Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Családi ház, Szigetszentmárton
#107002805
45 millió Ft
Alapterület 190 m2,  1 441 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kilátás: Kertre néző
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Komfort

Részletes leírás

Szigetszentmártonban, közlekedés szempontjából a legjobb helyen,   gyalog 3 percre a HÉV-től, eladó egy 1950-ben épült, nagyon jól karbantartott 160m2 -es + 30 m2 üzlet m2-es  tégla családi ház, pincével, teljes épület felett járható, pakolható padlással,  jó állapotú garázzsal, gazdasági épületekkel, borospincével.  A borospince hőmérséklete állandó, mai napig jól használható. A ház saroktelken helyezkedik el, a másik utcáról való bejárással egy vendéglátó ipari egység is kapcsolódik a házhoz. Az üzlet két évvel ezelőtt még működött, de mivel szerves része a háznak, így nagyon könnyen egybe nyitható. Így a megnövelt alapterület 190 m2. A ház nagyon autentikus, a kert hangulata magával ragadó. 
A ház fűtéséről cirkó gondoskodik radiátoros fűtéssel, a meleg vizet bojler adja.
Az udvar, ami szépen rendben tartott 1441 m2.
A lakásba előszobán keresztül lépünk be, innen étkező és konyha nyílik. A padlásfeljáró az étkezőből közelíthető meg. A kellemes méretű szobák egy folyosóról nyílnak. A fürdőszoba, ami 2013-ban fel lett újítva szintén itt található.
Az üzlet könnyen feléleszthető, hisz két évvel ezelőtt még a település apraja nagyja ide járt meccset nézni. Tartozik hozzá egy raktár, vizesblokk, illetve egy pince.  A kerthelyiség még őrzi a régi nyári esték hangulatát. Ha valaki nem üzleti célra használja, akkor vendégháznak, nyári konyhának, külön lakrésznek is alkalmas.
Aki nyugodt életre vágyik, egy kellemes településen, egy nagyon jó hangulatú házban, annak érdemes megnéznie. A modern életvitelhez szükséges  egy kis modernizálás, de aki kedveli a régmúlt idők hangulatát, azonnal is költözhető, hisz a rendszeres karbantartásnak köszönhetően minden jó állapotban van.

 

Kapcsolat

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter