Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Villa, kastély, kúria, Omiš , Dalmácia
#716900167
850 000 €
( 341 309 007 Ft )
Alapterület 390 m2,  800 m2-es telken
Szobák száma 10 szoba
Építési mód Tégla
Állapot nincs megadva
Emelet nincs megadva

További paraméterek

Részletes leírás

Látványos Tengerparti Otthon Pazar Kilátással Omišra -Dalmácia


Terület: 390 m²
Telek: 800 m²

Fedezze fel ezt a kivételes, önálló házat Omiš gyönyörű domboldalán, ahol páratlan luxus és lenyűgöző természeti szépség vár Önre. A ház a tenger, az elbűvölő Brač sziget és a bájos Omiš város panorámájára nyújt csodálatos kilátást.

 

Ingatlan Jellemzők:

 

Tágas Lakóterület: 10 szobával, köztük 6 tágas hálószobával és 5 modern fürdőszobával, ez az otthon bőséges helyet biztosít a kényelemhez és a pihenéshez.

 

Kiváló Elhelyezkedés: Mindössze 3,6 km-re a csillogó tengertől és Omiš pezsgő központjától, élvezze a magány és a hozzáférhetőség tökéletes egyensúlyát.

 

Kiterjedt Terület: Az ingatlan 800 m²-es, gondozott kerttel rendelkezik, nyári konyhával és a lenyűgöző medenceépítés lehetőségével.

 

Magas Minőségű Belső Terek: Az otthon prémium bútorokkal és anyagokkal van felszerelve, amely luxust és kifinomultságot sugároz.

 

Belső Részletek:

 

Pince: 2 dupla garázzsal rendelkezik, amely bőséges parkolási és tárolási lehetőséget biztosít.

 

Földszint: 2 ízlésesen berendezett apartman található itt, amelyek ideálisak vendégek vagy bérleti lehetőségek számára.

 

Első Emelet: Tágas nappali, modern konyha és étkező, amelyek egy nagy teraszra nyílnak. Innen lenyűgöző kilátás nyílik, emellett egy hálószoba és egy dolgozószoba is helyet kapott.

 

Második Emelet: 3 hálószoba található, mindegyik saját terasszal és csodálatos kilátással rendelkezik, valamint egy elegáns fürdőszoba.

 

Ez a lakóhely tökéletes azok számára, akik prémium életstílust keresnek páratlan kilátással és luxus kényelemmel. Érezze meg Omiš nyugalmát, miközben csak egy rövid autóútra van a tengertől és a helyi szolgáltatásoktól.

 

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy birtokba vegyen egy prémium házat Horvátország egyik legfestőibb helyszínén.

 

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a csodálatos ingatlant!

Kapcsolat

Vámosi Rebeka

Irodavezető

+36 20 290-0042
info@immocorso.com
IMMOCORSO International
www.immocorso.hu
Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter