Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó építési telek
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Építési telek, Miskolc,
7.99 millió Ft
Alapterület: 522 m2
Eladó Építési Telek Diósgyőrben! Miskolc város kedvelt részén eladásra kínáljuk ezt az 522 m2-es építési telket. Fantasztikus kilátás tárul szemünk elé az egyébként csendes utcában elhelyezkedő telek legmagasabb pontjáról. A telken jelenleg egy javarészt vályogból készült ház áll, ez azonban már nem költözhető. Ajánlom figyelmébe azoknak, aki saját maguk szeretnék megépíteni otthonukat, illetve befektetők számára is alkalmas területet nyújthat egy építkezési projekt megvalósításához. A telek beépíthetősége: 30%, épületmagasság: 4.5 m Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, hívjon és nézzük meg személyesen!
Eladó Építési telek, Sopron,
32 millió Ft
Alapterület: 794 m2
Állapot: Felújítandó
Szobák: 4 + 1 szoba
Sopron legszebb részén, a Felsőlővér úton ELADÓ egy 794m2-es, összközműves belterületi építési telek. 10%-a beépíthető+ 15m2-es télikert. Várom megtisztelő hívását, a hét bármely napján! GDN hitelcentrumunk, 32 bankot versenyeztet és lebonyolítja a teljes ügyintézést. Számtalan variáció létezik, ezért kérje FÜGGETLEN szakértőnk személyre szabott, egyedi javaslatát! Ich spreche Deutsch. I speak English.
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Feketeerdő,
10.49 millió Ft
Telekméret: 804 m2
Feketeerdőn építési telek eladó
Ragadja meg az utolsó lehetőséget a kedvezményes ÁFA eltörlése előtt és vásároljon Most! NE HAGYJA KI A LEHETŐSÉGET!!!   Mosonmagyaróvárhoz közel Feketeerdőn tervezi új otthona felépítését? Olyan településen ahol csend, természetközeliség és nyugodtság a jellemző? Van az Ön számára egy remek ajánlatunk!   Gyermekbarát, fiatal, barátságos, családias, és csendes környéken eladásra kínáljuk   (villany, gáz, csatorna a telken, víz utcában) 804 m2 területű építési telket. Egyenletes sík rendezett terep. 30%-os beépíthetőség, oldalhatáros beépítési lehetőséggel. A legkisebb zöldfelület 50% és a legnagyobb építménymagasság pedig 4,5m. Tervezze meg álmai otthonát. Ideális vétel azoknak, akik szeretik a csendet és nyugalmat. Kérdései lennének? Megtekintené?  Hívjon vagy írjon bátran! Amennyiben érdekli az ingatlan, kérem keressen időpont egyeztetés céljából az alábbi elérhetőségek valamelyikén, és hivatkozzon a 170700451-es azonosító számra: Telefon  06-70/673-8828-as számon. E-mail: knieszerzsebet@globalotthon.hu Irodánk teljes körű hitelügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítség nyújtással várja kedves ügyfeleit!
Eladó Építési telek, Nyíregyháza,
10.5 millió Ft
Alapterület: 857 m2
Építési telek eladó
Nyíregyháza-Oros aszfaltozott, csendes utcájában 827 nm-es körbekerített építési telek eladó. Közművek a telek előtt.
Azonnal ÉPÍTHETŐ

Belvárosközeli

Jó közlekedéssel

Újépítés

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Sárvár,
25 millió Ft
Telekméret: 668 m2
Állapot: Elbontandó
Sárvár belvárosában eladó egy park közeli, saroktelek, projektnek
Eladó Sárváron egy 3 utcára nyíló 680 nm-es saroktelek . Projektek, több lakásos társasház, panzió építésére alkalmas   Azonnal birtikbavehető.   Az ár nem alkuképes.   Övezeti előírások: LKe 22552   (oldalhatáros beép., minimum 500 nm telek méret, max 30% beépíthetőség, minimum 30 %-os zöldter. , 4,5 m építmény mag., 5,5 homlokzat mag.)   Béry Attila 0630/937-0429   Max2 Ingatlan  Szombathely, Király utca 15.
Eladó Építési telek, Törökbálint,
18.9 millió Ft
Alapterület: 715 m2
BENAPOZOTT, ÉPÍTÉSRE ALKALMAS TELEK! Törökbálint, Annahegy nyugati részén 715 nm-es, 15 % beépíthetőséggel rendelkező 16 m széles, dél-nyugati tájolású telek, 18,9 M Ft-ért eladó! Az intenzív fejlődésű Annahegy, az elmúlt évek során nagymértékben kedvelt és keresett területté vált. Az üdülő övezeti besorolás ellenére, 10+5 %-os a beépíthetősége, ezért ideálissá teszi családi ház építésére. Minden közmű elérhető (ebből 3x16 Amper bekötésre került), csak az új tulajdonos döntése, hogy mely közműveket akar még a telken belül. Az ingatlan, természetvédelmi terület vonzásában fekszik, így az annahegyi kilátó rövid túrával elérhető. A főváros gyors és könnyű elérhetősége és a megfizethető ingatlan ár teszi népszerűvé ezt a területet, ami révén Törökbálintnak ezen része a legújabb családi házas övezetévé fejlődik. A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat. Ha máris felkeltette az érdeklődését és megnézné, akkor keressen most! Készséggel várom hívását. Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon. További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.
Eladó Építési telek, Pécel,
13.5 millió Ft
Telekméret: 846 m2
Telek építkezőknek, befektetőknek ideális helyen, korrekt áron!
Pécelen eladó építési telek,- az alaprajzon satírozással megjelölve.   LKe-SZ62-es Kertvárosias lakóterület megjelöléssel bíró telek.   A 141nm-es terület közterülettől elzárt magánútként lett nyilvántartva, a hátsó telek ezen keresztül közelíthető meg. Ez 4m széles.  A telek 30%-a beépíthető, egyben is megvásárolható 26M Ft-os irányáron.   Hamarosan a közelben elkészül a vasúti átjáró, és az  M0-ra a körforgalmi feljáró.    Hívjon a hét bármely napján bizalommal!  
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Pécel,
13.5 millió Ft
Telekméret: 846 m2
Telek eldó építkezőknek, befektetőknek ideális helyen, korrekt áron
Pécelen eladó építési telek,- az alaprajzon satírozással megjelölve.   LKe-SZ62-es Kertvárosias lakóterület megjelöléssel   A 141nm-es terület közterülettől elzárt magánútként lett nyilvántartva.  A telek 30%-a beépíthető, egyben is megvásárolható 26M Ft-os irányáron.   Hamarosan a közelben elkészül a vasúti átjáró, és az  M0-ra a körforgalmi feljáró.    Hívjon a hét bármely napján bizalommal!
Eladó Építési telek, Ecser,
16 millió Ft
Telekméret: 2 506 m2
Ecseren, a Szent Imre úton eladó építési telek!  
Eladó Építési telek, Nádudvar,
4.3 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Telek vállalkozásra, építésre eladó
Nádudvar, Ady Endre utca 84.szám alatt, nyeles telken megközelíthető 5605 m2-es kivett lakóház, udvar megnevezésű terület villany, víz, csatornabekötéssel eladó. A telken lévő téglaépítésű ház 2 helyiségből, garázsból és kamrából áll. Az értékesítés része a nyeles telek is, mely 358 m2 és udvarként van nyilvántartva.
Eladó Építési telek, Jászberény,
6.5 millió Ft
Alapterület: 720 m2
Eladó építési telek Jászberény 720nm
Jászberényben, csendes, nyugodt utcában, a Móczár Miklós utcában, 720 nm-es építési telek eladó, közművek a telek előtt találhatók ingyenes rákötéssel! A telken található egy 16 nm-es könnyűszerkezetes tároló, amely ideális az építkezés kiszolgálására! Hívjoon bátran, nézzük meg együtt!
Eladó Építési telek, Gödöllő,
14.9 millió Ft
Telekméret: 800 m2
Gödöllő egyik legszebb részén ikerház építésére is alkalmas 800m2-es gondozott örökpanorámás belterületi telek eladó! Közművek közül csatorna telken belül,  gáz, víz, villany az utcában található. Utcafrontja 26x31m, beépíthetősége 25%.  Irányár:14,9Mft Hivatkozási szám:2516311. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs (20) 772-2429  sapibalazs@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»