Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó gazdasági épület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Kecskemét,
19.9 millió Ft
Alapterület: 52 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Kertvárosi ház eladó!
Kecskemét kedvelt kertvárosi részén, csendes utcában, játszótér közelében eladó egy szoba-konyhás ház. Víz, gáz, villany bevezetve, a csatornahálózat kiépítése folyamatban van. Utána, a jelenleg zúzott kővel felszórt út is aszfaltburkolatot kap. Vadonat új tetővel! 30%-os beépíthetőség mellett, akár még egy ház építhető a telekre! Van kérdése? Nézzük meg együtt!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Gazdasági épület, Kecskemét,
16.5 millió Ft
Alapterület: 23 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Kecskeméten 1 szoba+nappalis ház ELADÓ!!
Az ingatlan Kecskemét közkedvelt, kertvárosias részén található. Megközelítése kiváló, a házat betonúton érhetjük el, a buszmegálló 450 méterre, Kecskemét belvárosa 10 perc, a Mercedes gyár 9 perc autóval. Az ingatlan 766 m2-es telekterülettel, 23 m2-es alapterülettel rendelkezik. A ház téglaépítésű, szigetelt, részben alápincézett, fűtéséről gázkonvektor gondoskodik. Víz, gáz, villany közművekkel rendelkezik, a csatorna folyamatban van. Az épület kétszintes, a földszinten található a konyha+étkező, a fürdőszoba+WC, tágas, fedett 12 m2-es terasz, az emeleten pedig egy egylégterű szoba. Udvarán gyümölcsfák (barack, alma, dió, szőlő, ribizli), több állású fúrt kút lett kiépítve, illetve egy 17 m2-es tároló és állattartásra is alkalmas épület. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal!
Eladó Gazdasági épület, Kecskemét,
19.99 millió Ft
Alapterület: 49 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 2 szoba
LAKÁS ÁRÁBAN EGY IGAZÁN ÉLHETŐ OTTHON! Kecskemét-Halasi úti hobbisoron 49 nm-es, gazdasági épület, 986 nm-es telken ELADÓ!   Főbb jellemzői: - 986 nm-es telek, ami gyönyörű növényekkel van beültetve - alapterülete: 49 nm, amely nappali + 1 szoba, konyha, fürdő + wc-ből áll - ház alatt 13 nm-es pince - ház mellett 50 nm-es pince. ami akár gombatermesztésre is alkalmas - fűtés: konvektoros - vezetékes víz - B30 tégla, jól megépített beton alapon - szigetelés - redőnyök, szúnyoghálók - 25 nm-es kerti szaletli - 2 db 25 nm-es garázs - 70 nm-es melléképület, ami tárolásra alkalmas    - könnyen megközelíthető, betonút mellett van   Tulajdonos 2 szobás cserelakást garázzsal együtt, 1 emeletig, értékegyeztetéssel beszámít!   Amennyiben ingatlan vásárlását önerőből nem tudja megoldani, SEGÍTÜNK! DÍJMENTESEN kérheti cégünk teljeskörű segítségét támogatások igénylésében, valamint hitel igénylésben is. - Babaváró hitel (szabadon felhasználható 10 millió Ft) - Piaci hitel - Személyi kölcsön   TOVÁBBI KÉRDÉS ESETÉN KERESSEN BIZALOMMAL!! 
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Kecskemét,
7.3 millió Ft
Alapterület: 35 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Kecskemét Alsócsalános városrészben, bevásárló központ szomszédságában  ELADÓ külterületi ingatlan, melléképülettel 689 m2 bekerített telken. A kb 35 m2-es ingatlan téglából épült, 1 szoba, fürdőszoba, WC, beépített szekrény, kémény lett kialakítva, de bővíthető, konyha is kialakítható. A telken fúrt kút, 2 szivattyú biztosítja a vízellátást. Villany bevezetésre került, gáz, víz vezeték a telek előtt, derítő . Biztonságos környék, jó szomszédok, buszmegálló nem messze. Érdeklődéssel, megtekintéssel kapcsolatban várom megtisztelő hívását.
Eladó Gazdasági épület, Kaposvár,
138.34 millió Ft
Alapterület: 1 400 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Kaposvár közelében állattartó telep
Kaposvár közelében jelenleg is üzemelő, több féle álattartásra is megfelelő, korszerűen kialakított (padlófűtésel, mesterséges szellőztetéssel ellátott)  telep Eladó. Az ingatlan a 61. sz főút közvetlen közelében található közművesített, bekerített közel 40.000 m2 alapterületű.   Az állattartásra kialakított 800 m2 alapterületű padlófűtéses csarnok a benne található korszerű elemekkel az állatfajhoz és létszámhoz igazodóan tetszőleges méretben felosztható. Akár állategészségügyi szempontból is több (max. három) önálló részre osztható. Az állatok takarmányozásához szükséges modern etetők, itatók, silók és egyéb berendezések is rendelkezésre állnak.  A telephelyen önálló  trágyatároló és a legmodernebb (Unios szabványoknak is megfelelő) szennyvíztisztító rendszer is elkészült. A telepen 60 t-ás hídmérleg, a szállítojárművek mosásához és fertőtlenítéséhez szükséges kamion mosó is található. Az ingatlan hatékony működtetéséhez szükséges szociális épület és az irodák külön épületben találhatók. Az ingatlanon egy önálló raktárépület és kis karbantartó műhely is kialakításra került.  A terület, nagyságánál fogva további fejlesztési lehetőséget is biztosít. A telep szilárd burkolatú utakkal és kamionok számára megfelelő parkolókkal ellátott Az ingatlanon saját vízjogi engedéllyel rendelkező kút is található   A telephely vagyonvédelmi és biztonsági kamerarendszerrel felszerelt. IRÁNYÁR: 400.000 €   TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ!  e-mailben történő érdeklődését bizalmasan kezelem, a nevet, és telefonszámot tartalmazó megkeresésre  választ küldök.  Az ingatlan csak előzetes telefonos egyeztetést követően tekinthető meg.  Az ingatlan további adataival, elhelyezkedésével kapcsolatban SZEMÉLYESEN kaphat további információt.  Megtekintéshez, vagy személyes találkozóhoz a +36 30 9360239 számon egyeztethet időpontot. •ha ÖNNEK FONTOS, hogy csak jogilag feddhetetlen, ellenőrzött, problémamentes ingatlant vásároljon, •ha ÖNNEK FONTOS, hogy szakember segítse a megfelelő ingatlan felkutatásában és kedvező áron történő megvásárlásában, •ha ÖNNEK FONTOS, hogy adózási-, illetékfizetési-, és jogi kérdésekben is tájékoztatást kapjon. •ha ÖNNEK FONTOS az emberközpontú szolgáltatás, Akkor vegye fel velem a kapcsolatot KOMPASZ INGATLAN TANÁCSADÓ IRODA A MEGBÍZHATÓ IRÁNYTŰ AZ INGATLANPIACON   Monory Gyula
Jó közlekedéssel

Eladó Gazdasági épület, Nagytarcsa,
159 millió Ft
Alapterület: 578 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
#NAGYTARCSA #IPARI #GAZDASÁGI #TERÜLET
Nagytarcsán 16854 nm-es  IPARI, GAZDASÁGI terület, 78 nm-es lakható házzal, állattartásra alkalmas melléképületekkel, sokrétű hasznosítási lehetőséggel új tulajdonosát várja!   ! 9434 Ft/ nm !   -------------------- Az MO-s autópályától pár percre, az M31 autóút mellett ----------------------   + 70 nm-es jó állapotú lakóház, 2 külön bejáratú lakással, ami igény szerint egybenyitva is használható + 500 nm-es téglaépítésű, fagerendás hodály, takarmánytároló és több, szintén téglaépítésű ól, amik egyikéből vidáman belemosolyog a malacka az ingatlanos fényképezőgépébe és nem tartalmazza a vételár, bár van az A pénz. :) + Víz, villany (3X25 A), gázcsonk az utcában         GIP1 övezet: „Szabadon álló beépítési mód, terepszint felett és alatt egyaránt 30 % beépíthető, építménymagasság 7,5 méter” (Tudom, Ön is ki tudja számolni, de boldogság leírni, 5000 nm 2 szinten beépíthető!)   És, hogy mit is lehet itt "tevékenykedni”? Idézet a HÉSZ-ből:   „Az övezet kizárólag a környezetre jelentős hatást gyakorló mezőgazdasági termeléshez (ÁLLATTARTÁS, NÖVÉNYTERMESZTÉS, TERMÉNYTÁROLÁS, MEZŐGAZDASÁGI GÉPTÁROLÁS ÉS JAVÍTÁS) szükséges különlegesen veszélyes (PL. TŰZ-, ROBBANÁS-, FERTŐZÉSVESZÉLYES) BŰZÖS VAGY NAGY ZAJJAL JÁRÓ GAZDASÁGI TEVÉKENYSÉGHEZ szükséges építmények elhelyezésére szolgál.”   Továbbá: „HÚSFÜSTÖLŐ, JÉGVEREM, ZÖLDSÉGVEREM, ÁLLAT ÓL, ÁLLATKIFUTÓ ÉS TRÁGYATÁROLÓ, KOMPOSZTÁLÓ LÉTESÍTMÉNY IS ELHELYEZHETŐ.”     Meg nem erősített információk szerint tervezik az M31 út megnyitását a terület megközelítésére.  (Ha ezt megerősíteni vagy cáfolni tudja, kérem, ne titkolja el!)   Illetve, ha ismer az állat ól és állatkifutón kívül más egyéb ólat és kifutót, olthatatlan kíváncsiságom csillapításának érdekében, ossza meg velem, nagyon kérem! :)   Kérdéseire az esti órákban és hétvégén is szívesen válaszolok! ÚJRATERVEZÉS? NAGYTARCSÁRA HALADJUNK TOVÁBB EGYENESEN! Hívjon bizalommal! Törköly-Gazdag Gábor Egyenes Ingatlan
garázs is van hozzá

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Kecskemét,
17.5 millió Ft
Alapterület: 74 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Kecskemét repülőtérhez közel ELADÓ tégla építésű, 2 szoba+ nappali-étkezős, igényes kivitelezésű gazdasági épület, Az ingatlan 2 szintes. A földszinten tágas, zárt terasz, konyha, étkező+nappali, fürdőszoba+wc, spájz.  Az emeleten előtér + 2 padlószőnyeges, napfényes szoba. A fűtést, melegvizet vízteres kandalló biztosítja. Víz saját , bevizsgált, kitűnő minőségű fúrt kútról, de a telek határon belül saját vízóra is kiépítésre került. Gázcsonk a telek határon. Derítő.  A telek nagysága 3155 nm. Garázs + autóbeálló, pince, nyári konyha, présház, húsfüstölő, tároló, ólak, kerti bográcsozó, fa pavilon. 40-60 db termő gyümölcsfa, fóliák, veteményes kert, öntözés saját fúrt kútról. Panel lakás áráért kiépült, szép, rendezett gazdaság, ahova csak beköltözni kell. Készpénzzel rendelkező vevők jelentkezését várjuk!!   Megtekintéssel, kérdéseivel kapcsolatban várom hívását!
Eladó Gazdasági épület, Debrecen,
10 millió Ft
Alapterület: 37 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Szobák: 1 szoba
Kis kertes ház eladó
Debrecen-Bánk, Erdőspuszta utcai 864 m2-es, művelés alól kivett zártkerti ingatlan, 37 m2-es, 1986-ban téglából épült, 1 szobás (13,4 m2), konyhás (5,6 m2), fürdőszobás (2,8 m2), nappalis (15,3 m2) gazdasági épülettel, műhellyel, pincével, kamrával, gépkocsi tárolóval eladó. Víz-, villany-, gázvezeték bekötve, fűtés fali gázkazánnal. Bánki Iskola, buszmegálló 1 km. Csendes, nyugodt környék.
Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Kecskemét,
15.95 millió Ft
Alapterület: 38 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Eladó máriahegyi ingatlan
Máriahegyben eladó 1300nm-es telken egy tíz éve épült 38nm-es gazdasági épület. Az épület tetőtere beépíthető, és még egy szoba kialakítható. A házban a víz villany és a gáz  beköttetésre került, fűtése gázkonvektorral történik. Tartozik hozzá egy kis konyha, és egy 24nm-es nappali szoba. Fürdőszobája  zuhanykabinos, ahol a WC is található. A ház alatt helyezkedik el a 24nm-es száraz pince, mely tárolásra alkalmas. Az udvarban van még egy melléképület, mely az ingatlan része. A kertben gyümölcsfák lettek ültetve. Az ingatlan Máriahegy csendes utcájában, jó környéken helyezkedik el. Mivel az ingatlan nem hitelezhető, csak készpénzes vevők jelentkezését várjuk!   Amennyiben felkeltette érdeklődését a hirdetés, hívjon bizalommal!
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Kecskemét,
16.45 millió Ft
Alapterület: 38 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Eladó Kecskemét,  Mária hegyben, 38nm-es, tégla építésű gazdasági épület, 1300nm területtel. Tégla épület, pincével, melléképülettel, gazdálkodásra alkalmas. -fürdőszoba, konyha, szobában gázkonvektoros fűtés, lakhatásra alkalmas. - a tetőtér beépíthető - városi víz - vezetékes gáz - fúrt kút.  Ha szeretne a város közelében zöld övezetben élni, gazdálkodni, akkor Önre vár ez a kis oázis.    
Eladó Gazdasági épület, Kiskunfélegyháza,
39.5 millió Ft
Alapterület: 2 000 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Működő liba-kacsa tömő telep + jó állapotú lakóház eladó
Kiskunfélegyházától 7 az M-5-ös  autópályától 3 km-re eladó egy  1800 db liba tömésére  alkalmas jelenleg is működő, minden  szükséges engedéllyel  rendelkező  libat-kacsa  tömő  farm. a  működést biztosító BT-vel együtt eladó A  működéshez  szükséges  minden  gépi  felszerelés jó állapotú,  -átadásra  kerül. A birtok  biztonságos  működését az állandóan üzemképesen  tartott  nagy teljesítményű katonai  agregátor  biztosítja.   A   gondosan felíjított központi  fűtésű  tanya épület a birtok gazdájának, míg a közelmúltban átadott  100 m2-es  jól felszerelt munkásszálló  a  dolgozók   részere  biztosít kényelmes elhelyezést.  Adás-vétel esetén az eladó vállalja, hogy a  betanuási időszakban a  működéshez  szükséges minden információt  a  vevő rendelkezésére  bocsát.    
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Kecskemét,
10.5 millió Ft
Alapterület: 24 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Hetény szélén lakható ház azonnali költözéssel eladó elkelt
Úrihegyben, csendes környéken eladó egy alápincézett, tetőtérbeépítéses, lakható, téglafalú ház, garázzsal, nyárikonyhával, állattartásra alkalmas melléképületekkel. A házban városi víz folyik a csapból, a kert locsolására viszont 3 db fúrott kút áll rendelkezésre! A csővezeték az egész kertben kiépítve! Termő szőlő és gyümölcsös, akácerdővel körbevéve. Ipari áram bevezetve, vezetékesa gáz az utcában található. Mivel a telek beépíthetősége nincs maximálisan kihasználva, akár bővíthető is! Termelési ág alól kivonva, tehát NEM KELL KIFÜGGESZTENI! Adásvétel esetén azonnal: -névre íratható, -birtokba vehető -és költözhető, mivel nem lakják, csak hobbiháznak használják! Teljes bútorzattal és felszereléssel! Aszfaltúttól, buszmegállótól 800 méter. Van kérdése? Nézzük meg együtt!
1
2
»