Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó iparterület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Iparterület, Tata,
150 millió Ft
Alapterület: 1 140 m2
Tata ipari területen ipari ingatlan 780 nm csarnok és 360 nm-es raktár 3030 nm-es telekkel sürgősen eladó! Az eladó ipari ingatlan jellemzői: - telek mérete: 3030 nm - csarnok nagysága: 780 nm - raktár nagysága: 360 nm - KÖRNYEZETVÉDELMI ENGEDÉLLYEL rendelkezik! - az ipari ingatlant őrzött portaszolgálattal zárt udvaron keresztül közelíthetjük meg - az ingatlanhoz kamionok nyugodtan behajthatnak kényelmesen tudnak közlekedni, és szilárd aszfaltozott úton haladhatnak - az ingatlanban kiépített nagy teljesítményű GŐZVEZETÉK és SŰRÍTETT LEVEGŐHÁLÓZAT áll a rendelkezésre, mely egyúttal a fűtést is tudja biztosítani. Ezen felül az irodába és a szociális létesítményekben pedig gázcirkó radiátoros hőleadókkal látja el a fűtését az ingatlannak. - igény esetén akár céggel együtt eladó - elektromos áram ellátása szintén nagy teljesítményű: 3 X 180 A - a műhelyek is fűthetőek természetesen - a csarnok és műhely targoncázható, az épület belmagassága 4 M! - az épület helyiségei: 4 zuhanyzó, 3 wc, 1 iroda, 1 étkező/öltöző és a csarnok és műhely. Az ipari ingatlan iparterületen helyezkedik el, minden olyan tevékenységhez megfelel az övezet besorolása, amelyhez iparterülethez kötött. Hosszútávú kiváló üzleti és befektetési lehetőség stabil forrásteremtés lehetőséggel! Az ingatlan környezete: belterületi lakóházak körzetében található az ingatlan, busz és vasút tömegközlekedéssel is megközelíthető. Tatabánya: 15 km Budapest: 45 km Komárom: 20 km Győr: 60 km Minden felsorolt várost az M1-es autópálya érinti, ezáltal a gyors áruszállítás és közlekedés biztosított! Megtekinthető rugalmasan egyeztetett időpont szerint lehetséges!
Sürgős

Eladó Iparterület, Kecskemét,
38.3 millió Ft
Telekméret: 6 717 m2
Kecskeméten a 44 és 445 főút közelében 6717 nm IPARI TERÜLET ELADÓ!
Kecskeméten a 44 és 445 főút közelében 6717 nm IPARI TERÜLET ELADÓ! Jellemzők: - 6717 nm - s körbekerített terület - GKSZ - besorolású - 25%-ban beépíthető - 8 m építmény magasság  - 32 A áram - városi víz telekhatáron ALKALMAS 1679 nm-s CSARNOK, LOGISZTIKAI KÖZPONT, RAKTÁR, ÜZEM ÉPÍTÉSÉRE! További információért várom a hívását!
Eladó Iparterület, Budapest, XXIII. kerület,
74.99 millió Ft
Alapterület: 356 m2
Állapot: Átlagos
SOROKSÁRON IPARI TERÜLETEN RAKTÁRAKKAL ELADÓ INGATLAN! A telephely egy 4911 m2 nagyságú telken helyezkedik el. A területen 353 m2 főépület és egy 100 m2 nagyságú melléképület van! A FŐ ÉPÜLET TÉGLA, valamint 8 cm vastagságú DRYVIT szigetelést kapott. Az ingatlan rendelkezik 3x70 A teljesítményű energia hálózattal, mindenhol rézvezetékkel, riasztóval, elektromos kapuval, 25 Tonnás hidraulikus présgéppel, hidraulikus darabolóval, állványos fúrógéppel és 18 m3-es saját emésztővel, A FŰTÉST 5 m3-es gáztartály, valamint a VÍZELLÁTÁST egy fúrt kút biztosítja! A FŐ ÉPÜLET 2 öltöző(villanybojler, zuhanyzó, szekrény), 2 WC, étkező, iroda, több raktár/tároló és egy kisebb illetve nagyobb műhely van! A fémvázas szerkezet lehetővé teszi az épület bővítését is! A telephely 12T teherforgalmi besorolású és az M0 autópályáról könnyen megközelíthető! Kitűnő lehetőség! Jöjjön el! Nézze meg! Várom megtisztelő hívását! Hétvégén is!
Jó közlekedéssel

Eladó Iparterület, Nyírpazony,
55 millió Ft
Alapterület: 297 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot: Új építésű
Szobák: 1 szoba
Nyírpazonyban új építésű csarnok eladó!
Nyírpazony ipari területén eladásra kínálok egy most épülő csarnokot 2500 m2 telken! Az épület 297 m2-es, több részre felosztható. Akár műhely, raktár, iroda stb. kialakítható benne. Közművek: víz és ipari áram. Útburkolat: murva. Átadás: 5-6 hónap.   Hívjon, mutatom és szerződhetünk!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Iparterület, Nyíregyháza,
180 millió Ft
Alapterület: 960 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
Belvárosi telephely eladó!
Belvárosban telephely, üzlettel, irodával, műhelyekkel, raktárakkal eladó! - 960 m2 épület - 1856 m2 telek - összközmű, ipari áram - udvari beállók.   
Eladó Iparterület, Vác,
19.9 millió Ft
Alapterület: 1 m2
Eladó telek ipari hasznosításra! Vácon a déli iparterületen a Belgakert utcában eladó egy 1911 nm-es ipari fejlesztésre alkalmas bekerített üzemi terület. A területhez egy 535 nm-es, a Belgakert útra merőleges magánút 1/3 tulajdoni hányada tartozik, mely a vételár részét képezi. Az út használatára 3 egymással szomszédos telek tulajdonosa jogosult. A telek elhelyezkedésénél fogva azonban megközelíthető közvetlenül a Belgakert utca felől is, azaz akár átmenő jellegű kamionozásra is alkalmas lehet. A telek sík, jelenleg teljesen üres, karbantartott, így a fejlesztés minimális földmunkával elindítható. HÉSZ szerinti övezeti besorolása GIP-11-es, ami 40%-os szabadon álló beépíthetőséget jelent, 6,5 m épületmagasság mellett. A terület magánútjára be lettek vezetve az alapvető közművek, így közvetlenül lehet kapcsolódni a villany, víz, és csatornahálózathoz. A gázszolgáltatás biztosítására a területen megtalálható ipari létesítmények a tartályos megoldást választották. A terület ennélfogva alkalmas irodai, gyártási, raktározási funkciók megvalósítására. Kiemelt projekt lehet egy napelempark létesítése, akár szabad telepítéssel, akár csarnok jellegű épületre. Az ingatlan vételárát 27% ÁFA terheli, melyet a fordított adózás rendje szerint kell megfizetni/visszaigényelni. Az ingatlan megvásárlását saját irodánk által szervezett kedvező kamatozású banki hitelek közvetítésével is tudjuk segíteni. Az ingatlan alkalmas az NHP keretében, vagy vállalkozás fejlesztési pályázat útján történő megvásárlásra.
Eladó Iparterület, Tura,
326.39 millió Ft
Alapterület: 3 100 m2
Csendes, vadregényes környezetre vágyik? Saját lovasparkot nyitna vagy az emberei számára keres nyugodt környezetben munkásszállót? Íme a lehetőség amivel csak élni kell! Az épületek nagyszámú nyílászárói nappali fényt biztosítanak és a körülöttük kiépített belső úthálózat teljes értékű megközelítést tesz lehetővé, akár busszal, kamionnal is lehet közlekedni. A teljes telek 55.143nm, melyből összesen 3055 nm-nyi épület épület áll rendelkezésre. A jelenleg gyártásra használt csarnok 890 nm alapterületű, melyhez egy 120 nm-es szociális rész tartozik(öltözők, fürdők, irodák). A területen található még egy 780 nm-es, egy 693 nm-es épület és egy 500 nm-es felújítást igénylő csarnok. Ezen kívül egy 2020-ban felújított nettó 72 nm, bruttó 80 nm-es családi ház is elterül a telken, mely vadászházként funkcionál. 2 szoba, 2 fürdő, valamint amerikai konyhás nappali biztosítja a kényelmet, valamint Nord típusú hűtő-fűtő klíma gondoskodik az épület melegéről, hűtéséről. A ház műanyag, thermó nyílászárókkal rendelkezik, melyek redőnnyel és rovarhálóval vannak ellátva, valamint 15 cm-es szigetelést kapott a felújításkor. Minden, jelenleg használatban lévő épület cserép tetővel rendelkezik. Saját fúrt kút biztosítja a vizet és saját villanytrafóval rendelkezik a telep. Ipari gáz és áram áll a jelenlegi és a leendő tulajdonos rendelkezésére. Kereskedelmi, szolgáltató gazdasági terület GKSZ-2 besorolású, 40 %-a beépíthető. Megközelítése aszfaltos úton történik, az M3 autópálya bagi lehajtójától mindössze 15 perc autózásra fekszik. A Galga patak szinte a kapu előtt csordogál, mely felett nagy teherbírású beton híd ível át. 5 perc autózásra található orvos, boltok, városközpont, és a méltán híres pár hónapja átadott turai Schlossenberger-kastély. INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés! BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! S.S.
Jó közlekedéssel

Eladó Iparterület, Nagykálló,
31 millió Ft
Telekméret: 8 643 m2
Nagykálló Ipari parkban telek eladó!!!
Nagykálló Ipari park területén 8643 nm-es telek eladó. Az autópálya felhajtótól pár száz méterre lévő saroktelek kiváló lehetőséget biztosít a vállalkozások számára. Pályázati lehetőség! Víz, gáz, csatorna, ipari áram a park területén található, csatlakozási díj kifizetése után már használható is. Hívjon, nézze meg, ha elnyerte tetszését, ne sokat hezitáljon, fogynak a telkek meg a lehetőségek! Vevőim számára szolgáltatásom ingyenes. Az ár az Áfa-t nem tartalmazza!  
Eladó Iparterület, Nyírtura,
32.5 millió Ft
Telekméret: 38 500 m2
Nyírtura ipari park területén 38500 nm-es telek eladó
A "GIP 15" besorolású ingatlan bármilyen ipari- és kereskedelmi tevékenység végzésére, logisztikai vagy energiatermelő beruházás létesítésére alkalmas. Pályázható! Beépíthetősége 30%, maximális megengedett magasság 6 m. Kamionforgalomra alkalmas úthálózat, ipari áram, víz és gázbekötési lehetőség. Hídmérleg-használati lehetőség. Internet elérés és biztonsági kamerarendszer kiépítve.Üzemanyagtöltő állomás és kamion pihenő hely a közelben. A terület tehermentes és 1/1 tulajdonban van. Hívjon, ha tervei megvalósításához alkalmasnak találja ajánlatomat. Szolgáltatásom vevőim felé ingyenes!
Eladó Iparterület, Budapest, XXIII. kerület,
74.99 millió Ft
Alapterület: 356 m2
SOROKSÁRON IPARI TERÜLET ELADÓ!!! A telephely egy 4911 m2 nagyságú telken helyezkedik el. A területen 353 m2 főépület és egy 100 m2 nagyságú melléképület van! A FŐ ÉPÜLET TÉGLA, valamint 8 cm vastagságú DRYVIT szigetelést kapott. Az ingatlan rendelkezik 3x70 A teljesítményű energia hálózattal, mindenhol rézvezetékkel, riasztóval, elektromos kapuval, 25 Tonnás hidraulikus présgéppel, hidraulikus darabolóval, állványos fúrógéppel és 18 m3-es saját emésztővel, A FŰTÉST 5 m3-es gáztartály, valamint a VÍZELLÁTÁST egy fúrt kút biztosítja! A FŐ ÉPÜLET 2 öltöző(villanybojler, zuhanyzó, szekrény), 2 WC, étkező, iroda, több raktár/tároló és egy kisebb illetve nagyobb műhely van! A fémvázas szerkezet lehetővé teszi az épület bővítését is! A telephely 12T teherforgalmi besorolású és az M0 autópályáról könnyen megközelíthető! Kitűnő lehetőség! Jöjjön el! Nézze meg! Várom megtisztelő hívását! Hétvégén is! GY.N.L
Eladó Iparterület, Solt,
180 millió Ft
Alapterület: 1 400 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 4 szoba
Remek lehetőség! Bővítse vállalkozását!
KIVÁLÓ LEHETŐSÉG VÁLLALKOZÁSA BŐVÍTÉSÉRE, ELINDÍTÁSÁRA! Rendkívül forgalmas tranzitút mentén, Dunaföldvárt és Soltot összekötő 52-es számú főúton, két telekből álló, összesen 11 881 nm nagyságú, egybefüggő iparterület eladó, az alábbi 1400 nm felépítménnyel: I. telek (3153 nm): - 283 nm 4 szobás, teljesen felszerelt panzió + étterem, szociális helyiségekkel - 96 nm autómosó II. telek (7880 nm): - 320 nm raktár - 270 nm raktár - 400 nm csarnok. JELLEMZŐK: - további beépítési lehetőség: 60 % ( összesen 7128 nm ) - max. 7,5 M párkány magasság. A területen álló 400 nm alapterületű, jelenleg is használatban lévő csarnok, kereskedelmi vagy akár kisipari tevékenységre is alkalmas lehet, míg a jelentős méretű raktárak nyersanyagok, késztermékek tárolását teszik lehetővé. Parkoló részen kb. 20-30 kamion befogadása lehetséges. KIZÁRÓLAG A FOCUS INGATLAN KÍNÁLATÁBAN! Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni! További kínálatunkat tekintse meg a FOCUS INGATLAN weboldalán!   AZ INGATLANRÓL DRÓN VIDEÓ TEKINTHETŐ MEG:  https://youtu.be/jO4F5oHegWc    
Eladó Iparterület, Tamási,
14.9 millió Ft
Alapterület: 722 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Tolna megyében 722 nm.iparterület ELADÓ!
  Tolna megye északnyugati részén fekvő Tamásiban ipari terület eladó. Gazdasági szempontból Tamási Tolna megye második legjelentősebb városa. Elsősorban a turizmusra épít, de jelentősek az ipari és mezőgazdasági vállalkozások is. Az ingatlan legcélszerűbb hasznisítása: ipari célok. Szilárd burkolatú úton megközelíthető. A telek sarok telek, részben körbekerített. Az ingatlan vételi ára: 14 900 000 Ft. + ÁFA Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését,- kérem hívjon bizalommal.! Dr Botta Tiborné 06 70 407 3026
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»