Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó présház
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Présház, Esztergom,
39.9 millió Ft
Alapterület: 65 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 2 szoba
Présház nagy telekkel Diósvölgyben
Megvételre kínálok Esztergom kedvenc részén, Diósvölgyben egy jó állapotú présházat nagy telekkel. A 2679 nm területű ingatlan a tulajdoni lapon szőlő és gazdasági épületként szerepel, így "kifüggesztés" köteles. A részben körbekerített telek szépen gondozott, füvesített, számos gyümölcsfa tarkítja. Az előkertet rózsalugas és egy nagy méretű diófa díszíti. A telek téglalap alakú, átlagos szélessége az utcafronton 22-, átlagosan 15 méter, enyhén emelkedő, nyugati fekvésű. A présház téglából épült, 1.5 méter mélyen és 50 cm szélességben C20-as betonnal alapozták, vízszigetelést-, a falak kívülről hőszigetelést kaptak. A lábazatot címeres téglával rakták ki, mely díszítő elem a ház más részén is előfordul. Az épület alapterülete 60 nm, melyben helyet kapott egy különálló szoba, egy méretes nappali-konyha illetve egy fürdőszoba. A két szoba között álló téglakályha a teljes teret befűti. A belmagasság 3 méter. Az épület rendkívül jó állapotú, a fa ablakokban hőszigetelt üveg van. A födém fa geredából készült, a tetőt pala fedi, a tetőtér beépíthető. A vizet ásott kútból nyerik, 25 Amper erásségű áram van bekötve. A hangulatos présház egy kisebb ráfordítás után állandó lakhatásra is alkalmas. Az épület mögött egy kb 37 méter hosszú boltíves borospince húzódik, melynek falait bontott téglából rakták ki. Átlaghőmérséklete 12-13 'C fok. Az ingatlan a Diósvölgyi úton található, a Dobogókői úttól kb egy kilóméterre, murvás úton közelíthető meg. Ajánlom mindenkinek, aki a nagyvárosok zajától távol, a természet közelében töltené szabadidejét, vagy akár mindennapjait, illetve a könnyű megközelítés miatt remek lehetőség borászoknak is. Az ingatlan tehermentes, előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon. Irodánk teljeskörű jogi háttérrel, földhivatali ügyintézéssel áll ügyfelei rendelkezésére.      
Eladó Présház, Esztergom,
16.99 millió Ft
Alapterület: 28 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szőlő présházzal eladó
Megvételre kínálok Esztergomban egy pince-présházat a hozzá tartozó szőlővel. Az ingatlan a Tölgyesi út végén található, csendes, nyugodt környéken, átmenő forgalom nincs. A pince aszfalt úton megközelíthető, a vízet bevezették, villany az ingatlan előtt van. A 28 nm-en helyet kapott egy kisebb szoba, illetve a présház, mely egy boltíves borospincében folytatódik. Az épület felújítandó állapotú, jelenleg egy szintes. A tető megemelésével egy plusz szint nyerhető, ahonnan közvetlen kijárási lehetőség nyílik a hozzá tartozó területre. A szőlő művelési ágú telek gyönyörűen gondozott, villanypásztorral körbekerített.  A 2392 nm-es  ingatlan téglalap alakú, átlagos szélessége 30, hossza kb 80 méter, enyhén emelkedős. Aljában egy kis tároló épület illetve egy szaletli található, föntről gyönyörű panoráma nyílik a szemközti hegyoldalra. Déli fekvésének köszönhetőena talaj rendkívül termékeny, termő gyümölcsfákkal tarkított. A közel 2500 szőlőtőke 30 %-ban otelló, 30%-ban szlanka, és 30%-ban vegyes borszőlő fajtájú. Ajánlom borászoknak, vagy gazdálkodni vágyó családoknak, de a ház esetleges felújításával akár állandó lakhatásra is. Néhány perc sétatávolságra található a Zone bevásárlópark, itt Aldi, Eco family, tacco, Deichmann, Müller, Jysk stb üzletek, pékség, dohánybolt, Prakrótiker, lidl található, minden, amire a hétköznapi életben szükség lehet. A vasútállomás és a buszpályaudvar szintén sétatávolságra elérhető.  Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődédét, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon. Az ingatlan előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekintehtő. Igény esetén teljes körű jogi háttérrel, földhivatali ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Eladó Présház, Lánycsók,
5.5 millió Ft
Alapterület: 35 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Szobák: 1 szoba
Lánycsókon borász pince 1200 m2-es hagyományos művelésű szőlőtelekkel eladó!
Lánycsókon a Kismérésben eladó 1200 m2 területű telekkel egy boros pince 4 sor szőlővel, gyümölcsfákkal, konyhakerttel, elkötelezett hobbi kertész-szőlész számára. A tulajdonos keze munkáját dicsérő ingatlan nagy örömet szerez majd új tulajdonosának, mert minden rendezett, karbantartott, gondozott, így nem kell az értékes időt és pénzt rendrakásra fordítani, hanem azonnal használatba lehet venni a területet és a házat. Aszfaltozott úton közelíthetjük meg a házikót a falu központjából, ami jól járható esős, vagy téli időszak alatt is. A kis birtokot egy kerítés választja el az utcától, megakadályozva, hogy illetéktelenek – kutyák, kapatos szomszédok- bejussanak. A terület az enyhe emelkedésű, déli tájolású dombon fekszik, ami miatt "az Isten is a szőlőnek teremtette". A dombról lefolyó víz elvezetése megoldott, így a pice és a ház fala is száraz, nem kell attól tartani, hogy egészségtelen penészesedés alakul ki. A kapun belépve egy kis előkert fogad örökzöldekkel, virágokkal. A magasra nőtt örökzöld télen a színével okoz örömöt, nyáron pedig hűs árnyékkal védi az épületet. Az előtető elegáns védelmet ad a pinceház bejáratának, így esőben sem kell attól tartani, hogy az ajtónyitás alatt elázunk. A pinceépület 12 személy részére kényelmes teret ad egy pincepörkölt elfogyasztásához, baráti összejövetelekhez. A bejárattal szemközti fal masszív terméskövekkel van kirakva, amik igazi vidékies hangulatot árasztanak a szép, egyedi fa pincelejáró ajtóval együtt. A hat méter hosszú pince 14 lépcsőn lefelé érhető el, téglákkal kirakott boltozata és szellőzői még a nagy nyári melegben is megfelelő mikroklímát biztosítanak a bor, pálinka érlelődéséhez, jó minőségéhez, nem kell az ecetesedéstől tartani. A ház tetőtere kis alapterületű, tárolásra használják jelenleg, de kialakítható egy-két személy részére egy háló, hogy a jól elvégzett munka, vagy baráti összejövetel után ott lehessen aludni. A tetőtér mögött a ház hátsó részén, a pince fölött egy betonozott terasz van, ahonnan szép kilátás nyílik a gyümölcsfákra, a szőlőre, és ott üldögélve lehet gyönyörködni a jól elvégzett munka gyümölcsében. A négy sor szőlő és a gyümölcsös, kert hosszan nyúlik fel a dombra, és biztosítja egy család saját termesztésű bor, csemegeszőlő, gyümölcs, zöldség szükségletét. A saját termesztésű élelmiszerek kiváló minőségén túl olyan különlegességek is megtermelhetők, mint a csili paprika. A szomszédság kiváló, a környéket rendes, dolgos emberek lakják, akik a pincében viszik tovább a környék szőlő, bor termesztő hagyományait. Hívjon mielőbb, hogy a 2024-es szezonban már a saját veteményesét tudja gondozni, és a saját gyümölcsét ehesse!
Eladó Présház, Esztergom,
32 millió Ft
Alapterület: 35 m2
Építési mód:
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Eladó Esztergomban a cigány-kúti-dűlőben, egy felújított présház, kétágú pincével és részben panorámás telekkel. Külterület. A présház alapterülete 35 vm2. A víz (kútról) és a villany be van vezetve. A telek tetején csendes és madárcsicsergés, zöld, buja, részben gondozatlan, dús bokrokkal, gyönyörű panoráma nyílik. Telek mérete 4800 m2, két hrsz számon szerepel, 2300m2 az egyik telek, a másik 2500 m2, de egyben eladó, mert így a telek 10 %-a beépíthető. 70 cm falvastagság. Az egyik pince 15 méter a másik 12méter hosszú. Belvárosi telek határtól 300 méterre található. Ár: 32.990.000 Ft Érdeklődni: 0620-382-89-11  
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Présház, Tokod,
3.5 millió Ft
Alapterület: 20 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Szobák: 1 szoba
FELÚJÍTANDÓ állapotú pince-présház eladó Tokodon!
FELÚJÍTANDÓ állapotú pince-présház eladó Tokodon!   A Tokodi pincéknél eladó egy felújítandó állapotban lévő pince-présház. A ház kb. 20 m2 területű, a pince mögötte található. Villany az utcában található, a víz ellátást kúttal, a szennyvíz elvezetést emésztővel lehet megoldani.
Azonnal költözhető

Eladó Présház, Nagysáp,
13.99 millió Ft
Alapterület: 42 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Felújított présház eladó Nagysápon!
Felújított présház eladó Nagysápon!   Megvételre kínálok Nagysápon a Szilvásvölgyi úton egy mezőgazdasági ingatlant. A 898 nm-es terület enyhén emelkedős, gondozott, de nincs körbe kerítve. Az alsó, füvesített részen egy 42 nm alapterületű, két szintes épület áll. Az alsó szint egy légterű, folytatásában egy boltíves borospince húzódik. A ház jó állapotú, egy kisebb ráfordítással hosszabb távú tartózkodásra is alkalmassá tehető. A vizet fúrt kútból nyerik, azonban fürdőszobát nem alakítottak ki, igény szerint ez a leendő tulajdonos feladata. A villanyhálózatot fejlesztették, jelenleg 3x16 Amper áll rendelkezésre. A tetőt pala fedi. Az ingatlan nincs kivonva művelési ágból, a tulajdoni lapon szőlő és gazdasági épületként szerepel. Per- teher- és igénymentes, előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető. Igény esetén teljeskörű hitelügyintézéssel, jogi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon.
Eladó Présház, Esztergom,
18.99 millió Ft
Alapterület: 54 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Panorámás présház eladó Szarvashegyen!
Panorámás présház eladó Szarvashegyen!   Megvételre kínálok Esztergomban, a Szarvashegyi úton egy 1611 nm-es ingatlant. A város külterületén található birtokról gyönyörű panoráma nyílik a környező hegyekre. Az alsó, utcafronti részen egy két szintes, összesen 60 nm alapterületű présház épült. Az alsó szinthez egy téglaboltozatú pince csatlakozik, mely borászati tevékenység mellett zöldségtárolásra, vagy gombatermesztésre is alkalmas. Egy külső fedett lépcsőfeljárón keresztül jutunk az emeletre, ahol két szoba lett kialakítva. Igény esetén a tetőtér is hasznosítható. Az ingatlanra három fázisú áram került bevezetésre, így akár villanyfűtésre is lehetőség van. A tulajdonos nem furatott kutat, azonban a terület vízbiztos, a szomszédos telkeken 18-20 méteren bőséges vízhozam van. A napos, lankás telek kiválóan alkalmas konyhakert, fűszernövény- vagy virágoskert kialakítására, de akár állattartásra is. Ajánlom mindenkinek, aki a nagyvárosok zajától távol, csendes, nyugodt környezetben töltené szabadidejét. Az épület egy felújítás után mindennapi tartózkodásra, állandó lakhatásra is alkalmassá válik, de kiváló lehetőség rövid- vagy hosszabbtávú bérbeadásra is. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon bizalommal. Az ingatlan előzetes egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető.
Zöldövezeti

Eladó Présház, Sajókeresztúr,
2.49 millió Ft
Alapterület: 47 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Sajókeresztúri présház+pince eladó!
Legyen saját présháza pincével! Eladóvá vált Sajókeresztúr külterületén ez a 47 m2-es présház, pincével + egy 80 m2-es külön helyrajzi számon lévő területtel együtt. A 25 évvel ezelőtt épült présház jó állapotban van és könnyen megközelíthető, viszonylag sík terepen helyezkedik el. Fűtése vegyes tüzeléssel (sparhelt) megoldott, áram van.   Hívjon, mielőtt más lecsapna rá!
Eladó Présház, Nemesnádudvar,
5.5 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Nemesnádudvaron borospince eladó
Bács-Kiskun megye Nemesnádudvar híres pincesorán eladó egy jó állapotban lévő 30 m2-es pince, a rajta lévő 60 m2-es betonozott helyiséggel. A tetőtér hálónak beépíthető. Víz, villany, derítő van, WC-vel rendelkezik, a hordók megegyezés szerint maradhatnak. Tetőn cserép van, csatornázott, karban tartott, valamint a szomszéd épületek is mind nagyon szépek. Érdeklődése esetén kérem hívjon telefonon!
Eladó Présház, Eger,
3.9 millió Ft
Alapterület: 80 m2
Építési mód:
Állapot: Átlagos
Eladó Egerben egy 80 nm-es, kitűnő klímájú, jó állapotú borospince. Jól megközelíthető, frekventált helyen van, aszfaltos út mellett. A pince árammal ellátott, 20 m hosszú és 3,8 széles. Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdonban van. Amennyiben felkeltette a hirdetésem az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal. 
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Présház, Gyöngyös,
25 millió Ft
Alapterület: 54 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Gyöngyös és Mátrafüred között, Sárhegy nyugati lábánál közterületről nyíló- pince eladó.
Mátraalja történelmi borvidékén Gyöngyös és Mátrafüred között a 24. sz. országos főútvonal közelében a Sárhegy nyugati lábánál a műemlékileg védett Farkasmályi pincesoron található 6 db jogilag önálló helyrajzi számon nyilvántartott –közterületről nyíló- pince eladó. A pincék műemlékvédelem alatt állnak. A pincék állandó természetes hőmérséklete (+10 fok), és a 90%-os páratartalma lehetőséget biztosít a minőségi bortárolására. A pincék kialakítása, lejtése alkalmas arra, hogy képződő mustgáz a gravitáció révén távozzon a pincékből. A bor tárolásán túl a pincék borkóstolások lebonyolítására, turista csoportok fogadásra, bor értékesítésre kiválóan alkalmas. Az egyes ágak 5,5-8 m szélességűek és változó 15-50 m hosszúságúak. A belmagasság szintén változó 2,6-4,0 m között, A hat önálló helyrajzi számon nyilvántartott pince egyben, vagy 2-2 egységenként is eladó. Az egyik egységhez kapcsolódóan egy présház építésére alkalmas telek terület (53 m2) is tartozik. 1.egység /D_pince 222 m2 C _pince 269 m2értékesítési ár nettó 25 millió 2.egység 8751/31/Npince 66 m2 F_pince 285 m2 /26 telek 53 m2értékesítési ár nettó 25 millió 3.egység 8751/31/Gpince 95 m2 H pince 110 m2 értékesítési ár nettó 10 millió
Zöldövezeti

Eladó Présház, Eger,
8.9 millió Ft
Alapterület: 106 m2
Építési mód:
Állapot: Kiváló
Egerben eladó egy Borospince és présház. A pince 106 nm, a hossza 60m és 3 teremből áll. 2 darab beépített betonkád van benne. A víz, villany bekötve, a wc az előterében található. A faragott pincéhez tartozik egy 540 nm-es telek, Eger belvárosára panorámás, ez a pince tetején található. Amennyiben felkeltette a hirdetésem az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal. 
1
2
»