Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó iroda családi házban
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Iroda családi házban, Nyíregyháza,
29 millió Ft
Alapterület: 87 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 3 szoba
Irodát keres forgalmas helyen? Megtalálta!!!
Nyíregyháza forgalmas utcájában, 150 nm-es telken 2+1 szobás iroda eladó. - A téglaépület nyílászárói az eredeti fából készültek.  - Elhelyezkedéséből adódóan kiváló ügyvédi irodának, orvosi rendelőnek, vállalkozások irodai munkáihoz. - Az épületben 2+1 szoba, konyha, zuhanyzós fürdőszobának kialakított helyiség, mosdó WC-vel és egy előtér található az alaprajz szerinti elrendezésben. - A tető héjazata jó állapotú pala.  - Az épület kívül-belül felújítandó,87 nm, a belmagassága 3 m-nél nagyobb. - Fűtése gáz-cirkó, ablakain redőny található - Burkolata két szobában laminált parketta, a kis szobában padlószőnyeg, az előtérben és vizes helyiségekben járólap. - A házhoz tartozó telken parkolók kialakítása lehetséges. - Biztonságáról riasztó gondoskodik. - Felújítása időszerű, de ha megegyezés születik, jól jár vele.
CSOK igényelhető

Exkluzív ajánlat

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Vállalkozás

Eladó Iroda családi házban, Kecskemét,
169.9 millió Ft
Alapterület: 480 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Szobák: 6 szoba
ELADÓ VÁLLALKOZÁSI CÉLRA ALKALMAS CSALÁDI HÁZ KECSKEMÉTEN!!
Az ingatlan Kecskemét közkedvelt, kertvárosi részén, a Külső-Behtlenvárosban található. A közelben óvoda, iskola, kisbolt, a városközpont gyalogosan is könnyen elérhető, autóval pár perc. Az épület 646 m2-es telekterülettel rendelkezik, tégla építésű, részben szigetelt, összközműves. Elosztását tekintve 3 részre bontható, melyek külön-külön és egyben is funkcionálhatnak: - CSALÁDI HÁZ: 100 m2-es alapterületű, fűtéséről kondenzációs és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. Hatalmas nappali, konyha + étkező, kamra, fürdőszoba, külön WC, illetve egy nagyméretű szoba jellemzi. A helyiségek nagyságából adódóan, kisebb ráfordítással könnyedén 3 különnyíló szoba is kialakítható. A klimatizált nappaliból egy 20 m2-es teraszra léphetünk ki. Parkosított udvarán garázs, fúrt kút, gyümölcsfák, veteményes kert. A ház részben alápincézett. - ÉTTEREM: 120 m2-es alapterületű. Kialakítása: kiszolgáló pult a nagyteremben, egy különterem, melyből nyílik a kerthelyiség, ezen kívül mosdók, raktárak, illetve egy 16 m2-es garázs áll rendelkezésre. - RENDEZVÉNYTEREM: 260 m2-es alapterületű, mely az étterem és a családi ház felett, az emeleten helyezkedik el. 100 fő befogadására alkalmas, klimatizált, 20 fős különteremmel, női, férfi mosdókkal. A konyha és a kiszolgáló helyiségek az EU szabványnak megfelelnek. Lakossági és ipari áram, illetve gáz áll rendelkezésre, a városi víz is két órával biztosított. Extrák: - az épület két oldalán 10 gépkocsi beállására kialakított parkoló Igény esetén az étterem más vállalkozási célra is átalakítható! Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Iroda családi házban, Nyíregyháza,
29 millió Ft
Alapterület: 67 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 + 1 szoba
Irodát keres forgalmas helyen?
Nyíregyháza forgalmas utcájában, 150 nm-es telken 2+1 szobás iroda eladó. - A téglaépület nyílászárói az eredeti fából készültek.  - Elhelyezkedéséből adódóan kiváló ügyvédi irodának, orvosi rendelőnek, vállalkozások irodai munkáihoz, de családi házzá történő visszaminősítése is lehetséges. - Az épületben 2+1 szoba, konyha, zuhanyzós fürdőszobának kialakított helyiség, mosdó WC-vel és egy előtér található az alaprajz szerinti elrendezésben. - A tető héjazata jó állapotú pala. - Az épület kívül-belül felújítandó, hasznos alapterülete 67 nm, a belmagassága 3 m-nél nagyobb. - Fűtése gáz-cirkó, ablakain redőny található - Burkolata két szobában laminált parketta, a kis szobában padlószőnyeg, az előtérben és vizes helyiségekben járólap. - A házhoz tartozó telken parkolók kialakítása lehetséges. - Biztonságáról riasztó gondoskodik. - Felújítása időszerű, de ha megegyezés születik, jól jár vele.