Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó telephely
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Telephely, Zagyvarékas,
132 millió Ft
Alapterület: 3 000 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Ipari Kereskedelmi telephely
Eladó Zagyvarékason a 32-es számú főút mellett található,baromfitelepként funkcionáló,jelenleg nem üzemelő ipari,kereskedelmi telephely,ami 2 ha és 9668 nm területen helyezkedik el.A telepen 3 db 1000 nm-es barimfinevelő épület található,ami ROXEL tartástechnológiával felszerelt. A nevelőtérben ionizációs gázkazánok vannak elhelyezve, az épületek között és az ingatlan körül betonút van.Az istállók  B 30-as téglafalazattal rendelkeznek,a tető teljesen új.Vezetékes víz és ipari áram van. Irányár:132.000.000 Ft Érd:06-70-882-9929
Eladó Telephely, Budapest, XIII. kerület,
749 millió Ft
Alapterület: 2 000 m2
Ipari ingatlan eladó Budapest Angyalföld 13 kerület telephely 2000 m2
Eladó egy önálló ipari ingatlan Angyalföldön a Váci út és az M3-as autópálya között. Telek területe 2063 m2 amelyen egy három szintes 2000 m2-es összes színterülettű ipari létesítmény található. Helyiségek vegyesen raktár, iroda, és bemutató terem funkcióval rendelkeznek jelenleg. Nagyon jó állapotú ingatlanban a szintek belmagassága 2,7-3 méter között. Saját fűtési rendszer kiépítve. Az ipari ingatlan GKSZ övezeti besorolású, 12 tonna feletti járművel, behajtási engedéllyel elérhető. Budapesti tömegközlekedés hálózata a közelben. Irányár/ár: nettó 749 Millió Ft. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 14 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Telephely, Tárnok,
90.5 millió Ft
Alapterület: 362 m2
Eladó 362 m2-es műhely 2021 decemberben átvehető Tárnokon üzem raktár sarok ipari társasházban
Eladó egy új építésű 362 m2-es műhely sarkon Tárnokon, az M7-es autópálya mellett épülő ipari társasházban. A kivitelezés 2021. februárban indult, és a tervezett befejezés 2021 december. Erre a telekre 9 db nagy épületben egyenként 8-10 db egység kerül kialakításra, önálló helyrajzi számmal, közmű csatlakozásokkal, és saját használatú (albetét homlokzata előtt kb. 5,0 méter mélységben) parkoló területtel amely 188 m2. Az első három épület már elkelt, építésük folyamatban. A műhely alapterülete kb. 20.6 x 17,5 méter amely 4 méter széles ipari kapuval és személyi bejáróval lesz felszerelve. Acélvázas tartószerkezettel és szendvicspanel oldal falazattal, valamint tetőpanelekkel rendelkező ipari ingatlan belmagassága 5,3 – 7,7 m. Kamionnal az épület minden oldalról körbejárható. A létesítmény területén szinte minden ipari, kereskedelmi és szolgáltató tevékenység végezhető. Ár: 90,5 Millió Ft.+ ÁFA. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 14 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Telephely, Törökbálint,
199 millió Ft
Alapterület: 1 100 m2
Ipari ingatlan eladó Törökbálint 1100 m2 lakóövezettől távol zavaró hatású tevékenységre
Eladó egy gyártásra és üzemi tevékenységre alkalmas ipari ingatlan Törökbálinton a Mechanikai Művek területén. A telephely lakóövezettől távol zavaró hatású tevékenység végzésére alkalmas. Az ingatlan osztatlan közös tulajdoni formában van nyilvántartva. Telek területe 3050 m2 amelyen egy összesen 1100 m2-es épület található. Körbejárható szintbeli kapukkal ellátott épület két csarnokrészt tartalmaz. A nagyobbik 600 m2-es 4,5 méter belmagasságú, a kisebbik 300 m2-es 5,6 méter magas. Irodák és szociális területek két szinten. A létesítmény 12 tonna feletti járművel, behajtási engedély nélküli elérhető. 3X250 Amper áram kapacitás elérhető. Gáz nincs a közelben. Az egész ipartelep BKK tömegközlekedéssel elérhető. Irányár: nettó 199 Millió Ft. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 14 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Telephely, Pilisvörösvár,
155 millió Ft
Alapterület: 701 m2
Eladó ipari ingatlan Pilisvörösvár üzem telephely 550 m2
Eladó Pilisvörösvár központjában egy önálló telephely. Telek területe 4683 m2 amely közel négyzet alakú és egy másik telephelyen keresztül közelíthető meg bejegyzett átjárásra szóló szolgalmi jog alapján. Az ipari ingatlanon két külön épület található összesen 550 m2-en+151 m2 hozzájuk épített jó minőségű nyitott tároló terület. Első épület 300 m2-es, irodát és üzemet tartalmazó rendeltetéssel és 3 méteres belmagassággal, valamint 43 m2 külső tároló területtel. Az épület saját kazánnal fűtött, tetőn lévő napelemek opciós részei az adásvételnek. Második épület 250 m2-es 5 méter belmagassággal, raktározási és üzemi tevékenységre alkalmas. Fűtés feketén sugárzó. Ehhez az épülethez kapcsolódik, két téglából épült fedett, és teljes értékű épületrésszé fejleszthető nyitott tárolóterület (48,7 m2 + 59,4 m2). A telken áram 3x125 A, víz gáz bekötve, saját szikkasztó (csatorna bekötése intézés alatt) A létesítmény saját tűzcsappal rendelkezik. Az ipari ingatlan Településközponti övezetbe található, ezért a telephely engedélyezés önkormányzati egyeztetést igényel. 12 tonna feletti járművel, behajtási engedély nélküli elérhető.  Közelben vasúti és autóbusz megálló.  Irányár: nettó 155 Millió Ft.  Ipari ingatlanokkal foglalkozom 14 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.  
Eladó Telephely, Nagytarcsa,
53.8 millió Ft
Alapterület: 248 m2
Építési mód: Acélszerkezetes
Műhely eladó Nagytarcsa 248 m2 sarok ipari ingatlan üzem raktár telephely
ELŐJEGYZÉS! Eladó egy új építésű 248 m2-es sarok elhelyezkedésű műhely, ipari társasházban Nagytarcsán, az M0-ás autóút közelében, 2022 II. félévi átadással. A képek a korábbi 29 db elkészült és értékesített épületben készültek. Az eddig átadott fejlesztésekben 195 egység lett kialakítva, 150 vállalkozás számára.  A berendezés opcionálisan kérhető, nem része az alapárnak. A leválasztott önálló albetét, üzemi és raktározási célokra egyaránt alkalmas. Teljes közművel és mérőórákkal ellátott ipari ingatlanhoz, 35,6 méter széles parkolására alkalmas homlokzat tartozik. Az ingatlan 9,57 x 25,91 méteres alapterületű galériázható, széles ipari kapuval és személyi bejáróval felszerelt. Kamionnal az egész épület körbejárható. Korszerű szendvicspanel csarnok „A” energiatanúsítvánnyal rendelkezik! Belmagasság 5,3 – 7,7 m között. Területen bármely termelő, kereskedelmi és szolgáltató tevékenység végezhető (kivétel néhány nagyon zavaró speciális tevékenység).  Ár: 53,8 Millió Ft.+ ÁFA. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 14 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző ipari kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek  ipari ingatlanokkal kapcsolatban, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.  
Eladó Telephely, Nagytarcsa,
41.4 millió Ft
Alapterület: 200 m2
Eladó műhely Nagytarcsa 200 m2 ipari ingatlan üzem raktár telephely új építésű
ELŐJEGYZÉS! Eladó egy új építésű 200 m2-es műhely, ipari társasházban (2 db 100 m2-es helyiség egymás mellett összenyitható) Nagytarcsán, az M0-ás autóút közelében, 2022 II. félévi átadással. A képek a korábbi 29 db elkészült és értékesített épületben készültek.Az eddig átadott fejlesztésekben 195 egység lett kialakítva, 150 vállalkozás számára. A berendezés opcionálisan kérhető, nem része az alapárnak. A leválasztott önálló albetét, üzemi és raktározási célokra egyaránt alkalmas. Teljes közművel és mérőórákkal ellátott ipari ingatlanhoz 2 x 9,5 méter hosszú parkolására alkalmas homlokzat tartozik. Az ingatlan 2x9,5 x10,44méteres alapterületű galériázható, 2 db széles ipari kapuval és személyi bejáróval felszerelt. Kamionnal az egész épület körbejárható. Korszerű szendvicspanel csarnok „A” energiatanúsítvánnyal rendelkezik! Belmagasság 5,3 – 7,7 m között. Területen bármely termelő, kereskedelmi és szolgáltató tevékenység végezhető (kivétel néhány nagyon zavaró speciális tevékenység). Ár: 41,4 Millió Ft.+ ÁFA. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 14 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző ipari kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek ipari ingatlanokkal kapcsolatban, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.  
Eladó Telephely, Érd,
99 millió Ft
Alapterület: 429 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Eladó ipari ingatlan cégközpont nagykereskedés Érd 429 m2 több szinten
Eladó egy kereskedelmi tevékenységre alkalmas jó állapotú és karbantartott önálló ipari ingatlan Érden főútvonal mellett. Telek amely két bejárattal rendelkezik 520 m2-es, amelyen egy többszintes épület található összesen 429 m2-es méretben. A három szintes épület része 159 m2-es eladótér, egy 136 m2-es tetőtér valmint 134 m2-es pince terület. Belmagasság kb. 2,9 méter. Az udvarról egy teherlift segíti a három szint közötti tehermozgatást. 2008-ban felújították az ipari ingatlant. Földszint klimatizált. Településközponti övezetben fekszik ennek megfelelően olyan tevékenység végezhető ben e amely nem jelent rendszeres terhelést (zaj, por, stb.) a környezetnek. Alkalmas nagykereskedésnek, cégközpontnak, illetve egyes gazdasági és szolgáltató tevékenységek végzésére. Az ingatlan M0-ás körgyűrűről és tömegközlekedéssel egyaránt elérhető. Irányár: 99.9 Millió Ft.(nincs ÁFA). Eladó ipari ingatlanokkal foglalkozom 14 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.  
Eladó Telephely, Budapest, XXII. kerület,
149 millió Ft
Alapterület: 352 m2
Építési mód: Tégla
Eladó ingatlan cégközpont műhely Nagytétény Budapest telephely 352 m2
Eladó egy műhelyt és lakóterület/iroda területet magába foglaló, nagyon jó állapotú és karbantartott önálló ingatlan Nagytétényben az M0-s közelében. Telek amely két bejárattal rendelkezik 602 m2-es, amelyen két épület található összesen 352 m2-es méretben. A három szintes főépület 302 m2, amelynek része egy 160 m2-es 2,9-4,2 méter belmagasságú műhely, irodával, szociális és tároló területtel, ipari árammal. A két további szinten lakó terület található amely irodaként is használható 112 + 30 m2-es méretben. Ezekhez a szintekhez külső 70 m2 és 40 m2 terasz is tartozik. Melléképület 50 m2-es tároló épület. Lakó övezetben helyezkedik el az ingatlan, ezért csak olyan tevékenység végezhető itt amely nem jelent rendszeres terhelést (zaj, por, stb.) a környezetnek. Alkalmas cégközpontnak, illetve egyes gazdasági és szolgáltató tevékenységek végzésére. További két telek (összesen 1100 m2) a közvetlen közelben, szintén az Eladó tulajdona, de az ára külön egyeztetés kérdése. Az ingatlan M0-ás körgyűrűről és BKK-val egyaránt elérhető. Irányár: 149.1 Millió Ft.(nincs ÁFA). Ipari ingatlanokkal foglalkozom 14 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Telephely, Budapest, XXII. kerület,
285 millió Ft
Alapterület: 789 m2
Eladó ipari ingatlan Nagytétény üzem Budapest telephely autóbontó 789 m2
Eladó egy gyártó vagy más gazdasági tevékenységre  alkalmas önálló ipari ingatlan Nagytétényben. 2006-ban épült a vonatkozó követelmények szigorú betartásával. A telek 4785 m2, amelyen egy 789 m2-es épület található. A létesítmény gépjárművek bontása céljára készült, belül három részre tagolva. Első rész két szintes, irodákat, előadótermet és egy szolgálati lakást tartalmazó terület. Második középső rész a raktár területe amely járószinttel ellátott galériás acél polcrendszerrel beépített. Harmadik rész szerelő műhelyekkel, gépműhellyel és kisebb tárolókkal kialakított. Az épület magassága 6 méter, teljes egészébe teherautóval körbejárható és telken belül még fejleszthető. 12 tonna feletti járművel, behajtási engedély nélküli megközelíthető. A telephely M0-ás körgyűrűről és BKV tömegközlekedéssel egyaránt elérhető. Irányár: 285 Millió Ft.(nincs ÁFA). Ipari ingatlanokkal foglalkozom 14 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Telephely, Budapest, XX. kerület,
150 millió Ft
Alapterület: 973 m2
Telephely eladó Pesterzsébet 973 m2 ipari ingatlan Budapest XX kerület kisüzem irodával 20 ker
Eladó a XX. kerületben egy 973 m2-es két szintes műhely, raktár, iroda és szociális blokkot   magába foglaló ipari ingatlan. Földszint 410 m2, emeleti szint 563 m2. Nagyobb telephely része, amely társasházi formában működik. Az épület hőszigetelt, műanyag nyílászárókkal ellátott. Nyolc darab parkolóhely tartozik a telephelyhez. Belmagasság 2,8 – 3,5 méter. Nem zavaró hatású csendes tevékenység végezhető a területen mert jelenleg lakó övezetben található. Környezetében szintén vállalkozások működnek. Kamionos megközelítés nehézkes, nem javasolt. BKK megálló a közelben. Irányár/ár: 150 Millió Ft + ÁFA. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 14 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Telephely, Budapest, XVI. kerület,
145 millió Ft
Alapterület: 340 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Eladó telephely Budapest XVI. kerület 340m2 ipari ingatlan
Eladó egy telephelynek alkalmas önálló ipari ingatlan Budapesten Rákosszentmihályon. Telek területe 1260 m2 amelyen több épület áll összesen 340 m2 összes színterülettel.  Fő épület 223 m2-es, két szintes. Alul szerelő műhely, iroda, ügyfélváró, valamint egy szociális terület dolgozóknak. A Fő épület 1905-ben épült  nagyon szép patinás épület, 2019-ben jelentős felújításon esett át. Második épület egy szerelőműhely  amely 1990-ben épült 55 m2, a harmadik épület egyszerű tároló raktár 62 m2 négy részre osztva. A létesítmény Lke övezetben fekszik, ezért  nem zavaró hatású tevékenység végezhető. A telek területének jelentős része tér burkolt. 12 tonna feletti járművel, behajtási engedéllyel lehet behajtani. BKV megálló a közelben. Irányár/ár: 145 Millió Ft. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 14 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»