Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó téglalakás
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Áron alul

Jó közlekedéssel

Eladó Téglalakás, Tatabánya,
17.5 millió Ft
Alapterület: 52 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Emelet: 1. emelet
Szobák: 1 + 1 szoba
Nagyerkélyes Dózsakerti első emeleti lakás!
Tatabányán, Dózsakertben kínálunk megvételre egy 52 nm-es, 2 szobás, jó állapotú, nagyerkélyes, 1. emeleti lakást. Szobák külön nyílóak, fürdő és WC egy helyiségben található, ablak van rajta. Burkolatok kiváló állapotúak, szobákban parketta, többi helyiségben járólap található. Ablakai eredeti fából vannak még sokáig használhatóak. A lakás beköltözhető állapotban van és nagyon keresett Tatabányán. Tehermentes! Ha jó helyen szeretne lakni, ez a lakás Önre vár! Kérjen időpontot a megtekintésre minél előbb nehogy lemaradjon róla!  
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Téglalakás, Tatabánya,
16.5 millió Ft
Alapterület: 49 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Emelet: 4. emelet
Szobák: 2 szoba
Eladásra kínálunk Tatabányán egy 49 nm-es , 2 szobás , 4. emeleti , felújítandó,  téglaépítésű lakást.  A két szoba külön nyíló, a konyhán, és a fürdőszobán kívül még egy kamra is található az ingatlanban. A fűtés távhővel biztosított, nyáron a tégla falak és a fekvésnek köszönhetően kellemes, hűs. Csendes, tiszta, karbantartott épület, amely tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető, ahol a parkolási lehetőség ingyenes. A környéket folyamatosan fejlesztik, szépítik.     Az ingatlan tehermentes. 
Azonnal költözhető

Garázzsal vagy Parkolóval

Eladó Téglalakás, Szombathely,
21 millió Ft
Alapterület: 93 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Emelet: 2. emelet
Szobák: 3 szoba
Szombathely belvárosában eladó 3 szobás, erkélyes 93 nm-es lakás garázzsal
Eladó Szombathely belvárosában a Vörösmarty utcában egy második emeleti, jó beosztású, erkélyes, 3 nagy  szobás (30+25+10), felújítandó lakás a hozzá tartozó garázzsal. Azonnal birtokbavehető. Garázs nélküli ár: 19 millió Ft A garázs külön: 3,5 millió Ft   Több képet a www.max2.hu oldalon találhatnak.   Béry Attila 0630/937-0429 Max2 Ingatlan Szombathely, Király utca 15.
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Téglalakás, Mosonmagyaróvár,
27.2 millió Ft
Alapterület: 67 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Szobák: 2 szoba
GGL társasházak Mosonmagyaróvár belvárosában
GGL HOUSE - PRÉMIUM LAKÁSOK MOSONMAGYARÓVÁR BELVÁROSÁBAN   AKÁR SAJÁT RÉSZRE, AKÁR BEFEKTETÉSNEK VÁSÁROL LAKÁST   Mosonmagyaróvár központi részén, nívós referenciákkal rendelkező ingatlanfejlesztő cégtől, 2020. évi  átadással épül az impozáns épület.   ÉS MIÉRT A GGL HOUSE ?   >Presztízs környék, közel a belvároshoz, percek alatt elérhető távolságon belül minden. >Prémium minőségű beépített anyagok, modern homlokzat, üvegfelületek, - mindez az energiatudatos tervezés és megvalósítás jegyében. >Saját parkoló minden lakáshoz. >Bevásárlási és szórakozási lehetőségek a közelben. Ezenkívül több iskola, óvoda, bölcsőde perceken belül. > A legújabb építészeti trendek alapján került megtervezésre a 16. lakásos épület. >A lakásokhoz kellő számú zárt tároló és kerékpár tároló kerül kialakításra.  > Az épület szintjeit a parkolóból közvetlen összeköttetéssel és lépcsőházon át lehet megközelíteni.    Az "B16"-os számú földszinti lakás 67 négyzetméter, 2 szobás (+nappali), parkoló és 28 négyzetméteres udvar tartozik hozzá.   Az ingatlan fűtéskész állapotban kerül átadásra 2020-ban.   AZ INGATLANIRODA EGYBEN A KIVITELEZŐ CÉG IS, BÁRMI KÉRDÉSE VAN, KERESSEN BÁTRAN!!!   Amennyiben érdekli az ingatlan, kérem keressen időpont egyeztetés céljából az alábbi elérhetőségek valamelyikén. Telefon  +36  20 316 4780-as számon hívja az építőt! E-mail: fazekas.norbert@legjobbalkusz.hu Irodánk teljes körű hitel ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel , szakmai segítség nyújtással várja kedves ügyfeleit!
Világos / Jól benapozott

Eladó Téglalakás, Szombathely,
20.9 millió Ft
Alapterület: 61 m2
Építési mód: Csúsztatott zsalus vasbeton
Állapot: Felújított
Szobák: 2 szoba
Szép állapotú 2 szobás lakás a Joskar-Olán eladó
Vas megye,Szombathely 61 m2 lakás eladó. Az ingatlan a Joskar-Ola városrészen, qoutinor szerkezetű társasház 3. emeletén található. Erkély és pincetároló tartozik a lakáshoz.  2 szoba, konyha,fürdőszoba,wc,előszoba van benne, a fűtést és melegvizet a távhő szolgáltatja. Elszámolás egyéni hőmennyiségmérők alapján.A ház külső felújítása megtörtént. A  lakásban 2005-ben víz és villanyvezetékek, bejárati ajtó, nyílászárók a keleti oldalon, burkolatok,konyhabútor cseréje valósult meg.  Az ingatlan főbb jellemzői: szép állapot,alacsony rezsi nyugodt környéken található a lakóközösség csendes,barátságos a közelben boltok,piac,óvoda,iskola,posta,orvosi rendelő,patika megtalálható a belváros is csak néhány perc gyalogosan parkolás a ház előtti nagy parkolóban ingyenes Érd: Hegyiné H. Hajnalka 30/361-1115 hegyine.hajni@max2.hu, ingatlan pláza,Király u.15  
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Téglalakás, Mosonmagyaróvár,
23.5 millió Ft
Alapterület: 54 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Szobák: 2 szoba
GGL társasházak Mosonmagyaróvár belvárosában
GGL HOUSE - PRÉMIUM LAKÁSOK MOSONMAGYARÓVÁR BELVÁROSÁBAN   AKÁR SAJÁT RÉSZRE, AKÁR BEFEKTETÉSNEK VÁSÁROL LAKÁST   Mosonmagyaróvár központi részén, nívós referenciákkal rendelkező ingatlanfejlesztő cégtől, 2020. évi  átadással épül az impozáns épület.   ÉS MIÉRT A GGL HOUSE ?   >Presztízs környék, közel a belvároshoz, percek alatt elérhető távolságon belül minden. >Prémium minőségű beépített anyagok, modern homlokzat, üvegfelületek, - mindez az energiatudatos tervezés és megvalósítás jegyében. >Saját parkoló minden lakáshoz. >Bevásárlási és szórakozási lehetőségek a közelben. Ezenkívül több iskola, óvoda, bölcsőde perceken belül. > A legújabb építészeti trendek alapján került megtervezésre a 16. lakásos épület. >A lakásokhoz kellő számú zárt tároló és kerékpár tároló kerül kialakításra.  > Az épület szintjeit a parkolóból közvetlen összeköttetéssel és lépcsőházon át lehet megközelíteni.    Az "A9"-es számú I.emeleti lakás 54 négyzetméter, 2 szobás (+nappali), parkoló és 3,6 négyzetméteres erkély tartozik hozzá.   Az ingatlan fűtéskész állapotban kerül átadásra 2020-ban.   AZ INGATLANIRODA EGYBEN A KIVITELEZŐ CÉG IS, BÁRMI KÉRDÉSE VAN, KERESSEN BÁTRAN!!!   Amennyiben érdekli az ingatlan, kérem keressen időpont egyeztetés céljából az alábbi elérhetőségek valamelyikén. Telefon  +36  20 316 4780-as számon hívja az építőt! E-mail: fazekas.norbert@legjobbalkusz.hu Irodánk teljes körű hitel ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel , szakmai segítség nyújtással várja kedves ügyfeleit!
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Téglalakás, Mosonmagyaróvár,
21.4 millió Ft
Alapterület: 47 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Szobák: 1 szoba
GGL társasházak Mosonmagyaróvár belvárosában
GGL HOUSE - PRÉMIUM LAKÁSOK MOSONMAGYARÓVÁR BELVÁROSÁBAN   AKÁR SAJÁT RÉSZRE, AKÁR BEFEKTETÉSNEK VÁSÁROL LAKÁST   Mosonmagyaróvár központi részén, nívós referenciákkal rendelkező ingatlanfejlesztő cégtől, 2020. évi  átadással épül az impozáns épület.   ÉS MIÉRT A GGL HOUSE ?   >Presztízs környék, közel a belvároshoz, percek alatt elérhető távolságon belül minden. >Prémium minőségű beépített anyagok, modern homlokzat, üvegfelületek, - mindez az energiatudatos tervezés és megvalósítás jegyében. >Saját parkoló minden lakáshoz. >Bevásárlási és szórakozási lehetőségek a közelben. Ezenkívül több iskola, óvoda, bölcsőde perceken belül. > A legújabb építészeti trendek alapján került megtervezésre a 16. lakásos épület. >A lakásokhoz kellő számú zárt tároló és kerékpár tároló kerül kialakításra.  > Az épület szintjeit a parkolóból közvetlen összeköttetéssel és lépcsőházon át lehet megközelíteni.    Az "A8"-as számú I.emeleti lakás 47 négyzetméter, 1 szobás, (+nappali) parkoló és 3,6 négyzetméteres erkély tartozik hozzá.   Az ingatlan fűtéskész állapotban kerül átadásra 2020-ban.   AZ INGATLANIRODA EGYBEN A KIVITELEZŐ CÉG IS, BÁRMI KÉRDÉSE VAN, KERESSEN BÁTRAN!!!   Amennyiben érdekli az ingatlan, kérem keressen időpont egyeztetés céljából az alábbi elérhetőségek valamelyikén. Telefon  +36  20 316 4780-as számon hívja az építőt! E-mail: fazekas.norbert@legjobbalkusz.hu Irodánk teljes körű hitel ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel , szakmai segítség nyújtással várja kedves ügyfeleit!
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Téglalakás, Kecskemét,
17.2 millió Ft
Alapterület: 45 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Emelet: 5. emelet
Szobák: 1 + 1 szoba
Fény az éjszakában
Jó szívvel ajánlom közös életük küszöbén álló pároknak, akik egy meghitt helyre vágynak. Méretei miatt azonban egyedülállóknak is alkalmas. Nem messze a Széchényiváros közepétől, mégis nyugodt helyen található.  Az elérhető közelségben lévő cukrászda és étterem biztosít kikapcsolódást, a mindennapi bevásárláshoz pedig zöldséges, pékség és szupermarket nyújt segítséget. Szereti, ha nem zajonganak a felső szomszédok?  Szereti, ha barátságos méretű egy lakás? Szereti, ha a szobát megvilágítja a napfény? Ha mindháromra kérdésre IGEN a válasza, akkor ezt a lakást Önnek találták ki! Ne szalassza el a lehetőséget! Hitel ügyintézésben kiemelt ügyfélként tudjuk Önt kezelni, ami annyit jelent, hogy nagyobb kedvezményeket kap a bankoknál, illetve gyorsabb ügyintézésben részesül. Ez nem csak erre az ingatlanra szól, hanem bármilyen hitel kapcsán megkereshet engem. Ez a mi irodánk egyik különleges szolgáltatása! Még ami pluszt mi adunk, az az ügyvédi díj, ezt a mi irodánk állja Ön helyett! És még egy extra szolgáltatás! Az általunk vásárolt ingatlanoknál alacsonyabb a vagyonszerzési illeték!
Azonnal költözhető

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Téglalakás, Budapest, XVI. kerület,
29.9 millió Ft
Alapterület: 45 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Emelet: Földszint
Szobák: 1 szoba
Cinkotán eladó tarsasházi lakás SAJÁT kertkapcsolattal
Cinkotán a XVI. kerületben eladásra kínálom ezt az 1995-ben épült társasház egyik kertkapoccsal rendelkező lakását. Az ingatlan 45nm-es 1 szobával és egy nagy méretű ablakos-étkezős konyhával rendelkezik A fürdő és a wc egy kényelmes meretekkel bíró helyiségben lett kialakítva. A nappaliból a 10nm-es fedett teraszra lépünk ki melyhez a közös krtkapcson kívül tartozik egy sajat kis kertrész is. A lakás nagyon csendes hisz ablakai a kertre néznek. Azonnal költözhető. Jöjjenek el és nézzék meg,Érdemes! Ha felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal a hét bármelyik napján hétvégén is! Irodánk ügyfeleink részére kedvezmenyes ügyvédi dijjazással és ingyenes hitel tanácsadással áll rendelkezére. Ocsai Dalma 20/358-4490
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Téglalakás, Mosonmagyaróvár,
26.4 millió Ft
Alapterület: 63 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Szobák: 2 szoba
GGL társasházak Mosonmagyaróvár belvárosában
GGL HOUSE - PRÉMIUM LAKÁSOK MOSONMAGYARÓVÁR BELVÁROSÁBAN   AKÁR SAJÁT RÉSZRE, AKÁR BEFEKTETÉSNEK VÁSÁROL LAKÁST   Mosonmagyaróvár központi részén, nívós referenciákkal rendelkező ingatlanfejlesztő cégtől, 2020. évi  átadással épül az impozáns épület.   ÉS MIÉRT A GGL HOUSE ?   >Presztízs környék, közel a belvároshoz, percek alatt elérhető távolságon belül minden. >Prémium minőségű beépített anyagok, modern homlokzat, üvegfelületek, - mindez az energiatudatos tervezés és megvalósítás jegyében. >Saját parkoló minden lakáshoz. >Bevásárlási és szórakozási lehetőségek a közelben. Ezenkívül több iskola, óvoda, bölcsőde perceken belül. > A legújabb építészeti trendek alapján került megtervezésre a 16. lakásos épület. >A lakásokhoz kellő számú zárt tároló és kerékpár tároló kerül kialakításra.  > Az épület szintjeit a parkolóból közvetlen összeköttetéssel és lépcsőházon át lehet megközelíteni.    Az "A7"-es számú I.emeleti lakás 63 négyzetméter, 2 szobás (+nappali), parkoló és 3,6 négyzetméteres erkély tartozik hozzá.   Az ingatlan fűtéskész állapotban kerül átadásra 2020-ban.   AZ INGATLANIRODA EGYBEN A KIVITELEZŐ CÉG IS, BÁRMI KÉRDÉSE VAN, KERESSEN BÁTRAN!!!   Amennyiben érdekli az ingatlan, kérem keressen időpont egyeztetés céljából az alábbi elérhetőségek valamelyikén. Telefon  +36  20 316 4780-as számon hívja az építőt! E-mail: fazekas.norbert@legjobbalkusz.hu Irodánk teljes körű hitel ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel , szakmai segítség nyújtással várja kedves ügyfeleit!
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Téglalakás, Mosonmagyaróvár,
21.4 millió Ft
Alapterület: 49 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Szobák: 1 szoba
GGL társasházak Mosonmagyaróvár belvárosában
GGL HOUSE - PRÉMIUM LAKÁSOK MOSONMAGYARÓVÁR BELVÁROSÁBAN   AKÁR SAJÁT RÉSZRE, AKÁR BEFEKTETÉSNEK VÁSÁROL LAKÁST   Mosonmagyaróvár központi részén, nívós referenciákkal rendelkező ingatlanfejlesztő cégtől, 2020. évi  átadással épül az impozáns épület.   ÉS MIÉRT A GGL HOUSE ?   >Presztízs környék, közel a belvároshoz, percek alatt elérhető távolságon belül minden. >Prémium minőségű beépített anyagok, modern homlokzat, üvegfelületek, - mindez az energiatudatos tervezés és megvalósítás jegyében. >Saját parkoló minden lakáshoz. >Bevásárlási és szórakozási lehetőségek a közelben. Ezenkívül több iskola, óvoda, bölcsőde perceken belül. > A legújabb építészeti trendek alapján került megtervezésre a 16. lakásos épület. >A lakásokhoz kellő számú zárt tároló és kerékpár tároló kerül kialakításra.  > Az épület szintjeit a parkolóból közvetlen összeköttetéssel és lépcsőházon át lehet megközelíteni.    Az "A5"-ös számú földszinti lakás 49 négyzetméter, 1 szobás (+nappali), parkoló és 97 négyzetméteres udvar tartozik hozzá.   Az ingatlan fűtéskész állapotban kerül átadásra 2020-ban.   AZ INGATLANIRODA EGYBEN A KIVITELEZŐ CÉG IS, BÁRMI KÉRDÉSE VAN, KERESSEN BÁTRAN!!!   Amennyiben érdekli az ingatlan, kérem keressen időpont egyeztetés céljából az alábbi elérhetőségek valamelyikén. Telefon  +36  20 316 4780-as számon hívja az építőt! E-mail: fazekas.norbert@legjobbalkusz.hu Irodánk teljes körű hitel ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel , szakmai segítség nyújtással várja kedves ügyfeleit!              
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kizárólag irodánkban elérhető!

Eladó Téglalakás, Debrecen,
10.7 millió Ft
Alapterület: 29 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Emelet: Földszint
Szobák: 1 szoba
Csapókertben 1 szobás, jó állapotú lakás eladó!
Kizárólag irodánk kínálatában: Debrecenben a Csapókert (Falóger) kedvelt, csendes részén, a Ruyter utcában eladó egy 29 m2-es, 1 szoba-konyha-étkező-fürdőszobás, utcafronti házrész. Az ingatlan nagyon jó állapotban van, a tetőt 6 éve teljesen újra építették, bádogozták, cseréppel borították, a falazat tégla, amely hőszigetelést kapott, nincs alatta pince, nem dohos, nem hűl alulról, nem vizesedik, nincs sem salétrom, sem penész. A nyílászárók hossztoldott borovi fenyőből készült, dupla üveges, hőszigetelt nyílászárók (ablak, ajtó, konyhaablak), a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó, amely előtt egy kis előtető is található. Az udvarba több gépkocsi is be tud állni, a szomszédok ingatlanai mind rendezettek, minden lakáshoz tartozik egy különálló szerszámos is, kb. 6 m2. A lakás előtti telekrészen kertészkedni lehet, de akár egy saját gépkocsi beálló is kialakítható. A lakóközösség összetétele nem vegyes, a szerszámost jelenleg sem kell bezárni, mert nem nyúlnak a máséhoz. A szobában laminált parketta, a konyha-étkező és fürdő részeken kerámia burkolat van. A lakás korlátlanul forgalomképes, mert társasházzá vannak alakítva a lakrészek, ezért nem kell elővásárlásról lemondó nyilatkozat a többi tulajdonostól és nem kell használati megosztás sem. Az ingatlan tehermentes, hitelezhető, azonnal költözhető! Szuper lehetőség, hiszen a Lidl 1 perc séta, a tömegközlekedés szintén, de mégsem a forgalmas főút mellett található. Tisztelt Érdeklődő! Ezúton is felhívjuk figyelmét, hogy a fenti ingatlan megvásárlása esetén irodánk közvetítési díját a vevő fizeti! Részletes tájékoztatást kollégáinktól kaphat, ill. irodánk honlapján talál. Tegyen ajánlatot!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»