Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó iroda irodaházban a+
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Iroda irodaházban A+, Miskolc,
79.9 millió Ft
Alapterület: 274 m2
Állapot:
Szobák: 4 + 1 szoba
Eladó Miskolc belvárosában, a Széchenyi utcában (a Bató ház szomszédságában), egy JÓ ÁLLAPOTÚ, 274m2 alapterületű, 2. emeleti, iroda és üzlethelyiség. Az ingatlanhoz tartozik az önálló helyrajzi számmal rendelkező, 315m2 bruttó alapterületű padlástér is, melynek irányára: 20 MFt. A több, saját helyrajzi számmal rendelkező helyiség átminősítése és tetőtérrel bővítése után, három belső kétszintes lakás vagy ettől függetlenül akár egy önálló, nagyobb tetőtéri lakás is kialakítható. Kiváló infrastruktúrájának köszönhetően jelenlegi funkciójában is remekül hasznosítható. Ezért egyaránt ajánlom magánszemélyeknek, vállalkozóknak, vállalkozásoknak, cégeknek, illetve fejlesztőknek. Vevőink részére INGYENES bank semleges hiteltanácsadás és ügyintézés. Párhuzamosan a vásárlással eladná az ingatlanát, de nem tudja hol kezdje? Hívjon bizalommal!
Eladó Iroda irodaházban A+, Budapest, II. kerület,
47.9 millió Ft
Alapterület: 66 m2
Állapot:
Szobák: 1 + 2 szoba
CSAK AZ IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN! II. kerületben a Pasaréti úton, nagyon frekventált részen, 2004-ben épült igényes kivitelezésű, liftes 2 x 7 társasházban, 66 m² alapterületű, IRODA / ÜZLETHELYISÉGET kínálunk eladásra. Az ingatlan akadálymentesen a társasház földszintijéről közelíthető meg, maga az iroda a terepviszonyok miatt, félszuterén ( angol aknás ) kialakítású. A támfal variálásával a jelenleginél is világosabbá tehető a helyiség. Lakássá átalakítás - átminősítés megoldható. Az iroda jelenlegi kialakítása szerint, 1 + 2 irodarészből áll, további helyiségek, méretek, elrendezés az alaprajzon látható. Riasztó, kaputelefon, klíma berendezés, továbbá biztonsági kamera a társasházban kiépítésre került. Külön hideg-meleg vízóra és villanyóra, házközponti fűtés egyedi mérővel, közös költség: 42.000 Ft./hó amely tartalmazza a fűtés átalánydíjat is! Igény esetén az irodabútor megbeszélés alapját képezi. Az ingatlan részletes ismertetése és bemutatása, előre egyeztetett időpontban lehetséges, amelyet nagyon rugalmasan kezelünk, akár HÉTVÉGÉN is. További kérdéseivel kapcsolatban várom a jelentkezését. Amennyiben Önnek a vásárláshoz szüksége lenne hitelre, babaváró kölcsönre, lakástakarékra, stb., kezdeményezheti a kapcsolatfelvételt bankfüggetlen hitelügyintézőinkkel, teljesen DÍJMENTESEN. 21 év szakmai tapasztalattal rendelkezem, eladó vagy kiadó ingatlana értékesítése vagy bérbeadása esetén, készséggel állok az Ön rendelkezésére is, keressen bizalommal. Tehermentes, birtokbaadás az adásvétel napjától: 60 nap. Az ingatlan irányára: 47,9 MFt.
Eladó Iroda irodaházban A+, Miskolc,
34.8 millió Ft
Alapterület: 85 m2
Állapot:
Megvételre kínálok Miskolc frekventált részén két egymás mellett elhelyezkedő, mégis teljesen különálló irodahelyiséget. Befektetőknek kiváló lehetőség, jelenleg megbízható bérlők használják az irodákat, akik szívesen maradnának is a megszokott helyükön, ha valaki így szeretné megvásárolni az ingatlanokat. Az épület 2004-ben épült, téglaszerkezetű, albetétenként önálló gáz, elektromos- és vízbekötéssel rendelkezik. Az irodák kiválóan felszereltek, risztórendszer, telefon, internet és vezetékes telefonhálózat is biztosított. Az ingatlanokokhoz teremgarázs hely is megvásárolható, melynek ára: 3.990.000 Ft+ ÁFA A két helyiség kizárólag egyben eladó 34.800.000 Ft + ÁFA összegért. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.
