Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó mezőgazdasági terület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Mezőgazdasági terület, Helvécia,
16.8 millió Ft
Telekméret: 80 000 m2
Eladó szántó!
Eladó Helvécián mezőgazdasági terület!   Helvécián a Hetessor düllőben eladó egy folyamatosan művelt, szántó besorolású 8 Ha-nyi földterület. Víz, villany található rajta. Könnyen megközelíthető, betonút mellett.   Gazdálkodásra alkalmas!   Hívjon és mutatom!
Építési telek

Gazdálkodás

Jó közlekedéssel

Vállalkozás

Eladó Mezőgazdasági terület, Kecskemét,
9.9 millió Ft
Telekméret: 21 859 m2
ELADÓ 2,1 HEKTÁROS FÖLDTERÜLET KECSKEMÉT-KADAFALVÁN!!
Az ingatlan Kecskemét közkedvelt részén, Kadafalván, annak külterületén helyezkedik el. Megközelíthetősége: 400 méter jó minőségű földúton keresztül elérhető; a közelben a buszmegálló 850 méter, autóval az iskola, óvoda, orvosi rendelő 4 perc, az Auchan, Aldi 6 perc, a városközpont 14 perc. A terület két helyrajzi számon fekszik, mely együttesen 21.859 m2. Beépíthetősége 3 %, mely összevonást követően 655 m2-t jelent. Közművek közül villany és fúrt kút lett kiépítve. Extrák: - lehetőség van nagyobb földterület megvásárlására is - gazdálkodásra, vállalkozás telephelyének kialakítására kiváló Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal!
Építési telek

Gazdálkodás

Jó közlekedéssel

Vállalkozás

Eladó Mezőgazdasági terület, Kecskemét,
4.9 millió Ft
Telekméret: 9 706 m2
GAZDÁLKODÁSRA KIVÁLÓ TERÜLET ELADÓ KECSKEMÉT-KADAFALVÁN!!
Az ingatlan Kecskemét közkedvelt részén, Kadafalván, annak külterületén helyezkedik el. Megközelíthetősége: 230 méter jó minőségű, széles földúton keresztül elérhető; a közelben a buszmegálló 650 méter, autóval az iskola, óvoda, orvosi rendelő 4 perc, az Auchan, Aldi 6 perc, a városközpont 14 perc. A terület 4 helyrajzi számon fekszik, melyek mérete összesen 9706 m2. Beépíthetősége 3 %, mely összevonás esetén 291 m2-t jelent. Közművek közül a villany az utcában, fúrt kút kiépíthető. Extrák: - lehetőség van nagyobb terület megvásárlására is - az ingatlan vételéhez nincs szükség földműves végzettségre - gazdálkodásra, vállalkozás telephelyének kialakítására kiváló Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal!
Zöldövezeti

Eladó Mezőgazdasági terület, Leányvár,
12.99 millió Ft
Telekméret: 38 682 m2
Erdő eladó Leányváron
Megvételre kínálok Leányváron egy erdőt, mely egy 7 Ha-os terület többségi tulajdonrésze, annak minden lehetőségével együtt. Aranykorona értéke 26.64. Az ingatlan a város határától kb 2 km-re a Kender-hegy oldalában fekszik, csapadékos időben csak terepjáróval közelíthető meg.  A terület kb 50 %-ban körbekerített, változóan meredek, sűrűn benőtt. Közmű legközelebb Leányváron van, így vízvételhez kút fúrása szükséges. A terület határán csordogál a kenyérmezei patak mellékága. A közvetlen közelben 100 Ha csipkebogyó ültetvényt telepítettek, így akár méhészkedésre is kiváló lehetőség. Értékegyeztetéssel hétvégi telket, esetleg szántót beszámítunk Esztergom 15 km-es körzetében. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon.          
Eladó Mezőgazdasági terület, Kiskunhalas,
3.6 millió Ft
Telekméret: 2 838 m2
Kiskunhalas, Sóstói-szőlőkben, 2838 m2-es terület eladó
Bács-Kiskun megye Kiskunhalas, Sóstói-szőlőkben, 2838 m2-es terület eladó. Áram a telken megtalálható, vízvételezés hidroforról lehetséges. Található rajta egy 2,5x4 m-es gazdasági épület. Gazdálkodásra kiválóan alkalmas a terület. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában. Bővebb információért keressen bizalommal!
Eladó Mezőgazdasági terület, Cserkút,
15 millió Ft
Alapterület: 34 m2
Állapot: Új építésű
Szobák: 2 szoba
Pécs Cserkútnál a Szikuti dűlőben eladó egy 1210 m2-es zártkerti,mûvelés alól kivett terület egy 35 m2-es tégla gazdasági épülettel. Az épület felújítása elkezdődött. A tető és a cserépfedés ki lett cserélve, a nyílászárók műanyagra lettek cserélve, hőszigetelt üvegezéssel. A fa födém is fel lett újítva. A padlástérben egy lakószoba került kialakításra. Az épület külső hőszigetelése is elkészült, hálóval, alapréteggel. A tetőtér br. 35 m2, és a fürdő-wc kialakítása még befejezésre vár. Villany van a házban, a vízellátás ciszternából hidrofórral történik. A szennyvízakna ki van ásva, kiépítése még hátravan. A telek körbe van kerítve, rajta gyümölcsfák teremnek. A földszinten kb. 15 m2-es falazott boltíves pince csatlakozik. Némi ráfordítással, ötlettel barátságos kis lakható ház alakítható ki. Közel a 6-os út, Pécs, bővítésre, gazdálkodásra, állattartásra is alklamas. A tulajdonviszonyok rendezettek, gyorsan bírtokba vehető.
Jó közlekedéssel

Eladó Mezőgazdasági terület, Szeged,
300 millió Ft
Telekméret: 82 733 m2
Kitűnő lehetőség az Algyői útnál 8 hektáron!
  Szegednél, Algyői út mellett 82 733 nm-es „legelő” megnevezésű ingatlan eladó. Átminősítés után több célra is hasznosítható. Az ingatlanhoz kapcsolódóan további 4 hektár terület („kivont ipartelep” megnevezésű, irányára: 1,03 milliárd Ft) vásárolható, s így egybefüggő 12 hektár terület nyerhető!   Részletekről érdeklődni nálam tud! Ha nem tudom azonnal fogadni hívását, visszahívom, türelmét előre is köszönöm! Megtekinteni kizárólag előzetesen (telefonon) egyeztetett időpontban lehetséges!!! Komoly érdeklődők jelentkezését várjuk. További tájékoztatásért forduljon hozzám bizalommal! VÁROM HÍVÁSÁT! (Ha nem tudom azt azonnal fogadni, visszahívom.)
Eladó Mezőgazdasági terület, Szomód,
9.8 millió Ft
Alapterület: 3 402 m2
Számomra is nagyon kedves helyen, Szomódon a Csengervölgyben található zártkertet ajánlom megvételre. Ez esetben nem csak egy olcsó szlogen, hogy a nyugalom szigete......, ez valóban az, amihez gyönyörű panoráma párosul.......és mindez a falu határában a faluhoz egészen közel. Zártkert besorolású terület összesen 3402 m2, ami 2467 m2 szántó egy 30 m2-es gazdasági épülettel, alma-, körte-, meggyfákkal. és pincével, a további 755 m2 pedig lankás dombtetőn, kordonos művelésű szőlő. A terület a két szomszédos területtel bekerítésre került a vadkárok megelőzésére, ez azt is jelenti, hogy bármilyen zöldség, takarmány növény biztonságosan termeszthető. Villanyáram rendelkezésre áll az épületben és a zártkert autóval jó minőségű úton megközelíthető. A présházban kialakítottak egy szobát pihenésre, hűsölésre, de akár egy kisebb kályhát is lehet üzemeltetni amihez a kémény rendelkezésre áll. Természetesen nem maradhat el a szőlő feldolgozására szolgáló helyiség sem, amiben egy szőlőprés is található és a boltíves, boros pincét is innen a présházból tudjuk megközelíteni. Stabil tégla épület, ami síkpala fedést kapott, jelenleg is használható állapotú, de némi felújítás után igazán barátságossá tehető. Ajánlom azoknak, akik nyugalomra, csendre vágynak és maguknak szeretnék megtermelni a családjuknak a friss zöldséget, gyümölcsöt, vagy aki kedvet érez a szőlő műveléshez, Jöjjön, nézze meg velem ezt a kis csoda helyet, higgye el, nagyon könnyű beleszeretni.....:)
Azonnal költözhető

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Mezőgazdasági terület, Tótkomlós,
14.9 millió Ft
Alapterület: 96 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítás alatt
Szobák: 2 + 1 szoba
ELADÓ TANYA TÓTKOMLÓSON! 5600 M2 terület!
ELADÓ TANYA TÓTKOMLÓSON! 5600 M2 terület! A településhez közel, de mégis csendes, NYUGODT helyen 1194 m2-es telken található a művelési ág alól kivetett "tanya" megnevezésű ingatlan, amelyen egy 96 m2-es KÉNYELMES 2+1 szobás lakóház helyezkedik el. A tanya részét képezi egy közvetlenül hozzá kapcsolódó, 4589 m2-es szántó, a gazdálkodni vágyók tökéletes választása, mely önálló helyrajzi számmal szerepel. Az épület falazata VÁLYOG és TÉGLA, adottságai közé tartozik, hogy a felújítása során az elektromos-, víz-, csatornahálózat és nyílászárók cseréjét is elvégezték. A konyha és fürdőszoba pedig újonnan kiépített PADLÓFŰTÉSSEL rendelkeznek. Az ingatlan teljes közművesítettséggel bír, amely víz, gáz és villányellátást (3 fázist is) jelent, míg a szennyvízelvezetés saját emésztőbe történik. A széleskörű lehetséges funkciók érdekében a területen különböző méretű MELLÉKÉPÜLETEK, ólak, valamint egy nagy méretű GARÁZS található. Ismerje meg a vidéki élet nyugalmát és szabadságát, valósítsa meg álmai otthonát vagy gazdálkodjon saját földjén! Nézze meg ezt a KÍVÁLÓ LEHETŐSÉGÉT jelentő tanyát! Ajánlom mindenki figyelmébe, aki szereti a tágas, természetközeli területeket és otthona lehet egy igazi vidéki tanya. Az ingatlanra CSOK nem vehető fel! Forduljon hozzám bizalommal!
Eladó Mezőgazdasági terület, Dunaharaszti,
25 millió Ft
Alapterület: 55 163 m2
Dunaharasztin a Kék-Tóhoz közel, a Haraszti út mentén megvételre kínálunk 55.163 nm mezőgazdasági területet. A terület szántó megnevezéssel szerepel a tulajdoni lapon, a mellékelt rajzon 056/17 hrsz- számmal jelzett. Irodánk 28 éves szakmai tapasztalattal áll ügyfelei rendelkezésére! Amivel segítjük az Ön ingatlan vásárlását: - ingyenes hitelügyintézés (CSOK és Babaváró és egyéb hitel ügyintézése is) - jogi háttér, - földhivatali ügyintézés, - energetikai tanúsítvány ügyintézése, - a vevő számára ingyenes az ingatlanközvetítés. Várom szíves megkeresését!
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Mezőgazdasági terület, Tatabánya,
35 millió Ft
Telekméret: 5 400 m2
Tatabányán 5400 nm telek eladó
Tatabánya Kertvárosi övezetében egy különlegesen szép környezetben egy jelentős nagyságú közel 5400 m 2 –es telek eladó, 10 %‐os beépíthetőséggel. A terület szomszédságában, kertvárosi oldalról lakóterületek és kisebb gazdasági területek találhatók. Északi oldalán oktatókert, melyen mezőgazdasági tevékenység folyik. Keletről a Tatabánya‐Tata kerékpárút és az Által‐ér határolja a területet (országos ökológiai hálózat ökológiai folyosó a vízfolyás mentén mintegy 80 m szélességben). Déli oldalán a Lapatári Malom, amely 1753‐ban épült az Esterházyak uradalmi építésze, Fellner Jakab tervei alapján A terület az Alkotmány utca irányából önkormányzati tulajdonú útról jól megközelíthető gépjárművel, az 1. sz. főút és az M1 autópálya – Tatabánya centrum csomópont – kb. 5 perc alatt elérhető. Az Által‐ér mentén létesült országos jelentőségű kerékpárút irányából szintén megközelíthető a terület. A legközelebbi buszmegálló alig pár perc sétára található a Lapatári úton, melyről a központ 15‐20 perc utazási idővel érhető el. A terület a belterület mellett helyezkedik el, jelenleg is használatban van, így a közművesítettsége megoldható az új tulajdonos számára ( Az Alkotmány utcáról áram, gáz, víz, internet, bekötése, csatlakozása lehetséges). A terület hordozza a város nyújtotta biztonságot, és egyben a minőségi szolgáltatások viszonylag gyors elérhetőségét. A helyi építési szabályzat szerinti A Km jelű, különleges terület – malom építési övezetben a meglévő műemlék Lapatári malom épülete szomszédságában a majorsági állattartással összefüggő gazdasági és szolgáltató rendeltetés, a kerékpáros turizmussal és az örökségvédelmi érték bemutatásával összefüggő szolgáltatások, valamint alkotóműhely, műterem építmények helyezhetők el.. A főrendeltetésű épületben kialakítható tulajdonosi lakás, szolgálati lakás, szállás jellegű rendeltetés építhető. A fentiek alapján a telek és annak környezete hosszú távon megőrzi a majorsági hangulatát. Azon embereknek, családoknak ajánlom a területet akik szeretik a természet közelségét, a madárdalt, törekszenek az önellátásra, bió termékek előállítására. Művészek, alkotók remek elvonuló helyeként szolgálhat. Irányár:35 M. Azonosító:1125/3
Zöldövezeti

Eladó Mezőgazdasági terület, Alsónémedi,
320 millió Ft
Alapterület: 150 000 m2
Állapot: Kiváló
Eladó gazdaközpont ENGEDÉLYEKKEL, azonnal indítható építkezés, vállalkozásra alkalmas
Gazdaközpont, engedélyekkel és aszfalt útról megközelíthető! Alsónémedin remek elhelyezkedéssel az 5 út közelében eladó 15 hektár terület. A gazdaközpont engedélyekkel rendelkezik így a megvásárlást követően azonnal indítható az építkezés, vállalkozás. Új aszfalt útról közelíthető meg, 150m jó minőség föld út vezet a kapuig. Az ingatlan 3 HRSZ számból tevődik össze mely áll: 2 hektár gazdaközpont teljesen körbe kerítve 10 hektár legelő 3 hektár akácerdő (a vételár nem tartalmazza) kb 10 éves akácfákkal Az ingatlant 9 m-es úszókapun lehet megközelíteni, fúrt kút van, 3x32 amper villany a telken belül. Remek lehetőség Budapest határában. Várom hívását! Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, hamarosan visszahívom! Hétvégén és esténként is nyugodtan kereshet bizalommal!

Független, ingyenes hitel-CSOK ügyintézéssel segítem kedves Ügyfeleimet, igen kedvező ajánlatokkal folyamatosan!
 Ha az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanját, ebben is nagyon szívesen segítek. 
Az Ingatlancorner kft. igen alacsony közvetítői díjjal, a legmagasabb színvonalon képviseli az Ön érdekeit.

 Ellenőrzött partnerként várom megtisztelő bizalmát! 
 https://partner.ingatlan.com/tarr.krisztian
1
2
3
4
5
»