Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Ingatlanok
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Nyaraló, Bánk,
19.9 millió Ft
Alapterület: 36 m2
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Eladó Bánkon, csendes utcában lévő, felújítandó nyaraló! A nyaraló téglából épült, valamikor a 90-es években. A fűtést gázkonvektorok biztosítják, a melegvizet villanybojler. A víz, gáz és az áram be van vezetve, csatorna nincs az utcában, emésztő van a telken. Mivel az ingatlan utolsó utcában található, így csak két oldalról van szomszéd, a mögötte lévő részen mező helyezkedik el. A nyílászárók egy része már műanyagra lett cserélve. Az alaprajzon látható hálófülke és nappali egybe lett nyitva azóta. Ha valaki építkezésben gondolkodna, a telek Üh építési övezetbe tartozik, ahol: -a legnagyobb megengedett beépítettség 15%, -a legkisebb kialakítandó zöldfelület 60%, -a megengedett legnagyobb építménymagasság 6 m Az ingatlan tulajdon lapi besorolása: kivett hétvégi ház, udvar (belterület). Tehermentes, kifizetése esetén azonnal birtokba vehető. Az ingatlan befektetésnek is KIVÁLÓ, a környéken a "kulcsos" házak fénykorukat élik! A környék kikapcsolódásra és pihenésre tökéletes, akkor is ha az ember a vízpartot vagy ha a hegyeket szereti, a táj mindkét igényt kielégíti. Az ingatlan elhelyezkedése tömegközlekedés szempontjából jó! További információért forduljon Hozzám bizalommal! Amivel segítjük az Ön ingatlanvásárlását: -ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézés (CSOK és Babaváró ügyintézése is.) -jogi háttér -földhivatali ügyintézés -energetikai tanúsítvány elkészítése -biztosítás -belsőépítész
Eladó Panellakás, Budapest, XIII. kerület,
110 millió Ft
Alapterület: 70 m2
Állapot: Új építésű
Emelet: 1. emelet
Szobák: 3 szoba
A Marina Parton eladó egy NY-i tájolású, 3 szobás, belső kertre néző, 70 m2-es lakás, + 15m2-es terasszal és 39m2-es saját kerttel. A kert füvesítve lesz és öntözőrendszerrel lesz ellátva, ideális kisgyerekeseknek, illetve ha szeretne egy kicsit a saját kertjében megpihenni vagy esetleg a home office-t nem a lakásba gubbasztva szeretné átvészelni. CSOK felvehető. Okos-otthon megoldások, és mennyezet hűtés-fűtés gondoskodik a gazdaságos üzemeltetésről. A társasházban: Recepció szintű portaszolgálat, és csomagpont is található. A közösségi életről pedig a közösségi tetőteraszok (jóga + napozó és grillterasz) a játszóterek és a lakók számára használható sporteszközök gondoskodnak. A környék: A Duna Terasz Grande olyan lenyűgöző adottságokkal rendelkező helyszínre épül, amelyből városszerte kevés létezik. A XIII. kerületi Vizafogó városrész állandóan fejlődő, megújuló, új-építésű házakkal övezett lakóövezete egyedi életmódot biztosít a lakóinak. Képzeld el, hogy a nap végén a lenyűgöző Duna-parton ülve nézed naplementét! A helyszín garantálja, hogy mindennapjaid része lesz a folyó, a sétány és a kikötő. Pár lépésre a Duna part, de számtalan szórakozási és sportolási lehetőséget talál ebben az exkluzív környezetben: Marina sétányon játszóterek, kültéri edzőterem, teniszpálya igényes éttermek, kávézók, élelmiszerbolt, jacht kikötők, kondi termek, medencék, futó pálya. Frekventáltságát tekintve 5 percre a 3-as metró, buszok, kerékpárút szinte a ház előtt, a kikötő kb. 100 méter, így akár autóval, biciklivel, metróval vagy akár hajóval is elérheti a belvárost. Befektetés: A Duna-parti lakások igen kedveltek a befektetők körében, nem ok nélkül. A korlátozottan rendelkezésre álló, Duna menti telkeken épült ingatlanok azon felül, hogy értékállóak minden évben jelentősen növekszik az értékük, illetve gyorsan és egyszerűen bérbe lehet adni, így akár kiemelkedő hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak. Ha Ön családjával egy nyugodt, biztonságos, tiszta levegőjű, kényelmes otthont keres, vagy akár egy jó befektetést, várom szíves hívását!
Eladó Panellakás, Budapest, XIII. kerület,
155.8 millió Ft
Alapterület: 64 m2
Állapot: Új építésű
Emelet: 7. emelet
Szobák: 3 szoba
Dunai Panorámás! Nagy teraszos! Magas emeleti! Eladó a 13. kerületben a Marina Parton, a most épülő Duna Terasz Grande-ban egy 64m2+70m2-es, 7. emeleti, 3 szobás, DNY-i tájolású, Dunai Panorámás, világos lakás. A lakás minden szobájából és a teraszról is látszik a Duna! Fürdőszobája ablakos. Okos-otthon megoldások, és mennyezet hűtés-fűtés gondoskodik a gazdaságos üzemeltetésről. A társasházban: Recepció szintű portaszolgálat, és csomagpont található. A közösségi életről pedig a közösségi tetőteraszok (jóga + napozó és grillterasz) a játszóterek és a lakók számára használható sporteszközök gondoskodnak. A környék: A Duna Terasz Grande olyan lenyűgöző adottságokkal rendelkező helyszínre épül, amelyből városszerte kevés létezik. A XIII. kerületi Vizafogó városrész állandóan fejlődő, megújuló, új-építésű házakkal övezett lakóövezete egyedi életmódot biztosít a lakóinak. Képzeld el, hogy a nap végén a lenyűgöző Duna-parton ülve nézed naplementét! A helyszín garantálja, hogy mindennapjaid része lesz a folyó, a sétány és a kikötő. Pár lépésre a Duna part, de számtalan szórakozási és sportolási lehetőséget talál ebben az exkluzív környezetben: Marina sétányon játszóterek, kültéri edzőterem, teniszpálya igényes éttermek, kávézók, élelmiszerbolt, jacht kikötők, kondi termek, medencék, futó pálya. Frekventáltságát tekintve 5 percre a 3-as metró, buszok, kerékpárút szinte a ház előtt, a kikötő kb. 100 méter, így akár autóval, biciklivel, metróval vagy akár hajóval is elérheti a belvárost. Befektetés: A Duna-parti lakások igen kedveltek a befektetők körében, nem ok nélkül. A korlátozottan rendelkezésre álló, Duna menti telkeken épült ingatlanok azon felül, hogy értékállóak minden évben jelentősen növekszik az értékük, illetve gyorsan és egyszerűen bérbe lehet adni, így akár kiemelkedő hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak. Ha Ön családjával egy nyugodt, biztonságos, tiszta levegőjű, kényelmes otthont keres, vagy akár egy jó befektetést, várom szíves hívását!
Eladó Panellakás, Budapest, XIII. kerület,
71 millió Ft
Alapterület: 43 m2
Állapot: Új építésű
Emelet: 4. emelet
Szobák: 2 szoba
Dunára néző 2 szobás lakás! Átadás: 2023. Nyár. Eladó a 13. kerületben a Marina Parton, a most épülő Duna Terasz Grande-ban egy 43m2+15m2-es, 4. emeleti Délnyugati tájolású, napfényes, sétányra és a Dunára néző, 2 szobás lakás. Okos-otthon megoldások, és mennyezet hűtés-fűtés gondoskodik a gazdaságos üzemeltetésről. A lakáshoz tartozik 2db E-töltővel rendelkező beálló és egy tároló is aminek az árát a lakás ára nem tartalmazza. A társasházban: Recepció szintű portaszolgálat, és csomagpont található. A közösségi életről pedig a közösségi tetőteraszok (jóga + napozó és grillterasz) a játszóterek és a lakók számára használható sporteszközök gondoskodnak. A környék: A Duna Terasz Grande olyan lenyűgöző adottságokkal rendelkező helyszínre épül, amelyből városszerte kevés létezik. A XIII. kerületi Vizafogó városrész állandóan fejlődő, megújuló, új-építésű házakkal övezett lakóövezete egyedi életmódot biztosít a lakóinak. Képzeld el, hogy a nap végén a lenyűgöző Duna-parton ülve nézed naplementét! A helyszín garantálja, hogy mindennapjaid része lesz a folyó, a sétány és a kikötő. Pár lépésre a Duna part, de számtalan szórakozási és sportolási lehetőséget talál ebben az exkluzív környezetben: Marina sétányon játszóterek, kültéri edzőterem, teniszpálya igényes éttermek, kávézók, élelmiszerbolt, jacht kikötők, kondi termek, medencék, futó pálya. Frekventáltságát tekintve 5 percre a 3-as metró, buszok, kerékpárút szinte a ház előtt, a kikötő kb. 100 méter, így akár autóval, biciklivel, metróval vagy akár hajóval is elérheti a belvárost. Befektetés: A Duna-parti lakások igen kedveltek a befektetők körében, nem ok nélkül. A korlátozottan rendelkezésre álló, Duna menti telkeken épült ingatlanok azon felül, hogy értékállóak minden évben jelentősen növekszik az értékük, illetve gyorsan és egyszerűen bérbe lehet adni, így akár kiemelkedő hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak. Ha Ön családjával egy nyugodt, biztonságos, tiszta levegőjű, kényelmes otthont keres, vagy akár egy jó befektetést, várom szíves hívását!
Eladó Családi ház, Dunaharaszti,
54.9 millió Ft
Alapterület: 150 m2
Állapot: Átlagos
Szobák: 4 szoba
Dunaharaszti Alsóváros részén kínáljuk megvételre a 908 m2 telekterülettel rendelkező, 150 m2 alapterületű ingatlant, akár két generáció számára. Két bejárattal, dupla komforttal rendelkezik, a kisebbik lakrész tetőtér beépítéssel bővített, a két rész jelenleg átjárható, igény esetén teljesen leválasztható. A ház az 1950-es években épült vegyes falazattal, az idők folyamán számos felújítás átalakítás történt. Beosztása: - előszoba (6,25m2), - fürdőszoba (6,25m2), - konyha (20m2), - nappali (25m2), - előtér+ gardrób (12,5m2), - hálószoba (20m2), - közlekedő (3m2), - fürdőszoba (6m2), - gardrób (20m2), - nappali konyha sarokkal (15m2), - szoba a tetőtérben (24m2). Az épület folytatásában, található egy fűthető garázs (20m2), továbbá 2 autó számára beállási lehetőség (fedett). A kert végében van egy kis tároló (12m2), a locsolás fúrt kútról történik. A hangulatos udvaron egy szaletli árnyékában elhelyezett jakuzzi nyújt kikapcsolódási lehetőséget, mely a vételár részét képezi. Egyebek: - távirányítós elektromos kapu, - elektromos GSM jeladós kerítés, - 3 évnél fiatalabb hűtő-fűtő klíma (2db), - fatüzelésű kandalló, - elektromos távirányítós kandalló (2db), - kamerarendszer, - gépekkel felszerelt konyhabútor ( hűtő, elektromos főzőlap+ sütő, elszívó, mosogatógép), a fűtés a fentebb felsorolt készülékeken túl, gáz cirkóval is lehetséges. Várom szíves megkeresését.
Eladó Családi ház, Budapest, XVII. kerület,
66.9 millió Ft
Alapterület: 80 m2
Állapot:
Szobák: 1 + 2 szoba
HANGULATOS CSALÁDI OTTHON! 1,5 - 2 SZOBÁS PANELLAKÁST BESZÁMÍTUNK!!! XVII. kerületben, Rákoskerten eladó egy 325 m2-es saroktelken fekvő 80 m2-es családi ház. A tetőtér 1998-ban került beépítésre, az épület 2009-ben felújításon esett át. Két szintes szigetelt, körbejárható, amerikai konyhás + nappali, duplakomfortos, beépített tetőtérben két hálószobás, igazi kis családi fészek. Az ingatlan osztatlan közös területen helyezkedik el, ügyvédi megosztással rendelkezik. A ház további jellemzői: - CSENDES KERTVÁROSI KÖRNYEZETBEN - 1/1 TULAJDON - terasz (kb. 15 m2) - minden szoba világos - egy kádas és egy zuhanyzós fürdőszoba - padlófűtés - beépített szekrény - minden közmű egyedileg mérhető - külső könnyű szerkezetes tároló (5 m2) - gondozott kert (kerti tó, örökzöldek, gyümölcsfák, virágok) - 5 cm-es dryvit szigetelés Parkolás: a telken felszíni autóbeálló Rezsi: átlag 30.000 Ft./ hónap Fűtése: cirkó gázkazán + padlófűtés Közelben: Auchan Áruház Maglód, LIDL, ALDI, bevásárlási lehetőségek, óvoda, iskola, bankok, posta, gyógyszertár stb. Közlekedés: Kiváló, 97E, 162, 197, 262-es busz, 990-es éjszakai járat. Rákoskert vasútállomás autóbusszal és gyalogosan pár percre található. Az ingatlan egy nagy közlekedési csomópont közelében helyezkedik el. Gépjárművel 2 percre van az M0-ás, az Örs vezér térre vagy a KÖKI-be tömegközlekedéssel 30 percre van. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését vagy bármely további kérdése lenne, keressen bizalommal. Akár hétvégén is! CSA
Eladó Panellakás, Sátoraljaújhely,
20.9 millió Ft
Alapterület: 73 m2
Építési mód: Panel
Állapot: Átlagos
Szobák: 3 szoba
Sátoraljaújhely településen eladó társasházi lakás
Sátoraljaújhely településen eladásra kínálok egy fölszinti, 3 szobás, 73 nm-es társasházi lakást. Az ingatlan közel a belvároshoz helyezkedik el.   Ablakai műanyagból, a bejárati ajtó fából készült. 3 külön bejáratú szobával rendelkezik. Fűtése távhő. Alacsony rezsi jellemzi. Az ingatlanhoz erkély is tartozik, melyre a nagyszobából juthatunk.   Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, hogy személyesen is megmutathassam. Telefonos egyeztetést követően az ingatlan bármikor megtekinthető.    
Áron alul

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Üzlethelyiség, Budapest, VI. kerület,
20.2 millió Ft
Alapterület: 16 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Emelet: Földszint
Szobák: 1 szoba
Oktogonon eladó üzlethelyiség kedvező áron, jó megtérüléssel!
Ezt az üzlethelyiséget azoknak a vállalkozóknak, vagy magánszemélyeknek ajánlom, akik szeretnének befektetni a város egyik legjobb helyén, az Andrássy út mellett az Oktogonon egy olyan üzlethelyiségbe, amit kiadni szeretne, vagy pedig saját vállalkozásának szeretne egy stabil helyet. Jelenlegi bérlője több mint 10 éve bérli és stabilan hozza a hasznot. Most raktárként üzemel, viszont volt már itt táskabolt is például. Nagyon szépen kialakítható belőle egy kisebb iroda, bolt, vagy átveheti a jelenlegi stabil és megbízható bérlőkkel együtt is. Mind a 16 négyzetméter úgy van kialakítva, hogy jól hasznosíthatóak a terek benne, és van egy mosdója, illetve egy galéria, ahova pakolni lehet. Tekintse meg a képeket és ha Önnek is tetszik ez a fantasztikus lehetőségekkel bíró ingatlan, mint amennyire nekem, akkor ne várjon míg más csap le rá, hívjon és vásárolja meg mielőbb!
Eladó Családi ház, Domoszló,
25.9 millió Ft
Alapterület: 160 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítás alatt
Szobák: 3 szoba
Domoszlón 2 szintes felújítás alatt lévő 160 nm-es családi ház eladó. 25,9 M
- Domoszlón  Heves  megyei  gyöngyösi járásban lévő  -  2500 fős  községben  felújítás alatt álló, faluközpontban lévő   családi ház  eladó -  Domoszló a  Mátra  déli  oldalának  egyik völgyében  fekszik -  nevezetességei: a  Tarjánka  patak, és a  Domoszlai-tó, mely igazi horgász  paradicsom -  folyamatosan  horgász  versenyeknek ad  otthont   A Závoza-patak völgyében épült település Gyöngyöstől mintegy 20 km-re keletre, a Mátra lábánál fekszik. Ősidők óta lakott település neve először 1262-ben V. István adománylevelében bukkan fel. Sokáig a Kompolthiak birtoka volt a település, ebben az időben királyi solymászok is lakták. III. Endre király engedélye alapján 1296-ban vasércbányát nyitottak a falu határában. A Kompoltiak kihalása után az Országh család birtoka lett a település. A török vész után szlovák telepesekkel népesítették be újból a területet. A falu mellett található a Tarjánka-patak által táplált Domoszlói-tó, mely a horgászok paradicsoma. Domoszló és Markaz közt félúton található a Tarjánka-szurdok, mely vadregényes, kalandos kirándulásra invitálja az arra járókat. Ma szépen felújított falusi vendégházak, vendégszerető emberek várják a turistákat.   -   az  1981-ben , B  30  as  téglából épült  2  szintes  családi  ház egyik része már  felújításra került -   már  csak  a földszint  ablak cseréje és  a  földszint padozat  cseréje  van  hátra -   a  földszinten 1 szoba, konyha,garázs, folyosó, wc, kazánház /3x3 m/ és eg y tároló  2x3 M  es  kapott helyet -   az  emeleten 2  szoba- előszoba-fürdőszoba- zuhanyzós- wc- konyha és folyosó már  felújításra került -   műanyag  ablakok és  redőny is  felszerelésre került, valamint  szúnyogháló is az emeleten -   lent még wc és  kézmosó van,de itt is kialakítható mg  fürdő is -   lent  a nyílászárók még  fából vannak -   a  fűtés  vagy  vegyes  tüzelésú  kazánnal, vagy villany  kazánnal oldható meg, -   a napelem  helye is megoldott már  hátul az 520 nm-es  udvar  végén, ahol van  2  db  2x 5  ös   -   gazdasági  épület összekötve  a  fő  házzal  -   a hátsó udvar -kert  részen még  3  kocsibeálló is  kialakítható -   parkolás  az udvaron  lehetséges, vagy  a garázsban, -   a  közlekeséé  is  igen jó, Egerbe  5-6 busz járat  van  naponta -   Gyöngyös  re  félóránként  van  busz  -   ill. Budapestre  naponta  4-5 járat is indul  -   a ház udvarán  kút is található ez  tisztítás után használható -   jelenleg  a háaznak derítője  van a szennyviz  a ház mellett van -   a  gázcsonk  pedig pár  méterre  a ház  kerítésétől -   régebben  a konyhában  palackos gázt  használtak  -   a  födém  fagerendás és  pala  tető  van  a házon -   ipari áram  van  a házban és  96 A-s  áram is -   a  ház betonfödémes  -   kíváló lehet  2  korosztály, együttélésére  is
Eladó Családi ház, Nagyigmánd,
14 millió Ft
Alapterület: 85 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 + 1 szoba
Eladó egy 85 nm-es családi ház Nagyigmánd településen, 961 nm-es telekkel
- Közvetlenül a tulajdonostól eladó ingatlan, ami az ingON rendszerén keresztül került meghirdetésre. - Kérjük telefonon erre az ingatlan azonosítószámra hivatkozva érdeklődjön: 691301723 Nagyigmánd településen kínálunk eladásra egy 961 nm-es telken elhelyezkedő, 1 szintes, 85 nm-es hasznos alapterületű családi házat, amiben 2 + 1 szoba található, hőtárolós villanykályhával, valamint másdolagos cserépkályha - fa, szén fűtéssel és vegyes kilátással rendelkező felújítandó állapotú ingatlan. Az ingatlan építésének éve 1925. A parkolás udvarban megoldott. Az ingatlan energetikai besorolása: DD. Sikeres adás-vétel esetén már azonnal birtokba is vehető. Igazán kiváló fekvésű ingatlan, hiszen Nagyigmánd igazán békés kis település mégis közel van hozzá, Győr, Komárom és Tatabánya is. Az M1 autópálya 5 perc autózásra van, így a főváros is gyorsan megközelíthető. A ház már kiállta az idő próbáját és bár nem mai darab, felújításra szorul, de stabil alapokon nyugszik, kiváló lehetőségekkel. masszív vályog falazatú (50 cm vtg.) amiben 2 szoba, 2 konyha, kamra és tároló találhatóak. Az épület padlója, födémszerkezete, tetőszerkezete és tetőfedése korához képest jó állapotú, egyedül a falak vakolása hagy maga után némi kívánnivalót. Főépületen kívül a telken találhatóak még melléképületek, pince, műhelyépület, régi ólak és terménytárolók. A fűtéshez rendelkezésre áll egy cserépkályha és egy hőtárolós villanykályha. A közművek víz, villany (ipari és éjszakai árammal) be vannak vezetve. Öntözéshez fúrt kút biztosít lehetőséget. Udvara három részre osztott: az első részében a családi ház utca fronti kerttel, második részében a melléképületek, a harmadik részében művelésre alkalmas kert (mely mind méretéből mind minőségéből adódóan alkalmas gazdálkodásra). Előzetes egyeztetés alapján megtekinthető. Tulajdonostól eladó.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Téglalakás, Budapest, IV. kerület,
45 millió Ft
Alapterület: 44 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Emelet: Földszint
Szobák: 2 szoba
Káposztás megyeren kétszobás saját kertes újépítésű lakás eladó alkalmi áron!
Ezt a fantasztikus új építésű ingatlant azoknak ajánlom elsősorban, akik fiatal párként vagy nyugdíjasként szeretnének egy szép és nyugodt helyen élni, ahol különféle lehetőségek vannak ami a magas minőségi mindennapi élethez szükséges. Mivel az út másik oldalán a farkas erdő van, ahol különféle sportolási lehetőségek vannak, pár percre az Aquaworld található, ahol wellnessezni lehet akár a mindennapokban, különféle boltok, óvoda, iskolák, ezért aki közel szeretne a város központjához élni, de mégis csendes és zöld helyen, akkor teljesen ideális választás. A lakás elrendezése nagyon különleges, az alaprajzon meg is tudja tekinteni, és ami ráadás, hogy saját kis kertje van, ahol grillezni is van lehetőség, illetve egy saját játszótér, ahol a gyerekek játszhatnak. Tekintse meg a képeket és ha Önnek is annyira tetszik ez a fantasztikus ingatlan, mint amennyire nekem, akkor ne várjon, míg más csap le rá, hívjon és vásárolja meg most!
Eladó Telephely, Nyíregyháza,
50 millió Ft
Alapterület: 61 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot:
A körút mentén telephely eladó
Nyíregyházán az alábbi telephely eladó: - a nagy forgalommal bíró körút mentén helyezkedik el - a saroktelek 554 nm, melynek 60%-a beépíthető - körbekerített - egy 36 nm-es iroda, egy 25 nm-es garázs található a telken, melyek szendvicspanelból készültek, ezen kívül még egy 12 nm-es fedett tároló is helyet kapott - a közművek közül vízzel és villannyal van ellátva, gáz a telken belül - az udvar aszfaltozott és zúzott kővel borított - jégháló van felszerelve - azonnal birtokba vehető - megtekintés előre egyeztetett időpontban
«
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
»