Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó vendéglátóipari egység
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Vendéglátóipari egység, Siófok,
58 millió Ft
Alapterület: 372 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
A SióHáz Ingatlaniroda eladásra kínálja a több évtizedes múltal rendelkező Kiliti Csárdát.Az Ingatlan méreténél fogva,több száz fős rendezvény lebonyo lítására is alkalmas.   Az ingatlan területi elosztása:   Nagy terem : 110 m2 Kis terem:  60 m2 Konyha: 50 m2 Előkészítők: 40/20 m2 Raktár: 30 m2 Boros pince: 20 m2 Mosdók,wc : 20/10 m2 Öltöző + 2 zuhanyzó, wc  12 m2 Telek. 1400 m2 Beépíthetőség 30 % Engedélyetett magasság 5 m A vételárba értékegyeztetéssel családi ház vagy nyaraló beszámítható.   Hívjon, ha felkeltette érdeklődését az ajánlatom!      HÉTVÉGÉN IS ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!     Díjmentes hiteltanácsadás és ügyintézés!   Kedvezményes ügyvédi költség!                       SióHáz Ingatlan  
Eladó Vendéglátóipari egység, Kecskemét,
230 millió Ft
Alapterület: 93 019 m2
Építési mód: Fa
Állapot: Kiváló
Ez nem csak egy ingatlan, ez egy kiváló vállalkozás...
Kecskemét zöldövezeti részén festői környezetben, egy erdő közepén, közel 10 Ha területen álló, 15 éve üzemelő pihenőpark eladó! A pihenőpark szívében egy 4000 nm nagyságú, jelenleg is bőséges halállománnyal megáldott halastó kapott helyet.  A park csapatépítő tréningek, partnertalálkozók, baráti-, vagy családi összejövetelek megvalósítására tökéletesen alkalmas! Számos sportolási lehetőség és megannyi élmény várja az idelátogató párokat, családokat, baráti társaságokat. Amennyiben egy jól működő vállalkozást szívesen átvenne, ez egy tökéletes lehetőség! Hívjon bizalommal, szívesen megmutatom, milyen lehetőségek rejlenek benne! További kínálatunkért látogasson el a FOCUS INGATLAN weboldalára! FOCUS INGATLAN  – VELED A KÖZÉPPONTBAN! 
Eladó Vendéglátóipari egység, Kecskemét,
37.9 millió Ft
Alapterület: 36 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 2 szoba
Vendéglátósok, befektetők! Belvárosi kávézó eladó!
Kecskemét belvárosában évek óta jól működő, meglévő ügyfélkörrel rendelkező kávézó teljes bútorzattal, családi okok miatt eladó! Az üzlet 36 m2 nagyságú, de egy közel ugyanekkora terasz tartozik hozzá. Kiváló választás lehet, amennyiben üzletét bővítené egy jól működő kávézóval vagy egy hosszú távon stabil, biztos bevételt szeretne bérleti díj formájában! A tulajdonos kérésére, további információkat kizárólag irodai találkozó alkalmával áll módunkban adni. További kínálatunkat tekintse meg a FOCUS INGATLAN weboldalán! FOCUS INGATLAN – VELED A KÖZÉPPONTBAN! Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni!  
Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Vendéglátóipari egység, Gávavencsellő,
100 millió Ft
Alapterület: 1 201 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 12 szoba
Kihagyhatatlan ajánlat ! Eladó Vendéglátóipari egység Gávanencsellőn !
Befektetők figyelem !!   Eladó egy 8000nm-es terürületen lévő, nettó 1201nm összterületű vendéglátóipari egység!   Az ingatlan óriási területen helyezkedik el,Gávavencsellőn, a Tisza mellett, A lakóépület alsó szintjén a tulajdonosoknak kialakított lakrész, társalgóval, konyhával ebédlővel, 2 fűrdővel és 2 hálószobával.  Az emeleten egy panzió van, 8 szobával ami 20 fő befogadására alkalmas, a folyosó végén közös zuhanyzóval. Az ingatlan 2010-ben lett felújítva. Az udvaron van egy betonozott tér, ami a színpadra nagyon jó kilátással bír , hiszen itt található még  egy szabadtéri színpad, külön öltözővel és zuhanyzóval, ahol,(a tulajdonos mesélte) Lagzi Lajcsi tartotta a Dáridó pár adását, de volt nagy sikerű EDDA koncert is. A telken található még egy lovaknak fentartott terület, kinti és benti istálókkal, és munkás szállóval. 50 autó befogadására alkalmas parkoló a nagyobb rendezvények nyugodt lebonyolítását is megkönnyíti. Az ingatlan per és tehermentes. Ha felkeltette az érdeklődését ez a kiváló befektetési lehetőséget kináló ajánlat, keressen bizalommal! 
Eladó Vendéglátóipari egység, Miskolc,
19.9 millió Ft
Alapterület: 160 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Bevezetett söröző lottóterminállal
Miskolcon a Vasgyárban az "Öntöd-e" bevezett söröző lottóterminállal együtt eladó. 
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Vendéglátóipari egység, Esztergom,
34.9 millió Ft
Alapterület: 80 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújított
Szobák: 1 szoba
Eladó Esztergom központi részén jól működő presszó!
Eladó Esztergom központi részén jól működő presszó!   A vendéglátóhelyiség idén lett felújítva, az elektromos kábelek pedig 10 éve lettek cserélve. Az ingatlanhoz tartozik egy kinti kerthelyiség is, mely nyáron nagyon hangulatos, valamint egy pince és kerti tároló is. Az üzlethelyiség jól bejáratott, szinte a városközpontjában van, a fiatalok kedvelt találkozóhelye. Alkalmas akár ennek a tovább üzemeltetése, viszont némi átalakítással akár családi házzá is alakítható.   Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, keressen bizalommal! "Matt Ingatlan Iroda - Többet adunk!"    
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Vendéglátóipari egység, Békéscsaba,
22.8 millió Ft
Alapterület: 155 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Kiváló befektetési lehetőség a belvárosban.
Eladó ingatlan Békéscsabán a belvárosban. Eladásra kínáljuk Békéscsabán a belvárosban a volt Generál söröző épületét. Nagyságából és elhelyezkedéséből adódóan többféle vállalkozási lehetőséget rejt. (Iroda, üzlet, lakások stb.) A hírdetési ár Áfa-t tartalmaz. Amenyiben befektetésen gondolkodik, mindenképpen ajánlom a megtekintését, az ingatlant szivesen bemutatom. Keressen bizalommal.
Áron alul

Jó közlekedéssel

Eladó Vendéglátóipari egység, Budapest, X. kerület,
99 millió Ft
Alapterület: 1 000 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
SZÓRAKOZTATÓ-, VENDÉGLÁTÓIPARI BERUHÁZÁS
Az ingatlan Budapest, X. kerületében a Kápolna tér szomszédságában fekszik. A telek mérete: 1893 m2. Jelenleg egy bejárattal rendelkezik, de egy másik utcára nyíló kapu létesítésére is van engedély.                                           Az ingatlan specialitása: a 9 db mészkőbe vájt, beton burkolatú, szellőzéssel rendelkező pince, összesen kb. 660 m2 területen. Minden pincelejárat előtt zárható, fedett előtér található.  Az udvaron 25-50 autó parkolójának kialakítására van lehetőség. Ezen felül két, külön bejáratú lakásra osztott családi ház és külön álló (kb. 30m2-es) vendégház képezi az ajánlatot. A családi ház - átépítés után - alkalmas étterem, büfé, üzlethelyiségek, irodák, stb. kialakítására. Besorolási övezet:  I-X/Sz-1 intézményi terület (kereskedelmi-, vendéglátó-, szolgáltató épület). Legnagyobb beépítettség: 35%, Terepszint alatti legnagyobb beépítettség: 45% Építmény magassága max: 12 m. A HÉSZ szerint akár 2 önálló telekre is osztható. Részletesebb információkért, hivjon most!
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Vendéglátóipari egység, Siófok,
110 millió Ft
Alapterület: 600 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Jó helyre vitorlázott.....kivételes befektetési lehetőség Siófok Aranypartján!
Jó helyre vitorlázott......20 éve...jó helyen, jól működve, magas profittal! Siófok legfrenkventáltabb helyén, az Aranypart Petőfi sétányán ajánlom figyelmébe ezt a kiváló adottságokkal rendelkező, magas hozamot biztosító befektetést, mely számokkal bizonyítottan 3 év alatt meghozza befektetését! Kicsit konkrétabban: A 20 éve üzemelő, kb 160 vendéget leültetni tudó - korábban diszkóként - jelenleg melegkonyhás étteremként működő vendéglátó egység 400 m2-es alsó szintjén találjuk a 40 m2-es konyha részt, a vendég (női-férfi) wc-ket, 2 db pultot, 1 db koktél pultot és 1 db pizza pultot. A 160 m2-es emeleti szinten iroda, raktárak, személyzeti öltöző és személyzeti wc található. Az épülethez tartozik egy 40 m2-es külső terasz is, mely tovább bővíthető - az Önkormányzattól bérelve - 100 m2-ig. A megadott ár nettó! Tartalmazza a vendéglátó egység 2030-ig tartó bérleti jogát, a teljes gépesítést-berendezést, a 20 éve felépített óriási értéket képviselő brandet. Itt tényleg csak befektetnie kell és másnap kinyithat: bejáratva, azonnal termelve! Amennyiben céggel együtt szeretnék megvásárolni, vagy más ingatlant szeretnének beszámíttatni - mindenki számára kedvező feltételek mellett - lehetséges! Mondja el elképzelését, mi is elmondjuk - számokkal bizonyítva - befektetésének helyességét. Remélem felkeltettem érdeklődését. Bármilyen kérdésében készséggel állok rendelkezésére, akár HÉTVÉGÉN is. A mielőbbi találkozás reményében, szép napot kíván Önnek a VITORLÁS Hitel- és Ingatlancentrum Csapata.
Eladó Vendéglátóipari egység, Nagycsepely,
9.53 millió Ft
Alapterület: 110 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Nagycsepely központjában kínálunk megvételre egy előzőleg italboltként hasznosított ingatlant. A tulajdoni lapon szereplő pontos megnevezés "kivett italbolt". Az épület 72 m2-es üzlethelyiség résszel rendelkezik, amelyből nyílik a 20 m2-es vizesblokk rész, és egy 15 m2-es szoba. Az üzlethelyiség alatti (kb. 30 m2) szuterén helyiség akár egy különálló lakrész kialakítására is lehetőséget ad, a kert felől külön bejárattal rendelkezik. Az épület utcafronton telekhatáros építésű, 2014-ben teljes felújításon esett át, mely során cserélték többek között a hideg burkolatokat is. Az ingatlan fűtését gáz konvektorok, valamint fatüzelésű kandalló biztosítja, a használati meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Az ingatlan autópálya lehajtótól 8.8 km-re, családi házas környezetben található. Ajánljuk üzleti tevékenység folytatására, de átminősítés után akár családi házként vagy nyaralóként is kitünő választás lehet az ingatlan megvásárlása. A további részletekért kérem, hívja irodánkat.
Eladó Vendéglátóipari egység, Siófok,
110 millió Ft
Alapterület: 600 m2
Siófoki vendéglátó és szórakozóhely bérleti joga teljes berendezéssel eladó
Siófokon szezonálisan működő vendéglátó egység 11 éves bérleti joga eladó , a működéséhez szükséges összes berendezési tárggyal, gépekkel együtt.   A bérleti jog 70.000.000 ft , az üzlet teljes felszereltsége 40.000.000 ft, továbbá a tulajdonos felé éves bérleti díj fizetési kötelezettség 6.000.000 ft. A bérleti jog kizárólag a tejes berendezéssel, gépesítve együtt eladó. Értékegyeztetéssel ingatlan beszámítása is lehetséges.   Hamar megtérülő befektetési lehetőség, Siófok legfelkapottabb szórakozó negyedében .  A működéshez csupán a megfelelő szakmai tapasztalat és tudás szükséges .     Az üzlet jelenleg kiváló melegkonyhás  étteremként üzemel, ahol éjszakánként  akár zenés rendezvényeket is lehet tartani a belső részben, így meghosszabítva a nyitvatartást, a nagyobb profit elérése érdekében. Az étterem 400 nm alapterületű ,  egy 160 nm-es  galériával, és tartozik hozzá  egy 40 nm-es terasz, amely még 100 nm-es önkormányzati területtel bővíthető.   Igény esetén a cégforgalommal kapcsolatban bővebb tájékoztatást személyesen tudunk nyújtani a jelenlegi üzemeltető hozzájárulásával.      NE FELEDJE, NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ!   További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.  8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)          
Eladó Vendéglátóipari egység, Jászkarajenő,
5.99 millió Ft
Alapterület: 70 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Eladó Pub + lakás !
Eladó Jászkarajenőn 1582 nm-es telken lévő, 70nm-es felújított, kerti kemencés, nagyon hangulatos Pub kisebb raktárral, illemhelyiségekkel, terasszal, kamerarendszerrel, amely a mai követelményeknek megfelel! A vendéglátó egységhez tartozik még egy 70nm-es félig felújított lakás is, amelyet az ár tartalmaz! Az ingatlan a város központjában, a Fő utca közelében található! Kis ráfordítással egy család megélhetését biztosítja! Az ár a komplett ingatlanra értendő!  Hívjanak bizalommal, bármilyen kérdésük van!
1
2
3
4
5
»