Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Családi ház, Nyíregyháza, Oros
#198201122
31.9 millió Ft
Alapterület 80 m2,  2 100 m2-es telken
Szobák száma 2 szoba
Építési mód Vegyes
Állapot Felújítandó
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Családi házak
  • Fűtés: Konvektor

Részletes leírás

Felújítandó, családi ház hatalmas telekkel Nyíregyházán, Oros közelében

Nyíregyháza, Oros közelében, kertvárosias környezetben eladó egy felújítandó, öreg 80 m²-es családi ház, amely nagy lehetőséget kínál annak, aki saját elképzelései szerint szeretné felújítani. Az ingatlan az Orosi körforgalom közelében, kiváló közlekedési lehetőséggel, nyugodt kertkapcsolatos környezetben helyezkedik el, így közel érezheti magához a természet környezetét.

Az ingatlan szerkezetileg stabil, vert falazattal rendelkezik, de a korszerűsítés érdekében a nyílászárók és az épület további részei is felújítást igényelnek. Az alapterülete közel 80 m², amelyen előtér, konyha és étkező, kamra, nappali, egy szoba, valamint fürdőszoba+WC kapott helyet. A fűtést konvektorok biztosítják. Az ingatlan komfortfokozata félkomfortos, és az épület kelet-nyugati tájolásával megfelelő megvilágítást biztosít a nap nagy részében.

A 2100 m²-es telek több lehetőséget is tartogat: az udvarban megtalálható szerelőműhely további lehetőségeket biztosít vállalkozás indítására vagy gazdálkodásra. Az ingatlan önálló családi házként és ikerházak építésére egyaránt alkalmas, mely további rugalmas hasznosítási lehetőségeket teremt az érdeklődők számára.

A kertkapcsolatos ingatlanhoz tartozik egy garázs, amely biztonságos parkolást biztosít az autó számára, valamint a kertben kialakítható további parkolási lehetőségek is adottak. Az épület teljes körű felújítást igényel, beleértve a fűtésrendszer és a belső terek korszerűsítését is, amely azonban lehetőséget biztosít a saját igények szerinti álomház kialakítására.

Kapcsolat

Reichert Róbert

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter