen- ki nem lakja (a tulajdonosok nem Balatonendréden laknak), megvásárlása esetén azonnal elfog- lalható. A házas telket jelenlegi állapotában a tulajdonosok telekáron kínálják megvásárlásra, irányár 25 millió Ft. A telek az utcáról jelenlétünk nélkül is jól áttekinhető. Kérjük, hogy a +36 20 250 6165 telefonszámon, legelőször lehetőleg sms-ben szíveskedjenek ér- deklődni.
Eladó Építési telek, Piliscsaba,
25.5 millió Ft
Telekméret: 1 350 m2
Piliscsabán 25%-os beépíthetőségű, sík építési telek eladó.
Bővebb információ és megtekintés: Belányi Zsolt +36209649941   Piliscsabán, a Klotildliget vasútállomás közelében teljesen sík, Lke-1/a (laza beépítésű, túlnyomó részben kialakult kertvárosias lakóterület) övezeti besorolású, beépítésre alkalmas belterületi telek eladó. A telken nem található építmény, a közútról saját magánúton érhető el, a magánutat az ár tartalmazza. Minden közmű az utcáról bevezethető, a közműcsatlakozásokhoz az elvi nyilatkozatok rendelkezésre állnak. A környék csendes, ugyanakkor jól megközelíthető, kulturált lakóközösség lakja. A telek Lke-1/a övezetbe tartozik, beépíthetősége 25%, legnagyobb épületmagasság 6 m, így akár befektetési célra is kiváló választás, mert több generációs ház is épülhet rá. Az ingatlan per-, teher- és igénymentes.
Eladó Építési telek, Révfülöp,
37.9 millió Ft
Telekméret: 1 717 m2
87TR2238   Révfülöpön részpanorámás építési telek eladó.   Város:    Révfülöp Ingatlan jellege:    Telek Besorolási övezet:    Belterület Telek területe:    1717 m2 Közmű:    Víz, Villany, Csatorna Révfülöpön, a Balatontól 600 m-re 1717 nm-es, részpanorámás építési telek eladó. Jellemzői: - villany, víz, csatorna, telken bekötve, gáz utcában - Balaton 600 m, központ 5 perc, óvoda, iskola, rendelő 5 perc séta Az önkormányzati előírás szerinti építkezés Lke-2-nt* nagy telkes, kertvárosias lakóterületi övezet egyedi és részletes előírásai: - Minden, a megengedett telekméret 60%-át elérő építési telek,- beépíthető. - A kialakítható legkisebb telekterület Lke-2-nt övezetben 1000 m2. - A telekhatárok legkisebb megengedett mérete legalább 20 m, az Lke-2-nt* övezetben 14 m. - Az épületek jellemzően szabadon állóan helyezhetők el. A területen oldalhatáron állóan, ikresen formában is építhető épület. - A telkek maximális beépítettsége 20 %. - A megengedett legnagyobb építménymagasság 4,50 méter. - Az építési telkek legalább 70%-a zöldfelületként alakítandó ki. - A szintterületi mutató megengedett mértéke: 0.35 Az ingatlanra készültek építési tervek igény esetén megvásárolhatóak.
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Budapest, III. kerület,
188 millió Ft
Telekméret: 1 002 m2
03TC1317 Csillaghegy Duna felőli sík részén 1002 nm-es, 3 lakásos társasház építésére alkalmas telek eladó.
Bővebb információ és megtekintés: Kiss Krisztina +36708825055 http://www.korultekintoingatlan.hu/adatlap.php?id=03TC1317 Csillaghegy Duna felőli sík részén 1002 nm-es, 3 lakásos társasház építésére alkalmas telek eladó. Városrész: Csillaghegy Ingatlan jellege: Telek Nappalik száma: 5 Egyéb szobák száma: 1 Hasznos lakóterület: 175 m2 Telek területe: 1002 m2 Közmű: Víz, Villany, Gáz, Csatorna, Vízóra Fűtés: gázkazán Csillaghegy Duna felőli, sík részén, de nem árterületen 1002 nm-es, többszörösen összközműves, 3 lakásos társasház építésére is alkalmas telek eladó. A telken jelenleg egy két lakásos, egy szintes ház, egy üzlethelyiség és egy faház van, amelyek átépíthetőek, bővíthetőek, de esetleges lebontásuk esetén teljesen új, akár 3 lakásos társasház is építhető a telekre. Beépíthetőség: 25 %, utcafronti szélessége 24 m, hosszúsága 42 m. Övezeti besorolás: Lke-1/0-1 Bruttó szintterületi mutató: 0,4 % Max. építmény magasság 5 m. Budapesti kínálatunk honlapja: http://www.korultekintoingatlan.hu Észak-budai agglomerációs kínálatunk: http://www.korultekinto.hu
Eladó Építési telek, Budapest, III. kerület,
125 millió Ft
Alapterület: 81 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 2 + 1 szoba
Csillaghegy Duna felőli, sík részén 764 nm-es telek rajta kis házzal eladó.
Bővebb információ és megtekintés: Kiss Krisztina +36708825055   03HC9518 Megtekintés és bővebb információ: Kiss Krisztina  +36708825055   Csillaghegy Duna felőli sík részén 764 nm-es telek rajta kis házzal eladó.   Városrész:Csillaghegy Ingatlan jellege:Telek Telek területe:764 m2 Közmű:Víz, Villany, Gáz, Vízóra   Csillaghegy Duna felőli részén, nagyon csendes kis mellékutcában 764 nm-es sík telek a rajta lévő, 81 nm hasznos lakóterületű, nappali + 2 hálószobás, jó állapotú családi házzal eladó. A ház az 1950-es években épült, 1983-ban felújították, ekkor cserélték ki a villamos- és a vízhálózatot. Ipari áram van. A telken található még egy 47 nm-es melléképület is. A ház bővíthető, az alapterülete is, illetve emelet is húzható rá, vagy új ikerház is építhető a telekre. A telek belterületi lakóövezeti telek, 25%-os beépíthetőséggel. Utcafrontja 10 m.
Eladó Építési telek, Vác,
24.9 millió Ft
Alapterület: 1 723 m2
Vác Bácska dűlőn, panorámával a Naszály-hegyre 1723 nm-es, enyhén lejtős építési telek eladó.
Bővebb információ és megtekintés: Szőllőssy Mária +36706771355   Vác Bácska dűlőn, panorámával a Naszály-hegyre 1723 nm-es, enyhén lejtős építési telek eladó. A telek -utcafronti szélessége 21, hosszúsága 81 m, - LK1 besorolási övezetbe tartozik, - beépíthetősége 20%. - A legmagasabb építmény magasság 5 m lehet, - a legkisebb zöldfelület 75%. Víz, gáz a telken belül, áram bekötési lehetőség a telek mellett, csatorna nincs. Fekvése: K-D-NY.
Hitelre is!

Sürgős

Eladó Építési telek, Csemő,
7 millió Ft
Telekméret: 910 m2
Csemő központhoz közeli részén Telek eladó!
Csemő közkedvelt, de mégis csendes utcájában 910 nm-es építési telek eladó!   Az ingatlant aszfaltos útról lehet megközelíteni. Környezete rendezett lakóövezeti. Kerítve nincs, de a telek határvonalai jól látthatóak.   Közművek közül a gáz és a villany (3 fázis) telekhatáron belül vannak. Víz és csatorna az utcában megtalálható. A vízellátást fúrt kút biztosítja.   A terület rendezett, építkezésre alkalmas.   Övezeti besorolása LF  Beépíthetőség: 30%   Megengedett épületmagasság: 4,5m      Irányára: 7 M Ft Érdeklődését megadott elérhetőségeim egyikén várom a hét bármely napján. Az ingatlant rugalmasan tudom mutatni. Tel.: 0620/406-0896 vagy 0670/602-1326   Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, ingyenes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Közreműködésünknek köszönhetően kedvezményesebb hitelre tehet szert, mintha önállóan a bankban intézné ügyeit, továbbá az ingatlan megvásárlásával kapcsolatos teljes körű ügyintézést is biztosítunk. Jelzáloghitel, babaváró hitel, CSOK, személyi kölcsön igényét vásárlástól függetlenül díjtalanul elintézzük Önnek.      
Eladó Építési telek, Győrújbarát,
30 millió Ft
Telekméret: 2 741 m2
Szobák: 2 szoba
Győrújbaráton eladó egy 2741,m2-es domboldali telek, melyen van egy 80 m2 ház.  A telek magánútról közelíthető meg.    A ház 1900 as évek elején épült, 40  éve a tetőt cserépre cserélték. A telken villany van, más közmű nincs.   Ha nem szeretne a nyüzsgő, zsúfolt településen élni, inkább vágyik a csendre, a gyönyörű kilátásra, akkor ezt az ingatlant szívesen megmutatom Önnek.     További kérdéseivel keressen bizalommal: Pfeiferné Zsuzsa
Eladó Építési telek, Őrbottyán,
27.5 millió Ft
Telekméret: 890 m2
Őrbottyán új építésű családi házas részén széles utcafrontú összközműves építési telek eladó. Építhető rá ikerház vagy 2 db különálló családi ház is.  TEKINTSE MEG IRODÁNK TOVÁBBI KÍNÁLATÁT LOGÓNKRA KATTINTVA. INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL tudunk segíteni a legkedvezőbb hitel kiválasztásában! Várjuk megtisztelő hívását időpont egyeztetéshez.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Építési telek, Kecskemét,
50 millió Ft
Telekméret: 1 027 m2
Szobák: 3 szoba
Kiváló építési telek Kecskeméten prémium lokációval
Kiváló építési telek Kecskeméten prémium lokációval Jellemzők:   -1027nm -30% beépíthetőség -Petőfiváros szuper lokációval -csendes, nyugodt utca -összközmű -akár kettő egység is építhető a telekre -azonnal birtokba vehető -jelenleg egy bontandó vagy felújítandó nagyobb épület áll a telken garázzsal, melléképületekkel   Fix ár: 50 M ft.   Érdeklődni hétfőtől szombatig! 06-20/212-4883
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Kecskemét,
9.2 millió Ft
Telekméret: 3 545 m2
Telek eladó jó helyen
Kecskemét Hetényi út mellett, építésre alkalmas terület eladó. Jellemzői: -3545 nm kivett terület, NEM kell kifüggeszteni!!! -5 % beépíthető -Csendes helyen található -Áram bekötve   Hívjon!!!
Eladó Építési telek, Kecskemét,
14.99 millió Ft
Alapterület: 1 105 m2
Eladó telek Kadafalván, 2 kis melléképülettel!
Eladó kizárólag a FOCUS INGATLAN kínálatából, Kadafalva nyugodt részén, 1105 nm nagyságú építési telek, 2 melléképülettel. - masszív, beton alapra épült 25 nm tégla épület, pincével ( jelenleg lakhatásra alkalmatlan ) - kb. 10 nm könnyűszerkezetes épület ( könnyedén bontható ) - szabadon álló beépítési mód - 20% -ban beépíthető - gáz az utcában - villany a telek előtt - víz az utcában - szennyvíz elvezetés derítővel megoldható   További kínálatunkért látogasson el a FOCUS INGATLAN weboldalára! FOCUS INGATLAN - Veled a középpontban!    Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni!    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»