Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Szálloda, panzió, Nyíregyháza, Sóstófürdő
#700800116
550 millió Ft
Alapterület 1 162 m2
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Tégla
Állapot Kiváló
Emelet nincs megadva

További paraméterek

Részletes leírás

Nyíregyháza legszebb részén eladó egy gyönyörű Hotel és Étterem

Nyíregyháza legszebb részén a Sóstói erdő és a Nyíregyházi Állatpark közelében eladásra kínálok egy rendkívül igényes megjelenésű 1162 m2-es 11 szobával és óriási rendezvényteremmel rendelkező Hotelt és Éttermet.

Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően egy igazán remek befektetést rejt magában.

 

Az ingatlan jellemzői:

Az épületben 11 db modern, kényelmes, minden igényt kielégítő 2 ágyas szoba került kialakításra melyek mindegyike síkképernyős műholdas TV-vel, minibárral van ellátva a kellemes tartózkodásért Nyíregyháza városában.

A földszinten 1 szoba akadálymentesített, a többi 10 szoba pedig az emeleten található, melyet egy elegáns körlépcsőházból tudunk megközelíteni. A keleti fekvésű szobákhoz nagyobb erkélyek kapcsolódnak, a nyugati oldalon lévő szobákhoz pedig francia erkélyek kerültek kialakításra.

Az ingatlan teljesen felszerelt, felújított, modern konyhával rendelkezik.

 

A hangulatos étterem 120 fő befogadására alkalmas, melyek esküvők, konferenciák, családi és egyéb rendezvények lebonyolítására alkalmas.

Az épületben helyet kapott egy különterem, mely 40 fő befogadására képes, valamint egy tárgyaló + kerthelyiség, mely 6-8 főt tud kiszolgálni. A vendéglátó egység a kialakításának köszönhetően az üzleti életben is fontos szerepet kapott.

 

Az épület körül térkőburkolat található. A belső udvarban 20 db gépkocsi beállására alkalmas parkolóhely lett kialakítva. A telek hátsó-oldalsó részén füves terület és műfűvel borított kis terasz létesült.

 

Az épület igényes, modern, a mai kornak megfelelően kialakított vendéglátó egység, műszaki és esztétikai állapota kiváló, amely rendelkezik működési engedéllyel, valamint kereskedelmi tevékenység nyilvántartásba vételével.

 

Az ingatlan teljes felszereléssel, berendezéssel együtt eladó, mely a vételár részét képezi.

 

Az ingatlan vételára: Nettó 550.000.000 Ft. 

További információért, műszaki tartalommal kapcsolatban kérem keressen bizalommal.

 

 

 

 

Kapcsolat

Szabó Andrea

Irodavezető

+36 30 164-2268
szaboandi86@gmail.com
Andrea Ingatlanok
andreaingatlanok.hu
Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter