Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Téglalakás, Nagykovácsi, Zsíroshegyalja
#200801058
149.9 millió Ft
Alapterület 117 m2,  521 m2-es telken
Szobák száma 4 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújított
Emelet Földszint

További paraméterek

  • Kilátás: Kertre néző
  • Fűtés: Kondenzációs kazán
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Összkomfort
  • Internet: Optikai
  • Akadálymentesítés: Részben akadálymentesített

Részletes leírás

Eladó földszintes luxus családi ház Nagykovácsiban!

VARÁZSLATOS HELYEN, EGYEDI IGÉNYEK SZERINT FELÚJÍTOTT CSALÁDIHÁZ IGÉNYESEKNEK!
 

INGATLAN HELYSZÍNE
A Nagykovácsi egyik legszebb részén elhelyezkedő családiház Zsíroshegy tetején, csendes, gyermekbarát környezetben fekszik. A II. kerületből sűrűn közlekedő 63-as busszal vagy autóval is megközelíthető. A közelben megtalálható minden, ami a mindennapi élethez szükséges: élelmiszerbolt, hangulatos éttermek, iskola, óvoda, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, ha pedig egy kellemes sétát tennénk vagy sportolási lehetőségeket keresünk a közelben található hatalmas erdős részen erre is van lehetőségünk.
 

HÁZ JELLEMZŐI
A ház az elmúlt évek során került felújításra, minden igényt kielégítő magas minőségben.
A házat a Jegenye utca felől lehet megközelíteni, itt egy kovácsoltvas kapun keresztül juthatunk a telekre. 
A kapun belépve balra található a kocsibeálló, amely egy autó tárolására alkalmas és könnyen fedetté tehető.
A hátsó kertben helyet kapott egy jakuzzi, grill sütő, bográcsozó és egy melléképület is, amely plusz pakolási lehetőséget biztosít az itt lakók számára. A teljes kertben öntözőrendszer került beszerelésre, ezzel is megkönnyítve a kert gondozást. Az elmúlt években történt teljes kertrendezés során kiváló minőségű gyep és több növény is ültetésre került, így az új tulajdonosnak erre már csak a zöld környezet által biztosított nyugalmat kell élveznie.
A komfortos hőmérsékletről és meleg vízről gáz-cirkó gondoskodik, amely vezeték nélküli termosztátról vezérelhető, valamint a nappaliban található dísztéglából épített, hőálló üveges kandalló is használható fűtési és sütési célra egyaránt.

Az összes nyílászáró a legjobb minőségű hő és hangszigetelt üvegezésű és fa anyagból készült.

Kisgyermekes család igényeihez szabva belül több helyen is találhatóak egyedi beépített szekrények és több külön bejáratú háló került kialakításra, de mégis légies életterek maradtak a beáramló természetes fénynek, illetve a megannyi egyedi hangulat világításnak köszönhetően.

Igény esetén a ház könnyedén tovább bővíthető a padlás felé +1 szinttel, a helyi építési szabályzat szerint az alsó szintre 20%-os, a felsőre pedig 15%-os beépíthetőség vonatkozik a telek méretéhez viszonyítva, ezáltal további majdnem 80 m2-rel megnagyobbítható.

PARKOLÁS
Az utcában ingyenesen lehet parkolni, valamint a kertben kialakításra került egy udvari beálló, ami egy autó tárolására alkalmas.
 

Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Kapcsolat

Németh Gábor

Tulajdonos

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter