Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó mezőgazdasági terület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Mezőgazdasági terület, Berhida,
16 millió Ft
Alapterület: 64 967 m2
BERHIDA KÜLTERÜLETÉN 6,5 HA MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET ELADÓ! Berhida határában szántó besorolású, jelenleg művelés alatt álló, 64 967 m2 osztatlan közös terület eladó. Megközelítése földúton lehetséges. Az ingatlan TEHERMENTES! AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK: - Megbízható ügyvédi háttér, - Energetikai tanúsítvány és ingatlanértékbecslés készítése, - INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelügyintézés, - Állami támogatások: CSOK, Babaváró támogatás, Falusi CSOK, - Személyi kölcsönök, - Megtakarítások, lakástakarék. 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL. További információkért forduljon hozzám bizalommal. :) Kérjük hivatkozzon irodai referencia számunkra! Irodai referenciaszám: Hi 126 KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM MEGYÉBEN!
Eladó Mezőgazdasági terület, Alsóújlak,
32.29 millió Ft
Alapterület: 226 526 m2
VAS megyében, ALSÓÚJLAKON kínálok eladásra közel 23 HEKTÁROS egybefüggő PROVINCIÁT. Alsóújlak központi részén, a 8-as főútról letérve, jó minőségű úton, könnyen megközelíthető az adott mezőgazdasági FÖLDTERÜLET, amely a lakóövezeten túl található. Az általam kínált terület jelenleg LEGELŐKÉNT van bejegyezve, két különböző helyrajzi számon, egy tulajdonosi kézből. A LEGELŐ Alsóújlak felső határában elhelyezkedő kimagasló fennsíkján, két erdősáv között hosszan nyúlik el, gyönyörű természeti körülmények közepette. A két helyrajzi számon bejegyzett terület közül az egyik, 11,8129 Ha nagyságú és 44,89 Aranykorona értékkel bír, míg a másik 10,8397 Ha terület 41,19 Aranykorona értékű. Adottságaiból fakadóan többféle potenciált rejt magában a tovább adásra szánt BIRTOK! A FRISS LEGELŐ lehetőséget nyújt állatok tartására, növények termesztésére, erdő telepítésére illetve a külvilágtól elzárkózva, akár saját FARMUNK kialakítására! Amennyiben felkeltettem érdeklődését, az alábbi referencia számra hivatkozva, keressen bizalommal. Referenciaszám: Li 105
Eladó Mezőgazdasági terület, Kővágószőlős,
800 ezer Ft
Alapterület: 1 840 m2
Kővágószlősön eladó egy 1840 m2-es mezőgazdasági kertes zónába sorolt földterület. A helyszínrajz alapján a telek önállóan megtekinthető.
Eladó Mezőgazdasági terület, Tápiószőlős,
25 millió Ft
Alapterület: 108 900 m2
ÚJ LEHETŐSÉG! CSAK NÁLUNK! SZÁNTŐFÖLD ELADÓ! KÖZEL 11 HEKTÁROS TERÜLET! A jó minőségű aszfaltos úttól kb: 400 méterre fekszik. Tápanyagban gazdag termő talaj. Jó választás lehet GAZDÁLKODÓKNAK,de esetleg raktár építésére is alkalmas. A majdnem 11 hektárból álló területből: 3 HA 12 AK, a fennmaradó: 15 AK..Hívjon és éljen a lehetőséggel.
Eladó Mezőgazdasági terület, Nagyigmánd,
11.5 millió Ft
Alapterület: 8 440 m2
Állapot:
Nagyigmánd belterületével határos külterületen eladásra kínálunk 8440 nm földterületet! Az eladó földterület főbb jellemzői: - A földterület nagysága: 8440 nm - A földhivatal nyilvántartása szerinti besorolása: Kivett mocsár - A területet E-on vezetékjog terheli : 2199 nm területre vonatkozóan - Tehermentes - Teljesen lekerített földterület A jelenlegi hasznosítása a területnek, egy része kukoricával ültetett, másik része kisebb halastó került kialakításra. Jelen területtel határolt ingatlannal együtt vásárolható meg, amely egy 3 szobás családi ház + teljesen felszerelt autószerelő műhely. Megtekinthető telefonon történő egyeztetést követően rugalmasan!
Azonnal költözhető

Eladó Mezőgazdasági terület, Kőszeg,
22.5 millió Ft
Alapterület: 42 838 m2
Mezőgazdasági terület kőszegen
Eladó Kőszegen, egy, a 87-es útról közvetetten megközelíthető gyümölcsös - almás. A területre az1990-es évek elején telepített almafafajtákat vannak (jonagold, braeburn, gála, golden, idared, grannysmith, stb.) A területen egy kisméretű ingatlan is található. Az oszrák határtól kb. 2 km-re helyezkedik el, a panoráma a kőszegi hegység. Részletek: gyümölcsös: 3,9 Ha, legelő és gazdasági épület: 1943 nm, szántó: 1895 nm
Eladó Mezőgazdasági terület, Kétsoprony,
4.25 millió Ft
Alapterület: 1 917 m2
Jánostelepen mezőgazdasági terület
Sopron szomszédságában, Jánostelepen, jelenleg szántóként bejegyzett 1917 nm-es terület eladó.  Jelenleg néhány gyümölcsfa található a telken, valamint egy része bekerített.   
Eladó Mezőgazdasági terület, Sopron,
5.49 millió Ft
Alapterület: 1 514 m2
Mezőgazdasági terület Tómalmom
Sopron külterületén, Tómalom Sand dülőben 1514 nm bekerítetlen, jelenleg művelés alatt álló mezőgazdasági terület eladó. A tervek szerint a telek a későbbiekben átminősíthető lesz, ezért ajánlom azoknak, akik esetleg befektetésben gondolkodnak. A telek szomszédságában átminősített hétvégi házas üdülőtelkek, valamint másik oldalról mezőgazdasági terület, melyből hozzávásárlás lehetséges. Villany az utcán. Közel a műúthoz.
Zöldövezeti

Eladó Mezőgazdasági terület, Kótaj,
24 millió Ft
Alapterület: 840 m2
Állapot: Átlagos
Telephelynek is alkalmas, mezőgazdasági terület eladó
Kótaj Bodóhegyi úthoz közel jelenleg mezőgazdasági területként nyilvántartott, telephelynek is alkalmas ingatlan eladó. A mintegy 6.024 nm-es területen egy 520 nm-es baromfinevelő építmény, valamint egy 320 nm-es szendvics panel szerkezetű csarnok található. A terület alkalmas kamionnak is, illetve pályázatra is. Buszmegálló a közelben. Tekintse meg, hogy a pontos adatok birtokában tudja eldönteni, hogy alkalmas-e az Ön által elképzelt tevékenységre! Várom megtisztelő hívását.
Áron alul

Eladó Mezőgazdasági terület, Egyházasfalu,
7.1 millió Ft
Telekméret: 12 000 m2
Sarok telek elvi megosztási engedéllyel eladó
Ingatlan-befektetők figyelem! A nemrég még illatos-napfényes-sárgálló repceföld.. ez a több, mint 12 ezer négyzetméter, ám hamarosan aranybányává válhat egy hozzáértő keze nyomán! Hat kétezres telekké is kialakítható ugyanis ez a földterület, 30-30%-os beépíthetőséggel. Némi ráfordítással (közművek a telekhatáron) a most másfél milliós bekerülési költségű telkek később a többszörösükért értékesíthetők – a tulajdonos fantáziája szerint. Számomra mindenképpen izgalmas lehetőség volna, már csak Ausztria és több, vonzó fürdő (lutzmansburgi és büki termál) közelsége miatt is! S mivel a közelben nagy gyárak működnek, az ott dolgozók köréből potenciális vásárlók származhatnak. Már csak azért is, mert a területet mindkét oldalról műút övezi, szóval az autós közlekedés is könnyedén megoldható!     A hirdetési ár nem tartalmazza az ügyfél-menedzseri díjat, aminek összege 2%+ÁFA.Ezt a díjat a vevő külön fizeti, amiért számlát is kap. Azért nem építettük bele az eladási árba, hogy ne terhelje az ingatlan vételárát és ne keljen a vevőnek erre az összegre vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.  
Eladó Mezőgazdasági terület, Egyházasfalu,
4.7 millió Ft
Telekméret: 5 600 m2
Épitkezzen Ausztria mellett, alkalmi áron kínált telken.
Új élet a határban. Ez nem egy regény címe (bár az is lehetne), hanem egy megállapítás az Ausztria közelében fekvő Egyházasfalu mezsgyéin zajló építkezéseket látva. Ugyanis egymás után veszik meg fiatal házasok a sárvári, lutzmansburgi élményfürdőkhöz is közeli építési telkeket, hogy vagy saját életüket indítsák egy ilyen idilli környezetben, vagy az első millióikat alapozzák meg ezekkel a befektetésekkel. Mint az a személy is, aki majd ezt a 15 méter széles, két építési teleknek is alkalmas 5600 négyzetmétert vásárolja majd meg. Engem nagyon érdekelne, hiszen a közművek már a telekhatáron, a megközelíthetősége is kiváló – hála a 85-ös főútnak és a közeli vasútnak. De talán még ettől is izgalmasabb perspektíva lehet leendő befektetőnknek, hogy az itt felépített házak lakóinak a közeli gyárak, és Ausztria is kínálhat majd munkát!   A hirdetési ár nem tartalmazza az ügyfél-menedzseri díjat, aminek összege 2%+ÁFA.Ezt a díjat a vevő külön fizeti, amiért számlát is kap. Azért nem építettük bele az eladási árba, hogy ne terhelje az ingatlan vételárát és ne keljen a vevőnek erre az összegre vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.      
Áron alul

Azonnal költözhető

Sürgős

Eladó Mezőgazdasági terület, Monorierdő,
69 millió Ft
Alapterület: 1 000 m2
Építési mód: Tégla
Szobák: 1 + 2 szoba
Eladó, állattartásra kifejezetten ajánlott mezőgazdasági ingatlan, lakhatás céljából is!
Eladó állattartásra kifejezetten ajánlott mezőgazdasági ingatlan, lakhatási és irodai felhasználással.     Mezőgazdasági vállalkozásba kezdene? Gazdálkodásra vágyik, de eddig nem talált megfelelő helyet hozzá? Csendes, nyugodt és jól megközelíthető helyet keres állattartásra? Fontos Önnek, hogy a lakhatás is meg legyen oldva? Szeretne Uniós vissza nem térítendő támogatásokra pályázni? Akkor ne is keresse tovább, mert megtalálta a tökéletes helyet.   Kizárólag a MI kínálatunkban! Bérlési lehetőség NINCS! SŰRGŐSEN eladó Monorierdőn, egy 4 telekből álló, Uniós szabályoknak teljesen megfelelő, többféle állattartásra alkalmas mezőgazdasági ingatlan, rajta egy 90nm-es 1+2 fél szobás lakással.   Telep: A telep 4 darab, egymás mellett álló, külön hrsz-szel rendelkező telekből áll össze, ami összességében 8413nm-es területen helyezkedik el. Ebből a sertéstelepként üzemelő ingatlan 2x 1367nm-en fekszik. Az állattartásra alkalmas épületek 2x 500nm területűek. Ebből kialakítottak egy kb 90 nm-es, jelenleg felújítandó, 1+2 fél szobás lakást, amely konyhával, zuhanyzós fürdőszobával, wc-vel rendelkezik. Az ingatlan fűtését vegyestüzelésű kazán biztosítja. Ezen kívül kialakítottak még egy szintén jelenleg felújítandó garzon méretű lakrészt, ami szoba, konyha és fürdőszoba felszereltségű. Az épületet 1985-ben építették tufablokkból. Eredetileg sertéstelepként üzemelt, minden hivatalos engedélye meg van és Uniós szabályoknak teljesen megfelel. Az épület jó állapotban van, a tető felújítandó. A két részben közel 900-1000 darab sertés fér el, de bővíthető. Rengeteg tároló helyisége van a telepnek, többek között tápos helyiségek, szerszámos tárolók, ezenkívül több emésztőgödörrel rendelkezik és az ólakban is kialakítottak emésztőket. Az ólakban önetető és önitató rendszert és fűtött betont alakítottak ki. A téli időszakban vegyestüzelésű kazán, nyáron ventilátorok gondoskodnak a megfelelő hőmérsékletről. A telepen található még egy különálló garázs. A telep két oldalán egy 2636 nm-es és egy 3043 nm-es ipari terület helyezkedik el.   Műszaki adatok: Az épületek falai kívül belül jó állapotban vannak, a tető felújításra szorul. A víz a fúrt kútnak köszönhetően ingyen van, a villany átalány díja 60.000 ft körül van. A villany, víz és a gázcsonk a telkeken belül helyezkedik el. A telep a nem használtság miatt egy picit elhanyagolt, a területre ráfér egy kis tereprendezés.   Környék: A telep Monorierdő szélén helyezkedik el, amit murvás, majd földúton lehet megközelíteni. Nem messze minden megtalálható a városban.   Ajánlom: Befektetőknek, vállalkozni, gazdálkodni vágyó személyeknek. Fontos, hogy bármilyen állat tartására van lehetőség, sertés, birka, szarvasmarha, kecske, szárnyasok. Aki komolyabb dologban gondolkozik, neki vágóhíd kialakítására is van opciója.   Pályázat: Az ingatlan használhatósága miatt, Uniós pályázati pénzre is lehet pályázni, ehhez az új tulajdonosnak minimum őstermelőnek kell lennie. Elősorban a vállalkozást nézik, a mezőgazdasági ágazatban 2023-ig lehet pályázni. A járványvédelmi pályázatra kifejezetten jól lehet pályázni fejújítás céljából és ezt munkáltatók részére is adják. Ezeken kívül felújításra lehet majd pályázni, amiből a telepet kell fejleszteni, pl napelem. Beruházásokra, korszerűsítésre a mezőgazdasági vonalon jelenleg nem lehet pályázni, de ez változni fog, mivel 2023-ig folyamatos pályázatokat írnak ki.   EZEKRŐL BŐVEBB INFORMÁCIÓT TUD ADNI PARTNERÜNK!
1
2
3
4
»