Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó építési telek
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Debrecen,
11.9 millió Ft
Alapterület: 780 m2
Építési telek a Szabadságtelepen eladó!
Debrecenben, a Szabadságtelep csendes utcájában eladó egy 780 m2-es építési telek 17 m utcafronttal, 30% beépíthetőséggel, összes közmű a telek előtt. Az ár alkuképes, hívjon!
Eladó Építési telek, Gyula,
12.7 millió Ft
Telekméret: 1 005 m2
Gyulán a Tiborc utcában, 1005 m2-es, összközműves építési telek eladó. A telek "kisvárosi szabadonálló beépítésű intézményi területen" található, ami azt jelenti, hogy alaprendeletetés szerint elhelyezhető épületek (minimum 50%-a a beépítésnek): iroda, igazgatási célú épület, kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó, szálláshely szolgáltató, közösségi szórakoztató, egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális vagy sport létesítmény Kiegészítő jelleggel (tehát a beépítés max. 49%-áig lehet): lakóépület vagy parkolóház A telek 50%-osan beépíthető a fenti paraméterek figyelembevételével, ahol 1,75 a szintterület sűrűség, 25% a minimális zöld felület és 5,5-7,5 az épületmagasság.   Ha felkeltette érdeklődését, akkor hívjon bizalommal:   Gellényné dr. Hajmássy Réka +36302281176
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Hajdúszoboszló,
7.6 millió Ft
Alapterület: 799 m2
A0094 Építési telek
A0094   Hajdúszoboszlón, kertvárosi részen csendes ,mégis frekventált helyen 799 nm2-es ,közművesített  telek ELADÓ!  Irányár:7,6 millió forint  Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén. Aranysarok Hitel és Ingatlaniroda 
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Hajdúszoboszló,
8.6 millió Ft
Alapterület: 838 m2
A0093 Épitési telek
A0093   Hajdúszoboszlón, kertvárosi részen csendes ,mégis frekventált helyen 838 nm2-es ,közművesített  telek ELADÓ!  Irányár:8,6 millió forint  Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén. Aranysarok Hitel és Ingatlaniroda 
Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Besenyszög,
3 millió Ft
Telekméret: 926 m2
Közvetlen vízparti telek
Szolnoktól 16 km-re Besenyszögön közvetlen vízparti, beépítetlen, 926 m2-es telek eladó. A telek alkalmas családi otthon teremtésére.   Otthonteremtéshez CSOK és babaváró hitel, falusi CSOK igénybe vehető!  A kb. 3.300 fős, dinamikusan fejlődő város Szolnokról könnyen megközelíthető, a településen zöldenergiás óvoda és általános iskola, könyvtár, idősek otthona, boltok és piac is található. A horgásztavon és a Millér-főcsatornán horgászati, a lovastanyán sportolási lehetőség adott.   Egymás mellett három telek eladó, akár egyben is! Így az összterület 2500 nm, ár: 8.000.000 Ft, ezáltal falusi turizmus vagy biogazdaság kialakítására is alkalmas a telek.   Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, kérem hívjon bizalommal!
Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Besenyszög,
2.8 millió Ft
Telekméret: 778 m2
Közvetlen vízparti telek
Szolnoktól 16 km-re Besenyszögön közvetlen vízparti, beépítetlen, 778 m2-es telek eladó. A telek alkalmas családi otthon teremtésére.   Otthonteremtéshez CSOK és babaváró hitel, falusi CSOK igénybe vehető!  A kb. 3.300 fős, dinamikusan fejlődő város Szolnokról könnyen megközelíthető, a településen zöldenergiás óvoda és általános iskola, könyvtár, idősek otthona, boltok és piac is található. A horgásztavon és a Millér-főcsatornán horgászati, a lovastanyán sportolási lehetőség adott.   Egymás mellett három telek eladó, akár egyben is! Így az összterület 2500 nm, ár: 8.000.000 Ft, ezáltal falusi turizmus vagy biogazdaság kialakítására is alkalmas a telek.   Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, kérem hívjon bizalommal!
Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Besenyszög,
2.7 millió Ft
Telekméret: 604 m2
Közvetlen vízparti telek
Szolnoktól 16 km-re Besenyszögön közvetlen vízparti, beépítetlen, 604 m2-es telek eladó. A telek alkalmas családi otthon teremtésére.    Otthonteremtéshez CSOK és babaváró hitel, falusi CSOK igénybe vehető!  A kb. 3.300 fős, dinamikusan fejlődő város Szolnokról könnyen megközelíthető, a településen zöldenergiás óvoda és általános iskola, könyvtár, idősek otthona, boltok és piac is található. A horgásztavon és a Millér-főcsatornán horgászati, a lovastanyán sportolási lehetőség adott.   Egymás mellett három telek eladó, akár egyben is! Így az összterület 2500 nm, ár: 8.000.000 Ft, ezáltal falusi turizmus vagy biogazdaság kialakítására is alkalmas a telek.   Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, kérem hívjon bizalommal!
Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Maglód,
14.5 millió Ft
Alapterület: 84 m2
Szobák: 2 + 2 szoba
Eladó Építési telek
Eladó Maglód, Ófalu csendes, nyugodt részén, a patakparthoz közel egy 997 m2-es telek. Beépíthetősége 30 %. Szélessége 15 m Hosszúsága: 66,5 m A telken egy régi építésű, 84 m2 alapterületű vályogház van. A tető cserép, a tetőszerkezetet jó állapotú fagerendák alkotják. A ház bontandó vagy teljes felújítást igényel. Jellege: hosszú parasztház, 4 bejárattal rendelkezik. A ház alatt borospince található. A villany be van vezetve a házba, a gázcsonk az udvaron van. Víz és csatorna az utcában. Vizesedést nem tapasztaltunk.. A telken található még egy ásott kút is, mely a szomszéddal közös használatban van. A ház elhanyagolt, nem karbantartott, lomos, ennek fejében az ár alkuképes. Csak készpénes vevők jelentkezését várjuk! Hívjon, akár hétvégén is!
ÚJ AJÁNLAT

Eladó Építési telek, Gödöllő,
32 millió Ft
Telekméret: 3 600 m2
Befektetők, nagy telket keresők figyelem!! Gödöllő keresett, központhoz közeli blahai részén, természetközeli környezetben, gyönyörű, extra nagy panorámás domboldalon, tágas, egyedi méretű 3600m2-es belterületi építési telek szintenként 25%-os beépíthetőséggel eladó! Csatorna a telken belül, víz, gáz villany az utcában található. Alsó frontján a későbbiekben utca nyitás várható így befektetésnek is kiváló lehetőség. Szuterén+földszint+tetőtér beépítéses önálló családi ház ill. ikerház is építhető rá! Utcafrontja 22m. Irányár: 32Mft. Hivatkozási szám:2516222. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs (20) 772-2429  sapibalazs@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!
Azonnal költözhető

Eladó Építési telek, Nyíregyháza,
10.5 millió Ft
Telekméret: 1 061 m2
Nyíregyháza-Oros kedvelt utcájában, a Fő útból nyíló sarok telek eladó
Nyíregyháza építési teleknek is alkalmas, 1.061 nm-es sarki ingatlan eladó. A telken bontandó, vagy felújítandó ház található. Teljes közmű az udvaron! A telekre amerikai típusú ikerház is építhető! Befektetők érdeklődését is várom! Jöjjön el, nézze meg, beszéljük meg. (S-45)
Eladó Építési telek, Dunavarsány,
35.9 millió Ft
Telekméret: 1 876 m2
KIVITELEZŐK FIGYELEM! RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉG! NAGYON JÓL FREKVENTÁLT HELY! Budapest agglomerációjában, Dunavarsányon eladásra kínálunk egy 1876 nm-es építési telket, amely ugyan nem összközműves, mivel minden csak az utcán van, de mégis nagy a fantázia benne. Beépíthetősége 30 %, utcafronti szélessége 54 m, s akár 4 ingatlan is építhető rá! Hívjon bizalommal, nézze meg, nem fog csalódni!!!
Eladó Építési telek, Majosháza,
6.2 millió Ft
Telekméret: 871 m2
ÉPÍTKEZNE? ITT A HELYE! Kulturált, zöld övezet, gondos szomszédok, takaros házak, összetartó lakóközösség! Ezt a községet Majosházának hívják! Eladó egy aszfaltút mentén található 871 nm-es építési telek. A terület körbe van kerítve, s ugyan még nem összközműves (a gáz és a csatorna van bent), ám mégis jó szívvel ajánlom! Beépíthetősége 30 %. Ne habozzon, jöjjön el, nézze meg!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»