Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Zártkert, Szatymaz
#190400404
16.7 millió Ft
Alapterület 50 m2,  3 157 m2-es telken
Szobák száma 1 szoba + 1 félszoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújított
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kertkapcsolatos
  • Zöldövezeti
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Téliesített zártkert

Ha csendre, természetközelségre vágyik ...

 

Akkor Önnek ajánlom megvásárlásra Szegedtől 10 perce Szatymazon a Jánosszállási kertsoron található dupla méretű zártkerti ingatlant. 

Az ingatlan a Földhivatalban művelési ág alól kivett terület és gazdasági épületként van nyilvántartva összesen 3157 négyzetméteren, mely két telek összevonásával jött létre. Ezáltal kiválóan alkalmas kisebb gazdálkodásra, hobbi tevékenységre. 

 

Mivel a területen a vezetékes gáz, víz, rendelkezésre áll a jelenlegi tulajdonosok ezt kihasználva az elmúlt években az 50 négyzetméteres lakóépületen több korszerűsítést végeztek, így alkalmassá tették az egész éves ott tartózkodásra. 

Sor került az épület külső szigetelésére, a nyílászárók cseréjére, radiátoros cirkó fűtés kialakítására, a villanyhálózat újra húzására, a konyha korszerűsítésére. Ezáltal belsőépítészetileg, két személynek alkalmas kislakás hangulata lett. 

A napi életteret növeli a pince mely háztartási helyiségként funkcionál, a terasz és a műhely. 

 

A kertben gyümölcsfák, szőlőtőkék és konyhakerti zöldségek, állattartásra alkalmas ólak, abszolút egészséges falusias életvitelt biztosítanak. A környezet ős fás erdőszéli hangulatú, a szomszédok barátként üdvözölik egymást. Az ingatlan aszfaltos úttól és a buszmegállótól kb. 800 méterre található. 

 

Ha szeretne ilyen környezetben, egy garzon panellakás áráért ingatlant vásárolni, hívjon és kérjen időpontot! 

Kocsis Ágota ingatlanértékesítő 

☎0️⃣6️⃣3️⃣0️⃣2️⃣0️⃣7️⃣4️⃣1️⃣9️⃣2️⃣ 

IngatlanVlog 

Az adásvétel lebonyolítását teljes körű ügyintézéssel végzem ingatlanjogra szakosodott ügyvéd, független banki tanácsadó közreműködésével. 

 

Kapcsolat

Kocsis Ágota

Vezető értékesítő (Szeged)

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter