Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Téglalakás, Debrecen
#112402498
84.5 millió Ft
Alapterület 80 m2,  499 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Átlagos
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Fűtés: Cirkó

Részletes leírás

Különleges ajánlat a Nagyerdőn!

Abban az esetben eladó külön-külön is,ha mindkét lakásra egyidőben történik az adásvételi szerződéskötés,ez esetben 94,5 MFt - 84,5 MFT az irányár.

Befektetésnek külön kiadható lakások vagy kétgeneráció részére vagy akár egy bontás után telekként is hasznosítható!

A tulajdoni lapon egy családi ház,mégis az építéskor lépcsőházzal két külön lakássá alakított ingatlan eladó,egy 499 m2-es telken,garázzsal. A pince is több részre osztott és mind a 3 része külön zárható. Az ingatlan szintenként 80 m2-es, 2+1 szobás,spájzos elrendezésű,faparkettás,a felső szint erkélyes.

A különbség a két lakás között:A felső szinten néhány éve a gázfűtés cirkóssá lett alakítva, beépítésre került egy klíma,a fürdőszobát is újították és egy szobában műanyag nyílászáró lett beépítve. Az alsó szinten a gázfűtés mellett egy cserépkályha is található.

Az ingatlan tégla falazatú,a 60-as évek végén épült,lapos tetős,kivűlről 10 cm hőszigeteléssel ellátott és a tető is szigetelt.A víz és gáz bekötés a teljes épületben felújított, a gáz külön körön fut,a víz almérős.

Tehermentes,rövid idő alatt birtokba vehető.

Az ár normális keretek között alkuképes!

Abban az esetben eladó külön-külön is,ha mindkét lakásra egyidőben történik az adásvételi szerződéskötés,ez esetben 94,5 MFt - 84,5 MFT az irányár.

Kapcsolat

Nagy Nikolett

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter