Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó zártkert
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Zártkert, Somogyjád,
1.2 millió Ft
Telekméret: 2 364 m2
Állapot:
Az ÁlomKuckó Ingatlanközvetítő Iroda eladásra kínál Somogyjád zártkertjében egy 1135 m2 alapterületű kert és út, valamint egy 1229 m2 alapterületű kert és gazdasági épület, út megnevezésű ingatlant. Az ingatlanok egymás mellett találhatóak, és lehetőleg egyben kerülnek értékesítésre. A gazdasági épület kb. 35-40 m2-es, mely alatt fele részben borospince található. Az akár lakható épületben található berendezési és felszerelési tárgyak a vételár részét képezik. Az ingatlanokon ezen kívül további melléképületek, kiülő, termő gyümölcsfák, veteményes, és szőlő is található.   Irányár: 1,2 mFt Azonosító: 20013 Érdeklődni: Kulcsár Judit 30/964-2924, 82/451-454
Saját zöld terület

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Győr,
3.6 millió Ft
Telekméret: 612 m2
Állapot:
Győrszentivánon Hobbi Kert eladó!
Győrszentiván zöldövezeti részén eladó össz. 612 nm  művelési ág alól kivont Zártkert!  Madárcsicsergős környezet? Megtalálta. Csendes,nyugodt környék?  Megtalálta. Villany? Igen Víz? Vert kútról Körbekerített?  Igen És mindez  Győrtöl pár km-re  Győrszentiván-Kertvárosi részén az Öné lehet 10.5 méter utcafronttal. Megtekintené? Hívjon akár hétvégén is!    
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Vértesszőlős,
2.99 millió Ft
Alapterület: 20 m2
Baromállás dűlőben telek Eladó
Tatabánya, Baromállás dűlőben zártkerti 908nm telek Eladó! A telken víz, villany van. Van rajta 20nm-es garázs. A telek zártkerti besorolású. Körbe kerített. Szőlővel telepített és gyümölcsfák vannak rajta. A szőlőn évente 500-800L bor van. Zártkertben építendő lakóházra is jár a CSOK! Közelben iskola, üzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár, buszmegálló, Tatabánya 5percre. További kérdésekkel vagy a megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Irányár, Kérem, tegye meg ajánlatát. Csak készpénzre vehető meg. Azonosító: 101273
Saját zöld terület

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Győr,
1.99 millió Ft
Telekméret: 1 823 m2
Győrszentiván-Nagyhegyben telek eladó!
Győrszentiván-Nagyhegyben  1823 nm telek várja leendő  gazdáját!  Megközelíthetősége aszfaltos úton történik. Az utcában a vízvezeték kiépítésre került,a gázbekötés is folyamatos. A telken jelenleg néhány gyümölcsfa van. Besorolását tekintve művelési ág alól kivont zártkert! Ajánlom a hobby kertek kedvelőinek, és befektetési lehetőségként egyaránt!   Irodánk Győr és 30 km es vonzáskörzetében keres eladó családi házakat, és állapottól függetlenül panellakásokat  Ügyfelei részére!  
Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Győr,
2.8 millió Ft
Telekméret: 2 100 m2
Győrszentiván Akácos út Telek eladó!
Győrszentivánon  az Akácos út  központhoz közeli részén  eladó egy 2100 nm telek. Az utcában a vízvezeték, gáz már be van kötve, de a szóban forgó teleknél még nincs. Ennek a költsége az  új tulajdonosra vár!  A telek állandóan lakott  övezetben található . Az utcában egyre több új ház épül, jelenleg is folyik egy nagy beruházás az utca elején. Jelenleg a telken kisebb akácfák találhatók. Egy kis tereprendezéssel Ön egy igazi zöldövezeti telken, madárcsicsergős környezetben  pihenheti ki hétköznapi fáradalmait.  Hívjon  és mutatom!!          
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Tatabánya,
2.5 millió Ft
Alapterület: 30 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Szerkezetkész
Eladásra kínáljuk a Baromállás dűlőben található művelés alól kivont zártkerti ingatlant. A telken, amely 1254nm nagyságú, 2db fúrt kút, valamint öntözőrendszer és egy szerkezet kész ingatlan található.Az épületben pince, padlás található, villanyvezetékek felújítva, 6 m3-es emésztővel kialakítva.A telken, amely teljesen körbekerített gyümölcs és diófák találhatóak.Amennyiben felkeltetttem az érdeklődést, várom hívását! Azonosító:1144
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Tárnok,
7 millió Ft
Alapterület: 24 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Tárnokon, a Szőlőhegyi úton 859 nm-es telek eladó!
A Sóskúti úttól 600 méterre, zártkerti ingatlan eladó. A telek osztatlan közös, saját szorgalmi útról közelíthető meg. Található rajta egy felújítandó épület, amely a térképkivonaton is fel van tüntetve! Közművek közül a víz került bekötésre, gáz és villany az utcában van, a csatorna nem érhető el még. Csendes, fejlődő, biztonságos környék, állandó lakosokkal. Bevásárlási lehetőség, buszmegálló sétával megközelíthető. A 722-es buszjárattal Budapest Etele tér 35 perc alatt elérhető. Kitűnő vétel akár befektetési célból is!      
Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Bicske,
2.39 millió Ft
Alapterület: 10 m2
Eladó telek Bicske Baboshegyen!
Eladó Bicske Baboshegyen egy 864 nm-es zártkert! A telek viszonylag sík és gondozott, néhány gyümölcsfával. A kilátás csodálatos, a levegő szintén. Megközelíthetősége akár Bicske, akár Csabdi felől télen-nyáron egyszerű. A Bicske M1 autópálya lehajtó csak másfél km. Az ingatlanhoz tartozik egy kb 10 nm-es szerszámos tároló egy apró pincével. Víz és villany a telek előtt. A környék életvitelszerűen lakott, így akár egy családi ház felhúzására is alkalmas. Hívjon, hogy segíthessek! Görgényi Ferenc +36301907088
Eladó Zártkert, Hajdúböszörmény,
800 000 Ft
Telekméret: 2 000 m2
Eladó zárt kert Debrecentől 20 km-re, Bodaszőlő Lórántffy kert részén. 2000 nm telken egy 16 nm-es faház áll (cserépkályhás, nem téliesített), és egy 10 nm-es hozzá épített kamra található. A telken 2 fúrt kút, 2 villanyvételi lehetőség van. Csatornázva nincs. A kert szépen rendben tartott, vegyes gyümölcsök teremnek rajta. (Abból készült már sok fincsi lekvár, befőtt és házi pálinka.)
Áron alul

Azonnal költözhető

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Győr,
5.45 millió Ft
Alapterület: 25 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Szerkezetkész
Szobák: 1 szoba
Újvárosban zártkerti ingatlan eladó
Győr Újvárosban, Pósdombon eladó egy szerkezetkész állapotban lévő, teljesen alápincézett téglaépület,  nagy, de gondozásra szoruló, lehetőségeket biztosító telekkel. Kertészkedne, szeret barkácsolni? Itt a lehetőség!   A házhoz 954 nm telek tartozik, minden oldalról kerített, 3%-os beépíthetőséggel. A rajta lévő félkész kisház 25 nm alapterületű de igény szerint tovább bővíthető, teljesen alápincézett, jelenleg félkész állapotban. Villany és víz a telken elérhető, az épület riasztóval biztosított. Könnyen megközelíthető helyen található, akár folyamatos ottlakásra is alkalmas kész állapotában.    Alakítsa kedvére, azonnal birtokba vehető! 
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Nyíregyháza,
3 millió Ft
Telekméret: 2 296 m2
Ságvári kertvárosban telek eladó
Nyíregyházán, a Ságvári kertváros kedvelt utcájában  található ez a telek, de már zöldövezeti résznek számít! Kiváló adottságokkal rendelkezik, mely akár teniszpálya kialakítására is alkalmas, vagy akár telephelynek is ideális. Ha lát benne fantáziát hívjon bizalommal!  
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Kecskemét,
4.5 millió Ft
Telekméret: 1 050 m2
Eladó telek
Kecskemét szélén, falusias környezetben, csendes zsákutcában lévő zártkerti telek eladó. Fúrott kút és villany a telken, vezetékes víz és gáz a telek előtt. 3 %-os beépíthetőség. Van kérdése? Nézzük meg együtt!
1
2
3
4
5
6
7
»