Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó vendéglátóipari egység
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Vendéglátóipari egység, Budapest, VIII. kerület,
18.3 millió Ft
Alapterület: 51 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Emelet: Földszint
Blaha Lujza tértől egy karnyújtásnyira utcai bejáratú ingatlan eladó.
Az ingatlan jelenleg "műhely" besorolású, de a ház SZMSZ-e nem tilt semmilyen tevékenységet, ezért lakásnak, irodának, üzlethelyiségnek vagy vendéglátó ipari tevékenységre is alkalmas.   Az ingatlannak nagy üvegportálja van (3m x 2m) előtte pedig egy 5m x 3m terasz kialakítására van lehetőség. Az utca hamarosan sétálóutca lesz. A környéken számos új beruházás van folyamatban (pl. Cordia zrt 138 lakásos társasháza) Az épület felújított és rendezett anyagi körülmények vannak, maga az ingatlan átlagos állapotú.   Az ingatlan mérete tulajdoni lapon 46 nm, a valóságban 51 nm. Fűtése és meleg vízellátása elektromos árammal oldható meg. Gáz is bevezethető, kémény kialakítás van az ingatlanban.   Kitűnő befektetési lehetőséget rejt magába! Irányár: 18,3 M Ft   Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon:   Göbl Ilona 06305182512            
Eladó Vendéglátóipari egység, Dánszentmiklós,
53.9 millió Ft
Alapterület: 700 m2
Állapot: Felújítandó
Szobák: 1 szoba
Dánszentmiklóson kínálunk feldolgozó üzemnek, vagy átalakítás során vendégháznak alkalmas ingatlant!
Dánszentmiklóson kínálunk aszfaltos utcában 2000nm alapterületű telken belterületen több lehetőséget kínáló ingatlant. Ingatlan mérete 700nm. Korábban közértként üzemelt, átalakítás alkalmával szállónak, vendégháznak, feldolgozó üzemnek kiváló lehetőség. Rakomány szállítására gépkocsi beálló lehetőség. Több autó számára a parkolás megoldott.     Finanszírozás Irodánk díjmentesen segít kiválasztani a legkedvezőbb hitelkonstrukciót amennyiben szükség van rá. Ügyvédünk rendelkezésünkre áll, Ügyfeleink részére a legnagyobb szakértelemmel.   Környék és közlekedés Folyamatosan fejlődő infrastuktúra, iskolák, közértek, orvosi rendelő a térségben megtalálható. A mintegy 3000 lakosú község Pest megye déli részén, a Duna-Tisza közi homokhátságon fekszik. Közúton a 4-es főút és az M5-ös autópálya, illetve az 5-ös főút felől is könnyen elérhető, mert áthalad rajta az Albertirsa és Örkény között húzódó, a sztráda Pusztavacs–Örkény-csomópontját is érintő 4607-es út. Megközelíthető még a 405-ös főútról is, Nyáregyházánál déli irányba letérve a 4605-ös úton. Budapesttől, Szolnoktól és Kecskeméttől is egyaránt mintegy 60 kilométerre fekszik. Cegléd város (30 km) kistérségéhez tartozó település, aktív tagja a Dél-Pest megyei Településfejlesztési Társulásnak. A mezőgazdasági jellegű településen a fő megélhetési forrást a gyümölcstermesztés, mint alma, szilva és meggy jelentette. Elsősorban az 1945-ben megalakult Micsurin Termelőszövetkezet hagyományait követve. Jelenleg a keresőképes lakosság többsége ingázik, főképp Budapestre. Ajánljuk Cégeknek, több rétü tevékenységet végzők számára. Kérem hívjon bátran,akár hétvégén is.
Eladó Vendéglátóipari egység, Törtel,
12.5 millió Ft
Alapterület: 100 m2
Törtelen Pizzéria eladó!
Ha szeretnél a vendég látásban dolgozni, saját üzletedben és etetnéd-itatnád a népet, mindezt megteheted a Pest megyei Törtelen. Eladóvá vált jelenleg is működő pizzériában teljes berendezést is adjuk hozzá.Gyere nézd meg!Akár holnaptól legyen a tiéd! Gyere nézd meg!   Németh Ernő   0670/411-8406
Eladó Vendéglátóipari egység, Füzesabony,
22.4 millió Ft
Alapterület: 200 m2
Állapot: Felújítandó
Füzesabony déli részén 1600 m2-es telken, 200 m2-es vendéglátóipari egység eladó!
Eladó Füzesabony déli részén 1600 m2-es telken, 200 m2-es vendéglátóipari egység eladó!   - 100m2-es  két részből álló vendégtér A további 100m2-en: - raktár helyiségek -  öltöző - iroda - vizesblokk  - főzésre alkalmas konyhai rész /felújítandó/ - belső, fedett terasz - teljes közművel rendelkezik   Az ingatlan átalakítva, más tevékenységre is alkalmas!!!!
Eladó Vendéglátóipari egység, Ajak,
18.4 millió Ft
Alapterület: 240 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 7 szoba
Ajakon a főút mellett 240 m2-es étteremnek, panziónak és egyéb vállalkozásnak alkalmas ingatlan, 2200 m2-es telekkel, alkalmi áron eladó!
Ajakon a 4-es fő út mellett eladásra kínálok egy 240 m2 nagyságú vállalkozásra alkalmas ingatlant. Az épülethez 2200 m2 telek is tartozik. Vendéglátó egységként indult vállalkozás kezdetben az alsó szinten működött, majd aztán ahogy ismertté vált a hely, a fejlődéssel keletkezett a felső szint beépítésére is, ahol bálokat, és különböző zenés és táncos rendezvényeket (esküvők, szülinapok, szilveszterek) tartottak meg. Családi problémák miatt a vállalkozás megszűnt, az ingatlan nem kapott elegendő figyelmet és az évek alatt felújítandó állapotba került. Leginkább vállalkozóknak ajánlom a figyelmébe első sorban, hiszen egy kis fantáziával és szorgalommal, szinte bármilyen tevékenység kialakítható ebben a hatalmas házban. Fekvésének köszönhetően irodákat, apartmanokat, vendéglős panziót is ki lehet benne alakítani, de alkalmas lehet más üzletek beindítására is. Mivel a 4-es fő út mellett fekszik, könnyen a kamionosok, megpihenni vágyók, vagy a környékbeli fiatalok kedvelt szórakozóhelyévé válhat. Irodahelyiségnek azért ajánlom mert tágas terekkel rendelkezik és akár egy nagyobb komplexum is lehet. A két emeletből álló épület alsó szintjén jelenleg a konyhát, több szobát, a fürdőszobát, az illemhelyiséget, kamrát, kazánházat és raktárt találunk. A felső szinten szintén van szoba, fürdőszoba és illemhelyiség, egy bárpult és a tetőtér, ahol akár egy gyönyörű terasz is kialakítható. Engem az ingatlant hatalmas mérete és a benne rejlő lehetőségek ragadtak meg. Amennyiben Önnek is úgy tetszik ez a fantasztikus ingatlan, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon és vásárolja meg mielőbb! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon, mert abban is tudok segíteni. Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül , így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie. A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Vendéglátóipari egység, Budapest, VII. kerület,
300 millió Ft
Alapterület: 800 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Emelet: Szuterén
800nm vendéglátó üzlet eladó, vagy kiadó
Eladó vendéglátó egység a városliget mellett. 800nm felújított 250fő befogadására is képes, melegkonyhával, raktárral, mindennel ami csak kell. Fő célpontok a túristák (buszos, buszok parkolója a közelben és az utazási irodákkal szerződni csoportok étkeztetésére, borkóstókra) és a rendezvények. Felújítás a végső stádiumban tart, pár hét és kész. Tehermentes, azonnal birtokba vehető. 
Eladó Vendéglátóipari egység, Esztergom,
33 millió Ft
Alapterület: 159 m2
Állapot:
Szobák: 2 szoba
Eladó vendéglátóipari egység lakásokkal, Esztergomban
Kiemelten kedvező árban lehetőség kínálkozik a bővülésre, vagy egy új vállalkozás beindítására. Eladásra kínálunk Esztergomban, a Bazilika alatt, turisztikai szempontból frekventált helyen elhelyezkedő vendéglátóipari egységet, hozzá tartozó két garzon lakással.  A teljes épület alapterülete 159 nm.  Az épület két szélén, két külön bejárattal egy-egy lakás került kialakításra, melyekben lakásonként egy szoba, konyha, fürdőszoba kapott helyet.  Középen pedig maga a vendéglátó helyiség terül el, amely összességében 100 nm. Sok éven keresztül kocsmaként üzemelt, amelyet a helyiek és a turisták is szívesen látogattak, azonban bisztró, vagy étterem működtetésére is kiválóan alkalmas. Panzióvá, vagy családi házzá is alakítható. Az ajtón belépve a tágas vendégtérbe érkezünk, ahol bal oldalt egy impozáns pult helyezkedik el, amely mögül a hűtőkamrába és egy tárolóba léphetünk.  A vendégtérből nyílik az előírásoknak megfelelően kialakított mellékhelyiség.  Valamint a háttérmunkálatok megszervezésére, a vendégektől elzárt területen kialakításra került két további raktár, és egy iroda. Az épület alatt egy 12 nm-es boltíves pince húzódik. Az ingatlanban víz, villany és csatorna van, gáz a telekhatáron.  Amennyiben vendéglátóipari egységként kívánja az új tulajdonos tovább üzemeltetni, abban az esetben a jó hír, hogy érvényes működési engedéllyel rendelkezik és akár a jelenlegi tulajdonostól megegyezés alapján megvásárolható hozzá a KFT, amely a korábbi üzemeltetést ellátta.  Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!   
Zöldövezeti

Eladó Vendéglátóipari egység, Gyöngyös,
120 millió Ft
Alapterület: 1 940 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Mátraalja történelmi borvidékén Gyöngyös és Mátrafüred között PINCÉSZET eladó!
Eladó egyéb vendéglátó egység Mátraalja történelmi borvidékén Gyöngyös és Mátrafüred között a 24. sz. országos főútvonal közelében a Sárhegy nyugati lábánál található 11 db (jogilag önálló helyrajzi számon nyilvántartott) de használatilag jelenleg egybefüggő pincerendszer és három présház épület kerül értékesítésre. A pincerendszer műemlékileg védett. A műemléki védettség a pincék és a pincék előtt található présházak kialakítására, formájára vonatkozik . A pincék állandó természetes hőmérséklete (10 fok), és a 90%-os páratartalma lehetőséget biztosít a minőségi bortárolására. A pincék kialakítása, lejtése alkalmas arra, hogy képződő mustgáz a gravitáció révén távozzon a pincékből. A bortárolásra berendezett pincékben döntően két oldalt elhelyezett nagyméretű fahordókban tárolják a bort. Valamennyi pinceág önálló helyrajzi szám alatt van nyilvántartva, részben mint présházhoz tartozó (pince) ingatlan, részben mint közterületről nyíló pince földhasználati joggal. Két épület részben kétszintes, vendégfogadásra, szállás céljára került kialakításra, míg a földszintes épület raktár illetve kiszolgáló funkcióra van kialakítva. A pinceágak együttes alapterülete 1964 m2, míg a három présház együttes területe 185 m2. Az egyes ágak 5-8 m szélességűek és változó 15-57 m hosszúságúak. Az egyik pinceágban mintegy 200-250 fő egyidejű elhelyezésére alkalmas vendégtér került kialakításra. Ebben a pincesorban több a pince oldalában vájt, ráccsal ellátott un. borszéf került kialakításra. A pince ezen része borkóstolások lebonyolítására, turista csoportok fogadásra kiválóan alkalmas.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Vendéglátóipari egység, Győr,
98 millió Ft
Alapterület: 806 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Régi típusú
12 lakás kialakítására alkalmas különleges épület eladó
ÁMULATBA EJTŐ INGATLAN ELDÓ GYŐRBEN Alakíts ki kuriózum lakásokat olyan vevőknek, akik megvesznek az ipari eklektikus stílusért!   Nézd meg a látványos videókat az ingatlanról! Kattints ide!  https://tothrita.hu/elado-magtar/   PÁRATLAN ARCULAT, KARAKTERES KURIÓZUM! Sokoldalú ritkaság   A NEVED ÖSSZEFORR AZ ÉPÜLETTEL Amennyiben ezt a történelmi hangulatú ingatlant lakhatóvá varázsolod, úgy garantáltan összekapcsolják a nevedet az épülettel. Méltón emlegetnek majd a környéken a jövőben, hiszen egy maradandó építészeti alkotás kötődik hozzád.   MEGTÉRÜLŐ BEFEKTETÉS A magtár 3 szintjén kialakítható 12 lakás kifizetődő beruházást jelent. A méretüknél fogva forgalomképes lakások kiemelkedő előnye az egyediség. Előrevetíti az igényt az érdeklődők korai jelentkezése.   AZ ÁLMOD MEGVALÓSÍTÁSA A beleszeretős magtár átépítése a legjobb terepet nyújtja számodra ahhoz, hogy a régóta dédelgetett álmodat kiéld. Olyan lakásokat teremtesz, melyek magukban hordozzák a régi gerendák átal beszippantott múltat és egyúttal megmutatják a jövő otthonának hangulatát.     AZ INGATLAN ADOTTSÁGAI 12 lakás kialakítható 3 lakószint 40 – 67  m2 közötti alapterület közösségi tér   ELHELYEZKEDÉS Győrszentiván központjában Ipari Park közelsége autópálya felhajtó a közelben   MŰSZAKI PARAMÉTEREK jellegzetes látványelemek megőrzése liftes lépcső az épület sarkában részben belső két szintes elrendezés   MIÉRT JÓ VÉTEL EZ AZ INGATLAN?   01 – KÉSZ TERVEK A belső kialakításra vonatkozó koncepciótervek már rendelkezésre állnak. Tehát nem kell várnod a tervezésre.    02 – MEGLÉVŐ ÉPÜLET Adott az épület, ezért a szerkezetet készen kapod. Csak belülről kell alakítanod.   03 – VEVŐJELÖLTEK Jelentkeztek már érdeklődők, akik szívesen laknának ebben a patinás épületben.   Mit nyújt neked ez az ingatlan?   STÍLUSOS VEVŐK A kialakított lakásokat stílusos vevők veszik meg. A múltat a jövővel ötvözők számára ideális lakókörnyezetet biztosít ez az ingatlan.   ÉRZELMI KÖTŐDÉS A helyiek érzelmileg kötődnek a környezethez. A szülők nagy kertjét tehernek érzők örülnek a kényelmes lakásnak.   TÖBB, MINT ELSŐRE GONDOLNÁD Ötvözheted a régi arculatot a modern stílussal. Kihozhatod a maximumot az épületből és a kreativitásodból egyaránt.   Irányár: 98.000.000 forint + áfa   A hirdetésben látható képek egy része látványterv és illusztráció, melyek célja a fantázia beindítása.   https://tothrita.hu/elado-magtar/   Érdeklődés: Tóth Rita ingatlanközvetítés prémium módszerekkel +36309059273 www.tothrita.hu
Zöldövezeti

Eladó Vendéglátóipari egység, Csopak,
249 millió Ft
Alapterület: 600 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Eladó jó állapotú csárda a Balaton szívében
Csopak felső részén, lélegzetelállító környezetben eladó egy Balaton közeli, hangulatos csárda.  A vendéglátóegység 1999-ben teljes, 2015-ben részleges felújításon és bővítésen esett át. A kétszintes téglafalazatú nádfedeles épület alapterülete 590 m2, plusz 60 m2 tetőtér, mely jelenleg a személyzet lakhelyéül szolgál. A földszinten található az étterem, bár, hatalmas konyha, iroda és mellékhelyiségek. Elrendezésének és méreteinek köszönhetően kiválóan alkalmas különféle rendezvények lebonyolítására is. A csárda különlegessége egy csodás és hatalmas, 107 m2-es, tégla boltozatú pincehelyiség, melynek régi kor idéző hangulata visszarepít bennünket az időbe.  A ingatlan részét képezi egy közel 100 férőhelyes, részben fedett kerthelyiség, 30 férőhelyes parkoló, egy hűtőkamra és szerszámtároló. Fűtése gázkazánnal, valamint cserépkályhával megoldott. A nádtető is felújításra került. Ne késlekedjen, ha vendéglátással szeretne foglalkozni és étterem nyitásán gondolkozik, itt minden készen áll, csak meg kell nyitni a kapuit. Hívjon még ma! +36 20 428 5095 Dream-Ing. Álomból Otthont!  
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Vendéglátóipari egység, Lakitelek,
33 millió Ft
Alapterület: 140 m2
Szobák: 1 szoba
Lakitelek szélén vendéglátó ipari egység eladó!
Büfé étterem zöldségesként használt, belterületi kereskedelmi egység eladó  Az ingatlan jelenleg is üzemel a szabályok betartásával. mivel forgalmas út ezért sokféle vállalkozásra alkalmas lehet. A megtekintés miatt kérem keressen
Eladó Vendéglátóipari egység, Szolnok,
52 millió Ft
Alapterület: 168 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 5 szoba
Vendéglátó egység eladó
  Szolnok, központi részén található, meleg konyhás étterem eladó. Az épülethez az udvari részen kialakított kerthelyiség tartozik. Bejáratott vállalkozás, közkedvelt hely a vendégeknek. Az ingatlanban folytatott tevékenységet ettől az évtől számított, 10 évre szóló bérleti szerződéssel működteti a bérlő. Amennyiben érdekli ajánlatom, kérem vegye fel velem a kapcsolatot. A kép illusztráció. A hirdetésben szereplő információk az Eladótó származnak. Pontosságáért felelősséget nem vállalunk. Irányár:52 000 000 Ft Érd:06-70-882-9929
1
2
3
4
5
»