Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó mezőgazdasági terület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Mezőgazdasági terület, Inárcs,
138 millió Ft
Alapterület: 34 094 m2
INÁRCSON eladó MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET! - Külterületi - Besorolása: szántó - Méret: 34.094 m2 MINŐSÍTÉSE: SZ5, SZ6 ARANYKORONA értéke: 28,56 INÁRCS és ÓCSA között helyezkedik el! VASÚT MENTÉN! Amennyiben érdekes lehet ez a lehetőség, kérem keressen a megadott elérhetőségen.
Eladó Mezőgazdasági terület, Budapest, XVI. kerület,
1 millió Ft
Alapterület: 696 m2
Budapest XVI. kerület, Cinkota részén a Vidámvásár - és a Somkút utcák által határolt területen, a Cinkotai Royal Grund Sportpálya háta mögötti EK/XVI/1 besorolású területen  eladó egy 218/1450 tulajdon hányadrész 696 m2 rét besorolású terület.    Valamint a vele szemben levő1/1 tulajdonban levő  5118 m2 szántó terület. 5.900.000.-Ft áron
Eladó Mezőgazdasági terület, Szolnok,
77 millió Ft
Alapterület: 3 816 m2
Szolnok külterületén eladó egy 3816 nm-es mezőgazdasági terület
Minstral Ingatlan Iroda eladásra kínálja! Szolnok külterületén  3816 nm-es, ipari, mezőgazdasági területet Amit az ingatlanról tudni érdemes: -közúton megközelíthető -közművek ,villany, víz kiépíthető -az ingatlanon építmény nem található -40%-a beépíthető -ipari, energia szolgáltatási telephelyek,kereskedelmi,szolgáltatási épületek elhelyezésére -körülkerítve nincs
Eladó Mezőgazdasági terület, Nagykinizs,
890 ezer Ft
Telekméret: 4 568 m2
Eladó Mezőgazdasági terület, Vál,
84.99 millió Ft
Alapterület: 12 300 m2
Állapot: Felújított
Szobák: 4 szoba
LOVAS BIRTOK ELADÓ Válban! Vál külterületén aszfaltos úton, teherautóval, lószállítóval könnyen megközelíthető helyen több mint 1ha bekerített lovastanya eladó. Kihagyhatatlan lehetőség, nincs elővásárlási jog, ki van vonatva. Az árba 40 millióig budapesti lakást beszámítható! Igazi lovas paradicsom, fedelessel, nyergessel, karámokkal, boxokkal, szénatárolóval, fagymentes itatóval. A lakóház 0 rezsis, hőszigetelt, napelemes épület, saját bevizsgált kúttal. Beosztása: Nappali, három hálószoba, két fürdőszoba, amerikai konyha étkezővel, gardróbok és kamra, előszoba, közlekedő, erkély és terasz. Részletes információkért hívjon fel, hétvégén és ünnepnapokon is felveszem a telefont, ha nem ér el visszahívom.
Eladó Mezőgazdasági terület, Dunavarsány,
7.5 millió Ft
Alapterület: 5 112 m2
Dunavarsányban, a Sziget soron eladó egy 5112 nm-es szántó besorolású mezőgazdasági terület. A telek előtt minden közmű megtalálható. Szélessége kb. 17 m. Várom hívását.
Eladó Mezőgazdasági terület, Szeged,
2.9 millió Ft
Alapterület: 4 175 m2
GAZDÁLKODÁSRA ALKALMAS FÖLDTERÜLET Szeged-Subasa külterületi részen, hétvégi házas környezetben eladó ez a 4175 m2-es, 5 ak értékű, szántó besorolású külterületi ingatlan. A szépen gondozott terület gyümölcsfákkal van beültetve. A terület körbe van kerítve, 2 db fúrt kút is található itt a locsoláshoz, és az áram, 3 fázis a telekre be van vezetve. Ideális lehet gazdálkodni vágyó családoknak, hiszen saját otthonukat is felépíthetik a telken. NÉZZE MEG AJÁNLATUNKAT SZEMÉLYESEN IS!
Eladó Mezőgazdasági terület, Szank,
150 millió Ft
Alapterület: 730 000 m2
MEZŐGAZDASÁGI TEVÉKENYSÉGRE ALKALMAS BIRTOK ELADÓ A KISKUNSÁGI SZANKON! !!! FIGYELEM !!! Bemutató videónkat az alábbi linken tekintheti meg: - hamarosan - A TERÜLETET egy jelenleg alvó - és külön megegyezés szerint HOZZÁVÁSÁROLHATÓ - CÉG használta az elmúlt években, mely leginkább az EXPORTÁLÁSBÓL profitált. A telkek elrendezése könnyedén betarthatóvá teszi a termesztésre és tenyésztésre vonatkozó előírásokat. A KIÍRT MEZŐGAZDASÁGI TÁMOGATÁSI PÁLYÁZATTAL élve hosszútávú, stabil gazdálkodást építhet ki. A TERÜLETEK (összesen ~73 HA): - 1. TANYA: ~5 HA, 2 épülettel, villany és víz bevezetve - 2. TANYA: ~15 HA, 1 épülettel, ólakkal, villany és víz bevezetve - 3. TANYA és ŐSGYEPES: ~12 HA, 1 épülettel, ólakkal, villany és víz bevezetve - 4. TANYA: ~3 HA, villany vételezhető - Barackos: ~6,8 HA - Erdő: ~22 HA - Szántó: ~4 HA - Legelők: ~5,5 HA AZ ÁR IRÁNYÁR! További információkért forduljon hozzám bizalommal. :) Kérjük, hivatkozzon irodai referencia számunkra! Irodai referenciaszám: Xi 164 – MEGBÍZHATÓ ÜGYVÉDI HÁTTÉR. – ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY és INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS KÉSZÍTÉSE. – INGYENES, bank független hitelügyintézés, 10 éves szakmai tapasztalattal. – Az esetleges elírások és változtatások jogát fenntartjuk! KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM MEGYÉBEN!
Eladó Mezőgazdasági terület, Erdőbénye,
36 millió Ft
Alapterület: 101 374 m2
A TOKAJ-HEGYALJAI BORVIDÉKEN, ERDŐBÉNYÉN 10 HA MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET ELADÓ! A BORÁSZATOKKAL és SZŐLŐTERÜLETEKKEL ékeskedő történelmi térség KIVÁLÓ TERMŐHELYET biztosíthat gazdasága számára! Erdőbénye - amellett, hogy a teljes térséggel együtt jelenleg is az ország egyik legkedveltebb turisztikai célpontja - évszázadokon keresztül Hegyalja egyik legjelentősebb települése volt, vásártartási és borkereskedési joggal. A Rákócziak gazdasági központot alakítottak ki, mely alól indul ki a Hegyalja egyik legnagyobb, egybefüggő, több szintes, ma is összesen 22 ágú pincerendszere. Erdőgazdálkodás: 60.23% Mezőgazdasági térség 32.97% Vízgazdálkodási térség: 0,19% Települési térség: 3.53% Sajátos területfelhasználású térség: 3,07% FIGYELEM! - A TELEK KÖZELÉBEN NEM TALÁLHATÓ KÖZMŰ! - Natura 2000 terület További információkért forduljon hozzám bizalommal. :) Kérjük, hivatkozzon irodai referencia számunkra! Irodai referenciaszám: Xi 163 – MEGBÍZHATÓ ÜGYVÉDI HÁTTÉR. – ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY és INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS KÉSZÍTÉSE. – INGYENES, bank független hitelügyintézés, 10 éves szakmai tapasztalattal. – Az esetleges elírások és változtatások jogát fenntartjuk! KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM MEGYÉBEN!
Eladó Mezőgazdasági terület, Budapest, XXIII. kerület,
22.99 millió Ft
Alapterület: 4 797 m2
BUDAPEST 23. KERÜLETÉBEN SZÁNTÓ MŰVELÉSŰ TERÜLET ELADÓ! Az ingatlan a földforgalmi törvény hatálya alá tartozik ezért ezt a területet 60 napos kifüggesztéssel lehet megvásárolni. Amennyiben további kérdése van kérem hívjon.
Eladó Mezőgazdasági terület, Péteri,
12.5 millió Ft
Alapterület: 22 986 m2
Eladó Péteri határában, az utolsó utcától 100 méterre, 37 méter széles, 627 méter hosszú földterület. Az új 4-es főút és Péteri Község központja is körülbelül 500 méterre található, a régi 4-es (most 400-as) út, pedig 3 km, a 31-es főút 6-7 km távolságra van. Péteri infrastruktúrája kiváló, iskola ,óvoda, bölcsöde, bevásárlási lehetőség is adott. A közlekedést távolsági busz biztositja. Kérdésével hívjon bizalommal: T.A
Eladó Mezőgazdasági terület, Balatonfőkajár,
3.5 millió Ft
Alapterület: 4 890 m2
BALATONFŐKAJÁRON ELADÓ TELEK! Balatonfőkajáron, eladó egy 4890 m2-es zártkerti, mezőgazdasági szántó besorolású földterület. Az ingatlan a lakóövezethez közel helyezkedik el, a központtól 5-10 perc távolságra. Alkalmas gazdálkodásra, kivonás esetén lakóház is építhető rá, bővebb információk ezzel kapcsolatban hamarason elérhetőek.
1
2
3
»