Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó kert, gyümölcsös
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Kizárólag irodánkban elérhető!

Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Debrecen,
2.5 millió Ft
Alapterület: 20 m2
Építési mód: Fa
Állapot: Kiváló
Domboson lakható faházas kert eladó!
Kizárólag irodánk kínálatában: Debrecen-Dombos településrészen eladó egy 1226 m2-es, lakott ingatlanokkal körülvett, aktív művelés alatt álló, kerítéssel körbe kerített kert, amelyen egy 20 m2-es, frissen felújított, fürdővel, WC-vel ellátott, beton alapon álló faház és fagyálló kerámiával burkolt terasz található. A kertben hidroforról működő központi öntöző berendezés található, amelyről négy gerincvezeték indul, ezekből a gerincvezetékekből minden gyümölcsfához, eperültetvényhez és konyhakerti növényhez külön-külön csepegtető vezeték került a földbe építve. Ezzel a megoldással a teljes növényzet öntözhető vízveszteség nélkül. A kertben található haszonnövények: diófa, mogyoró bokrok, érdi bőtermő meggyfák, újfehértói fürtös meggyfák, Kornélia korai körtefa, téli körte, vilmos körte, Bigarreau cseresznye, Germensdorfi óriáscseresznye, Edelfingeni óriáscseresznye, Linda cseresznye, Cresthaven őszibarack, Champion őszibarack, Althan ringló szilva, Sermina szilvák, Bergeron kajszibarack, Pannónia kajszibarack, almafák, és több fajta csemege szőlő, 400 tő földieper, szeder bokrok, paprika, paradicsom, uborka. A tulajdonos 40 év művelés után olyan új gazdát keres, akinek a fenti dolgok értéket jelentenek és szívesen műveli a kertet. Ezúton is felhívjuk érdeklődőink figyelmét, hogy irodánk közvetítési díját az ár nem tartalmazza, de az ár alkuképes! Megtekintéssel kapcsolatban a hét minden napján várjuk hívását!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Gyula,
5.99 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Eladó kert - erdő Gyulán.
Eladó kert és erdő Gyulán a Szanazug felé vezető út mellett. A telken található egy kb 60 nm-es kis ház, az össz terület 1503 nm, ebből 458 nm erdő.
Eladó Kert, gyümölcsös, Kecskemét,
4.9 millió Ft
Alapterület: 987 m2
Hobbitelek fűthető pincével!
Eladó Kecskeméten a Vacsi közben 987 m2 nagyságú, bekerített kert megjelölésű telek, egy 60 nm nagyságú kandallóval fűthető pincével! A pincében elektromos áram megtalálható. A telek jelenleg külterületi besorolása és mérete miatt építésre nem alkalmas. Ajánlom hobbi célokra vagy némi ráfordítással, akár raktározásra. Hívjon bizalommal! Szolgáltatásaink kereső ügyfeleink részére díjtalanok! Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni! További kínálatunkért tekintse meg a FOCUS INGATLAN weboldalát!
Eladó Kert, gyümölcsös, Ócsa,
4.8 millió Ft
Telekméret: 2 227 m2
Eladásra kínálom ezt a külterületi 2227m2 nagyságú szántó besorolású telket,mely főként szőlővel van beültetve.  A szőlő egy része már termő.Található még a telken őszibarack,sárgabarack,és diófa n egy szerszámos sufni,és egy fúrott kút . Áram nincs de beköthető! A telek két utcára nyílik közel van az aszfaltos úthoz. Hívjon bizalommal és mutatom!
Eladó Kert, gyümölcsös, Ócsa,
7.5 millió Ft
Telekméret: 2 525 m2
Eladásra kínálom ezt a gyönyörű termő gyümölcsfákkal  /őszibarack,sárgabarack,cseresznye,dió,/ és egy 18m2 kis lakható házikóval eladóvá vált  zártkerti telket! A telek kiváló helyen helyezkedik el , aszfaltos úttól kb 50méterre. Körbe van kerítve. A telken víz villany  /3x16 A / van válóan alkalmas gazdálkodásra is. A ház vályogból készult , jó állapotú lakható. Új tetőszerkezet van rajta. Jöjjön tekintse meg érdemes !  
Eladó Kert, gyümölcsös, Balatonőszöd,
12.3 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Átlagos
Szobák: 3 szoba
Balatonőszödi gyümölcsös eladó
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Balatonőszödön egy 6837 m2-es telken található gyümölcsöst, egy vályog építésű, nádtetős gazdasági épülettel. A  60 m2 összterületű épületben egy előtér, egy szoba és egy pince található. A tető 2017-ben lett felújítva, újranádazva. A közművek közül a villany a telek előtt található, így lehetőséget ad a bevezetésre. A vízet fúrt kúttal lehet megoldani. Besorolását tekintve a terület szántó, rét, gazdasági épület és szőlő. A gondozott kertben 100 darab barackfát, néhány egyéb gyümölcsfát és 200 tő szőlőt találhatunk. A területről csodás kilátás nyílik a Balatonra. A parttól való távolság 2500 méter.   HÍVJON MÉG MA, NE MARADJON LE RÓLA!    NE FELEDJE, NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ!   Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.  Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Eladó Kert, gyümölcsös, Dunaföldvár,
900 ezer Ft
Telekméret: 2 092 m2
Telekár alatti áron gyümölcsös eladó Dunaföldváron!
A Duna-parti kisváros külterületén, kiváló megközelíthetőséggel rendelkező gyümölcsöst kínálunk eladásra. A kö, gondozott területen álló diófák jelentős jövedelmet biztosítanak gazdáik számára. A 2.092 nm-es terület kínálati árát most a tulajdonos lényegesen a telek reális értéke alatt határozta meg.   Irányár: 900.000.-Ft.   Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.      City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.   30/815-2529               vizler.jozsef@citycartel.hu   MARADJ OTTHON!!!  Online ingatlanbemutatás! https://youtu.be/PfDJmgRFYv8
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Budapest, XVI. kerület,
12.9 millió Ft
Alapterület: 27 m2
Eladó a 16. kerületben, Cinkotán egy 2100 nm-es zártkerti ingatlan,
Eladó a 16. kerületben, Cinkotán egy 2100 nm-es zártkerti ingatlan,(két egymás mellett lévő telek) budai panorámával. A közművek közül elektromos áram található a telken. Közlekedése kiváló, hévvel vagy busszal 20 perc alatt elérhető az Örs vezér tér. A telken egy lakó vagy iroda koténer található és egy szerszámos kis ház. A közelben bevásárlási és szociális intézmények egyaránt fellelhetőek.   Várom megtisztelő érdeklődésüket!
Eladó Kert, gyümölcsös, Eger,
2.5 millió Ft
Alapterület: 2 067 m2
Szobák: 1 szoba
Gyümölcsös, és szőlő gazdasági épülettel eladó
Eger  és  Egerbakta  között  a  domtetőn művelésből kivont  gyümölcsös, szőlő gazdasági épülettel  eladó A  2  telek  sarki  telek  a  domb tetején- teljesen  kerítéssel körbe kerítve a  panoráma  csodálatos, mind az Egedre, Kékesre  mind a Mátrára  rálátni a  levegő is csodás nem csak  a kílátás a kertben  kb. 40 tőke  szőlő - 3-4 cseresznyefa-  dió- szilva- sárgabarackfa, körte  alma összesen mintegy  12-16 gyümölcsfa a hely jellegzetessége, amii  a domb  miatt van - hogy soha nem fagy le semmi lent a völgyben igen, de itt a  tetőn egyáltalán nem a villany  a telek szélén- ezen  a környéken  rendes és gondos  szomszédok laknak, akik figyelnek egymásra az épület  kb  20  nm-es  tégla  építmény jó állapotban mellette  egy  mély  víztározó, ahová az esővíz  bevezetésre került a műúton  a buszmegálló  pont az aljban áll meg oda és vissza is gyalogosan  kb. 10 perc  a a teetőre  felérni, autóval   könnyen megkeözelíthető, mert  jól járható  az  út a körpanoráma  mellett  előnye még, hogy  kíváló internet ill. mobil elérhetőség van a  területen  
Áron alul

Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Ságvár,
1.75 millió Ft
Telekméret: 3 426 m2
Jó helyre vitorlázott!..... Ságváron gyümölcsös eladó
Jó helyre vitorlázott!!!   Somogyi dombság szépségében gyönyörködhet, aki Ságváron, ezen a kiváló adottságokkal rendelkező telken gazdálkodni / termeszteni szeretne. 3426 m2-es terület fekvéséből adódóan gyümölcstermesztésre kiválóan alkalmas, 2. minőségi osztálynak felel meg. Közművek az utcában elérhetők. Járművel Siófok M7-es autópálya lehajtójától a terület 10 percre elérhető.   Ajánlom befektetőknek is! Remélem, felkeltettem érdeklődését! Felmerülő kérdések esetén, hívjon bizalommal! További információk a www.vitorlasingatlan.hu oldalunkon.   Mielőbbi találkozásunk reményében, szép napot kívánunk Önnek! VITORLÁS Hitel- és Ingatlancentrum Csapata
Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Csapi,
690 ezer Ft
Telekméret: 2 383 m2
Gödöllői Otthonszakértő ingatlaniroda eladásra kínálja Csapi telepulésen lévő telket
  Zalamegye területén található Csapi településen kínálunk egy Zártkert besorolású, bekerítettlen művelés allól kivet területett megvételre. Telek teljes területe: 2383m2, ami magában foglal 736m2 kertrészt, 448m2 gyümölcsöst (DIÓ, GESZTENYE), 546m2 nem művelt szőlő, és a maradék 653m2 területű akácerdőt. Közművek a telek elött az utcafronton: Villany.  
Eladó Kert, gyümölcsös, Jászberény,
1.5 millió Ft
Alapterület: 20 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Eladó Jászberény, Neszűr 9-10. dűlőben,1479nm-es telken lévő könnyűszerkezetes épület. 2010-ben épült, 20nm-es alapterületű,mely fűtésre is alkalmas.Körbekerített, árammal ellátott, tartozik még hozzá gyümölcsös, konyhakert, pince, nyársaló. Csendes, nyugodt környéken van. Fő úttól kb, 500 méterre, könnyen megközelíthető.   Ajánlom azoknak, akik a város zajától kikapcsolódnának, kertészkednének!   Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!
1
2
3
»