Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó tanya
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Tanya, Balkány,
13 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Tanya, szántó, rét eladó Balkány
Balkányhoz tartozó tanyavilágban, 471-es úttól 2 km-re, négy helyrajzi számon fekvő 14457 m2 szántó, 2059 m2 rét és 1558 m2 kivett tanya egyben eladó. Egy lakóépület található a területen, mely szoba, konyha, fürdőszoba helyiségekből áll. Megtinkhető előre egyeztetett időpontban lehetséges.
Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Zákányszék,
32.9 millió Ft
Alapterület: 94 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújított
Szobák: 3 + 1 szoba
Ahol az ég is kékebb
Eladásra kínálom Szegedtől 20 km-re, Zákányszéken a régi idők hangulatát idéző tanyát. A lakóépületet és melléképületét több mint három hektár földterület öleli körül, biztosítva a háborítatlan nyugalmat és csendet. A lakóépület métere alapján alkalmas nagycsaládosok részére, akik vonzódnak a hagyományokhoz, esetleg az önellátó élet szabadságát keresik. De kiváló választás lehet azok számára is, akik falusi turizmus, lovastanya megvalósítására keresnek megfelelő helyet. A melléképület a gazdálkodás minden formáját kiszolgálja, mivel magába foglalja a pince tárolót, nyárikonyhát, kocsiszínt és takarmány tárolót. A tanya körüli földterület megfelelő teret ad gazdálkodásra, fűszer és gyógynövény termesztésére is, de lovas karám kialakítására és oktatásra, csoportok fogadására is elegendő helyet biztosít. Az ólak állattartás, vagy kisállat simogató kialakításának lehetőségét kínálják.Tökéletes azoknak akik vállalkozás indításán gondolkoznak, és azoknak is akik reggel nem ébresztő órára hanem madárcsicsergésre szeretnének ébredni. Kérem hívjon bizalommal! Szükség esetén energetikussal, hitelügyintézővel, ingatlanjogra szakosodott ügyvéddel állok ügyfeleim rendelkezésére!
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Lajosmizse,
194 millió Ft
Alapterület: 190 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Szobák: 4 szoba
Lovastanya eladó Lajosmizsén!
Eladásra kínálok Lajosmizse külterületén ésszesen 33 ha nagyságú összefüggő területet, mely lovastanyaként vagy egyéb állattartás illetve turisztikai célra alkalmas.  A terület művelési ágát tekintve a tanya mellett nagyrészt szántó, kisebb gyeppel. A tanyán  felújított istállók találhatóak összesen 10+3 nagy lovas boksszal, ebből egy csikó és anya számára alkalmas extra nagyságú. Az egyik istálló padlásán siló található, melyből a földszinti takarmánykeverő dolgozik. A siló mellett kb. 100-110 körbálának van hely, melynek szállítását szállítószalag könnyíti meg. A lovaknak egy kb. 15ha-os legelő-kifutó lett kialakítva. Egy állandó lakhatásra alkalmas lakóház és két vendégház van a telephelyen, illetve még egy inaslakás is az istálló mellett.  Van garázs autók és traktorok részére, valamint hatalmas terület mezőgazdasági gépek, eszközök és szerszámok tárolására. Az egész udvar, melyen a 3 lakóház és a karám elhelyezkedik, fákkal, bokrokkal és gondozott gyeppel övezett. A gyepet vezérelt locsolóberendezés öntözi. Található a tanyán egy kb. 300 nagyméretű kör bálának elegendő ponyvasátor, bevizsgált ivóvizes kút, egy másik kút, mely szélmalom segítségével juttatja el a talajvizet az 1300 m3 nagyságú víztárolóba. A területen 2 db gáztartály gondoskodik a földgázellátásról. A tanya aszfaltozott úton megközelíthető. A területen mozgásérzékelő és videokamera működik. A létesítményben versenylovak kiképzése folyt sikeresen évekig. Az irányárban a komplett géppark és a traktorok ára is benne foglaltatik.
Zöldövezeti

Eladó Tanya, Békéscsaba,
11.8 millió Ft
Alapterület: 87 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Szobák: 1 szoba
Békéscsabán eladó Tanya kb 1.6 ha földterülettel
A Lévai Ingatlan és Hiteliroda megvételre kínál egy tanyát kb 1,6 ha földterülettel Békéscsabán. A 86 nm-es lakóépület 1500 nm-es telken fekszik. Főbb jellemzők:  - az épület vegyes falazatú, beton alappal - fűtését vegyes tüzelésű kazán biztosítja - a fürdőszoba, előszoba, konyha, hidegburkolattal burkolva, a szoba betonozott  - a főépületben található még egy 21 nm-es kazánház - ipari áram is be van kötve - ivóvíz nincs, saját kútról hidroforral biztosítják a vizet(86 méter) További információért keressen bizalommal. 
Áron alul

FIX JUTALÉK

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Fülöpháza,
17.9 millió Ft
Alapterület: 83 m2
Állapot: Felújítandó
Fülöpházán eladó tanya, melléképületekkel és egy 240 nm-es felépítménnyel!   Főbb jellemzők: - Kecskeméttől 14 km- re (Fülöpháza 2. körzet tanya) - 52- es főúttól kb: 300 méterre  - 1.8 hektáros terület - gazdasági épület  - a 240 nm- es juhhodály téglából épült, a többi épület alappal rendelekező tégla és vegyes falazatú - villany és fúrt kút - lakhatásra teljes felújítást igényel - pince - végtelen lehetőség   Bővebb információért hívjon!
Áron alul

Jó közlekedéssel

Eladó Tanya, Kecskemét,
21.5 millió Ft
Alapterület: 100 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Szobák: 5 szoba
Kecskemét határában tanya Eladó!
Közvetlen aszfaltos út mellett Mát besorolású, külterületen elhelyezkedő felújítandó tanya ELADÓ! Tulajdoni lap szerint: - 1027 nm gyümölcsös - 458 nm kivett tanya - 2497 nm szántó Az ingatlan kifüggesztéses és csak készpénzes vásárlók jelentkezését várom!   Tehát összesen 3982 nm terület kerül értékesítésre, melyen jelenleg van lakóingatlan és több melléképület is. Az új tulajdonos eldöntheti, hogy megtartja vagy elbontja őket. Villany bevezetve, gáz és víz a főúton, tehát pár száz méterre található. Fúrt kúttal biztosított a víz ellátás és derítő van. Nagyon jó a telek elhelyezkedése, ezáltal mezőgazdasági területnek, gazdaságnak tökéletes lehet!   Ha felkeltette az érdeklődését a hirdetésem, akkor jelentkezzen és nézzük meg az ingatlant MÉG MA! Komplex szolgáltatásainknak köszönhetően Hitellel, CSOK-kal, illetve Új-, és Használt Ingatlanok  Eladásával és Kiadásával is foglalkozom! Az adatlap megbízónktól kapott adatok alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni!
Áron alul

Azonnal költözhető

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Ágasegyháza,
20.9 millió Ft
Alapterület: 95 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújított
Ágasegyházán 95nm-es tanya eladó
Ágasegyházán 95nm-es felújított tanya 1500 nm-es telekkel eladó.   Az ingatlan 10 éve lett felújítva.   -villamos hálózat, ipari áram -központi fűtés olajkazán -burkolatok cseréje -homlokzat festés Pince, tárolók, kültéri kemence tartoznak az ingatlanhoz.   A pihenést medence, szaletli teszi kellemesebbé. A biztonságról riasztó gondoskodik.   Irodánk ügyfelei számára, teljeskörű ingyenes ügyitézésben nyújt segítséget : CSOK, hitel, biztosítás, jogi ügyletek.  
Eladó Tanya, Kocsér,
18.9 millió Ft
Alapterület: 84 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 szoba
Szentkirályi területen tőbb épületből álló tanyás ingatlan Eladó !
Szentkirály- Kocsér útvonalon , szilárd útburkolattól kb 1 km-es jól járható földútról megközelíthető , jó állapotban lévő tanyás ingatlan vált eladóvá. Az 1970-es években épült dupla aljzat szigeteléssel ellátott , vegyes falazatú , tető szerkezete jó állapotú , fő épület nettó 85 m2 lakótérrel rendelkezik. Az ingatlan 5754 m2 tanya és szántó elnevezésű területen fekszik. Az épületben 2 szoba +konyha+spájz + fürdőszoba fa tüzelésű bojlerrel , előszoba + beépített terasz található.   A fő épületen kívül több épület , ami alsó konyha garázzsal egybe építve , akár műhelynek betonozott aljú melléképület , 4 beállós istálló + 3 -as disznóól + takarmány tároló. A területen 2 db fúrt kút van házi vízmű és öntözés létesítéséhez.   A tanyát körül ölelő 8 HA szántó , jelenleg bérelhető következő gazdasági évtől. Eladásáról később dönt a tulajdonos, jelenleg nem eladó !!!   Megtekintéshez hívjon bizalommal !
Azonnal költözhető

Vízparti

Eladó Tanya, Mezőtúr,
8.7 millió Ft
Alapterület: 107 m2
Építési mód: Vályog
Állapot:
Mezőtúr tanya a város mellett
Mezőtúr eladó gazdálkodásra alkalmas ingatlan. Eladó tanya Mezőtúr. Az eladó ingatlan Mezőtúr szélén, az  Alsórészi Regálén található, a Fóti útról lemenő aszfaltos úton történő megközelítéssel.  Csendes helyen, rendes szomszédokkal. Az ingatlan tulajdoni lap besorolása zártkert.  Alrészlet adatok:  művelési ág/kivett megnevezés/ :                                        a. kivett lakóház, udvar 785 nm.    b. gyümölcsös 4373 nm, 18,24 aranykorona A telek összes területe 5158 nm. Az ingatlan tulajdonlapi besorolásából adódóan a földforgalmi törvény hatálya alá tartozó földingatlan, ezért annak adásvétele engedélyköteles. A vételi szándék kifüggesztendő a helyi polgármesteri hivatalban. Ezeket az adásvételt készítő ügyvéd intézi. A lakóház vályogépítésű, tégla alappal, tégla lábazattal, cserép fedéssel. A helyiségek mindegyike beton aljzattal rendelkezik, rajta PVC, vagy burkoló lap. A szobák parketta borításúak. A lakóház 107 nm hasznos belső területű, az alaprajz szerinti elrendezéssel.  A helyiségek radiátoros központi fűtésűek, gázkazánnal, vagy vegyes kazánnal. A konyhában és a fürdőszobában a melegvizet villanybojler biztosítja, Vezetékes víz, gáz, villany (220V és 380 v) kiépítve, a szennyvíz derítőbe kerül. Fúrt kút is található az ingatlanon. Négy helyiségből álló,tégla építésű gazdasági épület kb.72 nm hasznos alapterülettel, két fedett szín kb. 24 és 26 nm alapterülettel és állattartó építmény is található az ingatlanon. A 4373 nm gyümölcsös a lakóház udvara folytatásában helyezkedik el. Alsó határa a szabad víztükrű Túrtői csatorna (Kis-Berettyó), melyből a terület öntözése megoldható. A telek egy részén termő gyümölcsfák (szilva, meggy, cseresznye, körte) vannak. A többi rész üres. A telek alkalmas lehet kúria kialakítására, gazdálkodásra, műhely, telephely kialakítására, csarnok építésére, lovarda létrehozására, fóliázásra, méhészkedésre, stb. Az ingatlan családi házas övezet szélén, a belvárostól kb. 1,5 km távolságra helyezkedik el. Tehermentes, rendezett tulajdonosi viszonyokkal.  A vételár kiegyenlítése után azonnal birtokba vehető. Részletekért kérem, hívjon!  
Azonnal költözhető

Eladó Tanya, Mezőtúr,
1.2 millió Ft
Alapterület: 65 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Elbontandó
Szobák: 1 szoba
Mezőtúr tanya eladó, 10 km-re a várostól
Mezőtúron a Tiszaföldvári útról megközelíthető, felújítandó/bontandó tanya eladó a körülötte lévő 5192 nm föld területtel.   Az épület tégla lábazatra épült, a helyiségei földesek. A falak egy része leomlott, a tető egy része beszakadt.  Ásott kút van, áram nincs bevezetve. Legközelebbi elektromos rácsatlakozási lehetőség kb. 700 m. Mezőgazdasági földút vezet a tanyához. A tanya ingatlan a földforgalmi törvény hatálya alá tartozó földingatlan, ezért annak adásvétele engedélyköteles, a vételi szándék kifüggesztendő a helyi polgármesteri hivatalban, és a földműveseknek elővásárlási joga van rá. Nem földműves magánszemély 10.000 m2-ig vásárolhat földet, ha már meglevő földtulajdonával együtt nem haladja meg az 1 ha-t. Részletekért, kérem érdeklődjön.
Azonnal költözhető

Kertkapcsolatos

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Tanya, Tiszakécske,
30 millió Ft
Alapterület: 90 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Tiszakécske,Sárhalom dűlőn 90 - es TANYA ELADÓ 3572 m2 telekkel + 1.6 hektár gyümölcsössel!
Tiszakécske, Sárhalom dülőn 90 m2- es TANYA ELADÓ, 3572 m2-es telekkel, + 1.6 hektár gyümölcsössel, amiben kb.1300 db termő gyümülcsfa / cseresznye- meggy- szílva - alma / található. Az ingatlanban 2 szoba, konyha, előszoba, fürdőszoba, spejz található. Villany bekötve, víz saját fúrt kútról üzemel. Ezen kívül kamra, ólak, állattartásra alkalmasak. A gyümölcsösre állami támogatás igényelhető. A locsolást saját kúttal / 3 db / lehet megoldani.   Ha érdeklődését fel keltette, hívjon,  nézzük meg.
Eladó Tanya, Jászberény,
8.9 millió Ft
Alapterület: 117 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Szobák: 3 + 1 szoba
Eladó Jászberénytől 1,5 km-re felújítandó tanya, akár két generációnak
Eladó Jászberény közelében, 2996 nm-es telken lévő, 117 nm-es tanya, mely két generációnak is alkalmas lehet. Az ingatlanban 4 szoba, 2 konyha, 2 előszoba, 2 kamra, fürdőszoba található. A hátsó rész felújításra szorul. Víz, villany az épületben. Az ingatlanhoz gazdasági épület, ólak, garázs is tartozik.  Konyhakert, mely kertészkedésre alkalmas.   A tanyát három irányból lehet megközelíteni!   Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!  
1
2
3
4
5
6
»