Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó étterem, vendéglő, cukrászda
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Dunaszentmiklós,
59.99 millió Ft
Alapterület: 235 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Vendéglő teljes felszereltséggel eladó!
Eladásra kínálom a Dunaszentmiklós központjában a Zöld Akác éttermet. A település festői környezetben helyezkedik el Tatától néhány kilométerre. Közkedvelt kiránduló és üdülőhely, mely a neszmélyi borvidék része. A közelben üdülőpark és több borászat is található, melyeket kirándulók, wellnessezni vagy csapatépítésre vágyók szívesen keresnek fel. Az ingatlan alsó szintje (55 m2) korábban boltként működött, nincs más bevásárlási lehetőség a településen. A középső szinten az étterem található (180 m2), melyhez két terasz és a különterem kapcsolódik. A vételár magába foglalja a teljes konyhatechnológiát is, újszerű gépek, melyek minden szabványnak megfelelnek. További helyiségek: öltöző, raktár, hűtőkamra, mosdók. A legfelső szint (120 m2) nem került beépítésre, itt lakórész kialakítására van lehetőség. Mindehhez egy 1455 m2-es telek kapcsolódik. Saját parkoló az ingatlan bejárata mellett található, az oldalában további parkolási lehetőség biztosított. A teljes felszereltség miatt az adott profilkörrel rövid időn belül megkezdhető a szolgáltatás, de az ingatlan paraméterei alapján bármi más tevékenységi kör is megvalósítható itt. A környező településeken (Tarján, Tardos) is nagyon közkedveltek a hangulatos éttermek, melyekért messzebbről is ellátogatnak a gasztronómia kedvelői. Tekintse meg, egyeztessünk a részletekről a helyszínen!
Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Budapest, XIV. kerület,
44 millió Ft
Alapterület: 280 m2
Állapot:
Emelet: Alagsor
Felújított, berendezett üzlethelyiség TULAJDONJOGA eladó! Budapest XIV. kerületében Zuglóban a Nagy Lajos király útja és Szugló utca találkozásánál hangulatos sörözőnek kialakított 272 m2 üzlethelyiség eladó. Utcai bejáratos szuterén üzlethelyiség minőségi anyagok használatával 150m2-en  lett felújítva, igényes bútorokkal berendezve. Az utcafront a Szugló útra néz a bejárat közvetlenül a troli megállóban van. Lehetőség van konyha üzemeltetésére is, ami szintén kialakításra került.
Alkalmi vétel

Jó közlekedéssel

Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Nemesnádudvar,
15 millió Ft
Alapterület: 270 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújítandó
Nemesnádudvaron, a központhoz közel, jó közlekedéssel, felújítandó állapotú vendéglátóhely teljes berendezéssel, minden ingósággal együtt, azonnal birtokba vehető állapotban megvásárolható. A telek mérete kb. 1050 m2, az épület összkomfortos.   Az otthonos hangulatú étterem része egy, akár nagyobb rendezvények megtartására is alkalmas, kb. 80 m2-es nagyterem, pultos, felszolgáló résszel, valamint egy kisebb, kb. 25 m2-es terem, amely családi rendezvényekhez, baráti összejövetelekhez lehet kiváló választás. A nagyteremből nyílik a konyharész, a konyhát kiszolgáló, szociális, és irodai helyiségek. A vendégek számára 2 db illemhelyiség került kialakításra.. Az udvar akár kerthelyiség létesítésére is alkalmas. A telken, az étterem bejáratával szemben kialakításra került egy kb. 50 m2-es presszó, kávézó is.   Az ingatlan lakóházzá is alakítható, továbbá egyéb vállalkozás indítására is kiváló választás. A vendégek számára ingyenes parkolás biztosított, illetve az udvaron további parkolóhelyek kialakítására van mód. Az ingatlan per,- igény,- és tehermentes. Jó áron, remek lehetőség befektetők, vállalkozók és étterem tulajdonosok számára!   További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén! Mobil: Schmidt Zita: +36 20 341-6309 Mail: schmidt.zita@citycartel.hu Iroda: 6500 Baja, Deák Ferenc u. 9. (A Kormányablakkal szemben, a saroküzlet.)   A Facebook közösségi oldalon is megtalálhatóak vagyunk: @CityCartelBaja
Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Kecskemét,
139 millió Ft
Alapterület: 400 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Kecskeméten bejáratott, működő étterem tulajdonjoga és teljes berendezése kulcsrakészen eladó
Kecskeméten bejáratott, működő étterem tulajdonjoga és teljes berendezése kulcsrakészen ELADÓ. Kiváló lokációval rendelkező üzlethelység rengeteg lehetőséggel! Utcai portállal rendelkező, összesen 200 nm-es vendéglátásra (is) alkalmas, üzlethelyiség, + egy nappali és 2 szobás lakás, ami összesen 80 nm. Az üzlet 25 éve bevezetett, nagy forgalmú, a Covid-pandémia alatt is végig eredményesen működött. Vendégkör elsősorban NEM külföldiekre épült. Belső vendégtér 54 fő + terasz 30 fő. Igényesen berendezett, minőségi gépekkel felszerelt. Az ingatlan tehermentes és 1/1 tulajdon. Tények : 120 m2 üzlethelyiség + 80 M2 saját terasz Összes melegkonyhás engedély HACCP szerint kialakítva . Belső térben : konyha ,raktár , öltözők , személyzeti és vendég wc , pult , vendégtér, fehér mosogató, szemét tároló. Több oldalról bejárás biztosított . Teljes berendezéssel, minden saját tulajdon. Céggel együtt (25 éves ) átadó. Amennyiben vendéglátásban, befektetésben esetleg átalakításban gondolkodik MEGTALÁLTA ! További információt személyes találkozás alkalmával tudunk mondani.Hívjon bizalommal!
Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Budapest, XII. kerület,
299 millió Ft
Alapterület: 234 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Eladó a 12. kerület legfrekventáltabb részén, nagyon jó közlekedési adottságokkal rendelkező, bevezetett étterem érvényes működési engedélyekkel együtt!   A 234 nm-es ingatlan (amelyből 172 nm étterem és 61  nm a lakás, amely a későbbiekben összenyitható az étteremmel, így a potenciális éttermi területet növelve) az 1059 nm-es telken helyezkedik el.  Az ingatlan 2003-ban (teljes tetőcsere átépítés és hozzáépítés) és 2015-ben (festés, parkettázás, belső tér kialakítása), valamint 2019-ben felújításra került. A konyha, zöldség-előkészítő és a különböző raktárak az ÁNTSZ és a NÉBIH előírásainak megfelelően került kialakításra. A működő terasz: 430 nm, oldalsó kert (potenciális éttermi terasz): 350 nm, utca felőli udvar: 64 nm.   Az étterem nyáron összesen 215 fő, télen 75 fő fogadására alkalmas. A jelenleg kihasználatlan lakással és az oldalsó kerttel kibővítve nyáron összesen 315 fő, télen 125 fő fogadására van lehetőség. A belső tér 118 nm, 75 fő fogadására alkalmas, a 61 nm lakással kibővítve plusz 50 fő. A felső, átlátszó tetővel és nádtetős pergolákkal fedett 230 nm terasz 75 fő fogadására alkalmas. A részben nádtetős pergolákkal fedett 200 nm-es alsó terasz 65 fő fogadására alkalmas. A 350 nm-es oldalsó kert éttermi terasszá alakítás után minimum 50 fő fogadására alkalmas.   Az étterem klimatizált, konyhájában nagyteljesítményű szellőztetőrendszer van. Fűtés: gáztüzelésű, központi. A telken kilenc darab védett, óriási gesztenyefa áll, természetes árnyékot biztosítva.   Ár: 299 M Ft    Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérdése lenne, keressen bizalommal!     Dr. Vincellér Zsuzsa +36 30 815 2510 v.zsuzsa@citycartel.hu
Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Hajdúszoboszló,
99 millió Ft
Alapterület: 270 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Emelet: Földszint
Étterem kiadó Hajdúszoboszló, Panoráma Apartmanház
Hajdúszoboszló, Sport utca 16. szám alatt lévő, volt Panoráma Hotel étterme és konyhája teljes felszereléssel ELADÓ. 
Befektetési lehetőség!

Csak nálunk!

Igényes

Remek ajánlat!

Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Győr,
17.9 millió Ft
Alapterület: 80 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Kiváló helyen étterem eladó
Győrben teljesen felújított, igényesen berendezett kiváló lokációval rendelkező étterem bérleti joga teljes berendezéssel eladó. Az ingatlan 80 nm-es, jelenleg 30 fő befogadására alkalmas. Az egység éttermi része pár hónapja felújításon esett át, amely során új járólapot, új kőburkolatot kapott. Elhelyezkedésének és jelenlegi kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmas hideg- és melegkonyhás étterem, szórakozóhely, cukrászda, kávézó, söröző, rendezvényterem működtetésére. A bérleti jog irányára: 17.900.000 Ft Havi bérleti díj: 40.000 Ft+ Áfa Hétköznap és hétvégén is várom hívását!
Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Budapest, I. kerület,
129 millió Ft
Alapterület: 122 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Emelet: Utcaszint
Üzleti ,lehetőség Budán!   Eladó egy berendezett étterem,Budán I.ker Donáti utcában. Az étterem fél szuterén részen, utcafrontot helyezkedik el. Üvegportálos vendégbejáró valamint gazdasági külön bejárattal is rendelkezik. Az üzlettér jó állapotú, gyakorlatilag azonnal használható. A hátsó konyhai,kiszolgáló és egyéb gazdasági helyiségek felújításra,a berendezések ,pótlásra szorulnak. Korábban nappal menüztetés, később pedig esti vendéglőként üzemelt. A környéken számos iroda,és hivatali épület található biztosítva a napi forgalmat. A Budai-Várnegyed pedig a turisztikai vendéglátás központja, így később a turisták kedvelt helyévé válhat. Az étterem akár céggel együtt is átvehető,így a vállalkozás törvényessége is azonnal biztosított.   Várom érdeklődését,a helyszínen a tulajdonossal együtt miden további kérdést tisztázhatunk.
Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Budapest, V. kerület,
1061.55 millió Ft
Alapterület: 660 m2
Építési mód: Tégla
Váci utcában eladó egy melegkonyhás étterem! Utcafronti rész  340nm, pince  320 nm     Ár: 3 millió euró
Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Várbalog,
0.13 ezer Ft
Alapterület: 221 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 6 szoba
Várbalogon Étterem nagy telekkel eladó
Befektetők figyelem!  Most Vásároljon Éttermet! Működő vendéglátás, teljes berendezéssel eladó! Megvételre kínálunk a osztrák határhoz közel Várbalog, Albertkázmáron egy 221 m2-es + 50m2-es fedett teraszos, éttermet, 3682m2-es telken. Földszinten vendégtér, konyha, emeleten szobák + fürdők lettek kialakítva. A működéshez szükséges minden engedéllyel rendelkezik, azonnal átvehető és üzemeltethető. A kitűnő adottságú étterem egész évben üzemeltethető, minden szükséges engedéllyel rendelkezik! Az étterem teljes bútorzattal, berendezéssel és felszereléssel kerül értékesítésre. A konyha felszerelt, teljes körűen gépesített. Az étterem bejáratott, visszatérő vendégkörrel és kialakított kapcsolatokkal rendelkezik. 50-100 fő befogadására alkalmas több helységből álló kiszolgáló termekkel rendelkezik, így rendezvények, esküvők, üzleti megbeszélések, zártkörű rendezvények, bankettek, helyszínéül is kiválóan alkalmas. Az étterem magyaros jellegű, ennek megfelelő bútorzattal, és gazdag dekorációval rendelkezik. A környéken éttermek egyik legjobbja.  A fűtés önálló vegyes tüzelésű kazánnal, míg a melegvíz saját bojlerrel megoldott. Az ingatlan 2004-ben teljes körű felújításon esett át, a házon belül még 2012-ben átépítés is megtörtént. Az esetleges további bővítési lehetőség is megoldható.  Eladása nyugdíjba vonulás miatt lett aktuális. Megfelelő ajánlat esetén ingatlan beszámítás lehetséges. Ne maradjon le az ajánlatról! Keressen bizalommal, akár hétvégén is.   Kérdései lennének? Megtekintené?  Hívjon vagy írjon bátran! Amennyiben érdekli az ingatlan, kérem keressen időpont egyeztetés céljából az alábbi elérhetőségek valamelyikén, és hivatkozzon a 170700874-es azonosító számra: Telefon  06-70/673-8828-as számon. E-mail: knieszerzsebet@globalotthon.hu Irodánk teljes körű hitelügyintézéssel, ügyvédi háttérrel , szakmai segítség nyújtással várja kedves ügyfeleit!  
Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Recsk,
29.9 millió Ft
Alapterület: 100 m2
Építési mód: Vályog
Állapot: Felújított
Recsken a Kossuth úton (fő útvonalmellett) 2016-ban  5 éve működő fagyizó, cukrászda teljes berendezéssel, gépekkel eladó! - az ingatlan 2016-ban teljes körűen fel lett újítva - az ingatlan helyiségei: eladótér, folyosó (közlekedő), 6nm-es hűtőkamra, fagyi előkészítő, 3 raktár helyiség, mosogató, öltöző zuhanyzóval WC-vel az alagsorban (fűtött), eladótér 2 WC-vel. - a fűtés légkondis inverteres H-tarifás rendszerről - a berendezések újak, süteményes és fagylaltos pult pluszban is van - a fagyizó áprilisi nyitással indul - a vendéglátóhely a Kft-vel is eladó! - a vállalkozás minden évben pozitív eredménnyel zárt. A részletek személyes megbeszélés tárgyát képezik. - a cukrászda a polgármesteri hivatal, iskola mellett, eü.központhoz közel
Azonnal költözhető

Jó befektetés!

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Szilvásvárad,
59 millió Ft
Alapterület: 160 m2
Építési mód: Fa
Állapot:
Szobák: 3 szoba
Szilvásvárad Szalajka völgyben jó állapotú, melegkonyhás 2 teraszos, működő étterem eladó!!!
Szilvásvárad Szalajka völgyben jó állapotú, melegkonyhás 2 teraszos működő étterem eladó!!! Az étterem egyik terasza közvetlen a patak mellett található.   Építése:- 1999. borovi fenyő               - ipari áram               - fa nyílászárók               - teljes berendezéssel eladó               - 100 fő befogadására alkalmas Az ingatlan 160m2: Alsó szint: - étterem, bárpulttal+konyha+tálaló+előírásnak megfelelő helyiségek - férfi+női mosdók - 2 terasz Emelet: - személyzeti rész - mosdó+wc Kiváló befektetés a Szalajka völgy szívében!!!!!!! Igény szerint bérlő biztosított!!!!
1
2
3
4
»