Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó iparterület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Jó közlekedéssel

Eladó Iparterület, Püski,
38.8 millió Ft
Alapterület: 5 547 m2
Állapot: Kiváló
Ipari területen dupla-telek eladó!
Mosonmagyaróvártól 10km-re, Püski településen, ipari,-gazdasági övezetben, 5547m2-es, 2db hrsz-on lévő telket kínálunk. -A terület szilárd burkolatú útra nyílik. A telek két oldalról bekerített drótfonatos kerítéssel. -Az 5547m2-es, ipari telek méretarányai: kb. 60m*92m, széles körben ideális beépítésre, hasznosításra. -Közművek közül a villany, víz- és csatornavezeték a telken található. Villany 3*20A, bővíthető. Gázvezeték a közelben található. Telefon, internet igény szerint megrendelhető. -Az övezeti besorolás: Gip-E (Egyéb ipari-gazdasági övezet). Szabadon álló beépítéssel, max. 50% beépíthetőség, 6m épület magasság, min. 30% zöldterület. -A két telek együttes mérete 5547m2, az irányár 38.800.000.-Ft + Áfa. Lehetőség van egy telek megvásárlására is, 2778m2 19.400.000.-Ft + Áfa vételáron. Igazán jó választás vállalkozás indításához, bővítéséhez, telephely kialakításához. Az autópálya 15 perc alatt elérhető, az osztrák és szlovák határ is fél órán belüli távolságra van. Amennyiben ez az ipari telek, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. Hitel igénylése esetén kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.  
Eladó Iparterület, Tatabánya,
1300 millió Ft
Alapterület: 3 200 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 79 + 22 szoba
Tatabányán eladó egy sokrétű ipari ingatlan!
Tatabányán Óvárosban eladásra vár egy 3200 m2 alapterületű ingatlan, mely munkásszállóként üzemel. Az épület 4 emeletes, szintenként 800 m2-es, amihez hozzá tartozik egy bekerített udvar. Az épület korszerűsítése 2019-ben kezdődött azóta a víz és elektromos vezetékeket cserélték, bővítették.  A földszint bal oldalon: 1 kazánház, 1 konyha található, 12 szoba ebből 7 felezett szoba, illetve 2 mosdó amikben: 4 tusoló, 5 wc és 3 piszoár található.  Földszint jobb oldalon: 1 konyha található, 11 szoba, 6 felezett szoba, illetve 1 mosdó amiben: 6 tusoló és 7 wc található. 1 emeleten: 2 konyha található, 27 szoba, ebből 16 felezett szoba, 2 mosdó amiben: 6 wc, 3 piszoár és 1 tusoló található. Található még az emeleten 2 zuhanyzó amiben, 10 tusoló, 6 wc áll rendelkezésre.  2 emeleten: 2 konyha található, 26 szoba, 2 mosdó amiben: 6 wc és 3 piszoár van. Található még az emeleten 2 zuhanyzó, amiben 10 tusoló áll rendelkezésre. 3 emeleten: 1 konyha található, 25 szoba + 1 dohányzó szoba, 1 VIP mosdó ebben, 1 tusoló és 1 wc található. Található még az emeleten, 2 mosdó amiben 12 wc van, illetve az emeleten van még 2 zuhanyzó, amiben 12 tusoló áll rendelkezésre.  Az épület lift és lépcsős közlekedéssel egyaránt igénybe vehető. 2023-ban 50 kw-os napelem került kiépítésre az ingatlanban mely a következő tulajdonosnak kifizetődő. Fűtését a városi távhőről kapja az ingatlan egyedi méréssel. Mindenhol energiatakarékos égők vannak, mozgásérzékelők, kamerarendszer monitorral, recepció portaszolgálattal, valamint minden szobában wifi hozzáférés biztosított. Egyes szinteken chip kártyával biztosítják a bejárást. A bekerített udvar külön bejáratú, 40-50 parkoló alakítható ki. Minden érdeklődő befektetőnek bátran ajánlom hisz minden célra alkalmas és ha valakinek van fantáziája élete befektetése lehet!   Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat. Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra. Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig! Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján. Várjuk hívását!
Eladó Iparterület, Székesfehérvár,
390 millió Ft
Alapterület: 830 m2
Három telek egy komplexum! Székesfehérvár forgalmas részén eladó egy autószerelő műhely, autómosóval, gumis műhellyel, telephellyel. Telek mérete 5602 nm, felépítmény mérete 830 nm. . További épületek, csarnok elhelyezésére is volna lehetőség. Kereskedelmi szolgáltató GKSZ10.6 övezet ÜT (üzemanyagtöltő is létesülhetne) 40% beépíthető, szabadon álló , 7,5 m magasság (2.240 nm felépítmény létesíthető) A délnyugati fekvésű épület 1995-ben épült téglából, 7 szekcionált, hőszigetelt garázskapun keresztül lehet bejutni a műhely részbe. Hátul jelenleg autómosó működik, valamint gumis műhely. 2017-ben volt egy teljes körű felújítás, ekkor új burkolatokat, és designt kapott az üzlethelyiség. Teljes közmű van a telkeken, valamint egy fúrt kút is található rajta. A meleget gázkazán biztosítja. Az utcafronti részen autóalkatrész kiskereskedés van jelenleg. A telephelyen műszaki vizsgáztatásra is van engedély, amely tovább vihető. Akár a teljes berendezés, géppark, emelők is eladásra kerülhetnek érdeklődés esetén. A műhely teljes belső magassága 7 méter feletti. Alkalmas a telek autószalonnak, használt autó kereskedésnek, gumis műhelynek, autókozmetikai műhelynek, kertészetnek, raktárnak, bevásárlóközpontnak, benzinkútnak, stb. Befektetésnek is remek lehetőség, jelenleg két része van kiadva az ingatlannak, az első, elkerített autókereskedés, valamint a hátsó autómosó. A bérlők is szívesen maradnának, amennyiben volna rá lehetőségük. A megközelíthetősége remek, a 7-es út mentén található, Székesfehérvárat elkerülő út mellett közvetlenül. Az M7-es autópálya 8-10 perc alatt elérhető. A telekre könnyedén be tud állni akár több kamion is. Az M0-ás körgyűrű 35-40 percnyire, Budapest 50 perc alatt elérhető. Várom megtisztelő hívását!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Iparterület, Szolnok,
200 millió Ft
Alapterület: 600 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Eladó raktár-csarnok
Eladó szolnokon a Thököly úton raktár-csarnok épület. Könnyen megközelíthető,közel az autó pályához. Az ingatlan 1970-ben téglából épült beton alappal. A tető ( lemez )  a homlokzati nyílászárók cseréje és a fűtéskorszerűsítés is megtörtént. Teljes közmű kialalakítva, ipari árammal.Nagynyomású levegőnek kialakított csövek. Hasznos alapterülete 600 m2, belmagasság 4 méter, mely targoncázható is. Bontható falak miatt a belső tér igény szerint alakítható. Iroda,raktár helyiség,gyártó tér, gépészeti helyiség külön kialakítva. Jelenleg ablakgyártó gépekkel van felszerelve az üzem így gépesítve vagy azok nélkül is eladó. A telephely portaszolgálattal elátott zárt udvaron található.   A csarnok ára gépekkel 230.000.000,- , gépek nélkül 200.000.000,- Forint.   Amennyiben további kérdése van hívjon bizalommal !      
Eladó Iparterület, Budapest, XVIII. kerület,
1.46 millió Ft
Telekméret: 32 484 m2
Eladó ipari telek Pestszentimrén XVIII kerület Budapest 32 484 m2
Eladó a XVIII. kerületben egy 32 484 m2-es ipari telek GKSZ-es övezetben Pestszentimrén. Aszfalt burkolatú úton elérhető. Közművek a területhatáron. Önálló kereskedelmi telephely fejlesztésére alkalmas. Környezetében ipari, kereskedelmi és szolgáltató épületek találhatók. Beépíthetőség felszín felett 45%. Négyzetméter irányár/ár: 45 000 Ft+ÁFA. Teljes irányár/ár: 1 461 780 ezer Ft + ÁFA. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 15 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Iparterület, Budapest, XVIII. kerület,
675 millió Ft
Telekméret: 15 000 m2
Ipari telek eladó Pestszentimrén XVIII kerület Budapest 15 000 m2
Eladó Budapesten a XVIII. kerületben Pestszentimrén egy 15 000 m2-es - nagyobb területből leválasztandó - ipari telek GKSZ-es övezetben. Aszfalt burkolatú úton elérhető. Közművek a területhatáron. Önálló kereskedelmi telephely fejlesztésére alkalmas. Környezetében ipari, kereskedelmi és szolgáltató épületek találhatók. Beépíthetőség felszín felett 45%. Négyzetméter irányár/ár: 45 000 Ft+ÁFA. Teljes irányár/ár: 675 Millió Ft + ÁFA. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 15 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Iparterület, Miskolc,
79 millió Ft
Alapterület: 470 m2
Miskolcon, a belvárostól 5 percre, több funkcióra alkalmas telephely eladó. Az ingatlan két épületrészből áll. Az utcafronti rész egy korábban családi házként funkcionáló, jelenleg irodai jellegű épület. Ez a rész a 60 -as években épült, földszintes, tégla falazatú. Az épülethez a 2000 -es években hozzáépített további rész szintén tégla falazattal épült, fölszint és tetőtér szintmegosztással. Az épület tetőtéri részében irodák, teakonyha, mosdó találhatóak. A földszinti részben jelenleg egy kis üzem működik, de műhely, iroda vagy egyéb funkciók is könnyen kialakíthatóak. Az ingatlan fűtését gáz cirkó kazán vagy hűtő/fűtő klíma biztosítja. A 860 m2-es telken található még egy különálló garázs, valamint egy könnyűszerkezetes (fa) tároló. Az udvar teljesen térkövetett, akár 6-8 autó parkolása is megoldott. Az ingatlan kiváló elhelyezkedése, mérete és sokoldalúsága miatt kiváló befektetés. További részletekkel és megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen. Ha eladó ingatlana van és segítségre szorul az ingatlanpiacon, keresse irodánkat. Hitel, CSOK, értékesítés, értékbecslés és minden, ami ingatlan.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Iparterület, Szarvas,
152 millió Ft
Alapterület: 820 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szarvason iparterület hatalmas csarnokkal eladó!
Az M44-es szarvasi lehajtótól néhány km-re ipari ingatlan eladó! Közvetlen aszfaltozott út mellett, kerítéssel körbehatárolt  8827m2-es területtel, és 820m2-es fedett építménnyel rendelkező ingatlan.  A csarnok szerelőaknával ellátott, téglából épült. Hatalmas fémkeretes ablakokkal, vasból készült mezőgazdasági gépek magasságához igazított ajtók kialakításával készült. Teljes hosszában, 4,5m szélességben szociális helységek, irodák , raktárak, mosdó, öltőző, műhely található. Az épületben 3x25A ipari áram van bevezetve, és a vízellátás hálózatról megoldott. Mindenhol lebetonozott, vagy burkolt, falazata festett. Tetőszerkezete vasbeton gerendákon, hullámpala fedéssel készült.  Az épület körbejárható, kb 8m szélességben szilárd, betonos. A telken különálló épület is téglából készült, kb 16m2-es hasznos alapterülettel rendelkezik.  A telken gyümölcsák  ( szilva, barack )  és fúrt kút található. Az ingatlan drótkerítéssel határolt, a bejárati kapu szekcionált.  Az ingatlan teljes terjedelmében bekamerázott!  A képek között található alaprajz informatív jellegű, pontos helyiség méretei eltérhetnek.  Befektetők figyelem! Számos lehetőségre ad helyet és teret ez a hatalmas ingatlan. Raktározásra, gépparknak, szerelőműhelynek, építőiparnak, mezőgazdasági tárolóhelységnek, székhelynek, stb. Könnyen megközelíthető, forgalmas út mellett található, azonnal birtokba vehető!  Bővebb információért, megtekintésért kérem hívjon!  06202114048  
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Iparterület, Győrújbarát,
310 millió Ft
Telekméret: 20 729 m2
2 HA GKSZ
A győrújbaráti ipari parkban 2,0729 hektár Gksz besorolású, kereskedelmi, szolgáltató terület eladó, Győrújbarát Győrhöz közelebbi részén, közvetlen közút mellett. Az ingatlan az M1 és M 83 út közelében fekszik, aszfaltos útról könnyen megközelíthető. Közművek a terület előtt a közelben vannak. HRSZ 3173/5         9940 nm HRSZ 3173/6         9147 nm HRSZ: 3173/4 ÚT! 1642 nm Beépíthetőség 50%, építmény magasság 6,5 m Az eladó magánszemély, az ár ÁFA mentes!
Eladó Iparterület, Tatabánya,
1300 millió Ft
Alapterület: 3 200 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Munkásszálló eladó és kiadó
Tatabányán Óvárosban eladásra kínálunk egy felújított munkásszállót, mely jelenleg is így üzemel. Az épület 4 emeletes, szintenként 800 m2-es, összesen 3200 m2  alapterületű és hozzá tartozik egy bekerített udvar. Az épület korszerűsítése 2019-ben kezdődött,a víz és elektromos vezetékeket cserélték,bővítették. A földszinten és az emeleteken szintenként 25 szobát, azaz 100 szobát alakítottak ki, melyek mindegyike 2-4 fő lakhatására alkalmasak,mindennel felszereltek. Külön női és férfi,közös fürdők lettek kialakítva 6-6 tusolóval,6-6 wc-vel,6-6 mosdóval,valamint mindkét fürdőben 2-2 mosógéppel mindegyik emeleten.Az épület lift és lépcsős közlekedéssel használható egyaránt Friss fejlesztés: 2023-ban 50 kw napelem került kiépítésre az ingatlanban. Fűtését a városi távhőről kapja, egyedi méréssel. Mindenhol energiatakarékos égők vannak,mozgásérzékelők,kamerarendszer monitorral,recepció portaszolgálattal,valamint minden szobában wifi hozzáférés biztosított. A bekerített udvarban külön bejáratú,őrzött parkoló van, 40-50 férőhellyel.   Nagyon jó befektetési lehetőség !! Keressen bizalommal!
Eladó Iparterület, Kecskéd,
12.5 millió Ft
Telekméret: 2 500 m2
Kecskéd Iparterületén ipari, szolgáltatási célra telekingatlan eladó
Vállalkozások, intézményi befektetők, cégek részére: A Tatabányai Ipari parktól 9 km távolságra (körforgalom Bridgestone gyár), időben 10 percre, a tatai autópálya felhajtótól 12 km-re Kecskéden, Kecskéd Község Iparterületén ipari, szolgáltatási célra telekingatlan eladó. Az ingatlan kistérségi vidékfejlesztési pályázatokhoz ideális választás, melyekhez vissza nem térítendő állami támogatás kapcsolódhat. Zöldmezős beruházási terület, kiépített út, villany, csatorna, ivóvíz, gáz, telefon hálózat. Az ingatlan közművel ellátott, a telken belül bekötésre került a víz, csatorna-rendszer. A csatorna bekötés, tisztító aknával, a vízrendszer aknával és fogyasztásmérő órával. A telek elektromos árammal, fogyasztásmérő órával, elektromos csatlakozó aljzattal is rendelkezik. Az ingatlan a földhivatali nyilvántartásban kivett telephely címen került nyilvántartásra, így a helyi építési szabályzatban meghatározott paraméterekkel azonnal beépíthető. A telek bekerített, kapuval, saját bejáróval van ellátva, területének 30%-a zúzott kő burkolatú, 70%-a pedig füvesített. Minimum 2500 m2 nagyságú telekterület vásárlása lehetséges. Áfa fizetési kötelezettség nincs. Ingatlan, gépjármű beszámítás, csere lehetséges. Csak intézményi befektetők, cégek részére, beruházási fejlesztési igényekre kiváló ingatlanbefektetési lehetőség. A telek beépíthetőségi paraméterei: szabadon álló beépítési mód, beépíthetőség: 50%, Építménymagasság: 7,5m, Zöldterület 25% 1206/2014. (IV. 1.) Korm. határozat (MK 49.) A Kormány Tatabánya és Esztergom térségét kiemelt járműipari központtá nyilvánítja. Kecskéd Község Önkormányzata támogatja az Ipariterült feljelsztését is. Támogatható ipari beruházási lehetőségek: gépipar, szolgáltatás, logisztika, javítás, élelmiszer-ipar, feldolgozó-ipar Jellemzően KKV fejlesztésére kialakított ipari/szolgáltató területek. Az ipari parkban jelenleg húsfeldolgozó, papírhulladék-feldolgozó, és fa-feldolgozó vállalkozás működik. Maximálisan 20.000.-nm-t tudunk biztosítani, lehetőség van nagyobb terület vásárlására is további egyeztetést követően. A telek ár tartalmazza: Egy fázisú mérőóra melynek teljesítménye 32A Rendelkezésre álló maximális teljesítmény 1 éven belül kisfeszültségen OTRFA 2200 400KvA Földgáznál rendelkezésre álló vezeték keresztmetszete:  D 63-as KPE vezeték.  Ivóvíz ellátás: NÁ 100-as ac vezeték 25m3/nap Szennyvíz rendszer gerincvezetéke: NÁ 200KG-PVC cső
Eladó Iparterület, Kecskéd,
10 millió Ft
Telekméret: 2 500 m2
Kecskéden telekingatlan eladó
Vállalkozások, intézményi befektetők, cégek részére: A Tatabányai Ipari parktól 9 km távolságra (körforgalom Bridgestone gyár), időben 10 percre, a tatai autópálya felhajtótól 12 km-re Kecskéden, Kecskéd Község Iparterületén ipari, szolgáltatási célra telekingatlan eladó. Az ingatlan kistérségi vidékfejlesztési pályázatokhoz ideális választás, melyekhez vissza nem térítendő állami támogatás kapcsolódhat. Zöldmezős beruházási terület, kiépített út, villany, csatorna, ivóvíz, gáz, telefon hálózat. Az ingatlanra a közművek bekötésre nem kerülnek. Plusz térítés ellenében megoldható a teljes közműellátottság.  Az ingatlan a földhivatali nyilvántartásban szántóként nyilvántartott, telephely átminősítésre alkalmas. Minimum 2500 m2 nagyságú telekterület vásárlása esetén érvényes. Áfa fizetési kötelezettség nincs. Ingatlan, gépjármű beszámítás, csere lehetséges. Csak intézményi befektetők, cégek részére, beruházási fejlesztési igényekre kiváló ingatlanbefektetési lehetőség. A telek beépíthetőségi paraméterei: szabadon álló beépítési mód, beépíthetőség: 50%, Építménymagasság: 7,5m, Zöldterület 25% 1206/2014. (IV. 1.) Korm. határozat (MK 49.) A Kormány Tatabánya és Esztergom térségét kiemelt járműipari központtá nyilvánítja. Kecskéd Község Önkormányzata támogatja az Ipariterült feljelsztését is. Támogatható ipari beruházási lehetőségek: gépipar, szolgáltatás, logisztika, javítás, élelmiszer-ipar, feldolgozó-ipar Jellemzően KKV fejlesztésére kialakított ipari/szolgáltató területek. Az ipari parkban jelenleg húsfeldolgozó, papírhulladék-feldolgozó, és fa-feldolgozó vállalkozás működik. Maximálisan 20.000.-nm-t tudunk biztosítani, lehetőség van nagyobb terület vásárlására is további egyeztetést követően.  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»