Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó műhely
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Műhely, Szolnok,
150 millió Ft
Alapterület: 368 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szolnokon Kamion mosó eladó
Szolnokon a 4 számú út mellett Kamion mosó eladó. A terület nagysága más vállalkozás beindításásra is alkalmas. Maga a mosó egyrészt alkalmas kamionok valamint személy autó mosására is. A terület teljes közművel ellátott. Az épületben elkülönült funkció szerinti irodák, öltözők, mosdók találhatók. Ajánlom befektetők, új üzleti vállalkozást beinditók részére. A hirdetésben szereplő információk az Eladótól származnak. Pontosságukért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon telefonon. Irányár: 150M Érd: 30 963 2077
Eladó Műhely, Nagytarcsa,
36.45 millió Ft
Alapterület: 168 m2
Műhely eladó Nagytarcsa 168 m2 sarok ipari ingatlan üzem raktár telephely
ELŐJEGYZÉS! Eladó egy új építésű 168 m2-es sarok elhelyezkedésű műhely, ipari társasházban Nagytarcsán, az M0-ás autóút közelében, 2022 II félévben történő átadással. A képek a korábbi 29 db elkészült és értékesített épületben készültek. Az eddig átadott fejlesztésekben 195 egység lett kialakítva, 150 vállalkozás számára. A berendezés opcionálisan kérhető, nem része az alapárnak. A leválasztott önálló albetét, üzemi és raktározási célokra egyaránt alkalmas. Teljes közművel és mérőórákkal ellátott ipari ingatlanhoz, 27,1 méter széles parkolására alkalmas homlokzat tartozik. Az ingatlan 9,57 x 17,55 méteres alapterületű galériázható, széles ipari kapuval és személyi bejáróval felszerelt. Kamionnal az egész épület körbejárható. Korszerű szendvicspanel csarnok „A” energiatanúsítvánnyal rendelkezik! Belmagasság 5,3 – 7,7 m között. Területen bármely termelő, kereskedelmi és szolgáltató tevékenység végezhető (kivétel néhány nagyon zavaró speciális tevékenység). Ár: 36,45 Millió Ft.+ ÁFA. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 14 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző ipari kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek ipari ingatlanokkal kapcsolatban, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Műhely, Budapest, XXII. kerület,
176 millió Ft
Alapterület: 1 094 m2
Állapot:
Üzem műhely eladó Nagytétény Budapest 1094 m2 telephely XXII. kerület
Eladó egy 1094 m2-es műhely/üzem tevékenységre alkalmas ipari ingatlan XXII. kerületben Nagytétényben főútvonalon. Osztatlan közös tulajdon ez a budapesti telephely ahol KÉT Tulajdonos működik, aláírt és térkép melléklettel ellátott használati szerződés mellett. Saját telek terület 2523 m2, közös személy és teherbejárat mellett. Két épület egyenként 547 m2-es egyenként, és egy fedett udvar részel összekötött. Épületeket nagyobb üzemi, és kisebb tároló és szociális helyiségekkel felosztva használják. Belső válaszfalak bonthatók, belmagassága 3-3,5 méter szerelvények függvényében. A telephely saját fűtéssel rendelkezik. Az ipari ingatlan GKSZ övezetben található nem zavaró hatású gazdasági tevékenység végezhető benne. 12 tonna feletti járművel, behajtási engedély nélküli elérhető, de nem kamionok fogadását szolgálja a jelenlegi bejárat és a terület kialakítása. A létesítmény M0-ás körgyűrűről és BKV tömegközlekedéssel egyaránt elérhető. Irányár: nettó 176 Millió Ft. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 14 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Műhely, Tárnok,
40.94 millió Ft
Alapterület: 197 m2
Építési mód: Acélszerkezetes
Állapot: Új építésű
Eladó műhely Tárnokon 197 m2-es üzem raktár köztes ipari társasházban
Eladó egy új építésű 197 m2-es műhely Tárnokon, az M7-es autópálya mellett épülő ipari társasházban. A kivitelezés 2021. májusában indult, és a tervezett befejezés 2021 december. Erre a telekre 9 db nagy épületben egyenként 8-10 db egység kerül kialakításra, önálló helyrajzi számmal, közmű csatlakozásokkal, és saját használatú (albetét homlokzata előtt kb. 5,0 méter mélységben) parkoló területtel amely 57 m2. Az első hat épület már elkelt, építésük folyamatban. A műhely alapterülete kb. 11,35 x 17,35 méter amely 4 méter széles ipari kapuval és személyi bejáróval lesz felszerelve. Acélvázas tartószerkezettel és szendvicspanel oldal falazattal, valamint tetőpanelekkel rendelkező ipari ingatlan belmagassága 5,3 – 7,7 m. Kamionnal az épület minden oldalról körbejárható. A létesítmény területén szinte minden ipari, kereskedelmi és szolgáltató tevékenység végezhető. Ár: nettó 40,94 Millió Ft. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 14 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Műhely, Békéscsaba,
125.5 millió Ft
Alapterület: 465 m2
Békéscsabán eladóvá vált frekventált helyen egy autószerelő műhely. Tehermentes.Azonnal birtokba vehető.  Irányár:125,5Mft Tel:06-30-562-1659 Nyilvántartási szám: 6154   Főbb tulajdonságok: Telek területe: 2 095 m2 Bruttó beépített 487 m2, nettó 465 m2 közmű-ellátottság: villany, víz, gáz, közcsatorna 2015 évben engedélyezett terv alapján épült és 2016 évben használati engedélyt kapott a korszerű tehergépkocsik javítására alkalmas szerelő műhely. A telek szabályos téglalap alakú. Beépítettsége 23,24 %. Telekhatárok kerítettek, falazott kerítéssel, acél szerkezetű kapukkal. Két bejárati ajtó, az egyiken a személyi forgalom a másikon a járműforgalom. A csarnok 6,94 m gerincmagasságú, egyhajós kialakítású, enyhe nyeregtetővel fedett épület.  Ingatlan helységei: szerelőtér 420,31 m2, iroda 8,51 m2, öltöző 6,72 m2, előtér, teakonyha, kazánház, fürdő, WC  Ha még nem sikerült eladni lakását,házát,üzlethelyiségét kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, Békés megyében, hogy Ön minél hamarabb beköltözhessen álmai otthonába. Értékbecslés, helyszíni felmérés,tanácsadás. Energetikai Tanúsítvány Készítése.Hitelek  ügyintézése. Ha kérdése van vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant kérem keressen bizalommal a 06-30-562-1659 számon.    
Eladó Műhely, Máriakálnok,
135 millió Ft
Alapterület: 402 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Élelmiszergyártásra, feldolgozásra a legjobb választás!
Az osztrák és a szlovák határtól 20 percre, logisztikailag kiváló elhelyezkedésű helyen, élelmiszergyártási területen azonnal üzemeltethető ingatlant kínálunk. Meglévő vállalkozás bővítésében, indításában gondolkodóknak kötelező megnézni ezt az ingatlant. Minden készen van a kezdéshez. Az ingatlan kiválóan alkalmas édesipari- (pl: cukrászat), készétel-, tejipar- (pl: sajtgyártás), reform- vagy bioélelmiszer előállításra, feldolgozásra. Az 1370m2-es területen két fő épületet találunk. A lakóház és az élelmiszergyártó műhely mellett találunk még két garázst kisteherautók részére és egy személyautó garázst. A 302m2-es, újszerű állapotú műhelyben található a gyártó, feldolgozó rész, az előírásoknak mindenben megfelelő kialakítással. A műhelyben két hűtőkamra és egy fagyasztókamra működik, csomagoló-, előkészítő-, mosogató-, alapanyag tároló, stb. helyiségek. Női- és férfi öltöző, zuhanyzó, wc-k. A gyártó helyiség klimatizált. Az épület alatt 117m2-es pince is található, raktározásra, tárolásra. A lakóház 100m2 alapterületű, 3 szoba + nappali kialakítású, hőszigetelt, gázfűtéses épület, felújított burkolatokkal, remek állapotban. Jól használható saját lakhatásra, de tökéletes alkalmazottak lakhatásának biztosítására is. 2 fürdővel, 3 hálószobával rendelkező házban több ember is elfér. Az épület alatt teljes pince található. Önállóan is bérbe adható. Műhely bővítés esetén bevonható a tevékenységbe is. Működő, kiépített kamerarendszer a teljes területen, riasztórendszer is kiépítve. Gázfűtés, radiátor is padlófűtés kombinációban. Ipariáram, gázvezeték kiállás több helyen. Lehetőség van az ingatlan bérlésére is. Az élelmiszergyártó üzem bérlése 1.200.-Euró/hó összegben van megállapítva. Tökéletes választás, hogy egy sikeres vállalkozás működjön itt! Nézze meg!  
Eladó Műhely, Környe,
34 millió Ft
Alapterület: 130 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Többfunkciós műhelycsarnok eladó!
Környe Irtáspusztán kínálok megvételre egy 130 m2 alapterületű téglából épült műhelycsarnokot. Az ingatlan 1992-ben épült azóta is a jelenlegi tulajdonosa használja. Rendkívül sok tevékenységi kört ki tud szolgálni a méretéből adódóan. Több bejárata van, akár több kisebb területre is osztható. Jelenleg csak egy kisebb iroda került leválasztásra belőle. A belmagassága 5,4 m az épület széleinél,  középen a 6,5 m-t éri el. Akár egy kamion is be tud állni az épületbe. Jelenleg autószerelő műhelyként funkcionál, akna és emelők találhatóak benne. Gépekkel és szerszámokkal felszerelt, melyek külön megállapodás során értékesítésre kerülhetnek. Víz, gáz  és áram van az épületben, a fűtése fekete sugárzóval megoldott. A tető szigetelt. A teljes hozzá tartozó telek mérete 1800 m2, a telken még két kisebb épület található.  Irtáspuszta Környe külterületén található, Oroszlány és Tatabánya közelsége ideális lehet bármely vállalkozás műhelye, raktára számára. Könnyen elérhető az M1-es autópálya vagy Székesfehérvár is. Tekintse meg, állapodjunk meg a vételárban!  
Eladó Műhely, Szolnok,
300 ezer Ft
Alapterület: 2 400 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot: Új építésű
Szolnokon,épülő ipari csarnok eladó
ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ , SZENDVICSPANELBŐL ÉPÜLŐ ,IPARI CSARNOK AZ ÚJSZÁSZI ÚTON (HRSZ 15709/16). TELJES NETTÓ ALAPTERÜLETE: 2X1.200 M2, AMELY MEGVÁSÁROLHATÓ EGYBEN ÉS KÜLÖN KÜLÖN IS.  A CSARNOKOKHOZ TARTOZIK 2X127 M2 IRODA+VIZESBLOKK ESETLEG ÖLTÖZŐ. A CSARNOK BELMAGASSÁGA 9,00 M DARUKONZOL KIÉPÍTVE. AZ IRÁNYÁR MŰSZAKI TARTALOMTÓL FÜGGŐEN: 250-300.000,-FT+ÁFA/M2 PROJEKT TERVEZETT INDÍTÁSA: 2021. 05.30. ÉRDEKLŐDNI: +36204041899 -S TELEFONSZÁMON LEHET.A hirdetésben szereplő információk az Eladótól származnak. Pontosságukért felelősséget nem vállalunk!  
Eladó Műhely, Budapest, XXII. kerület,
120 millió Ft
Alapterület: 500 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Eladó műhely Budafokon!
Eladó Budafokon egy 800 nm-es telken található 500 nm-es csarnok épület. Az épület egy része téglából épült, másik része könnyűszerkezetes. Fűtéséről gázkazán gondoskodik radiátorokkal. Külön női és külön férfi mosdók, zuhanyzók, öltözők rendelkezésre állak. Irodahelyiség kialakítható. Az ingatlanban 8 éve bérlők vannak, egy fém megmunkáló, forgácsoló üzem működik, ők igény szerint maradnának tovább, ezért befektetőknek, vállakozóknak is megfelelő lehet. További információ telefonon!   Irányár: 120 MFt.   Bíró Zoltán +3630 815 2502
Eladó Műhely, Kiskunfélegyháza,
49.9 millió Ft
Alapterület: 1 044 m2
Állapot: Felújítandó
Kecskemét központjától 20 percre, Kiskunfélegyháza közelében, ELADÓ 1040 nm-es, (18x58m) két szintes épület, 2,50 m-es belmagassággal. Hivatalosan, a térképen és tulajdoni lapon is feltüntetve! Bármiféle termelőmunkára üzemcsarnoknak, kereskedelmi lerakatnak, vagy raktározásra is alkalmas lehet! (Sőőőt, mindenre IS!)  Főútról nyíló, bekerített telken több melléképület, termény-takarmánytároló,  ....és nem mellékesen, egy 140 nm-es, 5 szobás, kétgenerációs családi ház található. 1980-as építésű téglaház, vegyes tüzelésű központi fűtéssel.     KÉT INGATLAN EGY ÁRÁÉRT!   Ha valaki kevesli a 6000 négyzetmétert, a körülötte lévő  kb 3 hektár is megvehető! Van kérdése? Nézzük meg együtt!
Jó közlekedéssel

Eladó Műhely, Kópháza,
27 millió Ft
Alapterület: 204 m2
Építési mód: Tégla
Karosszérialakatos műhely frekventált helyen
Kópházán, frekventált helyen, évtizedes múlttal rendelkező, bejáratott autófényező- és karosszérialakatos műhely eladó.   A vállalkozás tágas, állandó magyar és osztrák ügyfélkörrel rendelkezik és igény szerint teljes felszereléssel is megvásárolható, így ha a tevékenység folytatásra kerül, nem kell a nulláról kezdeni.   A 204 nm-es, 5 beállós, részben lakóingatlanná minősített épület 998 nm-es telken helyezkedik el, kialakításából adódóan más tevékenységek folytatására is alkalmas lehet.      
Jó közlekedéssel

Eladó Műhely, Százhalombatta,
35 millió Ft
Alapterület: 650 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
#BATTA #IRODA #IDŐSEKOTTHONA #ÜZLETHELYISÉG #MŰHELY #OKTATÁS #LEHETŐSÉGEK
Százhalombattán, GKSZ-3-as övezetben, 2 szintes, 650 nm-es hasznos alapterületű, felújítandó épületek, különböző méretű telkekkel, külön HRSZ-okon, 35 millió Ft-tól eladók, akár egyben is!      Az összesen 34.260 nm-es területen fekvő épületegyüttes szálláshely és sporttelep jelleggel funkcionált.   Az ingatlanok ára előzetes értékbecslői szakvélemény alapján, DE AZ ALATT lett megállapítva!    A 13X30 méteres épületeken, bár az utóbbi években az állagmegóvási munkálatok elmaradtak, szerkezetileg rendben vannak, megfelelő szakemberrel ellenőrizhetők.   A terület, az épületek  felújítás után ideálisak lehetnek:   idősek otthona, iroda, üzlet, telephely, műhely, logisztika, vendéglátás, oktatás és egyéb számos szolgáltatás, kivétel MUNKÁSSZÁLLÓ létesítésére.       A fotók között látható egy, a már teljeskörűen felújított, hasznosított épület. Tulajdonosa a felújítás részleteiről, költségeiről szívesen tájékoztatja az érdeklődőket.   Árak: + Épület 850 nm-es telken: 35 millió/db + Épület 1200 nm-es telken: 37 millió/db + 900 nm-es telek: 10 millió + Épület 1250 nm-es telken: 43 millió  + Épület 14.000 nm-es telken: 135 millió (CSAK A TELJES TERÜLET MEGVÁSÁRLÁSA ESETÉN ELADÓ!)       Kérdéseire az esti órákban és hétvégén is szívesen válaszolok!   ÚJRATERVEZÉS? SZÁZHALOMBATTÁRA HALADJUNK TOVÁBB EGYENESEN!   Hívjon bizalommal!   Törköly-Gazdag Gábor Egyenes Ingatlan
1
2
»