Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó iparterület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Iparterület, Zalaegerszeg,
3.5 millió Ft
Alapterület: 90 m2
Állapot: Átlagos
Zalaegerszeg belvárosában eladásra kínálok egy 90 m2-es pincét, s egy felszín udvarii beállót! A közművek nincsenek a pincében, de kialakíthatóak. A pincébe 7 lépcsőfok vezet le. A felszíni parkoló egy zárt udvarban található. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal.
Eladó Iparterület, Biatorbágy,
3118.73 millió Ft
Telekméret: 83 000 m2
Biatorbágy jól megközelíthető részén kínálok ELADÁSRA, 83 000 nm ipari/kereskedelmi/szolgáltató területet kiváló lokációval ! Beépíthetőség 30-40%, építménymagasság 12,5m. Megosztás lehetséges megállapodás alapján. Az ingatlan az M1, M0 autópályák és az 1. számú főút kereszteződésében helyezkednek el  Biatorbágy iparterületén. A terület az M1és M0 autópályáról látható. A telkek besorolása: kereskedelmi, szolgáltató, gazdasági terület (GKSZ2) A telek előtt található a gáz és villanycsatlakozás, a közelben  víz és csatornavezeték is kiépítve. A teljes összközművesítés már folyamatban van. A telek aszfaltos úton közelíthető meg két úton is, valamint a szomszédos ipari parkból A szomszédos területen már épül az első csarnok, de hamarosan több ingatlanberuházás veszi kezdetét, így most még alkalmi áron juthat hozzá ehhez a kiváló adottságokkal rendelkező telekhez!   Ár: 90 Euro/nm, azaz 7.47 millio Euro.
Eladó Iparterület, Biatorbágy,
284.37 millió Ft
Telekméret: 7 568 m2
Biatorbágy jól megközelíthető részén kínálok ELADÁSRA, 7 568 nm ipari/kereskedelmi/szolgáltató területet kiváló lokációval ! Beépíthetőség 30-40%, építménymagasság 12,5m. Megosztás lehetséges megállapodás alapján. Az ingatlan az M1, M0 autópályák és az 1. számú főút kereszteződésében helyezkednek el  Biatorbágy iparterületén. A terület az M1és M0 autópályáról látható. A telkek besorolása: kereskedelmi, szolgáltató, gazdasági terület (GKSZ2) A telek előtt található a gáz és villanycsatlakozás, a közelben  víz és csatornavezeték is kiépítve. A teljes összközművesítés már folyamatban van. A telek aszfaltos úton közelíthető meg két úton is, valamint a szomszédos ipari parkból A szomszédos területen már épül az első csarnok, de hamarosan több ingatlanberuházás veszi kezdetét, így most még alkalmi áron juthat hozzá ehhez a kiváló adottságokkal rendelkező telekhez!   Ár: 90 Euro/nm, azaz 681 120 Euro.
Eladó Iparterület, Biatorbágy,
5030.62 millió Ft
Telekméret: 133 882 m2
Biatorbágy jól megközelíthető részén kínálok ELADÁSRA, 133 882 nm ipari/kereskedelmi/szolgáltató területet kiváló lokációval ! Beépíthetőség 30-40%, építménymagasság 12,5m. Megosztás lehetséges megállapodás alapján. Az ingatlan az M1, M0 autópályák és az 1. számú főút kereszteződésében helyezkednek el  Biatorbágy iparterületén. A terület az M1és M0 autópályáról látható. A telkek besorolása: kereskedelmi, szolgáltató, gazdasági terület (GKSZ2) A telek előtt található a gáz és villanycsatlakozás, a közelben  víz és csatornavezeték is kiépítve. A teljes összközművesítés már folyamatban van. A telek aszfaltos úton közelíthető meg két úton is, valamint a szomszédos ipari parkból A szomszédos területen már épül az első csarnok, de hamarosan több ingatlanberuházás veszi kezdetét, így most még alkalmi áron juthat hozzá ehhez a kiváló adottságokkal rendelkező telekhez!   Ár: 90 Euro/nm, azaz 12, 049  millio Euro.
