Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó szántó
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Eladó Szántó, Jakabszállás,
11 millió Ft
Alapterület: 61 546 m2
Jakabszálláson házszámos telek eladó!
Eladó a FOCUS INGATLAN kínálatából Jakabszállás külterületén 6,1ha terület, amely mezőgazdasági és befektetési célra megfelelő.   Jellemzők:   - a területen található 2 bevizsgált fúrt kút és 2 bontandó tanya épület, amely házszámmal rendelkezik - nincs kifüggesztési ideje   Ajánlom azoknak, akik gazdálkodnak vagy befektetésre keresnek ingatlant egy folyamatosan fejlődő településen.   Szolgáltatásaink kereső ügyfeleink számára DÍJTALANOK! ELADÓ vagy KIADÓ ingatlana van? HITEL-re van szüksége? Hívjon, szívesen segítek! Válogatott kínálatunkat tekintse meg a FOCUS INGATLAN weboldalán! www.FOCUSINGATLAN.HU   Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni!
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Balatonszemes,
5 millió Ft
Telekméret: 4 180 m2
A City Cartel balatonlellei irodája eladásra kínál Balatonszemes külterületén, közvetlen zártkert mellett elhelyezkedő, 4180 m2 nagyságú szántó területet.   A terület két helyrajzi számon helyezkedik el, mely összevonva 26 m széles és 146 m hosszú.   A területet jelen pillanatban szántó besorolású, melyre 3%-os  külterületi beépíthetőség vonatkozik.  A terület többféleképpen megosztható.   Használható továbbra is szántóként, illetve rengeteg más lehetőséget is rejt magában a terület, mivel balatoni panorámával rendelkezik, és csupán 2500 m-re található a Balaton partjától.    Közművek közül a víz, és a villany az utcában található.   NE FELEDJE, NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ! További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Balatonszemes,
4.1 millió Ft
Telekméret: 5 908 m2
A City Cartel balatonlellei irodája eladásra kínál Balatonszemes külterületén, közvetlen a belterület mellett elhelyezkedő 5908 m2 nagyságú szántó területet.   A terület két helyrajzi számon helyezkedik el, mely összevonva 32 m széles és 157 m hosszú.   A területet jelen pillanatban szántó besorolású, amelyre a 3%-os  külterületi beépíthetőség vonatkozik.  A belterület közelsége miatt azonban később akár belterületi területté is minősíthető, amelyre már kedvezőbb  %-os beépíthetőség vonatkozik. A terület többféleképpen megosztható.   Használható továbbra is szántóként, illetve rengeteg más lehetőséget is rejt magában a terület, mivel balatoni panorámával rendelkezik, és csupán 1200 m-re található a Balaton partjától. A közelben lévő kertészettel együttműködve más mezőgazdasági területté is átminősíthető.   Közművek közül a víz, villany, csatorna a telek előtt megtalálhatóak.   NE FELEDJE, NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ!!!! További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Balatonszemes,
4.1 millió Ft
Telekméret: 5 916 m2
A City Cartel balatonlellei irodája eladásra kínál Balatonszemes külterületén, a belterülettől mindössze 200 m-re elhelyezkedő, 5916 m2 nagyságú szántó területet.   A terület két helyrajzi számon helyezkedik el, mely összevonva 32 m széles és 157 m hosszú.   A területet jelen pillanatban szántó besorolású, amelyre a külterületi beépíthetőség vonatkozik, ami 3%.   Használható továbbra is szántóként, illetve rengeteg más lehetőséget is rejt magában a terület. A közelben lévő kertészettel együttműködve más mezőgazdasági területté is átminősíthető.   Közművek 200 m-re, a belterület határánál megtalálhatóak.   NE FELEDJE, NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ! További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Szántó, Kecskemét,
7.7 millió Ft
Alapterület: 1 803 m2
Kecskemét közelében Felsőcsalánosban az 52-es úttól 800m távolságra, körbekerített 1800nm-es terület eladó. -fúrt kút a telken -gázcsonk a telekhatáron -villanyt  bevezethető a közelből   Informáciért forduljon hozzám bizalommal.
Eladó Szántó, Kecskemét,
10.5 millió Ft
Alapterület: 2 450 m2
Eladó telek telephelynek
Az SBK Complex Ingatlaniroda és Hitelközpont Kft. eladásra kínálja Kecskeméten az alábbi 2 egymás melletti ingatlant.   A telkek további fontos jellemzői: - tulajdoni lap szerint: szántó (3009 m2) és gyümölcsös (2450) - teher nincs az ingatlanon - zsákutcában található, nagyon jó helyen - víz az utcában - gáz az utcában - csatorna az utcában - villany a telken - saját fúrt kút a telken - összevonható, további parcellázásra van lehetőség. Kiválóan alkalmas cégek részére, akár telephely kialakítására ugyanakkor házak építésére is alkalmas. Ajánlom befektetőknek is, akik építkezni szeretnének magánszemélyek részére is. Ára: 10 500 000 Ft/telek Amennyiben valaki a két telket venné meg 18 900 000 Ft   Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem egyeztessünk időpontot, mivel az ingatlan megtekintése KIZÁRÓLAG előre egyeztetett időpontban lehetséges!   Az ingatlan megvásárlásához irodánk teljes körű és ingyenes hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésre!   Kedvező hitelajánlatokkal (babaváró hitel, piaci hitel, és szabad felhasználású hitel) várjuk jelentkezését. A számos konstrukció közül a bankszektorban és pénzügyi területeken is több mint 22 évek tapasztalatával rendelkező munkatársaink segítenek kiválasztani az Önnek megfelelő hitelterméket több mint 12 bank ajánlata közül. Ezeket mind díjmentes hitelügyintézéssel!! Akár nagyon ALACSONY ÖNRÉSSZEL is hozzájuthat álmai otthonához! A részletekről érdeklődjön munkatársunknál.   Amiben még Bárkinek segíteni tudunk, akár pályázati támogatással, kedvezmények biztosításával is: - Ingatlanok eladása, bérbeadása - Teljes körű, független pénzügyi, biztosítási ügyintézés (pl.: kedvező hitel, biztosítás, befektetés, stb.) - Kedvezőbb hitelre váltás; Adós mentés - Értékbecslés - Ügyvédi ügyintézés - Energetikai tanúsítvány
Eladó Szántó, Mezőtúr,
9.26 millió Ft
Telekméret: 41 160 m2
Jász-Nagykun-Szolnok megye Mezőtúr szántó eladó Peres Pádár-Zug
Eladó Mezőtúr szántó. Eladó szántó mezőgazdasági terület Mezőtúr Pádár-zugban.  A Pádár-zug Mezőtúrt Gyomaendrőd felé elhagyva a 46-os útról jobbra eső területen, a Peresi Holt-Körös által határolt részen helyezkedik el.  Mezőtúr külterület Pádár-zug 13 ha 3760 m2, 426,06 Ak értékű szántó terület 13280/42606 részarányú területe 4 ha 1160 m2 nagyságú, 132,84 Ak értékben.  Folyamatosan művelt, gondozott terület. Az ingatlan a földforgalmi törvény hatálya alá tartozik, megvásárlását. a 2013. évi CXXII. törvény a mező- és erdőgazdasági földek forgalmáról szabályozza.  
Eladó Szántó, Balatonkenese,
9.5 millió Ft
Telekméret: 1 622 m2
Eladó Balatonkenesén egy 1622 nm-es szántó. A telek nagyon könnyen megközelíthető és kiváló adottságokkal rendelkezik. Érdemes megnézni. Amennyiben felkeltette a hirdetésem az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Sopron,
9 millió Ft
Alapterület: 2 834 m2
Eladó szántó a Virágvölgy közelében!
Eladásra kínálunk Sopronban az elkerülő út mellett az alagút felé vezető oldalon egy külterületi, szántó besorolású ingatlant. Az ingatlan 3 helyrajzi számon van. Körülötte kertek, szőlős rész van. Csak villany van az út túloldalán.
Eladó Szántó, Dunaföldvár,
1.9 millió Ft
Telekméret: 5 214 m2
Duna-part közeli szántó eladó Dunaföldváron!
C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:   Különleges klímájú, egyedülálló adottságokkal rendelkező szántóföldet kínálunk eladásra Dunaföldvár zártkerti részén. A kiváló megközelíthetőséggel rendelkező, 5.214 nm-es, teljesen sík terület csupán „kőhajításnyira” terül el a Duna partjától, ennek hatására a folyó szinte mediterrán éghajlatot kölcsönös az itt elhelyezkedő mezőgazdasági területeknek. Az éltető Duna áldásos tevékenységének köszönhetően a környéken magasabb a páratartalom mint máshol, így a nyári hőség kevésbé gyötri meg a kultúrnövényeket. Télen még extrémebb időjárási körülmények között sem fagynak meg a zöldségek és gyümölcsök, így a tavaszi primőráru szinte elsőként kerülhet a piacokra.      Az egyedülálló adottságokkal rendelkező szántó kiváló befektetés lehet mezőgazdasági vállalkozók számára, de akár egy nagyobb család éves zöldség-gyümölcs szükségletét is kielégítheti.   Irányár: 1,9 M.Ft.   Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.      City Cartel Ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.   30/815-2529               vizler.jozsef@citycartel.hu
Eladó Szántó, Budapest, XXIII. kerület,
1.69 millió Ft
Telekméret: 335 m2
Eladó Budapesten a 23. kerületben a volt Atra gyár mögött, egy 335 nm-es elkerítetlen mezőgazdasági terület, szántó besorolású, a telek jelenleg nem művelt. Amennyiben felkeltette a hirdetésem az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.
CSAK NÁLUNK!

ÚJ AJÁNLAT

Eladó Szántó, Domonyvölgy,
8.5 millió Ft
Telekméret: 750 m2
Domonyvölgyben kellemes természetbarát helyen, strandtól 600m-re található hobbi telek eladó!  A 750m2 telek körbekerített, kb.15 méter széles. Villany bekötésre került, illetve a telken megtalálható egy fúrt kút is, a hátsó kerítés mögött pedig a tavat tápláló patak folyik. Közelben megtalálható több lovastanya, strand, horgászási lehetőség! Iár:8.5MFt Hivatkozási szám: 2517298. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor (20) 539-1988  sajattibor@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
1
2
3
4
»