Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Irodaház, Kistelek
#685400113
120 millió Ft
Alapterület 165 m2
Szobák száma 2 szoba + 1 félszoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Konvektor
  • Bútorozottság: Bútorozatlan
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Összkomfort
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Üzleti lehetőség Kisteleken

Kistelek az első város Budapest felé az 5-ös főút mentén Szegedről indulva. A távolság nem nagy, kb. 30 perc alatt megjárható, de vonattal és távolsági buszjárattal is könnyen elérhető. A másik irányba Kiskunfélegyháza érhető el kb. ugyan ennyi idő alatt. A város fejlettsége jó, és ez folyamatosan nő, minden szükséges infrastruktúra megtalálható. Csendes, békés város jó adottságokkal. Egy jó időben megvalósuló beruházás haszonnal kecsegtet. EHHEZ KÍNÁLOK MOST EGY JÓ LEHETŐSÉGET.

 

Ezen a településen eladó most egy több célra is felhasználható ingatlan a város központjában. A közel 200 m2-es épület a régi korokat idézi, annak idején malomnak épült. Az átépítést követően székház lett, különböző rendezvényeknek adva otthont. Az ingatlan tulajdonosa a helyi vállalkozókból álló ipartestület. Jelenleg az ingatlan nincs kihasználva, ezért gyorsan birtokba vehető.

 

Az épületről:

A külső kép a régi korokat idézi, a homlokzat rendben van, a tetőszerkezet is jó. Ha csak funkcióváltásból adódóan nem szükséges, akkor itt jelentősebb beruházásra nincs szükség. 

 

Az ingatlan belső terei: 

Az épület két szintes, a malom felépítéséből adódóan. az alsó zint födémje masszív "I" vasgerendákon nyugszik, amelyeknek a több tonnás terhelés sem jelent gondot. Ezek a gerendák a földszinten jól láthatóak. A földszint kis előszobából, egy irodahelyiségből, pici konyhából, valamint egy nagy területű helyiségből áll, illetvet itt találhatóak a férfi-női mosdók, kézmosók. Az előszobából nyílik a feljárat az emeletre egy falépcsőn keresztül. 

Az emelet szinte teljes egészében egy nagy helyiségből áll. Itt jelenleg a helyi vállalkozók asztalitenisz edzései folynak. A terem végében van egy mosdó-WC helyiség, illetve csak függönyel elválasztva egy raktározási célra szolgáló rész. 

Az ingatlan belső terei délutáni napsütést kapnak.

 

Felhasználhatóság: 

Különböző rendezvények, táncestek, bálok megrendezése. Ehhez a konyhai kiszolgáló részt bővíteni kell.

Átépítést követően irodaház alakítható ki.

Kisebb beruházással akár elárusító hely vállhat belőle. A nagy termeknek köszönhetően az eladótér rendelkezésre áll.

Az ablakok átgondolásával akár két önálló lakás is létrehozható. De számos ötlet lehetséges még. 

 

Fontos megjegyezni, hogy Kistelek jelentős fejlődés előtt áll, köszönhetően a Szeged melletti autógyár (BYD) megépülésének. Mind a vállalkozások számára, mind a lakosság számára nagy lehetőséget jelent munkahelyeket, munkát illetően, valamint az ingatlanpiacra is hatással lesz. Ezért érdemes ideje korán lépni, mert a változások hamar itt lesznek. Nézze meg, álmodja meg a jövőjét, és tegyen rá ajánlatot.

 

 

Kapcsolat

Hitter Ferrenc

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter