Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó üzlethelyiség
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Üzlethelyiség, Miskolc,
18 millió Ft
Alapterület: 120 m2
Állapot: Felújítandó
Vállalkozna? Eladásra kínáljuk Miskolcon, az Avasi Borangolásnak is helyt adó avasi pincesorok közt, kiváló frekventáltsággal rendelkező, vendéglátó egységet. Az épület két szintből áll. A korábbi vendéglő a földszinten helyezkedik el, melyhez tartozik két mellékhelyiség, egy raktár és kettő darab nagy pince. A felső szint igény szerint használható lakásként, de átalakítással a vendéglátó egység bővítésére is alkalmas. Az ingatlantól 15 méterre egy jelenleg is jól menő étterem üzemel. Ez előnyt jelenthet az Ön által tervezett vállalkozás vendégkörének kialakítása folyamán is. Ne maradjon le! Hívjon és nézze meg!
Eladó Üzlethelyiség, Jászberény,
7.9 millió Ft
Alapterület: 25 m2
Építési mód: Vályog
Jászberényben a piac mellett üzlethelyiség eladó!
Eladó 25 nm-es üzlethelyiség Jászberény központjában, a piac mellett. Akár befektetésnek is kiváló lehetőség. Fűtése gázkonvektoros, saját vízellátással, WC közös használatra külön épületben.  Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!
Eladó Üzlethelyiség, Nagykanizsa,
470 millió Ft
Alapterület: 4 000 m2
Építési mód: Acélszerkezetes
Állapot: Újszerű
Bejáratott bútoráruház Európa kapujában, Nagykanizsán eladó (Furniture store)
Nagykanizsán, logisztikai szempontból egyedülálló földrajzi elhelyezkedésű, 15 éves múlttal, csaknem 300 ezer lakosú piaci vonzáskörzettel rendelkező bútoráruház eladó, amely magas minőségi színvonalú bútorokkal áll a vásárlók, valamint a mintegy 80 magyar és külföldi üzlet beszállítójaként, szakmai partnereként rendelkezésre. Az áruház a régió (Zala, Vas, Somogy megye) legnagyobb bútoráruháza. Kedvező konjunktúrális helyzetet teremt az áruház számára Keszthely, Hévíz, a Balaton déli partjának és Somogy megye nyugati területének a dinamikus fejlődése. A minőségi kínálatot a fő beszerzési piacok garantálják: Németország, Lengyelország, Olaszország, kisebb részben Taiwan, Kína.  A 2005-ben épült ingatlan adatai: 5907 nm telek, a felépítmény 2 szintes, szintenként 2000 nm, összesen 4000 nm-es. A telek beépíthetősége még nincs teljesen kihasználva. Az épület vasbeton szerkezetű, kőzetgyapot szendvicspanel tégla burkolattal. Az alsó szint belmagassága 4,2 m (raktár), a felső szint 3,5 m (eladótér).  Az épület klimatizált, teherliftes. Az áruház megvehető ingatlanként, de céggel együtt is. (Ez nyilván kedvezőbb alkupozíciót jelent a vevő számára). A cég nyereséges és a cég stabil, mélyülő kereskedelmi kapcsolatai révén európai elosztóbázis létrehozásával tovább bővíthető.   Részletesebb információért kérem, hívjon!   Mobile: +36 30 815-1501 Dr. Opitz Éva   Descripton in English: https://mail.google.com/mail/u/1/#search/gabor%40szanyig.hu/FMfcgxwDrRSjMVXhtVPHrNjgKJrVwfFB?projector=1&messagePartId=0.1   Descripition in German: https://mail.google.com/mail/u/0/#sent/QgrcJHsBqxvQkSTqkcDXHtFrclZnbBTPFBG?projector=1&messagePartId=0.7   Descripiton in Chinese: https://mail.google.com/mail/u/0/#sent/QgrcJHsBqxvQkSTqkcDXHtFrclZnbBTPFBG?projector=1&messagePartId=0.7          
Eladó Üzlethelyiség, Budapest, XIII. kerület,
25 millió Ft
Alapterület: 50 m2
Állapot:
Melegkonyhás engedélyekkel rendelkező, 15 éve működő ÉTTEREM - KIFŐZDE AZ ÚJLIPÓTVÁROSBAN ÜZEMELTETŐ CÉGGEL EGYÜTT családi okokból ELADÓ!! A helyiség önkormányzati bérlemény, amelynek bérleti joga a bérlő és üzemeltető céggel, az üzemeltetéshez szükséges valamennyi engedéllyel, továbbá az összes berendezéssel és felszereléssel átadó, a vételár ezeket foglalja magába. Havi bérleti díja 102.000.-Ft, a bérleti jog egyéves bérleti díj megfizetésével 15 évre megváltható.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Üzlethelyiség, Budapest, VI. kerület,
12 000 €
( 3 991 800 Ft )
Alapterület: 350 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Emelet: Földszint
Szobák: 1 szoba
Teréz körúton üzlethelyiség 350 nm kiadó!
Teréz körúton üzlethelyiség 350 nm kiadó!   12000€+áfa   Budapest VI. kerület Oktogonon, Teréz körút részén , utcai bejáratú és kirakatú 350nm-es, üzlethelyiség kiadó.   A Teréz körút forgalmas, a belváros szívében helyezkedik, igen szép régi építésű ingatlanokkal, és az üzletek igényesen kialakított üvegportállal rendelkeznek.   Az ingatlan felújítandó amit a bérlő saját maga alakíthat ki. Opcionálisan a pince rész 600nm is bérelhető plusz költségért. A víz,villany,gáz saját néven van ami a bérlőt terheli.     Az ingatlan két részre is osztható igény szerint ezt a bérlő alakítja tetszés szerint.Az ingatlan alkalmas,többek között bankok, ügyfélszolgálati irodák, élelmiszerbolt, stb. számára , kiváló elhelyezkedése miatt.       Az ingatlan 3 vagy 6 havi kaució esetén költözhető. Minimum bérlési idő 5 év. A pince rész ami igény esetén bérelhető 3000€+áfa/hó. A felújítás alatt a tulajdonos elengedheti a bérleti díjat de a kaució szükséges.
Eladó Üzlethelyiség, Szentlőrinc,
35 millió Ft
Alapterület: 175 m2
Állapot: Felújított
Szentlőrinc központjában eladó egy 175 m2-es, pár éve felújított, legutóbb gyógyszertárként funkcionáló, utcafronti üzlethelyiség. Helyiségek: - előtér - ATM helyiség - üzlettér - irodák - szociális blokk - raktárak Az épület földszintes, IMS szerkezetű, lapostetős, a 4 emeletes lakóépületekhez kapcsolódik. Pár éve teljes esztétikai és műszaki felújítás történt. Víz, villany, csatorna az épületben a gáz nincs bevezetve. A fűtés hőszivattyús, padlófűtésű. A nyílászárók műanyagok, az irodák laminált parkettásak, a többi helyiség kerámia burkolatú. Az egység klimatizált, riasztórendszerrel védett. A rajzon nem látható de jelzett, tűzgátlóajtóval leválasztott raktár is ide tartozik. Az ATM bankautomata helyiséget a bank bérli. Az elhelyezkedés, a láthatóság miatt népszerű helyen van, kiválóan alkalmas üzlet, bolt, iroda, egészségközpont de akár lakás kialakítására is. Egyéb részletekért jelezzen, szivesen adunk további felvilágosítást.
Eladó Üzlethelyiség, Miskolc,
18 millió Ft
Alapterület: 120 m2
Állapot: Felújítandó
Vállalkozna? Eladásra kínáljuk Miskolcon, az Avasi Borangolásnak is helyt adó avasi pincesorok közt, kiváló frekventáltsággal rendelkező, vendéglátó egységet. Az épület két szintből áll. A korábbi vendéglő a földszinten helyezkedik el, melyhez tartozik két mellékhelyiség, egy raktár és kettő darab nagy pince. A felső szint igény szerint használható lakásként, de átalakítással a vendéglátó egység bővítésére is alkalmas. Az ingatlantól 15 méterre egy jelenleg is jól menő étterem üzemel. Ez előnyt jelenthet az Ön által tervezett vállalkozás vendégkörének kialakítása folyamán is. Ne maradjon le! Hívjon és nézze meg!
Eladó Üzlethelyiség, Budapest, XVII. kerület,
5 millió Ft
Alapterület: 58 m2
Állapot:
Rákoskeresztúr központjában, Vendéglátó egység, BÉRLETI JOGA teljes berendezéssel együtt ELADÓ! A cég, e- tevékenység Üzletági része, és a tevékenységhez szükséges, összes engedélyekkel együtt 5.000.000 Ft -ért eladó. A vállalkozás nyereséges, 2020-ban pályázni is lehet vele. A bérleti jogot 2023.12.31 -ig lehet megvásárolni, ami MEGHOSSZABBÍTHATÓ! Havi bérleti díj 45.000 Ft /hó + rezsi. A bérléshez 2 havi kaució + 1 havi bérleti díj szükséges. Eddig bevezetett vendégkörrel rendelkező, jól működő kifőzde működött az üzletben, a környékbeliek örömére. A szolgáltatást a házias ételek mellett, GYROS sütésével, pizza készítésével lehet bővíteni. A GYROS sütő berendezés is rendelkezésre áll. A kis étkezde, a következő helységekből áll: - 13,8 m² üzlettér (étkezde) - 1,2 m² mosogató - 5 m² előkészítő - 0,8 m² raktár - 1,7 m² WC - ~ 4,8 m² nyitott tároló A külső hozzá tartozó nyitott tér kb. ~30 m² Az épület falazata tégla, lapos tetős, az üzlet portál, ~ 2,4 m. A kirakati nyílászárók vasajtó, ablak, a mellék helységekben, fa ablakok vannak. Az épület 2016 -ban teljes külső felújításon esett át. A fűtésről szieszta kályha gondoskodik, a meleg vizet villanybojler adja. A biztonságot riasztó berendezés biztosítja. A vállalkozást, a kiváló közlekedés, az ingyenes parkolás teheti vonzóvá, a finom ételek mellett. Ha szeretne egy bevezetett, forgalmas üzlet BÉRLŐJE lenni, hívjon bátran. A GDN HitelCentrum DÍJMENTESEN versenyezteti Önökért a bankok hitelajánlatait. Ismerje meg vissza nem térítendő állami támogatásokat! Ha az ingatlannal kapcsolatban bővebb felvilágosításra lenne szüksége, hívjon bizalommal, állok rendelkezésére! F.M.
Eladó Üzlethelyiség, Budapest, XIII. kerület,
31.5 millió Ft
Alapterület: 32 m2
Állapot: Felújított
Csak nálunk! Megvételre kínálok a Nyugati Pályaudvar vonzáskörzetében, a Szent István körúton egy földszinti, udvari bejáratú üzlethelyiséget, amely több éve fodrász szalonként üzemel. Az ingatlan egy rendezett, jó állapotú társasházban található, tulajdoni lapon üzlethelyiség megnevezésű, de igény szerint akár lakássá is átminősíthető. Jelenlegi kialakításában egy vendégtér és egy ebből leválasztott kis tárolóhelyiség illetve egy mellékhelyiség alkotja a 32 négyzetméter alapterületet. A társasháztól igény esetén bérelhető hozzá egy külső fedett tároló is, amely körülbelül 5 nm. A szalon folyamatosan karbantartott, esztétikai felújítása 2019 év elején történt meg, meleg vízellátásáról és fűtéséről kombi cirkó illetve villanybojler is gondoskodik továbbá egy inverteres klíma is be lett szerelve. Az irányár tartalmazza a tárolóban lévő beépített szekrényt és a konyhapultot, de a szalonberendezés megbeszélés tárgyát képzi, igény esetén megvásárolható a teljes bútorzattal is. Jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot! További információkkal kapcsolatban hívjon bizalommal! BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. O.ZS.
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Üzlethelyiség, Budapest, XVII. kerület,
19.9 millió Ft
Alapterület: 50 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
MEG~ÁLLÓ
..,  avagy pihentető üzlet:   egy buszmegálló mögött. Digitálisan kijelzi a várható érkezéseket. Tökéletes pihenőhely nem csak  5-10  perces, kis,  buszra váró pihenésekhez. Praktikus lehet egészséges gyorsbüfének, kávézó és/vagy salátabár kialakítására, de akár könyvesboltéra is, ahová be lehet ugrani egy gyors vásárlásra vagy előzetes olvasgatásra két busz érkezése között. Két hátsó bejáratánál ingyenes parkolóhelyek. Sürgőssége miatt áron alul, fix 19.9 milliós áron kerül értékesítésre egy 30 millióra szakértett-becsült, teljesen felújított, minőségi burkolatokkal és fenyőfalépcsővel, frissen újralakkozott Velux tetőtéri ablakkal,  mindkét szinten klímával felszerelt, jó cserepezésű sorházban, a 17. kerület egyik legnépszerűbb főútján és üzletsorán található, 2 kis üzletből egybenyitott, jelenleg mindkét oldalán tükrös tolóajtókkal elválasztható, 2 mosdós, 2x2 bejáratú, sok ablakos, lent 40 nm-es + a galérián 10 nm-es, ablakos, kényelmes irodaszinttel: irodának, kis létszámú edzőteremnek is alkalmas, gyönyörű, natúr parkettás, modern, egyszerűségében tökéletes üzlethelyiség. Hemrich Anikó: nulla-hat-hétszázhat-száznegyvenkettő-kilencötvenkettő : Eufória Ingatlan
Eladó Üzlethelyiség, Kecskemét,
20 millió Ft
Alapterület: 65 m2
Építési mód: Tégla
Emelet: Földszint
Kecskemét belvárosában 65 nm nagy üvegportálos iroda - üzlethelyiség eladó! 
Fiatal építésű társasház alján található üzlet-irodatér, egy vizesblokkal. Könnyű kiadhatósága miatt befektetésnek vagy saját célra magánorvosi rendelőnek, szépségszalonnak egyéb irodai tevékenységre is alkalmas.  Ha további információra van szüksége vagy szeretné megtekinteni hívjon!
Eladó Üzlethelyiség, Dunaharaszti,
800 millió Ft
Alapterület: 500 m2
Állapot:
Szobák: 5 + 2 szoba
RENDEZVÉNYHÁZ ÉS CSALÁDI BIRTOK ELADÓ DUNAHARASZTI SZÍVÉBEN! A nagy forgalmú Fő útról nyílik a mintegy 1000 négyzetméteres, kimagasló színvonalat képviselő rendezvényközpont, amely különböző méretű és tematikájú termeivel számos módon hasznosítható. Kialakítása sok lehetőséget kínál: kiválóan alkalmas privát rendezvények, céges találkozók, konferenciák, reprezentatív találkozók, esküvők, zenés-táncos rendezvények, koncertek helyszínéül. A számos funkciót betöltő épületnek nem csak belső elrendezése, hanem már a homlokzata is rendkívül feltűnő jelenség, amely megragadja az előtte elhaladók figyelmét. A tágas előkert térkövezett, 50-60 autó számára biztosít parkolóhelyet. Az épület bejárata mellett világos és szellős, kiülős terasz is helyet kapott. Az épület nagyterme szinteltolásos. Itt gálavacsora is tartható, köszönhetően a minden igényt kielégítő, rendkívül jól felszerelt konyhának. Ennek részét képezik az előírásoknak megfelelően kialakított tároló helyiségek, raktárak. Az előnyös kialakítású tereket olyan kisebb helyiségek egészítik ki mint a főbejárat mellett lévő, jelenleg ruhatárként funkcionáló terület. Az emeleten két különterem található, melyhez egy utcafrontra néző, nagy terasz is csatlakozik. Nem csak az emeleten, hanem a legalsó szinten is helyet kapott egy elegáns bárpulttal felszerelt, méretes különterem, amely kiválóan alkalmas nagyobb találkozók megtartására. Innen nyílik a 250 éves borospince, ahol hangulatos borkóstolók, borvacsorák tarthatók. Az alsó szinten találhatók továbbá a vendégek számára kijelölt, márvánnyal burkolt mosdóhelyiségek. A rendezvényközpont mellett foglal helyet egy kisebb épületegyüttes, amely bármilyen célra használható, legyen szó portaszolgálatról, mosodáról, gondnoki szállásról. Közvetlenül a rendezvényközpont mögött, attól elszeparáltan helyezkedik el az impozáns, 500 négyzetméteres polgári ház. Az ingatlan mintegy 3.500 négyzetméteres, festői szépségű telken fekszik, amelyet egy kerti tó és egy teniszpálya is gazdagít. Az 500 négyzetméteres, klimatizált, négy szobás, három fürdőszobás, szaunával, hatalmas medencével és 4 autó számára kialakított dupla garázzsal felszerelt otthon maximálisan kiszolgálja az ott élők igényeit. A birtokra a település egyik csendes, aszfaltozott utcáján keresztül lehet bejutni, de akár a rendezvényközpont udvarán keresztül is megközelíthető. Bár a két ingatlan egymáshoz közel helyezkedik el, mégis intim távolságra vannak egymástól. Ennek köszönhetően a családi ház lakói szeparáltan, háborítatlanul pihenhetnek a rendezvényház üzemelésétől függetlenül. Az épületegyüttes a város kellős közepén, egy gondozott, parkos-fás területen fekszik. A birtokot a szomszédos kertek veszik körül, kellemes, meghitt környezetet biztosítva. Az automata öntözőrendszerrel ellátott, zöld pázsitos park változatos cserjékkel, fákkal dúsan telepített. A családi ház 20 éve, prémium minőségű alapanyagok felhasználásával épült, márvány és tölgyfa padlóval. Nagy belmagasságú, barokk stílusú nappalija a dupla lépcsővel barátságos hangulatú, egyben kényelmes és tágas egy nagy család számára is. A nappaliból nyíló, 80 négyzetméteres, északkeleti tájolású wellness helyiségben - amelyben 9 méter hosszú, 2,5 méter mély medence is található - egy szauna, masszázs-zuhanyzó és pihenő részleg is helyet kapott. A tágas konyhából a rendkívül világos étkező nyílik, ahonnan kiléphetünk a kényelmes teraszra és a reggeli kávénkat a napsütésben élvezhetjük. A földszinten található a szintén nagyon világos és tágas dolgozószoba is, amely kandallóval felszerelt. Az emeleti részen kaptak helyet a hálószobák, összesen négy. A ruhák tárolásáról egy tágas gardróbszoba gondoskodik. Az emeleten még két fürdőszoba, egy mosókonyha és egy kertre néző erkély is található. A pinceszintre kiszolgálóhelyiségek (háztartási helyiség, kazánház) kerültek. A kényelmet biztosítja az automatizált kapu-vezérlés is, míg a biztonságról a távfelügyeletre bekötött, nyitásérzékelős védelmi rendszer gondoskodik. A két külön garázsban összesen négy autó fér el. Az építkezés során a tulajdonosok mind gépészetileg, mind építőanyagok tekintetében a magas minőségre és a maximális komfortra törekedtek. A ház 44 cm-es Porotherm téglából épült és többrétegű hőszigetelt nyílászárókkal, árnyékolástechnikával, intelligens hőszabályzóval, valamint nagy teljesítményű szellőztetőrendszerrel lett ellátva. A hűtést klíma biztosítja. A fűtést kombináltan működő, kondenzációs gázkazán szolgálja ki, melyhez radiátor- és padlófűtés kapcsolódik. . ​A két ingatlan vételára 800,000,000 Ft, amely az alábbiakat tartalmazza: - Rendezvényház - Gondnoki épület - Családi ház - 4 állásos garázs - nagyjából 7.000nm telekterület További részletekért és megtekintési szándékával keressen a hét bármely napján!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»