Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó tanya
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Újlengyel,
19 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Csendes vidéki idill Budapesttől 35 percre!
Ha vágyakozik a nyugalomra és a természet közelségére ez az ingatlan tökéletes választás az Ön számára!   Az ingatlan Újlengyel külterületi részén található erdők és legelők szomszédságában.   Megközelítése kb. 2 km-es földútról lehetséges.   A 22 930 nm-es telekkel rendelkező tanya területe lakóház, udvar, legelő és erdő művelési ágakból tevődik össze.   A területen egy 56 nm-es lakóház található, melynek falazta vályog, fedése cserép. Fűtéséről kályhák gondoskodnak. Kialakításra került benne egy előszoba, 2 szoba, konyha, fürdőszoba/wc.   A vizet fúrt kút szolgáltatja. Áram napelemről vagy aggregátorról megoldható.   Az épület körül kb 2 000 nm-es terület kerítéssel kerítve van. A porta maradék része kerítetlen, de határvonalai jól látthatóak.   A területen több melléképület, állattartásra megfelelő ólak, kisebb üvegház, szaletli is helyet kapott.   A bájos hangulatú, teljes elszeparálódást  biztosító, növénytermesztésre és állattartásra is lehetőséget nyújtó ingatlan kifizetést követően rövid időn belül birtokba vehető.   Irányára: 19 M Ft   Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét várom jelentkezését a hét bármely napján a 0620/406-0896-os telefonszámon. Az ingatlant rugalmasan tudom mutatni! Hitelügyintézésre ne legyen gondja, Ügynökségünk díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézővel áll ügyfelei rendelkezésére. Partnerünk a Hitelügyes. hu      
Eladó Tanya, Kecskemét,
13.5 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Tanya Kadafalva mellett!
Kecskemét mellett Kadafalva és az 52-es út között házszámos tanya + melléképület 2132 nm telken  ELADÓ!   Az ingatlan jelen állapotában lakhatásra nem alkalmas. Erős felújítást igényel. Villany és víz / fúrott kút/ található a telken. A terület bekerített. Jelenleg földes úton jól megközelíthető, de rövidesen betonozzák az utat. Kifüggesztés köteles!   INKÁBB ÉPÍTKEZNE? NE HAGYJA KI EZT A LEHETŐSÉGET!   Várom megtisztelő hívását!  
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Kocsér,
12.9 millió Ft
Alapterület: 80 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Átlagos
Szobák: 3 szoba
Tanya erdős környezetben Eladó !
Kocsér községtől 3 km-re ,  erdős környezetben  vált eladóvá 2877 m2 területen gazdálkodásra alkakmas tanya. A 3 szobás fürdőszobás  80 m2 -es lakóépület mellett található egy 45 m2-es épület amiben helyet kapott a konyha , kamra , ez együtt 25 m2 folytatólagosan műhely ami 20 m2, továbbá tároló helyiség , ólak. Továbbá kisállat tartására további ólak több férőhellyel rendelkeznek. A lakóépületek építőanyaga vályog tégla alappal. Tetőszerkezet átlagos állapotú. Hagyományos fa nyílászárók jellemzik. Villanyvezeték régi típusú . Vízellátását 2 fúrt kút biztosítja , egyik a házi vízmű, másik a kert öntözését szolgálja. A fürdőszobában melegvíz ellátása fa tüzelésű bojlerrel , a konyhában villany bojlerrel megoldott. Kiváló lehetőség a város zajától elvonulva nyugodt erdős környezetben élni , gazdálkodni. További információért hívjon bizalommal !      
Házszámos tanya

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Lakitelek,
17.71 millió Ft
Alapterület: 45 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Kiváló
Szobák: 1 + 3 szoba
LAKITELEK KÜLTERÜLETÉN, ERDŐS KÖRNYEZETBEN TANYA ELADÓ!!
Az ingatlan Nyárlőrinc és Tiszakécske között, Lakitelek külterületén, annak csendes, zöldövezeti részén helyezkedik el. Megközelíthetősége kiváló minőségű földúton lehetséges, mely 1,9 km hosszú. A közelben a vasútállomás (Világoshegy) 20 perc sétányira; iskola, óvoda, orvosi rendelő, kisbolt Lakitelek központjában megtalálható, mely kb 5 perc autóval. A tanya 45 m2-es alapterülettel és 2877 m2-es telekterülettel rendelkezik. Falazata vegyes (vályog, vert fal, tégla), fűtéséről kályha gondoskodik. Közművek közül 32 A-es villany és 43 méter mély fúrt kút áll rendelkezésre. Elosztása: előszoba, konyha + étkező, nappali, fürdőszoba tusolóval és WC-vel, illetve 2 kisebb szoba és emeleti hálószoba. Extrák: - emeleten kialakított háló helyiség - napkollektor, mely a meleg vizet biztosítja - különálló, 25 m2-es pince - fedett kerti kiülő - melléképület, mely tárolóként funkcionál Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal!
Azonnal költözhető

Eladó Tanya, Tompa,
5.9 millió Ft
Alapterület: 76 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Tompán 76nm-es családi ház, szőlővel eladó
Bács-Kiskun megye Tompa külterületén tanya eladó. Az ingatlan aszfaltozott út mentén helyezkedik el. A 76 nm-es vályog falazatú lakóépületben helyet kapott két szoba, konyha+étkező, előszoba, valamint egy fürdőszoba WC-vel. Az otthon melegét kályha és kemence biztosítja. A világos, jó elosztású ház padlószőnyeges, linóleumos, járólapos és betonos burkolattal van ellátva. A nyílászárók egy részét az elmúlt években hőszigetelt műanyagra cserélték. Az ingatlan egy 3259 nm-es telken helyezkedik el, melyből 2115 nm-nyi terület szőlő művelési ágként van bejegyezve. A házban található bútorok a vételár részét képzik. Az ingatlan kifüggesztési eljárással vásárolható meg. Vevő ügyfeleinket díjmentes hiteltanácsadással, valamint teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában. Bővebb információért keressen bizalommal!
Áron alul

Eladó Tanya, Nyársapát,
3.8 millió Ft
Alapterület: 38 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Szobák: 1 + 1 szoba
Nyársapát külterületi részén Tanya eladó!
Nyársapát dinamikusan fejlődő Pest vármegyei község, félúton Cegléd és Nagykőrös között. A településen iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő megtalálható. Nagyobb bevásárlásokat Cegléden vagy Nagykőrösön lehet intézni. Az autóval nem rendelkezők autóbusszal és vonattal is elérik a települést, sőt kiépített kerékpárút is vezet a községbe.   Az ingatlan Nyársapát külterületi részén található egy nyugodt, biztonságos dűlő végén. A terület magas aranykorona értékkel rendelkezik, így amennyiben növénytermesztésben gondolkodik, biztos lehet benne, hogy a telek alkalmas rá.   A 3 000 nm-es portán egy vályog falazatú, átlagos statikai állapotban lévő 30 nm-es kis ház található. Az épületben egy előszoba és 1,5 szoba került kialakításra. A félszoba alkalmas lehet egy kisebb konyha és egy fürdőszoba/wc létesítésére is.   A közművek közül a villany került bevezetésre, víz, csatorna az utcában elérhető. A telek rendezett, jelenleg művelésre vár. Az ingatlan környezete nyugodt , zöldövezeti. Megközelítése télen- nyáron jól járható kb.1,5 km-es földútról lehetséges. Irányára: 3,8 M Ft Várom jelentkezését a hét bármely napján a 0620/406-0896-os telefonszámon. Az ingatlant rugalmasan tudom mutatni! Hitelügyintézésre ne legyen gondja, Ügynökségünk díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézővel áll ügyfelei rendelkezésére. Partnerünk a Hitelügyes. hu  
Eladó Tanya, Bácsalmás,
14.9 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Vályog
Állapot:
Szobák: 2 szoba
Bácsalmás Óalmáson tanya gyümölcsössel eladó
Bács-Kiskun megye Bácsalmás Óalmáson felújított 60 m2-es tanya, termő gyümölcsfákkal eladó. A vegyes falazatú ingatlanban található két szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, külön WC, folyosó és egy különálló pince. A fűtésről kandalló, illetve egy beépített sparhelt gondoskodik. A világos jó elosztású ház járólapos, illetve hajópadlós burkolattal van ellátva. Az ingatlan villanyhálózattal rendelkezik, vízellátásról  hidrofor gondoskodik, de egy ásot kúttal is rendelkezik. A tanya 10541 m2-es területen helyezkedik el, amelyen 300 termő körte- és almafa is található. A gyümölcsfák tavaszi gondozását, permetezését már elkezdték. A külterületi, teljesen körbekerített tanya befektetésre is alkalmas lehet. Bővebb információért keressen bizalommal!  
Eladó Tanya, Kiskunhalas,
21.79 millió Ft
Alapterület: 83 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Kiskunhalas, Alsóöregszőlőkben, felújított, 83 nm-es tanya eladó
Bács-Kiskun megye Kiskunhalas, Alsóöregszőlőkben, felújított, 83 nm-es tanya eladó. A vegyes falazatú ingatlanban található galériázott szoba, konyha, fürdőszoba+WC, kamra, tároló és terasz. A fűtésről kályha és elektromos hősugárzó gondoskodik. A világos, jó elosztású otthon járólapos és laminált burkolattal van ellátva. Az ingatlan teljes felújításon esett át,  falakat újra vakolták és glettelték, belső tereket festették. Új hideg és meleg burkolatok kerültek lehelyezésre. A víz és villanyhálózat, teljes korszerűsítése megtörtént. A tetőszerkezetet cserélték és szigetelték. A tanya 7880 nm-es, két helyrajzi számon szereplő telken helyezkedik el. Az ingatlan villanyközművel ellátott,  vízellátásáról hidrofor gondoskodik. A tanyával szemben lévő terület, akácfával és körtefával telepített, összesen 3903 nm-es. A tanya körüli terület, teljesen körbekerített, 2 db fúrtkút, kocsibeálló és gazdasági épület található rajta, összesen: 3977nm-es. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában. Bővebb információért keressen bizalommal!
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Szeged,
58 millió Ft
Alapterület: 143 m2
Építési mód: Bió
Állapot:
Emelet: Földszint
Szobák: 4 szoba
Kihagyhatatlan ajánlat…
Deszk határában a főútvonal mellett eladó egy környezetbarát és „lakóbarát” építőanyagból készült tanya, 1Ha termőfölddel.     Hasznos információk az ajánlat értékeléséhez:   - Elhelyezkedés: Szegedtől 15 percnyi autóútra, Deszk külterületén, a 43-as főútvonaltól 80-100 m-re; - Megközelítés: aszfalton, majd kavicsos úton; - Környezet: tanyák, gazdasági épületek; mezőgazdasági területek; - Terület: 10.453 m2; Ebből 1337 m2 kivett lakóház, udvar, garázs; a többi szántó; - Az ingatlan 1997-ben épült; - Alapozás: úsztatott beton sávalap; - Építőanyag: Leier gyártmányú durisol falazóelem; - Födémszerkezet: részben fafödém, részben vasbeton gerendák között kerámia béléstestek; - Tető: fa ácsszerkezetű, hornyolt beton cseréppel fedve; - Belmagasság: 270cm; - Fűtés: Gázkonvektorok, illetve cserépkályha; - Nyílászárók újszerű állapotban vannak; - Az elektromos hálózat réz kábelekből épült; - 3 fázis (3x16A) áll rendelkezésre; - Vízellátás: fúrt kút + hidrofor + víztisztító berendezés; - A közlekedőket, konyhát, kamrát, WC-t és a fürdőszobát kerámia járólappal burkolták; - A szobák részben laminált padlóval, részben szőnyegpadlóval fedettek; valamennyi helyiség külön bejáratú; - Járművek tárolására kétállásos garázs áll rendelkezésre; - Az ingatlan egy 20 m2-es és egy 7 m2-es terasszal rendelkezik; - Az ingatlanon található továbbá egy kb. 20 m2-es pince; - Az udvar parkosított, rendszeresen gondozott. Locsoláshoz, pancsoláshoz 70m-es fúrt kút áll rendelkezésre; - Költözés: hatályos jogszabályoknak megfelelően, kifüggesztést követően.       Igény esetén saját ingatlanspecialista ügyvéd, és hitelügyintéző áll rendelkezésre.   Hívjon bármikor és nézze meg mielőbb!   Duska Zsolt (06 30/382-2068)
Áron alul

Azonnal költözhető

Eladó Tanya, Mezőberény,
45 millió Ft
Alapterület: 130 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
Szobák: 3 szoba
GAZDÁLKODÓK FIGYELEM! - Állattartásra alkalmas TANYA (3 szoba + nappali) + SZÁNTÓ eladó (Mezőberény külterület)
Mezőberény külterületén, igényesen kialakított gazdálkodásra és állattartásra alkalmas, körbekerített 3595 m2 területű tanya eladó, ahová elektromos kapuval ellátott bejárón jutunk be. Riasztórendszerrel felszerelt, tégla-vályog építésű főépület és egy hozzá épített melléképület van.  A ház belső két szintes, a földszinten nappali, konyha, étkező, fürdő és wc található, az emeleten van 3 szoba egy nagyobb előszoba, gardrób és egy wc.   Számos igényesen kivitelezett gazdasági épület, tároló, csűr, található a telken, melyek haszonállatok (szárnyas, sertés, stb) tartására alkalmasak. A telken 3 fázisú áram bekötve, a lakás melegét egy gravitációs rendszerű vegyes tüzelésű kazán biztosítja. Vizet egy fúrt illetve egy tisztítóberendezéssel ellátott ásott kútról lehet vételezni, az utóbbi a ház vízellátását is biztosítja. A telken két garázsként használható épület is van.   A tanyához tartozik egy 1,1564 ha nagyságú szántó, összes földterület: 1,5159 ha.   Megtekintéssel és további kérdésekkel kapcsolatban, forduljon hozzám bizalommal! Kissné Pálfi Erzsébet +36 70/386-3440   Igény szerint az alábbi ügyek elintézésében is segítek neked: - Hiteligénylés - CSOK + - Falusi CSOK - Babaváró - Biztosítás - Energetikai tanúsítvány - Birtokba adás - Adásvételi szerződés
Áron alul

ÁRZUHANÁS!!!

FIX JUTALÉK

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Keszőhidegkút,
5.5 millió Ft
Alapterület: 80 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Szobák: 3 szoba
Csend, és nyugalom. Vadászok Méhészek Figyelem!
Tolna Vármegye közepén a Kapos folyó völgyében, kis lélekszámú falu végén ELADÓ 7144 nm-es, PANORÁMÁS területen kb:80 nm-es, belterületi, házszámos, felújítást igénylő 3 szobás tanya istállóval + melléképületekkel, 2 présházzal és 3 kitéglázott pincével, ami a domboldalba van vájva. A terület nagy része erdős bokros részekből és szőlőből áll. A környék nagyvadas jó vadászterület, illetve méhészkedésre alkalmas.  Főbb jellemzők: - panorámás csendes terület - aszfaltos út kb:300m-re - városi víz - villany - közvilágítás a tanyáig Önfenntartó gazdálkodásra, és állattartásra egyaránt alkalmas. Ha szeretne ott élni vagy csak néha csendre és nyugalomra vágyik, keressen bizalommal a megtekintéssel kapcsolatban.
Eladó Tanya, Páhi,
5 millió Ft
Alapterület: 70 m2
Szobák: 2 szoba
Páhin tanya eladó 1556 nm-es telken található, melyen kb. 70 nm-es épület található, ami erősen felújítandó, közművesítendő. A ház fűtését régebben kályhafűtés biztosította, két szobával rendelkezik, 2805 nm-es ERDŐ,  MELY AKÁCFÁVAL VAN ÜLTETVE , továbbá 1718 nm-es legelő is tartozik az ingatlanhoz. Vízvételi lehetőség nincs, áram kikötve, évek óta lakatlan, szobák belső falai négy éve került renoválásra, a belső falak épek. 6079 m2 területű összesen. FELÚJÍTANDÓ!!!
1
2
3
4
5
6
7
»