Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó sportlétesítmény
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Vízparti

Eladó Sportlétesítmény, Budakalász,
54.9 millió Ft
Alapterület: 1 800 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot: Kiváló
Diving in the town
Budakalászon, a LUPA OFFICIAL területén, 1.800 nm-es, parkosított, homokkal feltöltött, műfű borítással, 2 raktárral, 2 irodával, 11.000 nm saját, bólyával elkerített, kizárólagos használatú vízterülettel, 2 db télálló stéggel búvárbázis és vizisportok lehetőségével bérleti jog céggel, vagy cég nélkül eladó.   A terület szinte teljesen új, hiszen 2016 nyarára készült el és nyerte el jelenlegi állapotát. A Lupa tóba benyúló földnyelv, kapuval lezárt végén, strandolóktól elzártan működő hely, ahol minden adott búvároktatásra, tanfolyamok tartására valamint végzett búvárok merüléséhez. A területre lépve rendelkezésre áll 2 öltöző és 2 mosdó, valamint bérbe adható baldachinos ágyak, melyekkel forgalmunk növelhető. A terület végéhez közeledve 2 oldalon található 1-1 raktár, valamint a velük egybe épített iroda, melyeket összekötve egy VIP terasz került kialakításra. A két épület között áthaladva tárul elénk egy szintén műfűvel borított terület, ahol helyet kaptak asztalok, székek, napágyak, kerti sütő és egy csapvízzel működő zuhanyzó is. A földnyelv két oldalán található 2 stég, mely olyan formában került megépítésre, hogy télen nem szükséges bontani és szezonra pedig újból összerakni. A víz alatt a bólyákat összekötve egy kötélpálya is megépítésre került, mely mentén lehetőség van egy 30 perces túrára. A víz alatt, a kötélpálya mentén különböző tárgyakat találhatunk, mint egy YAG 2-es repülőroncs, római kori amfórák, egy Jack Sparrow csontváz a kincsesládájával, II. világháborús repülőbombák, taposóaknák, tarackok. Az oktatáshoz szükséges 3 nagy oktató vizsgáztató trepni, mely 6 méter alatt van, 2,2 méter mélyen édesvízi merüléshez megfelelő oktató trepni, ami 6x3 méteres, ahol 2 oktató és 6 tanuló kényelmesen elfér, ezáltal nincs szükség medencés oktatáshoz. 3,6 méteren található még egy oktató trepni. Tanulók részére kialakított levegőkapuk kerültek elhelyezésre különböző mélységeken, melyek 2x2 méter átmérőjűek, ahol 2 ember kényelmesen átfér.   Műszaki A 2016-os építés és kialakítás során külön figyelemmel voltak az időtállóságra és tartósságra, beleértve a 2 stéget is. A leírásban szereplő tartozékok, baldachinos ágyak, napágyak, fából készült asztalok és székek, kerti sütögető mellett minden napernyő, napvitorla víz alatti teljes kialakítást az ár tartalmazza. Az irodákban a beépített mosogató, szekrények és főzőlapok is a felszereltség része.   Környék A bázis a Lupa tavon található, mely akár Budapestről, akár a Dunakanyar felől könnyen megközelíthető.   Közlekedés Budapestről autóval 30 percen belül, gyalog pedig 1,5 órán belül érhető el. A Lupa tavon rengeteg bár, étterem és homokos part és kulturált környezet fogad bennünket.   Ajánljuk Ajánlom azoknak a búvároknak, oktatóknak, ahol ezt a sportot szeretnék széles körben tanítani, valamint olyan befektetőknek, akik egy privát helyet szeretnének maguknak.
Eladó Sportlétesítmény, Siófok,
65 millió Ft
Alapterület: 380 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
A SióHáz Ingatlaniroda eladásra kínál egy 380 m2 es,jelenleg konditeremként működő ingatlant.Az épület alkalmas apartmanok kialakítására is.Előzetes tervek alapján 6 apartman kialakítható,de a pár éve lecserélt tető magasítása után ez 11 apartmanra bővíthető.Az 1200 m2-es telek alkalmas legalább 11 parkoló kialakítására.Balaton,városközpont pár percnyi távolságra.   Hívjon, ha felkeltette érdeklődését az ajánlatom!      HÉTVÉGÉN IS ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!     Díjmentes hiteltanácsadás és ügyintézés!   Kedvezményes ügyvédi költség!                       SióHáz Ingatlan
Eladó Sportlétesítmény, Vác,
255 millió Ft
Telekméret: 12 761 m2
Vác Alsóvárosban 12 761 nm terület Eladó!    Vácon kiváló lehetőségekkel rendelkező,  vasútállomáshoz és M2-höz is közel, egyszerűen  megközelíthető helyen elterülő terület eladó!   A területen jelenleg Sportcentrum üzemel, építhető akár kereskedelmi/szálláshely célú épület,  vagy akár szolgálati lakások.   Az ingatlan besorolása lehetővé teszi az akár 40%os beépíthetőséget is, így a környék egyik legjobb besorolású ingatlana jelenleg.   A részletekért, további fotókért,  teljeskörű bemutatásért hívjon minket!          
Eladó Sportlétesítmény, Budapest, XXII. kerület,
1890 millió Ft
Alapterület: 500 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Budapest XXII. kerületében, a Belvárostól 15 percre autóval, 320.000 nm-es, kitűnő állapotú golfpálya klubházzal és fejlesztési területtel eladó. A golfpálya 296.000 nm-es, található rajta egy 500 nm-es, 2 szintes klubház étteremmel. A fejlesztési terület 24.000 nm-es, alkalmas hotel, wellness központ építésére.  Ára: 6.000.000 EUR A golfpályához és a klubházhoz tartozó gépek, eszközök, berendezési tárgyak is a vételár részét képezik. dr Vincellér Valéria:  0630-8151999
Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Sportlétesítmény, Baja,
125 millió Ft
Alapterület: 10 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Baja belvárosában, frekventált helyen komplex sport és szórakoztató központ, iroda- és raktárhelyiségekkel keresi vállalkozó szellemű, sport barát új tulajdonosát. A közel 3000 m2-en működő központ jelenleg otthont ad egy közkedvelt fitness részlegnek, vendéglátó egységnek, irodáknak. A szomszédos 600m2-es területre kezelői jog kapcsolódik. A kialakított műfüves pálya szabványos méretű, megvilágított, itt jelenleg is több rendezvényt szerveznek. Ehhez tartozik öltöző és szociális blokk is. A működő légkondicionált presszó üzlethelyiségben a fiatalok szórakoztatására discókat szerveznek. Több száz fő befogadására alkalmas helységekkel, kiszolgáló részleggel ( konyha, raktárak, hűtőkamra). Az emeleten több szoba is található, amely alkalmas panzió kialakítására is. Az épület további szárnyában irodák kerültek kialakításra, amelyek felújított állapotúak. Ebben az épületrészben helyezkedik el a garázs. Az épületben régen a városi fürdő működött. Hívjon bizalommal bármikor!