Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Ingatlanok
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Családi ház, Lenti,
3.9 millió Ft
Alapterület: 70 m2
Állapot: Felújítandó
Szobák: 3 szoba
Lentitől 6 km-re Bárszentmihályfán, 70 m2-es tégla és vegyes falazatú családi ház eladó. Az ingatlanban 3 szoba, konyha, közlekedők, fürdőszoba, wc található. Fűtés kályhával történik, gázcsonk a ház sarkánál van. Az ingatlanhoz 1720 m2 körbekerített telekterület tartozik, melyen garázs, melléképületek, gyümölcsfák, alma, körte, meggy, stb találhatók. 10-12 éve a villanyvezetékek cseréje, 2 éve a fürdőszoba felújítása és a szobák burkolatának cseréje megtörtént. A meleg vizet fa tüzelésű bojler adja. Lentiben óvoda, iskola, gyógyszertár, boltok megtalálhatók, a szlovén határ 10km-re van. Csok, babaváró igénybe vehető az ingatlanra.
Eladó Panellakás, Budapest, III. kerület,
75 millió Ft
Alapterület: 75 m2
Állapot:
Emelet: 1. emelet
Szobák: 2 + 1 szoba
III. kerületben Kolosy téren egy 20 lakásos tégla építésű liftes társasház, első emeletén, 75 nm-es, 2+1 fél szobás, JÓ ÁLLAPOTÚ, 2 erkélyes , belső udvarra néző, ABLAKOS KONYHÁS, MŰANYAG nyílászárós, redőnyös, 3 légkondis, LAKÁS ELADÓ. A lakáshoz tartozik egy 4 nm-es pince. Az ingatlan PER, - TEHER - és IGÉNYMENTES, 1/1-es tulajdonú. Parkolási lehetőség közterületen. Tömegközlekedése, infrastruktúrája kiváló, buszmegálló, HÉV, villamos gyalog pár percre található. A lakást ajánlom nagyobb családnak, BEFEKTETÉSI szándékkal vásárolóknak. Az ingatlan megtekinthető a hét bármely napján! Vásárlás estén ügyvédi hátteret, ingyenes hitelközvetítést biztosítunk Érdemes megnézni, hívjon bizalommal akár hétvégén is! K.I.
Eladó Családi ház, Alsózsolca,
16.9 millió Ft
Alapterület: 91 m2
Állapot:
Szobák: 3 szoba
Alsózsolcán kiváló állapotú, 91 m2-es ház eladó! CSOK igénybe vehető! Az ingatlan egy 672 m2-es, gondosan karbantartott telken található, Alsózsolca Sajóládhoz közeli részén, a Bartók Béla úton. Az 1985-ben épült ház blokkos szerkezetű, betonfödémes, cseréptetős, szigetelt. Padlástere beépíthető! Felújítása során nyílászáróit hőszigetelt, műanyagra cserélték, valamint a házat klimatizálták. 2016-ban a fűtést is korszerűsítették, lapradiátorok kerültek felszerelésre, fűtéséről gázcirkó kazán gondoskodik. A ház helyiségei: - 3 szoba - konyha-étkező - fürdőszoba - WC - padlásfeljáró - előszoba - fedett terasz - garázs A szobák laminált padlóval, a többi helyiség járólappal burkolt. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, forduljon bizalommal hozzám!
Eladó Panellakás, Budapest, XVIII. kerület,
25 millió Ft
Alapterület: 44 m2
Állapot: Felújított
Emelet: 1. emelet
Szobák: 1 + 1 szoba
FELÚJÍTOTT LAKÁS CSALÁDI HÁZAS KÖRNYEZETBEN! Budapest XVIII. kerületében, a Vezér utcában csendes, kertvárosi környezetben eladóvá vált egy belülről felújított tégla építésű lakás! Az ingatlan egy 605 nm nagyságú telken található, egy három lakásos ház harmadik lakása. A lakás 2020-ban belülről esztétikailag és műszakilag is fel lett újítva. Új, műanyag nyílászárókkal rendelkezik, fűtése gázcirkó, a meleg vizet pedig villanybojler biztosítja. 44 nm hasznos területtel rendelkezik, tetőtéri, a kertben található lépcsőn keresztül tudjuk megközelíteni. A nagy, 32 nm-es teraszról egy amerikai konyhás nappaliba jutunk. Innen nyílik a szoba, a fürdőszoba, illetve a gardrób is. Autóbeállási lehetőség a kertben! A házban még két lakás található, az első lakás a 313708, a második lakás pedig a 313709 ID számon megtekinthető. A környéken több iskola, óvoda, uszoda, vasútállomás, illetve bevásárlási lehetőség is megtalálható. A közelben megtalálhatóak a 184, 284E, 266, 166, 254M, 84E, 84M, 94E, 94M, 55, 54, 294E, 294M jelzésű buszok. A Nagykőrösi út közelsége miatt akár 20 perc alatt a belvárosban lehetünk. Várom hívását akár hétvégén is! Hitelre vagy részben hitelre vásárló ügyfeleink számára teljes körű és ingyenes banki ügyintézéssel - az összes pénzintézetet megversenyeztetve - akár kivételesen kedvező ajánlattal állunk rendelkezésére. Irodánk ügyvédje pedig kedvező díjszabással vállalja az adásvételi szerződés elkészítését is. Eladó sorban lévő ingatlanának mielőbbi értékesítése érdekében nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink állnak szíves rendelkezésére.
Eladó Panellakás, Budapest, XVIII. kerület,
38 millió Ft
Alapterület: 65 m2
Állapot: Felújított
Szobák: 2 szoba
FELÚJÍTOTT LAKÁS CSALÁDI HÁZAS KÖRNYEZETBEN? Budapest XVIII. kerületében, a Vezér utcában csendes, kertvárosi környezetben eladóvá vált egy belülről felújított tégla építésű lakás!v Az ingatlan egy 605 nm nagyságú telken, egy három lakásos ház második lakása. A lakás 2020-ban belülről mind esztétikailag és műszakilag is fel lett újítva. Új, műanyag nyílászárókkal rendelkezik, fűtése gázcirkó, a meleg vizet pedig villanybojler biztosítja. 65 nm hasznos lakóterülettel rendelkezik, a lakást a ház bal oldalán található. Az étkezőt és a nappalit egybenyitották, innen tudjuk megközelíteni a konyhát, a szobát illetve a fürdőszobát. A konyhából nyílik a beépített terasz, melyet később építették hozzá a házhoz, szigetelés és vakolás után teljes értékű lakrésszé alakítható. A házban még két lakás található, az első lakás a 313708, a harmadik pedig a 313710 ID számon megtekinthető. Autóbeállási lehetőség a kertben! A környéken több iskola, óvoda, uszoda, vasútállomás, illetve bevásárlási lehetőség is megtalálható. A közelben megtalálhatóak a 184, 284E, 266, 166, 254M, 84E, 84M, 94E, 94M, 55, 54, 294E, 294M jelzésű buszok. A Nagykőrösi út közelsége miatt akár 20 perc alatt a belvárosban lehetünk. Várom hívását akár hétvégén is! Hitelre vagy részben hitelre vásárló ügyfeleink számára teljes körű és ingyenes banki ügyintézéssel - az összes pénzintézetet megversenyeztetve - akár kivételesen kedvező ajánlattal állunk rendelkezésére. Irodánk ügyvédje pedig kedvező díjszabással vállalja az adásvételi szerződés elkészítését is. Eladó sorban lévő ingatlanának mielőbbi értékesítése érdekében nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink állnak szíves rendelkezésére.
Eladó Panellakás, Budapest, XVIII. kerület,
42 millió Ft
Alapterület: 80 m2
Állapot: Felújított
Szobák: 1 + 3 szoba
FELÚJÍTOTT LAKÁS CSALÁDI HÁZAS KÖRNYEZETBEN? Budapest XVIII. kerületében, a Vezér utcában csendes, kertvárosi környezetben eladóvá vált egy belülről felújított tégla építésű lakás! Az ingatlan egy 605 nm nagyságú telken, egy három lakásos ház első lakása. 2020-ban belülről esztétikailag és műszakilag is fel lett újítva. Új, műanyag nyílászárókkal rendelkezik, fűtése gázcirkó, a meleg vizet pedig villanybojler biztosítja. 70 nm hasznos lakóterülettel rendelkezik, a lakást az előkertből tudjuk megközelíteni. A földszinten egy kisebb előtér található, abból nyílik egy kisebb tároló és az ablakos, étkezős konyha. A konyhából a nappali jutunk, ahol a lépcsőn keresztül az emeltre érünk. Ott három, külön bejáratta rendelkező szoba, illetve egy fürdőszoba van. A házban még két lakás található, a második lakás a 313709, a harmadik pedig a 313710 ID számon megtekinthető. Autóbeállási lehetőség a kertben! A környéken több iskola, óvoda, uszoda, vasútállomás, illetve bevásárlási lehetőség is megtalálható. A közelben megtalálhatóak a 184, 284E, 266, 166, 254M, 84E, 84M, 94E, 94M, 55, 54, 294E, 294M jelzésű buszok. A Nagykőrösi út közelsége miatt akár 20 perc alatt a belvárosban lehetünk. Várom hívását akár hétvégén is! Hitelre vagy részben hitelre vásárló ügyfeleink számára teljes körű és ingyenes banki ügyintézéssel - az összes pénzintézetet megversenyeztetve - akár kivételesen kedvező ajánlattal állunk rendelkezésére. Irodánk ügyvédje pedig kedvező díjszabással vállalja az adásvételi szerződés elkészítését is. Eladó sorban lévő ingatlanának mielőbbi értékesítése érdekében nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink állnak szíves rendelkezésére.
Eladó Családi ház, Budapest, XVIII. kerület,
105 millió Ft
Alapterület: 243 m2
Állapot: Felújított
Szobák: 4 + 4 szoba
HÁROMGENERÁCIÓS, FELÚJÍTOTT, ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ ELADÓ! Budapest XVIII. kerületében, a Vezér utcában csendes, kertvárosi környezetben eladóvá vált egy belülről teljesen felújított családi ház! Az ingatlan egy 605 nm nagyságú telken helyezkedik el. Előkertes, két szintjén három külön bejáratú lakás található, mely összesen 200 nm lakrészt jelent. 2020-ban belülről mind esztétikailag, mind pedig műszakilag is fel lett újítva. Új, műanyag nyílászárókkal rendelkezik, fűtése gázcirkó, a meleg vizet pedig villanybojler biztosítja. Az ELSŐ LAKRÉSZ 70 nm, ide az előkerten keresztül jutunk el. A földszinten egy kis előtérből nyílik egy tároló helyiség, amelyben akár egy második wc-t is ki lehet alakítani. Az előtérből jutunk az étkezős konyhába, ahonnan a nappali nyílik. Innen vezet fel a lépcső az emeletre, ahol három különnyíló szobát és egy fürdőszobát találunk. A MÁSODIK LAKRÉSZ 65 nm, ahová az ingatlan bal oldaláról tudjuk megközelíteni. Az étkező mögött találhatjuk meg a nappalit, az étkezőből nyílik a konyha, onnan pedig egy 32 nm-es, beépített teraszra jutunk. A nappaliból tudjuk megközelíteni a hálószobát és a fürdőszobát. A beépített teraszt később építették hozzá a házhoz, amely szigetelés és vakolás után teljes értékű lakrésszé alakítható. A HARMADIK LAKRÉSZ 44 nm, ide a kertben található lépcsősoron juthatunk fel. A 32 nm-es, fedett terasz után egy amerikai konyhás nappaliból nyílik a szoba, a fürdőszoba és a gardrób. Autóbeállási lehetőség a kertben! A környéken több iskola, óvoda, uszoda, vasútállomás, illetve bevásárlási lehetőség is megtalálható. A közelben megtalálhatóak a 184, 284E, 266, 166, 254M, 84E, 84M, 94E, 94M, 55, 54, 294E, 294M jelzésű buszok. A Nagykőrösi út közelsége miatt akár 20 perc alatt a belvárosban lehetünk. Várom hívását akár hétvégén is! Hitelre vagy részben hitelre vásárló ügyfeleink számára teljes körű és ingyenes banki ügyintézéssel - az összes pénzintézetet megversenyeztetve - akár kivételesen kedvező ajánlattal állunk rendelkezésére. Irodánk ügyvédje pedig kedvező díjszabással vállalja az adásvételi szerződés elkészítését is. Eladó sorban lévő ingatlanának mielőbbi értékesítése érdekében nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink állnak szíves rendelkezésére.
Eladó Üzlethelyiség, Budapest, XIV. kerület,
150 millió Ft
Alapterület: 261 m2
Állapot: Felújítandó
Zuglóban, vállalkozásra alkalmas lakószint eladó A Puskás Stadionhoz pár percre, 462 m2 területű, harmadik emeleti lakószint eladó. Az épület személy és teherliftes. A szint folyosólyáról 15 külön bejáratú szoba nyílik. Minden szoba légkondicionáló berendezéssel felszerelt. Rendelkezik 2 db konyhával, külön férfi és női zuhanyzóval és WC-vel. A szinthez tartozik egy 350 m2 területű terasz is. Fűtése gáz cirkó, radiátoros hőleadókkal. Az áram és víz használat mérése a háztömbtől leválasztva, saját mérőórákon történik. A lakószint irodának, vendéglátó egységnek, egyéb vállalkozói tevékenységhez kiválóan alkalmas. Ügyfeleink részére BANKFÜGGETLEN hitelügyintéző kollegáink szívesen nyújtanak segítséget, hitellel, vagy akár CSOK-kal kapcsolatban is! További kérdése van , hívjon bizalommal. ZZs
Eladó Családi ház, Emőd,
5.5 millió Ft
Alapterület: 51 m2
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Miskolctól 20 km-re, Emődön, a település központjához közeli ingatlan! Nagyon jó adottságokkal rendelkező, napfényes, déli fekvésű 1217 m2-es telek, kis házzal eladó. Az ingatlan Emőd központi, kedvelt részén, a volt uradalmi magtár közelében található. Az M30-as főúton 20 perc alatt ide juthat Miskolcról. Buszjáratok 15 percenként indulnak. A ház 1955-ben épült, falazata vegyes. Az ingatlan teljes körű felújítást igényel. Telken belül gázcsonk, víz, szennyvíz. A villany épületen belül. Mezőgazdasági célokra, hétvégi háznak, új otthont építők részére egyaránt ajánlom! Központi elhelyezkedése miatt 5-10 perces séta távolságra elérhető: ABC, buszmegálló, posta, dohánybolt, orvosi rendelő, Oázis Vendéglő. Óvoda, iskola 500 méteren belül! Emődön a FALUSI CSOK is elérhető. Az önkormányzat akár 500e Ft vissza nem térítendő letelepedési támogatást nyújthat. Amennyiben felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!
Eladó Családi ház, Győrság,
0.04 ezer Ft
Alapterület: 93 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Eladó Családi ház, Szolnok,
19.8 millió Ft
Alapterület: 50 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Szobák: 2 szoba
Eladó családi ház
Szolnokon eladó, tégla építésű, kettő szobás, kis kertes családi ház.  Az ingatlan teljeskörű felújításával újszerű, modern lakóház került kialakításra. Az ingatlan felújításának, átálakításának köszönhetően, a teljes tetőszerkezet, tető lécek, szarufák cseréjére megtörtént.  Az ingatlanban található összes vezetékek víz, villany, csatorna valamint a teljes fűtésrendszer, nyílászárók, burkolatok cseréje megtörtént 2019 év végén.  A minőségi burkolatok mindenhol megtalálhatóak az ingatlanban.  A tusolós és kádas fürdőszobában, porcelán csempe és járólap, valamint a jelenlegi előírásoknak megfelelő új egyedi cirkó gázkazán került beépítésre. Az ameriai stílusú tágas, nappali - étkező egyedi gyártású konyha bútorral beépített, szintén porcelán csempézettel kialakított.  További extrák kerültek beépítésre a modern, igazán szép, hangulatos stílusú nappaliban a led szalaggal beépített stukkó, a kvarc falburkolat igazán egyedi stílusú.  A nappaliból nyíló külön bejáratú egész szoba szintén szépen kialakított.  Minden helyiségben új lapradiátorok kerültek felszerelésre.  A tágas terasz, mely a nappaliból nyíló, szintén igényes kialakítást kapott. A kerti rész kialakítása új tulajdonosára vár.  Ajánlom az ingatlant azok számára, akik kertes típusú családi ház vasárlását tervezik, kisebb méretű kerti résszel.  Az ingatlan igény szerint akár bővíthető, a telek beépíthető.!  Az ingatlan per és tehermentes, azonnal birtokba vehető.  Ingyenes pénzügyi tanácsadással és bankfüggetlen hitelügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére!   
Eladó Téglalakás, Eger,
29.8 millió Ft
Alapterület: 86 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Emelet: 2. emelet
Szobák: 4 szoba
Deák F. úton állomásközeli 4 szobás, nagy erkélyes lakás eladó
- Deák  Ferenc  utcán  -állomás  közelében -  szigetelt, tégla házban  2. emeleti  4 szobás lakás eladó -  közös nagy  betonos udvar, parkolási lehetőséggel -  2 személyes  nagy  35 nm-es  garázsok -  a  garázs  3,2 M ért  megvásárolható -  8 lakás  épületenként -  1992-ben épült  a ház - a felújítás 1996-ban végezték -  műanyag  nyílászárók,  laminált  padló és  a konyha és előszobai  hidegburkolat is cserére került -  konvektoros  fűtés -  mind a   4 szoba  külön nyílik -  a dupla erkélyre a  nappaliból lehet  kijutni -  egy szoba és  akonyha  az udvar  felé néz  -  a másik oldal  az erkélyes és  3  szoba pedig  déli fekvésű és  az utca  felé  néz -  világos, napos, kellemes  lakás  - a hidegburkolat  sem szorul cserére -  a konyha  teljes berendezéseel marad a mosogatógéppel együtt- megfelelő minőségű -  1  db  légkondi  van  a lakásban -  a  beltéri ajtók cseréje  javasolt -  külső szigetelét  3 éve kapott a ház -  remek otthon  sok gyermekeseknek
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»