Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Téglalakás, Budapest, VII. kerület, Nyár u
#676602588
91.5 millió Ft
Alapterület 72 m2
Szobák száma 2 szoba + 1 félszoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújított
Emelet 3. emelet

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Klímás hűtés-fűtés
  • Szintek száma: 3
  • Komfort: Dupla komfort

Részletes leírás

ELADÓ egy AirBnB-re kialakított és a házközösségtől már AirBnB engedéllyel rendelkező, a bulinegyed közepén lévő, LAKBERENDEZŐ által tervezett, műszakilag és Esztétikailag teljesen felújított, 72 m2-e

ELADÓ egy AirBnB-re kialakított és a házközösségtől már AirBnB engedéllyel rendelkező, a bulinegyed közepén lévő, LAKBERENDEZŐ által tervezett, műszakilag és Esztétikailag teljesen felújított, 72 m2-es modern lakás Budapest VII. kerületében a Nyár utca 5 szám alatt. A 3 szobás, bútorozott lakás a Blaha Lujza tér és az Astoria között a Rákóczi úttól egy sarokra, az Araz Hotel mellett helyezkedik el.

A lakásban 2 hálószoba, amerikai konyhás tágas nappali található. Divatos, minőségi bútorok, új nagy képernyős TV. A konyha modern, egyedi gyártású, teljesen gépesített, légkondicionált. LED lámpák és LED hangulatvilágítás. A prémium burkolatokkal és szaniterekkel kivitelezett két fürdőszobából az egyik zuhanyzóval és vendég WC-vel, a másik fürdőkáddal, WC-vel és mosógéppel felszerelt. Minden szoba világos, benapozott, utcai elhelyezkedésű. A lakás riasztóval szerelt, nagy sebességű internet és kábeltévé bekötve. A lakásban új kondenzációs kazán lett beépítve, vízóra beszerelve.

A lakás egy nagyon szép, gondozott ház harmadik emeletén helyezkedik el.

Kiváló infrastruktúra. Biztonságos negyed a VII.kerületben, ahol számtalan hotel, étterem, kávézó, bolt helyezkedik el és a város jelentősebb látványosságai, a zsinagóga, múzeumok is megtalálhatók.

Kényelmes otthon lehet Budapest központjában üzletemberek, házaspárok vagy akár egy család számára is.

A lakás azonnal beköltözhető.

Kapcsolat

Gönczi József

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter