Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Családi ház, Dunaharaszti, Bezerédi-lakópark
#107003736
203.9 millió Ft
Alapterület 249 m2,  668 m2-es telken
Szobák száma 6 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Újszerű
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kertkapcsolatos
  • Kilátás: Kertre néző
  • Fűtés: Hőszivattyú
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Szintek száma: 1
  • Komfort: Luxus
  • Energetika: A++
  • Internet: Optikai

Részletes leírás

Dunaharaszti Tópart mellett mediterrán luxus családi ház eladó

TÓPART mellett kétszintes NAPPALI + 5 hálós, CSODÁLATOS MEDITERRÁN CSALÁDIHÁZ ELADÓ, IGÉNYES környezetben!

Dunaharaszti legkedveltebb részén, a Bezerédi lakóparkban, csendes, zöld környezetben, eladó 249 nm-ÖNÁLLÓ CSALÁDIHÁZ, ALACSONY REZSIVEL, DUPLA GARÁZZSAL, HATALMAS TERASSZAL!!

Az ingatlan 2013-ben magas minőségben épített, az építkezés folyamata teljes egészében a tulajdonos felügyelete alatt zajlott. A ház fiatal kora ellenére frissen felújított állapotú. A felújítás kiterjed: teljes belső festés, új konyhabútor és gépesítés, új fűtésrendszer kiépítése villamos áram bővítése, lámpatestek cseréje.
A házat kiváló elrendezés jellemzi. A földszinten előszoba, amerikai konyhás nappali kandallóval, walk-in zuhannyal és szabadon álló káddal ellátott fürdőszoba, 2 hálószoba (amelyből az egyik tovább osztható), háztartási helyiség külön wc-vel került kialakításra, tároló.
Az emeleten 2 db hálószoba, fürdőszoba zuhannyal és wc-vel valamint egy hatalmas szabadidőszoba található, amelyből igény szerint további szobák leválasztása lehetséges. A hatalmas tér házimozi kialakítására, egyéb aktív szórakoztató berendezések (csocsó asztal, darts, biliárd asztal, társasjáték asztal) elhelyezésére adhat kiváló lehetőséget, de akár home-office helyiségként is használható.

Parkolás 2 férőhelyes fűtött garázsban lehetséges, valamint az udvaron további 1 autóval is. Az ingatlan előtti murvás területen az érkező vendégek számára is van parkolóhely.

Az ingatlan teljes egészében körbejárható. Az öntözés fúrt kútról költségmentesen megoldható. A kert parkosított, a hátsó részen gyepszőnyeggel füvesített, az intimitást magasra nőtt tujasor garantálja.

MŰSZAKI ADATOK
Alap: beton sávalap
Főfal: 38-as porotherm tégla
Hőszigetelés: 12 cm dryvit
Födém: betonfödém
Fedés: Bramac beton cseréphéjalás
Nyílászárók: 3 rétegű műanyag Rehau ablakok, alumínium redőnyökkel, szúnyoghálóval
Fűtés: újonnan beüzemelt hybrid fűtésrendszer, 12 KW-os Gree hőszivattyúról (3 év garancia) és 24 KW-os Immergas kondenzációs gázkazánról üzemeltetett, az egész házban padlófűtés hőleadással. A hőszivattyú "H" tarifára kötve, hozzá a háztartási melegvíz tároló mellett 300 literes puffertartály kapcsolódik, így a fűtési költség rendkívül kedvező. A hőszivattyú és gázkazán fűtési energiaforrása manuálisan választható, így tetszőlegesen térhetünk át a legoptimálisabb fűtési alternatívára.
A nappaliban kandalló került kiépítésre.
Világítás: LED lámpák, világítótestek
Áram: 3x32 A + külön 3x32A H tarifa
Klíma: alsó és felső szinten inverteres klíma

Szívből ajánlom minden olyan érdeklődőnek, akinek fontos a minőség és kényelem feltétlen párosítása, a környék adta végtelen csend, a hangulatos kert, a biztonságos és barátságos lakóközösség, a jó közlekedés és, valamint a városhoz való pár perc alatti közelség.
Várom hívását! Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, hamarosan visszahívom! Hétvégén és esténként is nyugodtan kereshet bizalommal!

Független, ingyenes hitel-CSOK ügyintézéssel segítem kedves Ügyfeleimet, igen kedvező hitelekkel 2024-ben!


Ha az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanját, ebben is nagyon szívesen segítek. Az Ingatlancorner kft. igen alacsony közvetítői díjjal, a legmagasabb színvonalon képviseli az Ön érdekeit.

Ellenőrzött partnerként várom megtisztelő bizalmát! 

https://partner.ingatlan.com/lazar.hajnalka



Kapcsolat

Lázár Hajnalka

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter