Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó zártkert
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Panorámás

Eladó Zártkert, Siófok,
9.9 millió Ft
Alapterület: 20 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Siófok Kiliti szőlőhegyi részén, egy 1600 m2-es telken levő, panorámás zártkerti ingatlant.   Az ingatlanon jelenleg egy felújításra váró présház található. A telken jelenleg víz van és áram is van a telek elött.   A jelenlegi jogszabályok értelmében 3%-os beépíthetőség vonatkozik ezen zártkerti ingatlanokra.   Megtekinteni a hét bármely napján lehetséges előzetes egyeztetést követően.
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Kecskemét,
15.5 millió Ft
Alapterület: 35 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 1 szoba
ZÁRTKERT ELADÓ Felső-csalánosban!
Zártkerti ingatlan ELADÓ Felsőcsalánosban az Auchanhoz közeli részen.. Az ingatlan áll 1 szoba, konyha, fürdőszoba ,wc, és előszoba részből,tégla építésű, beton alappal. Villany bekötve, gáz a telek határon, a víz ellátás saját fúrt kútról van megoldva. A telek 711 m2 nagyságú,kiválóan alkalmas hétvégi kikapcsolódásra, kertészkedésre, A környék nagyon csendes,mégis közel a bevásárló központokhoz.   Ha érdeklődését fel keltette, hívjon nézzük meg!  
Azonnal költözhető

Eladó Zártkert, Kecskemét,
4.5 millió Ft
Telekméret: 732 m2
Kecskemét-Úrihegyen telek ELADÓ!!
Az ingatlan Kecskemét úrihegyi részén található. A telket széles, murvás úton lehet megközelíteni, a főút 500 méterre, a buszmegálló 600 méterre helyezkedik el, kisbolt, étterem 3 perc, Kecskemét belvárosa 14 perc autóval. Az ingatlan 732 m2-es telekterülettel rendelkezik, villany közművel és fúrt kúttal ellátott. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal!
Eladó Zártkert, Gyula,
1.3 millió Ft
Telekméret: 700 m2
Eladó zártkert
Eladó Zártkert Gyulán a Hódi közben! 700m2 es körbekerített zártkert telken belül fúrott kút, villany és gáz az utcáról beköthető.   Ha további kérdése van, forduljon hozzám bizalommal! Ha hitelre van szüksége, a legkedvezőbbet ajánlom és az ügyintézés fáradalmait is átvállalom! Ügyvédet sem kell keresnie, hisz ingatlan ügyekben jártas, profi ügyvédet is biztosítunk az Ön részére.   Szántó Nikoletta +36 30 353 0521
Áron alul

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Kóka,
4.8 millió Ft
Alapterület: 53 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 szoba
Komfortos HÉTVÉGI HÁZ:
Pest megyében, Kóka településen kínálok eladásra 1857 nm-es zártkerti telket, 3 szintes komfortos hétvégi házzal.   Az ingatlan gépjárművel könnyen megközelíthető.   Az előkertből egy nagyobb teraszra lépve, jutunk a ház nappalijába. Innen irányt vehetünk az étkezős konyhán keresztül a kádas, WC-s fürdőszobába vagy az emeleti szobába. Az emeleten még található egy pici utca felőli terasz és egy hatalmas napozóterasz is.   Kívülről juthatunk a picike borospincébe, a garázsba és a mellette lévő tárolóba. Az épület mellett még található egy szabadtéri zuhany és WC is.    A telken belül található és az épületre rá van kötve a vizet adó fúrt kút, a villany és a derítő. A szomszédos telkeken lévő épületeket életvitelszerűen lakják.   Szőlővel és gyömülcsfákkal beültetett kertre vágyóknak ajánlom, Budapesthez közel, rugalmas tulajdonostól. Irányár: 4,8 M Ft   Hívjon! A hét bármely napján. Bezzeg Boglárka +36-30-815-2524
Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Győr,
3.4 millió Ft
Alapterület: 851 m2
Győrben zártkerti ingatlan eladó
Győr-Tatai útról megközelíthető 851 nm-es Zártkert eladó   Az ingatlan területére a villany rácsatlakoztatás valamint a vízellátás megoldása majd az új tulajdonos feladata lesz. Megközelítése murvás és földúton lehetséges. Utcafronti része kellően széles, kb. 14 m széles.    További információért forduljon hozzám   
Eladó Zártkert, Szenna,
1.9 millió Ft
Telekméret: 5 876 m2
Az ÁlomKuckó Ingatlanközvetítő Iroda eladásra kínál Szenna zártkertjében, a Bárdi útról leágazó, télen is jól megközelíthető, két ingatlan-együttesből álló, mindösszesen 5876 m2 alapterületű gyep (rét) és gazdasági épület művelési ágban nyilvántartott ingatlant. Az ingatlanra a villanyközmű bevezetésre került. A telek a domb tetején kezdődik, csodálatos természeti kilátással, és egészen lehúzódik a Petörke völgyek felé.  Csend, madárcsicsergés, gyönyörű panoráma jellemzi a térséget.  Ha kikapcsolódni szeretne a rohanó világ zajából, akkor Önnek ajánlom ezt a páratlan zártkertet. Várom hívását, hogy személyesen is meggyőződhessen róla!   Irányár: 1,9 mFt Azonosító: 20025 Érdeklődni: Kulcsár Judit 30/964-2924, 82/451-454
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Győr,
9.5 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Győrszentivánon lakna, megfizethető áron...
Győrszentivánon, művelési ágból kivett zártkerti ingatlan .:1676 m2-es telekkel és 40 m2-es kétszintes, tégla ház eladó. Az ingatlan akár minden évszakban lakhatásra is alkalmas, gondozott, parkosított termő gyümölcsfákkal, kerttel, pincével. Csend, erdőjárás, futás, a szeretteiddel töltött idő, egy korty kávé,netán vízparti lazítás a kutyusoddal?Legyen akár több nap vagy csak 5 perc mindannyiunknak szüksége van egy kis nyugira,hogy a nyüzsgő napok kusza hullámain tovább tudjunk egyensúlyozni. Ezt a nyugalmat a Bank nem finanszírozza úgyhogy olyanok jelentkezését várom aki nem banki hitelből szeretne ingatlant vásárolni, ugyanakkor családi házat szeretne, kerttel megfizethető áron. Térképmásolat megfelel a valóságnak. (ingatlan fel van tüntetve)     
Eladó Zártkert, Szolnok,
3 millió Ft
Telekméret: 1 020 m2
Eladó hobbi telek Szandaszőlősön. A telekre az áram bevezetve,az öntözést fúrott kút biztosítja. A telken található egy kis faház,melyben nyáron ottalvás is lehetséges.
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Kecskemét,
3 millió Ft
Telekméret: 3 870 m2
Telek eladó!
Kecskemét és Hetényegyháza között a miklóstelepi út közelében eladó  zártkerti övezetben lévő, 3870 nm-es szántó megnevezésű terület. 110 nm építhető rá!!!! Van kérdése? Nézzük meg együtt!
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Kecskemét,
1.5 millió Ft
Telekméret: 1 791 m2
Telek eladó!
Kecskemét és Hetényegyháza között a miklóstelepi út közelében eladó zártkerti övezetben lévő, 1791 nm-es szántó megnevezésű terület. A szántó mellett megvásárolható még 2079 nm-es szintén zártkerti terület + 2 M Ft-ért. Van kérdése? Nézzük meg együtt!
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Kecskemét,
2 millió Ft
Telekméret: 2 079 m2
Telek eladó
Kecskemét és Hetényegyháza között a miklóstelepi út közelében eladó zártkerti övezetben lévő 2079 nm-es szántó megnevezésű terület. A szántó mellett megvásárolható még 1791 nm-es szintén zártkerti terület + 1,5 M Ft-ért. Van kérdése? Nézzük meg együtt!
1
2
3
4
5
6
7
»