Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó gazdasági épület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Sürgős

Eladó Gazdasági épület, Nyíregyháza,
31 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Felsőpázsiton gazdasági épület 869 nm-s telken
Nyíregyháza egyik forgalmas főútvonala mellett eladó gazdasági ingatlan. 2021-ben teljes felújításon esett át. Kívülről hungarocell-, belülről pedig előtétfalak alá kőzetgyapot hőszigetelés került. A fűtésről prémium Syen hűtő-fűtő klímák gondoskodnak minden helységbe. A tető- és a nyílászárók cseréje megtörtént. Teljeskörű korszerű épületgépészeti és villanyszerelési munkák, valamint a padló- és falburkolatok cseréje is a felújítás részei voltak. Az ingatlan funkcionálisan 3 területre bontható. Az első épületben 1 üzlethelység található saját mosdóval, továbbá - egy külön bejáraton - 2 darab egybenyíló irodahelység, amelyekhez szintén saját mosdó tartozik. Az egész épület alatt pince helyezkedik el, amely bejárata a második épülettel szemben van. A második épület 30 m2 (
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Kecskemét,
9.9 millió Ft
Alapterület: 35 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 szoba
Bács-Kiskun Kecskemét Hetényegyházi úttól 300m-re ELADÓ 829 nm-es telken 35nm-es lakható, két szobás ház, melléképületekkel. A zártkerti besorolású ingatlan kifüggesztéses, de a birtokbaadás rugalmas. A ház a hetényegyházi úttól háromszáz méterre található, ahol ott a buszmegálló. Főbb jellemzők: -csendes környék, életvitelszerűen lakható -fele alatt pince, melléképületek -konvektoros fűtés -fúrt kút, városi víz a telekhatáron Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésem, ha felkeltettem az érdeklődését keressen bizalommal.
Azonnal költözhető

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Balatonlelle,
79.9 millió Ft
Alapterület: 80 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 3 szoba
Nyugalom szigete a Kishegy szívében, gyönyörű tájra néző panorámával.   A CITY CARTEL INGATLANIRODA eladásra kínál Balatonlellén, a Kishegyen, a város központjától 3,5 km, a strandtól 4,5 km távolságra, egy 5747 m2 telken elhelyezkedő birtokot.   Igazi ritkaságnak számít a piacon.   A területen egy 80 m2 lakóterületű, gazdasági épület besorolású, de nyaralónak is kiválóan használható, tágas pincével kialakított, két szintes, tégla épület található.   Beosztást tekintve a földszinten egy konyha, egy nappali, egy hálószoba, egy WC-s fürdőszoba, valamint a tágas pince került kialakításra, a tetőtérben egy egybefüggő szoba található.    Víz, villany közművekkel, saját mérőórákkal, valamint derítővel rendelkezik.   A házban jelenleg két kémény is található, fűtése  könnyedén megoldható.    Szerkezetileg jó állapotú, de korszerűsítést igényel.   Kialakításra került még egy épített kemence, illetve egy teljesen fedett, kb. 25 m2 alapterületű, téglából épült, cserépfedésű pihenő is.   A területen 80%-ban jelenleg is művelés alatt álló szőlő található. Fajtáját tekintve: Saszla, Rizling szilváni, Chardonnay és Zöld Veltelini.   Az ingatlan összképet tekintve, nagyon igényes, rendezett és gondozott, szép kilátással, több lehetőséget is rejt magában.    További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!   Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a pénzmosás, és terrorizmus elleni adatvédelem (GDPR) értelmében a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó City Cartel Ingatlaniroda hálózat általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.  Részletes adatkezelési tájékoztatónkat megtalálja honlapunkon.
Eladó Gazdasági épület, Debrecen,
10.8 millió Ft
Alapterület: 20 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Zártkerti telek eladó Vámospércsi úthoz közel
Debrecen, Vámospércsi úttól 1,3 km-re, a Kondoroskert utca felől megközelíthető Levendula utcában (földút 100 m) található, 1400 m2-es, művelés alól kivett telek, 63 m-es utcafronttal, 20 m2-es gazdasági épülettel eladó. Villany (3 fázis) bekötve, gázcsonk az udvaron, víz az utcában, fúrott kút van. Szépen fejlődő környezet, jó megközelíthetőség, utcai világítás, szemétszállítás, utcanév, házszám. Ideális hobbi-pihenőkertnek, maximális beépíthetősége 3%, azaz 42 m2 + tetőtér. Megtekinthető egyeztetett időpontban.
Eladó Gazdasági épület, Püspökladány,
29.6 millió Ft
Alapterület: 515 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Vállalkozóknak kihagyhatatlan ajánlat! Püspökladány Északi soron, 515m2 gazdasági épület eladó
Akár kezdő, akár meglévő vállalkozásához keres telephelyet, akkor a legjobb helyen keresgél! Az épületek 76 m2 alápincézett garázs és kocsi beálló, 368 m2 zuhanyzó, WC, állattartó szociális épület, kifutókkal, takarmányossal, 71 m2 kétszintes széna és takarmánytároló részekből állnak. 1996-ban épült beton padozatú, téglaépület. Adottságait tekintve ipari árammal, vízzel, villannyal, gázzal rendelkezik, csatornahálózatba bekötve. Jelenleg is futó pályázatoknak is megfelel az ingatlan, csirke, sertés tartásra lett kialakítva, de bármilyen más célra is átalakítható. A folyékony és szilárd trágya elvezetése is ki van alakítva, locsoló és ventillátoros hűtő berendezésekkel el van látva. Ásott kút is található az udvaron, betongyűrűvel. Az állatok elszállítása, takarmányok beszerzése esetére fel van töltve az udvar törmelékkel, nagyobb gépek sem akadnak el. Plusz egy lehetőség a gazdasági épület előtt az udvarban található egy 1930-ban épült 120 m2 lakóház, ami szerkezetileg jó, felújításra szorul. Bármilyen kérdés esetén keressen bizalommal, hitel és támogatások igénylésében teljeskörű az ügyintézés! Valósítsuk meg álmait!  
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Gazdasági épület, Bordány,
12 millió Ft
Alapterület: 250 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Ha nem elégszik meg napi egy-két tojással...
Bordány közelében, műút mellett, gazdasági hasznosítású, művelés alól kivont tanyarész, épületegyüttessel komplett tojótartási technológiával eladó. Bordány szállító járművekkel is jól megközelíthető részén, a vele egy helyrajzi számon lévő tanyaingatlanból leválasztott, 1452 m2 földterület, gazdasági hasznosítású épületegyüttessel, komplett tojótechnológiával felszerelve, várja vállalkozó szándékú befektetőjét. Az ingatlan ebben az állapotában is, egy család gondtalan megélhetésének biztosítására, de további bővítéssel, akár nagyobb volumenre is képes. Amennyiben az ingatlanegyüttest raktározásra, és/vagy egyéb gazdasági célra szeretné hasznosítani, lehetőség van az ingatlan gépészeti technológia nélküli megvásárlására is, ebben az esetben az ár megegyezés tárgyát képezi. Részletesen: - egy 100 és egy 150 m2-es gazdasági épület, mindez 1452 m2-es földterületen; - az ár tartalmazza a részben EU konform ketreces tojó tartástechnológia árát is, amely 4000 tojó tyúk számára lett kialakítva, és 3 db egyenként kb. 50 méter hosszú, 3 szintes ikersort tartalmaz; - a technológiához az épületek mögötti területen 3 db adagolóval ellátott terménysiló is tartozik. Hívjon, és tájékoztatom a részletekről!   Az adásvétel lebonyolítását teljes körű ügyintézéssel végzem ingatlanjogra szakosodott ügyvéd, független banki tanácsadó közreműködésével.
Kertkapcsolatos

Vízparti

Eladó Gazdasági épület, Debrecen,
27.9 millió Ft
Alapterület: 37 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot: Újszerű
Szobák: 1 + 1 szoba
Debrecen Bayk-András kertben, Létai út közelében könnyűszerkezetes házak eladóak!   Az egymás mellett lévő, gazdasági épületként nyilvántarott, 37 m2 hasznos alapterülettel rendelkező könnyűszerkezetes házak egy rendkívül csendes, kerti tóval ellátott területen helyezkednek el.   A belső terek alakíthatósága miatt, az egyik házban nappali-konyha a másik épületben nappali-konyha+ hálószoba lett kialakítva.   Villany és víz mindegyik épületben rendelkezésre áll. A kiváló hőszigetelés miatt a téli fűtés és nyári hűtés inverteres klímával történik, a melegvíz-ellátásról pedig villanybojler gondoskodik.   Mindegyik házhoz leválasztásra kerül egy előkertet és hátsó udvarrészt is magába foglaló kb. 1200 m2-es telekrész.   Az irányár épületenként a hozzá tartozó telekrésszel értendő.   Megtekintésre telefonos egyeztetést követően van lehetőség! Ha felkeltette érdeklődését keressen bátran a telefonos elérhetőségemen!  
Kertkapcsolatos

Vízparti

Eladó Gazdasági épület, Debrecen,
22.9 millió Ft
Alapterület: 37 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot: Építés alatt
Szobák: 1 + 1 szoba
Debrecen Bayk-András kertben,Létai út közelében könnyűszerkezetes házak eladóak!   Az egymás mellett álló, 90%-os készültségben lévő, gazdasági épületként nyilvántartott, 37 m2 hasznos alapterülettel rendelkező könnyűszerkezetes házak egy rendkívül csendes, kerti tóval ellátott területen helyezkednek el.   A befejezésre váró házakban a  belső terek még szabadon alakíthatóak, így a fürdőszoba mellett akár egy nappali+ hálófülkés megoldás is kivitelezhető.   Villany és víz mindegyik épületben rendelkezésre áll. A kiváló hőszigetelés miatt a téli fűtés és nyári hűtés inverteres klímával történik, a melegvíz-ellátásról pedig villanybojler gondoskodik.   Mindegyik házhoz leválasztásra kerül egy előkertet és hátsó udvarrészt is magába foglaló kb. 1200 m2-es telekrész.   Az irányár épületenként a hozzá tartozó telekrésszel értendő.   A tájékoztató jellegű alaprajz mellett a képek között megtalálható több, a befejezett állapotot szemléltető belső fotó is. Ha felkeltette érdeklődését keressen bátran a telefonos elérhetőségemen!  
CSAK NÁLUNK

Eladó Gazdasági épület, Nyúl,
990 ezer Ft
Alapterület: 12 m2
Építési mód: Tégla
*** Nyúlon, Alsó Egese utcában jó állapotú 12m2-es pince eladó!***
 *** Nyúlon, Alsó Egese utcában jó állapotú 12m2-es pince eladó!***   Az Aranypart Ingatlan eladásra kínálja ezt a Nyúl csendes utcájában található tégla falazatú 12m2-es pincét!    Elsősorban egy szintén Nyúlon található 2576m2-es gyümölcsössel együtt vásárolható meg, melynek ára: 5.900.000 Ft   A pince ára: 990.000 Ft    Azonnal birtokba vehető! Hívjon most a részletekért! Kovács-Sásdi Nikolett +36 30 923 3809
Eladó Gazdasági épület, Debrecen,
15 millió Ft
Alapterület: 90 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 2 szoba
Lakható ház szép gyümölcsössel eladó
Debrecentől 5 km-re, Domboson, művelés alól kivont zártkerti ingatlan, 1743 m2-es telekkel, lakható gazdasági épülettel (pince 23 m2, földszint 23,3 m2 + 20 m2 terasz, tetőtér 24 m2) eladó. A ház nagyméretű tömör téglából épült 1977-ben engedéllyel. Pinceszinten tároló, földszinten fedett terasz, pihenőszoba, konyha, fürdőszoba WC-vel, tetőtérben 1 szoba található. Fűtés cserépkályhával, vízellátás fúrt kútról, meleg víz villanybojlerről biztosított. A kertben gyümölcsfák, szőlő, konyhakerti növények vannak telepítve, és állattartásra alkalmas épületek, illetve egy garázs is található. Megtekinthető előre egyeztetett időpontban.
Eladó Gazdasági épület, Debrecen,
4.8 millió Ft
Alapterület: 23 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Zártkerti ingatlan gazdasági épülettel eladó
Debrecen, Domboson vasútállomástól gyalog 10 percre eladó 1000 m2-es művelés alól kivont zártkerti ingatlan, 23 m2 hasznos alapterületű gazdasági épülettel, mely részben fa- és részben tégla szerkezetű. A ház földszintjén előszoba, szoba, konyha, WC, tetőtérben 1 háló található, villany van (3x20A), fűtés elektromos radiátorral lehetséges, főzés PB gázpalackról működik. Fürdőszoba nincs, jó minőségű fúrott kútról működő vízvételi hely és kerti zuhanyzó van. A kert szépen gondozott gyümölcsfával, konyhakerti növényekkel beültetett, teljesen körbekerített. Megtekinthető előre egyeztetett időpontban, akár hétvégén is lehetséges.
Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Zsédeny,
17.9 millió Ft
Alapterület: 180 m2
Építési mód: Tégla
Befektetési lehetőség Zsédenyben
Zsédenyben eladó egy 180 m2-es gazdasági épület 4665 m2-es telekkel. Az épület korábban a szomszédos  Maróthy kúriához tartozott, de jelenleg saját helyrajzi számmal rendelkezik. A telken villany- és vízvezeték megtalálható, gáz és csatorna a telek előtt. A gyönyörű telekkel rendelkező épület átalakítható családi házzá, étteremmé vagy akár panzióvá is. A kúria szomszédsága, a zöldövezet és a közeli fürdők miatt kiváló befektetés lehet belőle.   A község a 84-es főút mellett, Sárvártól és Bükfürdőtől 10 km-re, Szombathelytől és Kőszegtől 25 km-re, Ausztriától 30 km-re található.   Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, és szeretne bővebb felvilágosítást kérni, esetleg személyesen is szeretnék megtekinteni az ingatlant, kérem keressen bizalommal! Megtekintéshez előzetes időpont egyeztetés szükséges! Igény szerint ügyvédi támogatást, ill. ingyenes hitel ügyintézést biztosítunk!
1
2
3
»