Jó közlekedéssel

Eladó Iroda irodaházban A+, Budapest, II. kerület,
147 millió Ft
Alapterület: 114 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Luxus
BUDAPEST 2. KERÜLET ÁRPÁD FEJEDELEM ÚTJÁN PANORÁMÁS IRODA
Épület: 114 m2 BUDÁN PANORÁMÁS IRODA Budapest II. kerületében a Duna parton Prémium minőségű iroda eladó az épület 4. emeletén. Az utcai irodából a Dunára, Margit-szigetre, nyílik kilátás, mely riasztóval és klímával szerelt. Az épület patinás állapotának visszaállítása mellett került korszerűsítésre. Frekventált elhelyezkedéséből adódóan a tömegközlekedés néhány perces sétával elérhető. Bevásárlási-, szórakozási-, és szabadidős tevékenységhez számtalan alternatívát kínál a közvetlen környezet. A magas színvonalú irodát ajánlom befektetőknek valamint olyan vállalkozások számára akiknek fontos a megjelenés. Amennyiben a fent leírtak felkeltették érdeklődését, kérem, hívjon!   Értéknövelő tulajdonságok Riasztó, Recepció, Irodának kialakítva, Panorámás kilátás, Légkondícionáló  
Eladó Iroda irodaházban A+, Pápa,
370 millió Ft
Alapterület: 1 543 m2
Állapot: Újszerű
Szobák: 23 szoba
KORSZERŰ, ENERGIATAKARÉKOS ÜZEMELTETÉSŰ IRODAÉPÜLET ELADÓ PÁPA, IPARVÁROS TERÜLETÉN! Az épület egy 2.584 m2-es telekterületen helyezkedik el. A három szintes irodaépület bruttó alapterülete 602 m2, a körülötte levő zöldterület 815 m2. A 2014-ben teljeskörűen átépített és felújított épület teljes hasznos alapterülete 1.543 m2, ebből kb. 1.200 m2 iroda, tárgyaló funkciót tölt be, a további 343 m2-en pedig a lépcsőház, folyosók, szociális és vizesblokkok kaptak helyet, valamint kazánház és tárolók. A földszinti és első emeleti szinten 16 iroda és 7 tárgyaló helyiség kapott helyet, a tetőtéri szinten 2 hatalmas nyitott -világos tér található, mely kiválóan alkalmas modern innovatív munkatér kialakítására. Az épület körül 43 gépkocsi számára van parkolóhely, térkövezett burkolattal, melynek felülete 1.166 m2. Az épület elsődleges hűtése-fűtése az ún."hőkocka", de a másodlagos fűtés lehetőség gáz-cirkó rendszerre alapoz. Az épületnek így alacsony az üzemeltetési költsége (600.000 Ft/év), mely az imént említett megújuló energiára alapoz, mint a tetőre szerelt napelemek és hőszivattyú rendszer, melyet kiegészít az épület 10 cm-es fal szigetelése és a korszerű nyílászárók. Az ingatlan aszfaltos közútról két bejáratról is jól megközelíthető. Irodaházként az épület megtérülési mutatója 1.500 Ft/m2 ár mellett kb.15 év. Az iroda munkásszállóvá történő alakításához kész tervek vannak. Ha az irodaépületet szálláshellyé alakítják (100-120 személyes munkásszálló), akkor a megtérülés kb. 8 év. Ennek a beruházási költsége kb. 50 millió Ft lenne. Az árban benne van a szomszédos terület és a raktárépületek is, mely további fejlesztési lehetőségeket biztosít a vevőnek. Irodai referenciaszám: Aj 401 További információkért forduljon hozzánk bizalommal és kérjük hivatkozzon irodai referenciaszámunkra!