Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó építési telek
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Építési telek, Budapest, XXIII. kerület,
22.2 millió Ft
Alapterület: 50 m2
Állapot: Régi típusú
Szobák: 2 szoba
A kert végében, kis patak és erdő!
Soroksáron a Csendes utcában eladó, felújítandó/bontandó házas telek. A kert végében patak illetve erdő található. A telek összközműves. Utca rendezett, csendes külvárosi övezet. 
Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Dunasziget,
7.5 millió Ft
Telekméret: 720 m2
Dunaszigeten csodás környezetben építési telek eladó
  Dunasziget-Doborgazsziget helység egyedülálló lehetőség családi OTTHON építésére. A hely,ahová költözöl: -Sok hely van, ahol nyugalmat talál és igazi kikapcsolódást, de Dunasziget egyedülálló természeti értékei többet kínálnak -Mosonmagyaróvártól 12 km-re fekszik a festői Dunasziget, mely most a családod új lakóhelye lehet. -Dinamikusan fejlődő község, ahol gyermekeid óvoda és iskola várja -Közintézmények,szolgáltatók mind az itt lakók kényelmét segítik   -Számtalan kikapcsolódási lehetőség Szigetköz szívében, ahol szabadidődet töltheted   A telek ,amelyre építkezhetsz: - 720 nm -összközműves -oldalhatáros beépítési kötelezettség -17 m-es utcafront -30%-os beépíthetőség Ha szeretnéd,hogy az építkezéssel járó valamennyi procedúrától megkíméld magad, akkor ránk számíthatsz: -tervezésben -kivitelezésben -CSOK, állami támogatások, bankfüggeteln hitelügyintézés, ügyvédi háttér biztosításában Gyere el, bizonyosodj meg személyesen ,a hely biztosan elvarázsol.
Eladó Építési telek, Nagykutas,
6.5 millió Ft
Alapterület: 5 482 m2
Nagykutas település csendes kis utcájában kínálok megvételre két külön helyrajzi számon szereplő, de egymás mellett lévő lakóövezeti telket. A panorámás kilátással rendelkező terület sík, gondozott, kerítéssel körbekerített. Méretéből eredően akár gazdálkodási tevékenységre is alkalmas. Víz és csatorna már a telken belül van. A többi közmű az utcán. Amennyiben a telek felkeltette érdeklődését és szeretné megtekinteni, kérem hívjon. Irodánk ingyenes hitel tanácsadással és hitel ügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanúsítvány elkészítésével várja Ügyfeleinket.
Falusi CSOK

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Tiszasziget,
2.35 millió Ft
Telekméret: 1 056 m2
Ha jövőjét falusi környezetben tervezi
  Akkor építkezzen használja ki a falusi CSOK lehetőségét Szegedhez 15 percre lévő Tiszaszigeten!    Tiszasziget Szegedtől délre a hármas határ közelségében fekszik.  A település a két nagy folyó a Tisza és a Maros ártere között szigetszerűen árvízmentes területen fekszik. Természeti szépsége, hangulata magával ragadó, itt egészséges falusi környezetben nőhetnek fel gyermekei és Szeged város elérhető 12 km-es távolságra található.    A hangulatos település ez elmúlt időszakban dinamikus fejlődésen ment keresztül, sok szép új ház épült, a lehetőség Önnek is adott:    - A telek 1056 nm, 25 méteres utcafronttal rendelkezik.     - Beépíthetősége 30 %-os.    - Közművek az utcában.    A telek a falu szélén, csöndes, átmenő forgalomtól mentes helyen fekszik.  Ha felkeltette az érdeklődését hívjon elérhetőségemen a CSOK ügyintézésben is tudok segíteni! 
Eladó Építési telek, Budapest, XI. kerület,
150 millió Ft
Alapterület: 510 m2
XI. kerület KERTVÁROSI részén kínálok ELADÁSRA a Zsombor utcában, egy 510 m2 belterületi telket, melynek övezeti besorolása Lk-1-XI kisvárosias, jellemzően zártsorú beépítésű terület. A telken a következő paramétereket kell figyelembe venni: -Beépítési százaléka terepszint feletti 40%, -Terepszint alatt 50%, -Általános szintterületi mutató 1,60% -Parkoló rendeltetés szintterületi mutató 0,80 % -Minimális építménymagasság 6 méter -Maximális építménymagasság 10,5 méter -Zöldfelület megengedett legkisebb mértéke 25%. A telken található egy közepes állapotú családi ház,mely bővíthető vagy bontható. A családi ház mérete 70 m2, a hozzátartozó fedett garázs pedig 10 nm. Elsősorban befektetőknek ajánlanám, több lakásos társasház kialakítására. További információért cserébe keressenek bizalommal. Hirdetési azonosító: ID- 316400 B.V.
Eladó Építési telek, Sopron,
32.9 millió Ft
Alapterület: 3 000 m2
Sopron-Brennbergbánya-Óhermesen eladó, Soprontól 10 km-re található az erdő közepén, egy belterületi, 3000m2-es építési telek! A parkosított díszkert, gyümölcsfával és rengeteg dísznövénnyel van beültetve, amit egy ásott kútból, beépített szivattyúval lehet öntözni. A terület előtt egy 2500m2-es vízfelülettel rendelkező horgásztó is található, amit az erdőgazdaságtól lehet bérelni. Az aszfaltozott utat elhagyva, 80m köves és földúton kersztül közelíthető meg a Paradicsom. A telekre 2 lakásos lakóépület építhető. Villanypásztorral és drótkerítéssel bekerített. A telken 1x16A villany bevezetve, ami bővíthető és előkészített 3 fázisra. Az utcában víz és a csatorna rendelkezésre áll. Várom megtisztelő hívását! GDN hitelcentrumunk, 32 bankot és takarékot versenyeztet és lebonyolítja a teljes ügyintézést. Számtalan variáció létezik, ezért kérje FÜGGETLEN szakértőnk személyre szabott, egyedi javaslatát! Ich spreche Deutsch. I speak English.
Eladó Építési telek, Ágfalva,
24.5 millió Ft
Alapterület: 980 m2
Soprontól 2 km-re, az ausztriai határátkelő településen Ágfalván ELADÓ egy 980 m2-es belterületi telek. Az ingatlan a falu központjában található, melyen egy 1900-ban épített elbontásra váró 118 m2-es, egyszintes utcafronti lakóépület, egy különálló, szintén utcafronti kis malomház és egy istálló helyezkedik el. Az épület lebontható, a jelenlegi tulajdonos rendelkezik építési engedéllyel, mely tartalmazza a bontási engedélyt is, valamint a tulajdonos rendelkezésre bocsájtja az új épület építési kiviteli tervrajzait, mely az árban foglaltatik. Víz, villany és csatorna a telken belül, a gáz pedig az utcában megtalálható. A tulajdonos új villany mérőszekrényeket tetetett fel, az egyik 3X16 A ellátására szolgál, a másik egy későbbi H tarifás szolgáltatáshoz készült. Irányár: 24.500.000 Ft ID azonosító szám: 316519 Ajánlom ambiciózus pároknak és családosoknak akik egészséges környezetben, a természethez közel szeretnék felnevelni gyermekeiket, valamint idősebb házasoknak, akik vidéken, nyugalmas helyen szeretnének új életet kezdeni. GDN hitelcentrumunk, 32 bankot versenyeztet és lebonyolítja a teljes ügyintézést. Számtalan variáció létezik, ezért kérje FÜGGETLEN szakértőnk személyre szabott, egyedi javaslatát! I speak English.
Eladó Építési telek, Kecskemét,
16 millió Ft
Telekméret: 2 200 m2
Kecskeméten építési telek eladó.
Kecskeméten a Halasi úti hobbi soron, belterületi 2 db egymás mellett lévő 1.100 nm-es építési telek eladó.  Szép, csendes utcában, jó közlekedéssel, családi házas környezetben, teljes közművel. 30%-a beépíthető.
Eladó Építési telek, Kecskemét,
8 millió Ft
Telekméret: 450 m2
Kecskeméten a Halasi úti hobbi soron, belterületi 450 nm-es építési telek eladó.  Szép, csendes utcában, jó közlekedéssel, teljes közművel. Családi ház építhető rá. Hívjon, mutatom!
Csak nálunk!

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Enese,
7.5 millió Ft
Telekméret: 882 m2
Enesén, építési telek eladó!
A Best of Ingatlan Győr-Ingatlaniroda eladásra kínálja fel,ezt az Enesén található építési telket! Befektetők figyelmébe is ajánlom! Győrtől nem messze Enesén egy aranyos, kedves faluban megtalálta új otthona helyszínét. A telken jelenleg egy családi ház és melléképületek állnak, mely lebontandó vagy nagyon felújítandó állapotban vannak.   Az ingatlanban víz, villany, csatorna  be van vezetve, a gáz a telek előtt található. A körbekerített telek területe: 882 nm-es A telek 30%-a beépíthető. Besorolása: Lf- Falusias lakóövezet O- Oldalhatáros beépítési mód   Álmodja meg új otthonát!  Jó referenciákkal rendelkező kivitelezőt tudunk Önnek ajánlani. Hívjon bizalommal bővebb információért!   Fülöpné Máté Ildikó +36-30-993-2787   További szolgáltatásaink: díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézés értékbecslés energetikai tanúsítvány ügyvédi ügyintézés biztosítás
Eladó Építési telek, Tiszakécske,
2.2 millió Ft
Telekméret: 745 m2
Tiszakécskén 745nm telek ELADÓ!
Tiszakécskén, 745 nm építési telek eladó!   - 745nm telek terület - kivett beépítetlen terület - csatornával, villanyos közművel rendelkezik,de gáz és városi víz nincs,viszont fúrott kút van - aszfaltos út mellett - már kialakult utcaképpel    Ha felkeltette az érdeklődését a hirdetésem, akkor jelentkezzen és nézzük meg a telket ! Sokrétű szolgáltatásainknak köszönhetően Hitellel, CSOK-kal, illetve Új-, és Használt Ingatlanok  Eladásával is foglalkozom! Az adatlap megbízónktól kapott adatok alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni!
Eladó Építési telek, Kecskemét,
36 millió Ft
Alapterület: 603 m2
A legnépszerűbb városrészben szeretne építkezni?!
ELADÓ kizárólag a FOCUS INGATLAN kínálatából Kecskeméten egy belvárosi, 603 m2-es összközműves telek. Jellemzők: - 50 %-ban beépíthető, - 5.5m-es párkánymagasság, - zárt sorú építési mód. Szolgáltatásaink kereső ügyfeleink számára DÍJTALANOK! ELADÓ vagy KIADÓ ingatlana van? HITEL-re van szüksége? Hívjon, szívesen segítek! Válogatott kínálatunkat tekintse meg a FOCUS INGATLAN weboldalán! www.FOCUSINGATLAN.HU Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»