Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó építési telek
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Győr,
42 millió Ft
Telekméret: 1 007 m2
Révfaluban, építési telek eladó!
A " Best of Ingatlan Győr "- Ingatlaniroda, eladásra kínálja  ezt a Révfaluban lévő építési telket! A Telek Érvényes Építési Engedéllyel rendelkezik két darab egyenként 132,50nm alapterületű lakás és kettő, egyenként 42,95nm alapterületű garázs építésére.   Ideális építési telket keres, melyre új otthonát megépíttetheti?Akkor most jó helyen jár!   A telek paraméterei: Az építési telek 30%-a beépíthető, Telek területe: 1007 nm A közművek telken belül találhatóak !! Az utcában már szinte minden telken épült ingatlan. A szomszédos telkek már beépültek. Álmodja meg új otthonát! Mi mindenben segítünk Önnek, egészen a kulcsátadásáig, legyen szó hitelfelvételről, vagy jogi szaktanácsadásról. Megbízható, komoly referenciákkal rendelkező vállalkozót tudunk Önnek biztosítani, hogy minden a terv szerint megvalósulhasson. Bővebb információért, hívjon az alábbi telefonszámon, keressük meg Önnek a legmegfelelőbb megoldást! Fülöpné Máté Ildikó 06309932787 Best Of Ingatlan
Eladó Építési telek, Érd,
15 millió Ft
Telekméret: 678 m2
Telek elkezdett építkezéssel 15.000.000.- Ftért eladó
Elkezdett építkezés, tervrajzzal, az M7 autópálya mellett, 698nm-es telken eladó. A tervek szerint: amerikai konyhás nappali, 2 hálószobával garázzsal, egyéb kiszolgáló helyiségekkel. Víz villany a telken belül. A jelenlegi tulajdonos magánszemély.!! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hazai Otthonteremtő Kft / Fővárosi Ingatlaniroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az iroda weboldalán megtalálja a teljes adatvédelmi nyilatkozatot.
Eladó Építési telek, Komárom,
5.9 millió Ft
Alapterület: 610 m2
Komárom kiemelt részén telek eladó! A telek egyedi, luxus környezetben, új építésű családi házak körzetében helyezkedik el. A terület gondozott felülettel rendelkezik, sík kialakítású. Ezen a területen megvalósíthatja álmai ingatlanát, igazi nívóban élheti életét. A területen megtalálható egy kis kialakítású, egy helyiségből álló könnyűszerkezetes ingatlan, amely szigeteléssel ellátott. Ezen ingatlan bármilyen célra is hasznosítható. A terület minden közműtől ( víz, villany, csatorna, gáz ) mentes, tehát ezek bekötése és az ezzel járó feladatok végrehajtása az új tulajdonos feladata lesz. Telek adatok: - Nagyság: 610 Nm - Terület kialakítása: sík téglalap forma - A terület felülete: főleg zöld fűvel borított ( amely folyamatosan gondozott ) Szeretne egy igazán luxus környezetben élni családjával? Szeretné az újonnan építendő ingatlanát biztonságos lakó övezetben tudni? Akkor ez az a hely ( telek ), ahol családi házas álmai megvalósulhatnak. Hívjon minél hamarabb, hogy az Ön tulajdonába kerülhessen ez a nagyszerű terület.
Eladó Építési telek, Tatárszentgyörgy,
1.5 millió Ft
Alapterület: 1 794 m2
KIVÁLÓ LEHETŐSÉG ÉPÍTKEZŐKNEK! Eládasra kínáljuk Tatárszentgyörgy csendes, nyugodt, forgalomtól mentes utcájában, egy 1794 nm-es, akár KÉT UTCÁRA nyíló telkét. KÖZMŰVEK:VEZETÉKES VÍZ,CSATORNA, GÁZ CSONK. A villany a telek előtt található. Az utca aszfaltos, rendezett. A központ 1,5 km-re helyzkedik el a telektől, boltok, gyógyszertár, iskola, óvoda, egészségház is van a településen. Buszmegálló 900m-re található, ami Kecskemét és Budapest felé is közlekedik. Várom megtisztelő hívását!
Eladó Építési telek, Cserkeszőlő,
4.4 millió Ft
Telekméret: 1 557 m2
Szabja személyre otthonát! Cserkeszőlőn 1557 m2-es építési telek, áron alul eladó!
Ne költsön feleslegesen felújításra, építse fel maga otthonát!  Így valóban minőségi anyagokat, energiatakarékos megoldásokat és tökéletesen modern technikákat alkalmazhat, hogy igazán elégedetten és boldogan élhessen  otthonában. Pontosan tudhatja, hogy beköltözés után, nem kell attól félnie, hogy minden meghibásodik, cserére szorul, így rengeteg utómunkát, problémát és javítani valót halmozva fel! Amennyiben valóban Ön szeretne az otthonában, az első téglától az utolsó lakáskiegészítőig, mindenben egyedül dönteni, akkor megtaláltuk a tökéletes lehetőséget! Cserkeszőlő belterületén - 40 percre Szolnoktól, Kecskeméttől és Békéscsabától - csendes, nyugodt környéken 1557 m2-es telket kínálunk eladásra, mindössze 2830 Ft/nm-es áron! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően, két hónapon belül már birtokba is veheti ezt a fantáziát megmozgató szépséges telket!   Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, a telek valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie. A képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást.
Eladó Építési telek, Hajdúsámson,
4 millió Ft
Alapterület: 1 252 m2
Hajdúsámson, Újtelep utcán 1252 nm-es sarok építkezési telek eladó. A telken belül megtalálható minden közmű: víz, gáz, villany. Közlekedés: kb. 10 perce található a városcentrum és a buszmegálló.
Családi ház - építés

Jó közlekedéssel

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Csorna,
39.9 millió Ft
Telekméret: 1 619 m2
Befektetők, kivitelezők figyelem! 12 lakásos társasház építésére alkalmas telek!
Befektetők, kivitelezők figyelem! 12 lakásos társasház építésére alkalmas telek!   Best of Ingatlan Iroda eladásra kínálja Csorna egyik legfrekventáltabb, családi házas övezetben ezt több, mint 1600 nm-es gyönyörű telket.   - 50 %-a beépíthető - 24 méteres utcafront - összközműves - 24mX 65m - bekerített   A szomszédban már kész van a sok lakásos társasház, várják a csornai emberek, hogy mikor épül új társasház a környéken, könnyű és gyors értékesítésre lehet készülni! Olcsó telekhányaddal!   Amennyiben kérdése lenne, hívjon vagy írjon bizalommal: Németh Adrienn  Best of Ingatlan
ÚJ AJÁNLAT

Eladó Építési telek, Gödöllő,
49.9 millió Ft
Telekméret: 1 934 m2
Gödöllő Egyetemhez közeli részén, gyönyörű környezetben, 38,84m széles utcafronttal rendelkező 1935m2-es belterületi építési telek eladó! Az ingatlan széles utcafrontja miatt 2db 19,42m széles telekre osztható. Beépíthetősége szintenként 30%. Gyönyörű környezet, csodaszép fenyőfák a telken!  Befektetők, ikerházépítők figyelmébe ajánlom! Készpénzes vevők előnyben! Helyi busz, vonat, Damjanich iskola, óvoda, közért 3-8 perc alatt elérhető! (Jelenleg 70m2-es felújítandó téglaház áll a telken) Irányár: 49,9Mft Hivatkozási szám:2516662. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs (20) 772-2429  sapibalazs@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!    
Eladó Építési telek, Szólád,
8.9 millió Ft
Alapterület: 2 622 m2
Építési telek eladó, Szólád.