Eladó Iparterület, Békéscsaba,
62.62 millió Ft
Telekméret: 7 827 m2
Békéscsabán frekventált helyen eladó  egy 7827m2-es ipari fejlesztési terület. A telek részben bekerített.  A közmüvek az ucában.   Ár: 8000m2
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Iparterület, Nagytarcsa,
77.7 millió Ft
Telekméret: 1 770 m2
Megvételre kínálunk Nagytarcsán az ipari parkban egy 1770 nm-es ipari területet, melynek a beépíthetősége 50%
Megvételre kínálunk Nagytarcsán az ipari parkban egy 1770 nm-es ipari területet, melynek a beépíthetősége 50%   Mérete: 50 x 35,4 méter Egy 400 nm-s gépjármű javító műhelyre már elkészült tervekkel rendelkezik! 50% beépíthetőség, Villany van a telken, 3x25 amper, de ez tovább bővíthető! További közművek: Víz, csatorna. A terület beton kerítéssel van körbe kerítve! Két nagykapuval rendelkezik, valamint egy gyalogos kapuval. Az M0-ás és az M31 autóútak 2 perc távolságra vannak! A teklek ára: 89,9 millió forint + Áfa! Várom megtisztelő érdeklődésüket.
Eladó Iparterület, Vác,
250 millió Ft
Telekméret: 25 000 m2
M2 autóút lehajtóhoz közel, kamionnal is jól megközelíthető helyen, kulturált ipari környezetben 25 000 nm-es iparterület eladó. Jelenleg Gksz besorolású, de átminősíthető GIP besorolású területté. Közművek telek előtt megtalálhatóak. Irányár 250 M Ft+áfa. Megtekinthető telefonos időpont-egyeztetés alapján: Czirják Mihály 20/220-9995
Eladó Iparterület, Vác,
150 millió Ft
Telekméret: 12 500 m2
Vác északi részén, nagyon jól megközelíthető helyen, főút mellett M2-es autóúthoz közel, kamionnal is jól megközelíthető helyen, részben burkolt 12500 nm-es iparterület eladó. Jelenleg Gksz besorolású, de átminősíthető Gip besorolásba. A terület részben burkolt, teherautóval is jól közlekedhető, minden közmű telek előtt megtalálható. Irányár 150 M Ft+áfa. Megtekinthető telefonos időpont-egyeztetés alapján: Czirják Mihály 20/220-9995
Eladó Iparterület, Létavértes,
190 millió Ft
Alapterület: 2 000 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Létavértesen, uniós előírásoknak megfelelő húsüzem és vágóhíd eladó!
Létavértesen, 2000 m2-es HÚSÜZEM ELADÓ! Az üzem működési engedélyek beszerzése után újraindítható. Sertés vágására, illetve átminősítési engedéllyel szárnyasok feldolgozására alkalmas. Az üzem jelenlegi állapota az unióhoz való csatlakozás után lett kialakítva, folyamatos, előírásoknak megfelelően kialakított. Hűtő tároló, sózó, pácoló helység, gyártó helység, láda tároló-, mosó, főző helység, fagyasztó, zsírsütő, fűszerraktár, sertésvágó helység, szociális helyiségek, irodák, konténer tároló, állatszállás, saját szennyvíztisztító stb. Az üzem sertések vágására, hús-, és húskészítmények előállítására és forgalmazására szakosodott. Rendelkezik napi 120 sertés levágásához szükséges kapacitással, továbbá heti 4-5 tonna húskészítmény előállítására is van mód. Bővítés lehetséges. A húsüzem tőkehúsok előállításával, darabolásával pácolásával és füstölésével foglalkozott. Hagyományos, magyar termékeket állított elő: kolbászfélék ( paraszt, lángolt, sütő, lecsó), hurkafélék, sajtok, valamint pácolt,- füstölt húsok kerültek előállításra. Az üzem átlagosan 15 fővel dolgozott. Debrecen és Románia közel van. Ha hírdetésemmel felkeltettem az érdeklődését, hívjon, nézze meg és indítsa újra ezt a remek vállalkozást, hiszen a húsra és a húskészítményekre mindíg szükség van és lesz is! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne az üzem vásárlásához igénybe venni, ebben is tudok segíteni. Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.
Eladó Iparterület, Kalocsa,
112 millió Ft
Alapterület: 936 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Ipari ingatlan eladó Kalocsa külterületén
Bács-Kiskun megye Kalocsa külterületén 936 m2-es három szintes épület eladó. Az ingatlan egy 1586 m2-es telken, ipari területen helyezkedik el a repülőtér közelében, az épülő Duna hídhoz vezető úttól kb. 1 km távolságra. Az 1952-ben épült, tégla falazatú ingatlan hosszú évekig egy oktatási intézménynek adott otthont. Kiépítésre került benne a riasztó- és tűzjelzőrendszer. Az épület kívül szigetelve, festve lett, a tető felújításra került, valamint új nyílászárókat is kapott az utóbbi időben. A tetőre napelem telepíthető. A három szintből kettő fel lett újítva, a harmadik szint befejezése az új tulajdonosra vár. Helyet adhat oktatási intézménynek, idősek otthonának, egészségügyi intézménynek, irodaháznak, raktárnak. Elhelyezkedéséből adódóan logisztikai központnak kiváló. További részletekért várom hívását.
Azonnal költözhető

Eladó Iparterület, Petőfibánya,
553.19 millió Ft
Alapterület: 11 100 m2
Építési mód: Acélszerkezetes
Állapot: Átlagos
21500 m2 ipari terület, 11100 m2 –en beépített csarnokokkal ELADÓ
  A telephely Magyarország északi részén, Heves megyében, a 2402-es út mentén fekszik, az M3-as autópályától 10 km-re található, Budapesttől 70 km-re.  Petőfibánya a négysávos 21-es főútnak köszönheten remek közlekedésű és biztonságos, jelentős iparral rendelkező község.   Ennek átmenő főútja mellett, behajtási korlátozástól mentes területén fekszik, ez a több mint 21 000 m2 területen fekvő összesen 11 100 m2 területű ipari csarnokokból álló telephely.   Iroda mérete: 170 m2, mely több helységből áll, Hozzá tartozó szociális helységek: 130 m2.   1. csarnokok: •  1125 m2 •  szalagsorral • 13 működő fröccsöntő géppel, melyek a vételár részét képezik   2. csarnok: - 2167 m2 •  jelenleg hosszútávú bérlővel, mely azonnali bevételt jelent   Raktár: • 7408 m2  • részben híd-daruval felszerelve (15t)   Megtalálható: • 1060m2 nyitott szín, előtető akár külső raktározásra is alkalmas, • 4*50m2 tűzivíztároló, • Parkoló a gyár területe előtt és a gyár területén is.   Egyéb tulajdonságog: • közművek: víz, villany, 1MW trafóval,  csatorna, gáz • az épület belmagassága: 5,5-8,5 m • ipari padozat anyaga: beton • szintbeli ipari kapuk • Targoncázható • Kamionozható   Kiadás esetén, a jelenlegi bérleti díjak melett, akár 30 000 Euro/hó bevétel származhat belőle!   Az ingatlan akár részben is megvásárolható, használati megosztással, igény esetén!   A hitelre se legyen gondja! Ingyenes szolgáltatásunkkal, kedvezőbb feltételekkel, sorban állás nélkül intézzük pénzügyeit!   Keresse ez ügyben is kollégánkat bizalommal!
Eladó Iparterület, Létavértes,
190 millió Ft
Alapterület: 2 000 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Létavértesen, uniós előírásoknak megfelelő húsüzem és vágóhíd eladó!
Létavértesen, 2000 m2-es HÚSÜZEM ELADÓ! Az üzem működési engedélyek beszerzése után újraindítható. Sertés vágására, illetve átminősítési engedéllyel szárnyasok feldolgozására alkalmas. Az üzem jelenlegi állapota az unióhoz való csatlakozás után lett kialakítva, folyamatos, előírásoknak megfelelően kialakított. Hűtő tároló, sózó, pácoló helység, gyártó helység, láda tároló-, mosó, főző helység, fagyasztó, zsírsütő, fűszerraktár, sertésvágó helység, szociális helyiségek, irodák, konténer tároló, állatszállás, saját szennyvíztisztító stb. Az üzem sertések vágására, hús-, és húskészítmények előállítására és forgalmazására szakosodott. Rendelkezik napi 120 sertés levágásához szükséges kapacitással, továbbá heti 4-5 tonna húskészítmény előállítására is van mód. Bővítés lehetséges. A húsüzem tőkehúsok előállításával, darabolásával pácolásával és füstölésével foglalkozott. Hagyományos, magyar termékeket állított elő: kolbászfélék ( paraszt, lángolt, sütő, lecsó), hurkafélék, sajtok, valamint pácolt,- füstölt húsok kerültek előállításra. Az üzem átlagosan 15 fővel dolgozott. Debrecen és Románia közel van. Ha hírdetésemmel felkeltettem az érdeklődését, hívjon, nézze meg és indítsa újra ezt a remek vállalkozást, hiszen a húsra és a húskészítményekre mindíg szükség van és lesz is! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne az üzem vásárlásához igénybe venni, ebben is tudok segíteni. Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»