Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó szántó
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Szeged,
16.8 millió Ft
Telekméret: 47 869 m2
Aszfaltos úton megközelíthető termőföld
Szeged külterületén a sándorfalvi és a vásárhelyi út közötti részen 47869 m2-es és 83,27 aranykorona értékű szántó besorolású termőföld eladó. Végig aszfaltos úton megközelíthető! További információért forduljon hozzám bizalommal!
Befektetésnek

Eladó Szántó, Bócsa,
4.5 millió Ft
Alapterület: 30 808 m2
Bócsán szántó eladó
Bács-Kiskun megye, Bócsa külterületén 3,08 hektár szántó eladó. A terület a faluhoz közel található,könnyen megközelíthető. Az ingatlan kifüggesztéses eljárás keretében kizárólag készpénzből vásárolható meg. Bővebb információért keressen bizalommal.
Eladó Szántó, Szigetcsép,
5.5 millió Ft
Telekméret: 1 300 m2
Szigetcsépen üres telek !
Szigetcsépen 1300  m2-s külterületi telek eladó.     Ára:  5 500 000     Ft     Érd:  Garai Tünde      06-70-654-0655          Hétvégén is !
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Szeged,
3.2 millió Ft
Telekméret: 9 032 m2
Szántó a Mácsai lőtér közelében Szeged külterületen
Szeged külterületén a sándorfalvi és a vásárhelyi út közötti részen a Mácsai lőtér közelében 9032 m2-es és 16 aranykorona értékű szántó besorolású termőföld eladó. Aszfaltos és egy rövid szakaszon jól járható salakos úton megközelíthető! További információért forduljon hozzám bizalommal!
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Balatonszemes,
2.99 millió Ft
Telekméret: 2 978 m2
Alacsony áron, szántó terület Balatonszemes eladó!
A City Cartel balatonlellei irodája eladásra kínál Balatonszemes külterületén egy 2978 m2 nagyságú szántó területet. A terület két helyrajzi számon helyezkedik el, egyben értendő az ár.   A terület jelen pillanatban szántó besorolású, melyre 3%-os külterületi beépíthetőség vonatkozik.   Használható továbbra is szántóként, illetve rengeteg más lehetőséget is rejt magában a terület, mivel  a Balaton kb. 800 méterre található.   Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését keressen bizalommal. Ilyen alacsony áron, ilyen közel a Balatonhoz nem talál telket.   NE FELEDJE, NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ! További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)  8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.      Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton! 
Eladó Szántó, Tiszaörs,
1.9 millió Ft
Alapterület: 9 709 m2
Tiszaörsön 9709 nm szántó eladó !
Jász-Nagykun-Szolnok megyében Tiszaörsön kínálunk eladásra egy 9.709 nm, külterületen elhelyezkedő, szántó művelési ágú földterületet. A földterület 24,23 AK kataszteri tiszta jövedelmű "szántó" megjelölésű ingatlan és osztatlan közös tulajdonban van.   Irodánk a hét minden napján, teljes körű ügyintézéssel ( CSOK, piaci- és kedvezményes hitelek, energetikai tanúsítvány, biztosítás ) várja megtisztelő hívását !  Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.   Mezei Ágota www.bercsenyiingatlan.hu + 36 20 208 5722 
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Szántó, Budapest, XVII. kerület,
21.9 millió Ft
Alapterület: 1 717 m2
Állapot:
Téglalap alakú telek Rákoskerten eladó nyugodt környezetben!
Telket keres nyugodt környezetben? Építkezne vagy konténerházat helyezne el? Bemutatom a legjobb választást a 17.kerületben, pár perces autóútra a főúttól. A terület Rákoskerten, a Home Center mögött helyezkedik el az Összekötő utcánál. Ez egy 1717 nm-es szántó besorolású, téglalap alakú (20x88 méter) körbekerített terület. A villany az utcába be van vezetve földkábelen.  A telek 40%-a beépíthető, van rajta egy betonozott úszómedence. Méretei: 7,3 x 3 méter, 1,2 éter mély és van egy betonozott előtere is. A telken van egy 32 méter mély fúrt kút. Van egy kisebb épület, amely wc, ciszternával. Az udvaron betonozott esővíz elvezető árok van kiépítve. A telek hátsó felében egy hangulatos kiülő padokkal, sportolási és tábortűz rakási lehetőséggel. Jókora adag tűzifa is rendelkezésre áll. A telek teljesen körbe van kerítve, így állattartásra is kiválóan alkalmas, a főbejárat egy 3 méter széles kapu. A telek jobb oldalán található egy kiskapu, ezzel gyalogosan könnyen át lehet jutni a szomszédba, és levágni az utat a buszmegálló felé. A korábbi tulajdonos földmunkagép kezelő volt és a kötött agyagos talajt ledózerolta, így a helyén egy remek minőségű felszíni talaj keletkezett. Az udvar talaja kemény, kocsival, teherautóval jól körbe járható, sok kocsi parkolására alkalmas. Korábban egy konténerháznak is adott helyet a telek, igény szerint egy lakókonténer is bármikor visszahelyezhető az eredeti helyére. Az idevezető földút hamarosan lebetonozásra kerül, az önkormányzat foglalkozik vele. Közvetlen közelben van a buszmegálló és a vonatállomás. A közelben van: Lidl, Aldi, pékség, Abc, McDonalds, cukrászda, kocsma, piac, gyógyszertár, hamburgeres, benzinkutak, óvoda, iskola, művelődési ház, fitneszterem, uszoda, repülőtér, állatklinika, kutyaiskola és a Home Center. Személyes kedvencem a területben, hogy ide bármi is építhető. Akár jurta is letehető, ha valaki szereti az ilyen életmódot. Építhető rá lelátó, magasles. Szabadidő központ kialakítására is kiválóan alkalmas. Rendezvények tartása is lehetséges (sátorban, pavilonban), mivel nincs a közelben szomszéd, és sok parkolási lehetőség van a telek előtti tisztáson. Mezőgazdasági hasznosításra is kiváló, mint méhészet, fóliasátor, üvegház, kert. Akár egy kutyaiskolának is kutyatenyésztésre is tökéketes a terület. Korábban a konténerházban életvitel szerűen laktak is albérlők.  Ha Önnek is annyira tetszik, mint nekem, vegye fel velem a kapcsolatot! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 
Eladó Szántó, Dány,
4.9 millió Ft
Telekméret: 15 991 m2
Főút melletti szántó farmövezetben eladó
Dány külterületén Má-f jelű farmgazdasági általános mezőgazdasági övezetben 33.42 AK értékű 1,5991 ha szántó eladó. Jelenleg bejegyzett földhasználó nincs. A terület fás, bokros, füves. Villamos csatlakozási lehetőség a közelben található. A mellette lévő 2,7068 ha szántó valamint 2,7068 ha kivett gazdasági épület udvar is eladó. Közlekedés:  Az ingatlan a Dány-Isaszeg közötti autóút mellett található. Autóval az M0 15 perc alatt elérhető. A farmövezeti besorolás miatt sokrétű hasznosítása lehetséges: pl. napelempark, go-kart pálya, lovarda, sport/hobby repülőtér. Ideális befektetési lehetőség. Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!
