Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó iroda irodaházban a+
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Iroda irodaházban A+, Sopron,
47.99 millió Ft
Alapterület: 123 m2
Állapot:
Szobák: 4 + 1 szoba
ÁRCSÖKKENÉS! Sopron belvárosában, az Erzsébet utcában ELADÓ egy 120 m2 -es, I. emeleti, 4+fél szobás nagypolgári lakás, mely kiválóan alkalmas ügyvédi vagy mérnöki irodának. Irányára 47.990.000 Ft. ID szám: 286244 Az épület homlokzata míves kidolgozásával és a szépséges utcára néző kilépőjével az utca legpazarabb épülete. A forgalmas belvárosi utcában számtalan iroda működik, a ház előtt parkolók, a közelben mélygarázsok találhatóak. Pár lépésre elérhetőek bankok, iskolák, hivatalok, posta, üzletek, buszmegálló és a pályaudvar is. A méretes ablakok nagy világosságot adnak a tágas belső tereknek. A fűtés gáz (cirkó) kazánnal történik. Ajánlom azoknak, akik frekventált helyen egy szép, nagystílű mérnöki vagy ügyvédi irodát szeretnének vásárolni. GDN hitelcentrumunk, 32 bankot versenyeztet és lebonyolítja a teljes ügyintézést. Számtalan variáció létezik, ezért kérje FÜGGETLEN szakértőnk személyre szabott, egyedi javaslatát! I speak English.
Eladó Iroda irodaházban A+, Pécs,
17.2 millió Ft
Alapterület: 45 m2
Állapot:
Szobák: 1 szoba
A belvárosban, a Király utca végén eladó egy 45 m2-es, földszinti, utcafronti üzlet-iroda. Az ingatlan egy munkatérből és 2 db vizesblokkból áll. Az épület keleti sarkán ide tartozik egy kb. 5-6 m2-es körben ablakos helyiség, ami tárolásra, értékesítésre és reklámcélra is kiválóan alkalmas. A fűtés gáz központi, a melegvizet villanybojler biztosítja. Az ingatlan azonnal birtokba vehető, a tulajdonviszonyok rendezettek. Irodának, rendelőnek, lottózónak, de más üzletnek is kiválóan alkalmas.
Eladó Iroda irodaházban A+, Pécs,
18.9 millió Ft
Alapterület: 42 m2
Állapot:
Szobák: 2 szoba
Pécsett a belvárosban, a Citrom utcában eladó egy 1. emeleti, 42 m2-es, 2 szobás azonnal költözhető iroda. előtér - mosdó-wc - konyha - szoba - szoba A fa nyílászárók jó állapotúak. A helyiségek kerámia burkolatúak. A fűtés távfűtés egyedi méréssel. Az ingatlan jelenleg irodaként van nyilvántartva, de kisebb átalakítással 2 szobás lakássá alakítható. A tulajdonviszonyok rendezettek, azonnal birtokba vehető.
Eladó Iroda irodaházban A+, Budapest, XX. kerület,
33.5 millió Ft
Alapterület: 52 m2
Állapot: Újszerű
Szobák: 3 szoba
Mediterrán lakópark sétáló utcájában eladó egy kiváló intrastukturájú iroda..Három helyiségből áll, előtte egy 30 m2-es terasz található. Várom hivását akár az esti órákban, de hétvégén is!
Eladó Iroda irodaházban A+, Pápa,
370 millió Ft
Alapterület: 1 543 m2
Állapot: Újszerű
Szobák: 23 szoba
KORSZERŰ, ENERGIATAKARÉKOS ÜZEMELTETÉSŰ IRODAÉPÜLET ELADÓ PÁPA, IPARVÁROS TERÜLETÉN! Az épület egy 2.584 m2-es telekterületen helyezkedik el. A három szintes irodaépület bruttó alapterülete 602 m2, a körülötte levő zöldterület 815 m2. A 2014-ben teljeskörűen átépített és felújított épület teljes hasznos alapterülete 1.543 m2, ebből kb. 1.200 m2 iroda, tárgyaló funkciót tölt be, a további 343 m2-en pedig a lépcsőház, folyosók, szociális és vizesblokkok kaptak helyet, valamint kazánház és tárolók. A földszinti és első emeleti szinten 16 iroda és 7 tárgyaló helyiség kapott helyet, a tetőtéri szinten 2 hatalmas nyitott -világos tér található, mely kiválóan alkalmas modern innovatív munkatér kialakítására. Az épület körül 43 gépkocsi számára van parkolóhely, térkövezett burkolattal, melynek felülete 1.166 m2. Az épület elsődleges hűtése-fűtése az ún."hőkocka", de a másodlagos fűtés lehetőség gáz-cirkó rendszerre alapoz. Az épületnek így alacsony az üzemeltetési költsége (600.000 Ft/év), mely az imént említett megújuló energiára alapoz, mint a tetőre szerelt napelemek és hőszivattyú rendszer, melyet kiegészít az épület 10 cm-es fal szigetelése és a korszerű nyílászárók. Az ingatlan aszfaltos közútról két bejáratról is jól megközelíthető. Irodaházként az épület megtérülési mutatója 1.500 Ft/m2 ár mellett kb.15 év. Az iroda munkásszállóvá történő alakításához kész tervek vannak. Ha az irodaépületet szálláshellyé alakítják (100-120 személyes munkásszálló), akkor a megtérülés kb. 8 év. Ennek a beruházási költsége kb. 50 millió Ft lenne. Az árban benne van a szomszédos terület és a raktárépületek is, mely további fejlesztési lehetőségeket biztosít a vevőnek. Irodai referenciaszám: Aj 401 További információkért forduljon hozzánk bizalommal és kérjük hivatkozzon irodai referenciaszámunkra!
Eladó Iroda irodaházban A+, Kecskéd,
39.9 millió Ft
Alapterület: 163 m2
Állapot:
Szobák: 2 szoba
Multifunkciós ingatlan keresi új tulajdonosát! Az eladó több tevékenységre is alkalmas ingatlan Kecskéd központi részén helyezkedik el! Tökéletes választás akár vállalkozás, összeköltözés, munkásszálló létesítésére! Itt az alkalom arra, hogy megtervezze jövőjét egy kiszámítható reális értéken történő ingatlan vásárlása kapcsán! Befektetésnek is remek alkalom, hogy vagyonát gyarapítsa! Az ingatlan főbb paraméterei: - emeleti szinten: 2 apartman került kialakítása - alsó szinten: banki, biztosítói, üzleti, kereskedelmi vagy egyéb szolgáltatói tevékenységre alkalmas helyiségek találhatók! - az ingatlan egy része alatt pince, háztartási helyiség és tároló van. - az alsó szint átalakítható akár tartós lakhatási célra is, melyhez kisebb-nagyobb helyiségek és vizes blokkok állnak rendelkezésre. - közművek: vezetékes ivóvíz, villany (éjszakai, nappali, ipari áram) földgáz, csatorna. Extrák: - páncélszekrény - kamera rendszer 8 kamerával - tűzvédelmi jelzőberendezés - klíma (hűtő, fűtő) - akadálymentesített - riasztórendszer - apartmanok emeleti szinten az alsó szinttől külön megközelíthető Az ingatlan Tatabánya és Oroszlány között helyezkedik el. Jó közlekedéssel rendelkezik, busz, vasút. Lakóközösség: kultúrált lakosok, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszer boltok állnak rendelkezésre! Tekintse meg és tegyen vételi ajánlatot! Az ár alkuképes!