Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó telephely
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
ÚJ AJÁNLAT

Eladó Telephely, Pécel,
189 millió Ft
Alapterület: 660 m2
Építési mód: Tégla
Budapesttől és az M0-ás autópályától pár percre Pécelen, sorompóval zárt területen, többféle tevékenységre is alkalmas 660m2-es ipari ingatlan eladó! Az ingatlan kétszintes épület emeletén helyezkedik el, amelyhez 2 tonnás teherlift, 2db felszíni parkoló és 2db rakodó terület tartozik. (További parkolóhelyek bérelhetők.) Recepció, öltözők, mosdók-zuhanyzók, raktárak, hűtőkamrák és munkaterületek lettek kialakítva benne, de mivel mindenhol gipszkarton fal van, ezért a vevő igényei szerint szabadon alakítható, pl. élelmiszergyártásra vagy edzőteremnek is kiválóan alkalmas lehet.  Az épületbe 3x36A áram lett bevezetve, a helyiségek légkondicionáltak, a fűtés cirkóval és radiátorokkal megoldott. Az ipari parkban 24 órás porta és biztonsági szolgálat működik, kamerarendszer ki van építve. Irányár: 189Mft Hivatkozási szám: 2517734. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Tamás +36 20 944-7025 sapitamas@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!          
Eladó Telephely, Nagykőrös,
157 millió Ft
Alapterület: 500 m2
Telephely főút mentén
Kecskemét és Nagykőrős között  35 000 nm-es telephely 500 nm felépítménnyel eladó. A major az épülő 44-es főútról közvetlen lehajtóval rendelkezik KMÜ1 övezetben. Aszfalt bekötőúton megközelíthető. Kamionforgalom és teherszállítás lebonyolítására, logisztikai állomásnak, ipari, kereskedelmi, mezőgazdasági szolgáltató tevékenység folytatására alkalmas. - 500 nm felépítmény  - 300 nm szolgálati ház építhető - a csarnok ajtók magassága 4,5 és 3,8 méter - fatüzeléses  kazán - ipari áram (3x25 A, bővíthető) - 2 db  70 méteres fúrt kút  - több bejárat a területre - lovas karám Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni!   Ingatlant Fortunától! Legyen hozzánk szerencséje!
Eladó Telephely, Szolnok,
8.9 millió Ft
Telekméret: 597 m2
Szolnokon telephelynek való terület
Eladó telephely Szolnokon a Csaba út közelében 597 m2-es összközműves telek eladó. Könnyűszerkezetes 214 m-es csarnok épület építése van folyamatban. A vas szerkezetek benne vannak az árban. Az utcafront szélesége 24 méter. Készültségi foktól függően az ár emelkedik. A terület többféle vállalkozás telephelyének ideális lehet. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal!   Irányár: 8,9 M Érd: 20 231 66 44  
Eladó Telephely, Salgótarján,
58 millió Ft
Alapterület: 225 m2
Építési mód: Acélszerkezetes
Állapot: Átlagos
Eladó Ipari Ingatlan Salgótarján A 21. sz. főút bevezető szakaszán közvetlenül a MOL kút mellett eladó egy 225 nm ipari ingatlan 1694 nm telken. Közművekkel ellátott, jelenleg használaton kívüli épület. Korábban üzemelt éterem, ill. gyártó csarnokként is. A telephelyen belüli parkolóhelyek a betonozott udvaron.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Telephely, Mosonmagyaróvár,
122.5 millió Ft
Alapterület: 122 m2
Építési mód: Acélszerkezetes
Állapot: Új építésű, azonnal költözhető
Szobák: 2 szoba
Ipari területen ipari telephely eladó!
Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában! Mosonmagyaróváron, iparparkban, 2180m2-es telken kínálunk újonnan épült, 122m2-es iroda-műhely épülettel ellátott telephelyet. A telephely kiválóan alkalmas kamionok, tehergépjárművek telephelyének, pihenőhelynek, logisztikai feladatok ellátására. Továbbá összeszerelési munkák, kereskedelmi tevékenység folytatására. -A terület aszfaltozott útra nyílik. Szinte a teljes, 2180m2-es terület nagy teherbírású bazaltbeton/térbeton burkolatot kapott. Alkalmas kamionok fogadására, raktározásra, kültéri logisztikai tevékenységre. -Az épület acélvázas szerkezetű, nagy belmagassággal. Területe 122.5m2 amelynek fele része irodaként kialakított, másik fele műhelyként használható. Az irodai rész feletti 60m2-es belső terület beépíthető további irodák vagy lakás kialakítható. - Az irodai rész hőszivattyús fűtés-hűtés ellátott, beépített fan-coil fűtő-hűtő berendezésekkel. Az informatikai hálózat teljesen kiépített. Az irodai rész két irodából, konyhából, étkezőből, két mosdó-wc helyiségből áll. A belső befejezés magas minőségű anyagokból készült. -A műhely két ipari kapuval ellátott, belső része 60m2 területű és további 60m2-es terület használható az iroda feletti részen. Itt a közmű felállások is megtörténtek, így könnyen beépíthető továbbá irodáknak vagy akár lakásnak is. -A telek 3 oldalról bekerített, 2m magas, 3D elemes kerítéssel. Az úszókapu 6 méter széles, motoros mozgatásra előkészítve. A kevés zöldterület parkosított, füvesített. -Az ipari terület arányai: kb. 35m X 62m, széles körben ideális további beépítésre, hasznosításra. -Minden közmű bekötésre került. Villanyból 3X32 Amper áll rendelkezésre ami bővíthető. Gáz felállás a telken belül található. -Az övezeti besorolás: GE-TE (egyéb ipari, gazdasági övezet), szabadon álló telepszerű beépítés, 50% beépíthetőség, 10.5m épület magasság. Az ipari telephely irányára: 122.500.000.-Ft + Áfa Akár a teljes cég is eladó telephellyel együtt. A 30 éve működő cég minden évben kiválóan teljesített. Részletekről érdeklődjön a megadott elérhetőségeken. Igény esetén csak az ipari épület is eladó. Az épület áthelyezhető, mobilizálható. Ennek kedvezményes áráról érdeklődjön telefonon! Amennyiben a mosonmagyaróvári ipari telephely, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon!
Eladó Telephely, Jászberény,
65 millió Ft
Alapterület: 210 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítás alatt
Szobák: 3 szoba
Jászberényben főúton eladó vagy kiadó egy több lehetőséget kínáló ingatlan
Jászberényben eladó vagy kiadó egy kockaház nagy műhellyel. Az ingatlan főúton helyezkedik el. Szerkezetét tekintve jó állapotú, jelenleg a fő épület felújjítás alatt van, melyben talalható és kialakítható két üzlethelyiség,egy tea konyha egy higéniai helyiség két raktár . A ház 80 nm-es. Tető szerkezete jó állapotú. A műhely teljesen új építésű, teglaból épült tető szerkezete is új. 3 fázis talalható benne. Telek méretét tekintve 700nm. Bármilyen vállalkozás bővítésérer alkalmas lehet illetve vállalkozás bővítésre egyxaránt. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését  kérem keressen bizalommal.
Azonnal költözhető

Sürgős

Eladó Telephely, Oroszlány,
19.9 millió Ft
Alapterület: 65 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítás alatt
Szobák: 2 szoba
Felújítás alatti üzlethelyiség/raktár/telephely eladó Oroszlányban
Ritka lehetőség Oroszlány központjában! Eladó különálló épület, melyből bármilyen célú ingatlan kialakítható! Tégla épület, mely a városközponttól néhány percre található, lakóövezetben, tömbházak között. Az ingatlan saját helyrajzi számmal rendelkezik, 65 m2 alapterületű, felújítandó. A felújítás első lépései már megtörténtek. Jelenleg egy nagyobb és egy kisebb helyiségre van osztva, nyílászárói korszerű műanyagok, és a villanyhálózat korszerűsítése az épületen belül is megtörtént. A nagyobb utcafronti két, nagy ablakkal és utcára nyíló ajtóval rendelkezik. Ebből nyílik a kisebb helyiség, amiben korábban ki volt alakítva egy wc és egy raktár, illetve itt is van egy hátsó kijárat. Ezek falai, alapjai megvannak, de teljes felújításra szorulnak. A villanyhálózat már bővítve lett, a két villanyóra ki lett cserélve. A városi csatorna hálózatra rákötési lehetőség van, a víz már be volt vezetve az épületbe (vízóra nélkül), de a környezet parkosítása, rendezése óta nem lett visszakötve, kialakításra vár.  Az ingatlan korszerűsítésével, hasznosításával kapcsolatban utánajártunk az önkormányzatnál, ahol megerősítettek abban, hogy szinte bármilyen célra hasznosítható az épület. A statikusi felülvizsgálat szerint hivatalosan építhető rá még két emelet, így akár lakás/lakások is kialakíthatóak, lakhatási engedélyt is kaphat. Jelenleg -kivett gazdasági épület- megnevezéssel/besorolással rendelkezik, bármilyen üzleti tevékenységre ki vagy átalakítható (üzlet, raktár, iroda, bemutatóterem - a nagy utcafronti ablakok igazán előnyösek ezekben az esetben). Az önkormányzat kizárólag  garázs-ként nem fog rá működési engedélyt adni, azon kívül csak a képzelet szab határt a felhasználhatóságára! Az ingatlan per és tehermentes, azonnal átadható. A tulajdonjog egy kft-nél van, ami az értékesítés céljából nem annyira lényeges, de mégis egy páratlan lehetőséget is kínál a tulajdonos. Igény esetén a Kft. is megvásárolható az ingatlannal együtt, ami szintén jó lehetőség. A kft. nem friss, 2017-ben alakult, eleinte jó bevétellel majd az utóbbi években nullás elszámolással van fenntartva. Tartozás és beadott pályázat sosem volt így szinte azonnal kihasználhatóak vele az állami támogatások, fejlesztésekhez való pályázatok. Természetesen részletes tájékoztatást adunk a szóban forgó cégról. Az ingatlan hosszútávú befektetésnek ideális, hisz üzletként, irodaként, raktárként és lakóingatlanként is bérbeadható.  Az ár irányár, továbbá + áfa fizetési költség keletkezik.  
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Telephely, Győrújbarát,
250 millió Ft
Telekméret: 20 729 m2
2 Ha GKSZ terület EGYBEN eladó Győrújbaráton, az ár ÁFA mentes
A győrújbaráti ipari parkban 2,0729 hektár Gksz besorolású, kereskedelmi, szolgáltató terület eladó, Győrújbarát Győrhöz közelebbi részén, közvetlen közút mellett. Az ingatlan az M1 és M 83 út közelében fekszik, aszfaltos útról könnyen megközelíthető. Közművek a terület előtt a közelben vannak. HRSZ 3173/5         9940 nm HRSZ 3173/6         9147 nm HRSZ: 3173/4 ÚT! 1642 nm 8500 nm terület építhető be. Építmény magasság 6,5 m Az eladó magánszemély, az ár ÁFA mentes!  
Eladó Telephely, Debrecen,
250 millió Ft
Alapterület: 1 018 m2
Állapot:
Ipari telephely a Monostorpályi úton eladó
Debrecen, Monostorpályi úton lévő 4300 m2-es telephely, nettó hasznos 1018 m2 felépítménnyel eladó, melyből iroda+szociális helyiség 109 m2, fűtött csarnok 362 m2, fűtött raktár 254 m2, fedett szín 293 m2. Utcafront 80 méter, udvaron szilárd útburkolaton kamion forgalom bonyolítható, az ingatlan teljes közművel ellátott. A telephelyhez további bővítési lehetőség is kínálkozik. Az utca felőli épületrész tégla falazatú, míg a további épületrészek szendvicspanel szerkezetűek 3,9 m szabad belmagassággal. A szabályozási terv szerint ipari tevékenységhez köthető általános gazdasági terület, Ga-Ip/16 zónába tartozik, beépíthetősége 40%, legnagyobb magasság 12,5 m. A fotó csak illusztráció.
Áron alul

Azonnal költözhető

Eladó Telephely, Pécs,
73.99 millió Ft
Alapterület: 300 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Pécsett hatalmas telephely több műhellyel és raktárral eladó!
Pécsett, ipari területen található, frekventált helyen, szolgáltató cégek, üzletek közvetlen környezetében elhelyezkedő, kiváló állapotú épület együttest telephellyel együtt kínáljuk megvételre. Az 1010 nm telek szinte teljesen aszfaltozott, 2 oldalról is lehetséges gépjárművel behajtani, ez megkönnyíti az áru rakodást. A főépület mellett még további 3 melléképület, valamint 1 igényes állapotú iroda épület és raktár található. A főépület belső két szintes kialakításával, a térben a termelő, gyártó, vagy szolgáltató tevékenység végzés gazdaságosabb, jobban átláthatóbb, ezáltal hatékonyabb. A teljes épületet melegét 80 kw-os vegyes tüzelésű kazán biztosítja. természetesen az ipari áram bevezetésre került és közművesített a telek. Az üzemi épület és két további épület bármilyen szolgáltató, gyártó, termelő tevékenység végzésre alkalmas, a déli elkerülő út közelsége, és az autópálya miatt kiváló alternatíva. Nekem a legjobban az tetszik a telephelyben, hogy a sok épület helyezkedik el ott, ezért széles skálán mozog a gyártási tevékenységek lehetősége, valamint hogy egy olyan üzemi épület található, ahol a felső szint akár állandó ott lakásra is alkalmas lehet. Minden olyan cégnek ajánlom, aki olyan telephelyet keres, amelyet a saját igényei szerint alakíthat ki. A feltüntetett ár bruttó ár tartalmazza az ÁFÁ-t. A képeklen szereplő berendezési eszközöket, gépeket a vételár nem tartalmazza.
Eladó Telephely, Szolnok,
23.5 millió Ft
Alapterület: 74 m2
Építési mód: Acélszerkezetes
Állapot:
Emelet: Alagsor
Eladó belvárosi autómosó,kozmetikai bérlemény!
Szolnokon  a Plaza mélygarázs parkolójában ELADÓ egy 74nm-es autómosó,és kozmetika bérlemény eszközökkel együtt,cég átruházásával, illetve tulajdonos váltással! Helyiségek: -Kétállásos mosó,valamint egy kis iroda,és egy raktár. Bővítésre lehetőség nyílik még 100-115 nm erejéig,több állás kialakítására,de akár gumisműhely létrehozása is lehetséges! -A bérlemény megvásárlásával együtt, a következő eszközök járnak: -Magasnyomású berendezés /2db  -Habosító rendszer  /2db -Hyundai kompresszor -Nagyteljesítményű ipari porszívó /2db -Kárpittisztító gép /LAV -PURATOR  szivattyú, EU-s szabványnak megfelelő A  több mint 4 éves üzemeltetés eredményeként kialakult egy stabil ügyfélkör. Ez egy kiváló lehetőség olyan befektetőnek, aki nem szeretne cégalakítással,engedélyeztetésekkel, eszközvásárlásokkal  foglalkozni, viszont szeretne akár élete végéig  egy biztos jövedelem forrásra szert tenni! Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását! A tulajdonos lehetőséget biztosít a pontos, részletes tájékoztatásra.
Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Telephely, Pásztó,
11 millió Ft
Alapterület: 12 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Eladó telephely Pásztón! Eladásra kínálom kizárólag a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Pásztón a Fő utcában található 909nm-es használtautó kereskedésként szolgáló telephelyet.  A telken található egy 12 nm-es iroda helység, valamint egy tároló. Az ingatlanba a gáz és villany be van vezetve, víz az utcában megtalálható. A központ pár perc alatt elérhető, ahol egészségügyi és oktatási intézmények, valamint üzletek egyaránt megtalálhatók. Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon! Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig. Eladó ingatlanokat keresünk hazai, illetve külföldi ügyfeleink számára!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»