Eladó Szántó, Dány,
7.9 millió Ft
Telekméret: 27 068 m2
Főút melletti szántó farmövezetben eladó
Dány külterületén Má-f jelű farmgazdasági általános mezőgazdasági övezetben 56.57 AK értékű 2,7068 ha szántó eladó. Jelenleg bejegyjett földhasználó nincs. A terület fás, bokros, füves. Villamos csatlakozási lehetőség a közelben található. A mellette lévő 1,5991 ha szántó valamint 2,7068 ha kivett gazdasági épület udvar is eladó. Közlekedés:  Az ingatlan a Dány-Isaszeg közötti autóút mellett található. Autóval az M0 15 perc alatt elérhető. A farmövezeti besorolás miatt sokrétű hasznosítása lehetséges: pl. napelempark, go-kart pálya, lovarda, sport/hobby repülőtér. Ideális befektetési lehetőség. Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Békéscsaba,
21 millió Ft
Alapterület: 60 649 m2
Szántó és legelő eladó Békéscsabán
Szántó és legelő illetve egy bontandó tanya eladó Békéscsaba külterületén ( Makkoshát környéke). A szántó területe 5,299 HA, a legelő területe pedig 1.531 HA, a kivett tanya 1079 nm.  Részletekért hívjon bizalommal.
Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Szántó, Siklós,
14.1 millió Ft
Telekméret: 5 000 m2
Siklóson eladó szántó zártkerti részen
Siklóson a Csukma Dűlőben eladó szántó művelési ágú terület zártkerten.A helyi építési szabályzat és a hozzá tartozó szabályozási tervlap szerint  MK-2 jelű mezőgazdasági övezetben helyezkedik el.Az övezetben elhelyezhető funkciók elsősorban a szőlő-gyümölcstermeléssel és feldolgozással ,borászattal kapcsolatos építmények,borfeldogozó üzem.  A beépíthetőségről az építési ügyekben eljáró önkormányzati jegyzőtől érdeklődhet. Siklós város polgármesteri hivatala az illetékes építésügyi hatóság. Építményt elhelyezni 720 négyzetméter feletti mezőgazdasági területen lehet, de ha a terület szántóként van nyilvántartva, és nem éri el az 1500 négyzetmétert, sajnos egyáltalán nem lehet beépíteni. Javasolható lenne a terület művelési ágának megváltoztatása, főképpen gyümölcsös, szőlő, erdő, fásított terület vagy kert művelési ágba. Ekkor ugyanis az 1000 négyzetméter nagyságú területen legfeljebb egy darab, tárolás célját szolgáló gazdasági épület és egy terepszint alatti pince helyezhető el, 3%-os beépíthetőséggel. Ha az egész területet ki szeretné vonni a művelés alól, akkor a fölrészletet „kivett területként” fogják nyilvántartani. A művelési ág megváltoztatása céljából forduljon a körzeti földhivatalhoz.   Ez az ingatlan remek, igaz? Részletesebb információkért és időpont egyeztetésért kérem telefonáljon! Vásárlási vagy értékesítési céllal keresse bizalommal az Otthon Manager referenseit! Mi segítünk elérni a céljait, az ország bármely területén! Amennyiben egy kedvező hitel ajánlatra lenne szüksége, tanácsadónk számos bank kínálatából választja ki Önnek a legmegfelelőbbet egy ingyenes konzultációt követve! Legyen egy csodás és eredményes napja!    
Eladó Szántó, Békéscsaba,
2.8 millió Ft
Telekméret: 3 024 m2
Eladó kert és szántó Békéscsabán
Eladásra kínálok Békéscsabán, a Felsőnyomáson egy 3024 m2-es földterületet. A kert 1517 m2, míg a szántó 1507 m2-es területen található.   Érdeklődni:   Lakasttalalok.hu  Szántó Nikoletta +36 30 353 0521  Ha további kérdése van, forduljon hozzám bizalommal! Ha hitelre van szüksége, a legkedvezőbbet megtalálom Önnek és az ügyintézés fáradalmait is átvállalom. Ügyvédet sem kell keresnie, mert irodánk ingatlan ügyekben jártas, profi ügyvédet biztosít az Ön részére.
1
2
3
4
»