Szólád falusias (Lf1) lakóterületén a Balatontól 6,7 km-re kináljuk megvételre ezt a jó adottságú, 2622 m2-es építési területet. A tulajdoni lapon szereplő pontos megnevezés „kivett beépítetlen terület“. A telek a Szóládi út mellett fekszik, utcafronti szélessége 17,8 m, hossza 147,3 m, maximum beépítettsége 30% lehet 5 m építmény magasság mellett. Közművek (víz, gáz, csatorna, villany) a telek előtt az utcában találhatók. Az ingatlan az M7-es autópálya 130-as lehajtójától 4,5 km-re fekszik.   Szólád község Somogy megyében, a Siófoki járásban. Balatonszárszótól délre 4 kilométerre fekszik. Központján a 7-es főútból kiágazó, Balatonszárszó-Kötcse közötti 65 102-es út halad végig, Balatonőszöddel és az M7-es autópálya Balatonőszöd–Szólád csomópontjával a 6524-es út köti össze. Szőlőtermő területei a Balatonboglári borvidék részét képezik. „Wiki“.
Eladó Építési telek, Szolnok,
11.8 millió Ft
Telekméret: 360 m2
Belvárosi telek Szolnokon eladó
Szolnokon a Csokonai úton lévő, jó adottságokkal rendelkező 360 m2-es építési telek eladó. Beépíthetőség: 40% (5,5m x 10.5m magasságig)   A telek társasház vagy családi ház építésére is kiválóan alkalmas. Érd:    70 882 9929            70 411 9927
Eladó Építési telek, Cserkeszőlő,
3.5 millió Ft
Telekméret: 4 035 m2
Cserkeszőlőn 4035 m2-es telek, alkalmi áron eladó!
Ön kreatív vénával van megáldva és eldöntötte, hogy a saját ízlésvilága szerint, maga építi fel az otthonát? Szeretne egy virágzó vállalkozásba befektetni? Hagyja ezt a vágyat megvalósulni! Hol találni manapság 870Ft/m2 áron ilyen jó fekvésű telket? Igazán ritka gyöngyszem birtokába kerül, aki megvásárolja ezt a hatalmas, 4035 m2-es építési telket. Hol lenne alkalmasabb helyszín a családi fészek vagy egy vállalkozás kialakítására, mint 40 percre Szolnoktól, Kecskeméttől, és Békéscsabától, egy csendes, nyugodt környéken? Nekem az tetszik a legjobban, hogy nagy forgalom zajától nem kell tartani! Egy kis fantáziával sok minden kihozható belőle és egy "ízig-vérig befektetőnek" sem kell majd a szomszédba menni jó ötletért! A telek ugyanis Cserkeszőlői gyógyfürdőtől kocsival 5 perc-re található. A 2300 méter mélyről feltörő, mintegy 82 fokos gyógyvíz vonzza a turistákat és a gyógyulni vágyókat. Ha ez nem egy kiváló üzleti lehetőség, akkor semmi sem az! Ha pedig egy gyönyörű otthont akar felépíteni, akkor ne várjon tovább! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően, két hónapon belül már birtokba is veheti ezt a hatalmas telket! Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie. A képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást.
ÁRCSÖKKENÉS

Eladó Építési telek, Gödöllő,
14.9 millió Ft
Telekméret: 830 m2
Soha vissza nem térő lehetőség! Gödöllő gyönyörű környezetben, zsákutcában található, panorámás, 25%-os szintenkénti beépíthetőséggel rendelkező belterületi építési telek eladó! A telek 830m2, 19.3 méteres utcafronttal rendelkezik. Víz, villany, gáz az utcában, csatorna a telken belül megtalálható. Helyi és távolsági buszmegálló, Damjanich iskola, Zöld óvoda, bevásárlási lehetőség, étterem gyalogosan is elérhető távolságban van.Iár:14.9MFt! Hivatkozási szám:2516661. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs (20) 772-2429  sapibalazs@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»