Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó telephely
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Telephely, Szolnok,
28.9 millió Ft
Alapterület: 72 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szolnokon, a 4-es fő út közelében, a Keszeg utcában eladó telephely! A könnyen megközelíthető 1400 m2-es telken található egy 71 m2-es, téglaépítésű, jó állapotú raktárépület. Az épület le van választva, két helyiségből áll. Kiváló lehet telephelynek, raktárnak.  I R Á N Y Á R: 28,9 Mft Bővebb felvilágosításért várom megtisztelő hívását! Kun Tünde 06-70-4233-3506 www.gesztenyeingatlan.hu
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Telephely, Nagytarcsa,
77.7 millió Ft
Telekméret: 1 770 m2
Megvételre kínálunk Nagytarcsán az ipari parkban egy 1770 nm-es ipari területet, melynek a beépíthetősége 50%
Megvételre kínálunk Nagytarcsán az ipari parkban egy 1770 nm-es ipari területet, melynek a beépíthetősége 50%   Mérete: 50 x 35,4 méter Egy 400 nm-s gépjármű javító műhelyre már elkészült tervekkel rendelkezik! 50% beépíthetőség, Villany van a telken, 3x25 amper, de ez tovább bővíthető! További közművek: Víz, csatorna. A terület beton kerítéssel van körbe kerítve! Két nagykapuval rendelkezik, valamint egy gyalogos kapuval. Az M0-ás és az M31 autóútak 2 perc távolságra vannak! A teklek ára: 89,9 millió forint + Áfa! Várom megtisztelő érdeklődésüket.
Eladó Telephely, Szigetszentmiklós,
299 millió Ft
Alapterület: 965 m2
Eladó ipari ingatlan Szigetszentmiklós 965 m2
Eladó Szigetszentmiklóson egy gyártó tevékenységre alkalmas önálló ipari ingatlan. Telek területe 2780 m2 amelyen egy több jól szigetelt tégla falazatú épület található. Épületek összes területe 965 m2 amelyek egy sorban helyezkednek el a hosszúkás telken. Telek szinte teljes egészében viacolor burkolatú és két utcára nyílik. Átmenő forgalom szervezése megoldható. Bejárat automata kapu, portafülke kialakítva. Épületek belső terein műanyag nyílászárók mindenhol. A légkondicionált üzemi területek konyhával, öltözővel és kulturált mellékhelyiségekkel ellátva. Áram 3 x 80 Amper. Belmagasság 2,7 méter. Ez az ingatlan sok fényt igénylő gyártási tevékenység GAZDASÁGOS végzésére alkalmas. Épületek jól karbantartottak. Az üzem gazdasági övezetben megközelíthető teherforgalom számára. 12 tonna feletti jármű behajthat az ingatlan területére, de olyan vállalkozásnak ajánlom aki nem napi szinten végez kamionos ki- és beszállítást. Környezetében ipari és szolgáltató létesítmények. Irányár: 299 Millió Ft. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 16 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Telephely, Szigetszentmiklós,
173 millió Ft
Alapterület: 611 m2
Üzem gyár Szigetszentmiklós 611 m2
Eladó Szigetszentmiklóson egy gyártó tevékenységre alkalmas önálló ipari ingatlan. Telek területe 1390 m2 amelyen egy több jól szigetelt tégla falazatú épület található. Épületek összes területe 611 m2 amelyek egy sorban helyezkednek el a hosszúkás telken. Telek szinte teljes egészében viacolor burkolatú. Bejárat automata kapu, portafülke kialakítva. Épületek belső terein műanyag nyílászárók mindenhol. A légkondicionált gyártó területek konyhával, öltözővel és kulturált mellékhelyiségekkel ellátva. Belmagasság 2,7 méter. Áram 3x80 Amper. Ez az ingatlan sok fényt igénylő gyártási tevékenység GAZDASÁGOS végzésére alkalmas. Épületek jól karbantartottak. Az üzem gazdasági övezetben megközelíthető teherforgalom számára. 12 tonna feletti jármű behajthat az ingatlan területére, de olyan vállalkozásnak ajánlom aki nem napi szinten végez kamionos ki- és beszállítást. Környezetében ipari és szolgáltató létesítmények. Irányár: 173 Millió Ft. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 16 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Telephely, Besenyőtelek,
97 millió Ft
Alapterület: 616 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
Besenyőtelken a Fő úton jelenleg is működő 500nm-es üzemcsarnok eladó! - az 500nm-es  csarnok könnyűszerkezetes, a 2 x 116nm-es építmény falazata tégla - az 1761nm-es telek részben körül kerített, még kb. 250nm-es építménnyel lehet bővíteni a jelenlegit - a felépítmény két részre bontható: a csarnok és hozzáépített iroda, szociális helyiség a földszinten, az emeleten pedig két szolgálati lakássá alakítható rész - a csarnok burkolata csiszolt beton, magas teherbíróság - a többi helyiség burkolata járólap, laminált parketta - a nyílászárók hőszigetelt műanyag ablakok - a fűtés és a hűtés  a csarnokban egy 24 kw-os légkondival történik - az irodában és az emeleten 1 - 1 kisebb hűtő - fűtő klíma van - az ingatlan összközműves - a jelenlegi 3 x 80 amper bővíthető 3 x 400 amperig, a kapacitásfejlesztés az utcafrontig ki van építve - riasztórendszer őrző-védő szolgálathoz  - 16 kamerás megfigyelő rendszer - a gázcsonk az épületen kívül van - infrastruktúráját tekintve az M3-as autópálya 8km, Füzesabony vasútállomás 10 km, a 33-as főút vonal mentén található, jó megközelíthetőség!!! - az eladási ár nettó ár!!! - hirdetésem felkeltette érdeklődését hívjon a 70/7782372 számon!!!
Eladó Telephely, Tárnok,
45.5 millió Ft
Alapterület: 138 m2
Eladó egy új építésű 138 m2-es műhely Tárnokon, az M7-es autópálya mellett épülő ipari társasházban. A kivitelezés 2021.szeptemberében indult, és a tervezett befejezés 2022 november-december. Erre a telekre 9 db nagy épületben egyenként 8-10 db egység kerül kialakításra, önálló helyrajzi számmal, közmű csatlakozásokkal. Saját használatú parkoló terület, amely 55 m2. (albetét homlokzata előtt kb. 5,0 méter mélységben). Az első hat épület már elkelt. A műhely alapterülete kb. 11,0 x 12,5 méter, amely 4 méter széles ipari kapuval és személyi bejáróval lesz felszerelve. Acélvázas tartószerkezettel és szendvicspanel oldal falazattal, valamint tetőpanelekkel rendelkező ipari ingatlan belmagassága 5,3 – 7,7 m.  Kamionnal az épület minden oldalról körbejárható. A létesítmény területén szinte minden ipari, kereskedelmi és szolgáltató tevékenység végezhető.  Ár: nettó 45,5 Millió Ft. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 16 éve.  Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Telephely, Szentkirály,
79 millió Ft
Alapterület: 1 080 m2
KIVETT 5,5 Ha területű MAJOR SZÉRÜSKERT ELADÓ !
Kecskemét közelében valódi gazdálkodásra kialakított egykori TSZ terület eladó. Az egész terület kivett - NINCS KIFÜGGESZTÉS ELŐVÁSÁRLÓ - A területen egy 790nm es az épület beton alapozásal , acélvázas tartőszerkezettel készült, hagyományos technológiával. Az épület függőleges határoló szerkezete 2 m es magasságig téglából készültek  120 Vagon termény befogadására alkalmas Tetőszerkezete acélszerkezet ből készült nyeregtetős kivitelben hullámpala fedéssel. Felújítandó és egy 290 nm épület áll ami egykor vegyesbolt és tápbolt volt. Az épület beton alapozásal , a tégla ,teherhordó falszerkezettel készült, hagyományos technológiával. Tetőszerkezete acélszerkezet ből készült nyeregtetős kivitelben hullámpala fedéssel. Az épület aljzata betonos víz és villany közművel ellátott. Felújítandó
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Telephely, Kecskemét,
249 millió Ft
Alapterület: 840 m2
Építési mód: Panel
Állapot: Újszerű
ELADÓ vagy KIADÓ telephely M5 felhajtó közelében
Kecskemét - Nyugat M5 autópálya felhajtó közelében, ipari övezetben ELADÓ vagy KIADÓ 2021-es építésű, új ipari csarnok/telephely.   Jellemzői: - 840 nm 120-as KINGSPAN csarnok - ipari padló, 10 t. terhelhetőség, tűz és biztonságvédelem - 3 x 60 amper villamosáram - 4,7 m-es vállmagasság - 5 x 4 m-es elektromos, bejárati nagy kapu - elektromos ajtók - irodai részhez kiállások kialakítva - világos, jól szigetelt - gáz, villany, víz bevezetve - terület: 2874 nm - térkövezet - külön ki- és bejárati elektromos kapuk   Bérleti lehetőség: Bérleti díj: 5 EUR/hó/nm + ÁFA   Megtekintéssel kapcsolatban várom hívását
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Telephely, Kiskunlacháza,
244.9 millió Ft
Alapterület: 2 600 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot: Felújítandó
Szobák: 10 szoba
Megvételre kínálunk a Ráckevei Dunaág mellett, Dunától 300 m-re egy 27000 m2-es majort, a hozzá tartozó épületekkel együtt.
Megvételre kínálunk a Ráckevei Dunaág mellett, Dunától 300 m-re egy 27000 m2-es majort, a hozzá tartozó épületekkel együtt. Az ingatlan 2000 m2 raktár épületekkel, valamint egy 600 m2-es vendégházzal rendelkezik. A vendégházban 8 szoba fürdőszobával, további 2 szoba, iroda, terasz, étterem, berendezett konyha, külön WC és zuhanyzó, közlekedő, közös helyiség, kamra, kazánház, és egyéb helyiségek találhatóak.   Beépíthetőség 35% (9.500 m2).    A 2000 m2 több raktárépületből áll.   Adottságainak megfelelően egyaránt alkalmas többek között telephelynek, vendéglátással foglalkozó vállalkozásoknak… Hitel igénylésben díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Nálunk kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot. Várom megtisztelő érdeklődésüket.
Eladó Telephely, Budapest, X. kerület,
2400 millió Ft
Alapterület: 3 820 m2
X.Jászberényi úti telephely eladó!
X. kerületi Jászberényi úton jól hasznosítható telephely /raktar/telek eladó. A telek mérete 12.451 m2, ami két hrsz. alatt található: kivett üzemkent : 9251m² -en egy 3820 m² többszintes csarnok helyezkedik el a hozzá tartozó 5879 m²-es szabad területtel Beépítetlen terület 3200 m2 Eladási ár: 2,4 Milliárd Ft + ÁFA : 5.950 Millió € + ÁFA
Eladó Telephely, Monorierdő,
130 millió Ft
Alapterület: 606 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Eladó vállalkozás, telephely Pest megye, Monorierdő
Pest megye, Monorierdő, 4-es főút melletti, közút csatlakozással és parkolóval rendelkező 2250 m2-es, bevezetett telephely eladó. A telek két utcára nyílik, így átmenő forgalom is biztosítható. A telephelyen található újszerű állapotú főépület tégla építésű, teljes terjedelmében fűtött, kereskedelmi tevékenységre tervezett alaprajzi elosztású, üzlet, irodák, raktárak, szociális helyiségek, földszint 235 m2 és tetőtér irodák, oktatóterem kialakítású 89/45 m2 alapterülettel, de természetesen bármilyen tevékenységre átalakítható. Toldalékrészben 53- és 14 m2-es tároló, 40 m2-es fedett beállóval, különálló acélszerkezetes 175 m2-es hidegraktárral és egy 20 lábas raktárkonténerrel kiegészítve. A telephely kiürített, hitelmenetes, azonnal birtokba vehető. További fontos információkért, dokumentációkért, részletekért keressen elérhetőségeimen!
Eladó Telephely, Mikepércs,
88 millió Ft
Alapterület: 700 m2
Állapot:
Telephely, műhely, szerviz, eladó Mikepércs főút mellett
Hajdú-Bihar megye, Debrecentől néhány kilóméterre, Mikepércs belterületén, a 47-es főút mellett eladó, több mint 10 éve üzemelő, autóiparhoz kapcsolódó tevékenységet folytató, 2200 m2-es telephely, 74 m-es utcafronttal, saroktelken, teljes közművel, cca.: 700 m2-es nettó alapterületű, vegyes használatú felépítményekkel. További információkért keressen elérhetőségeimen.
1
2
3
4
5
6
7
8
»