Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Szálloda, panzió, Hegyeshalom
#679700273
84.5 millió Ft
Alapterület 380 m2,  500 m2-es telken
Szobák száma 10 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújított
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Áron alul
  • Azonnal költözhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kertkapcsolatos
  • Kilátás: Vegyes
  • Fűtés: Gázkazán
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Komfort: Dupla komfort
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Ritka befektetési lehetőség a közvetlenül a hegyeshalmi határátkelőnél!

Az M1-es autópálya mellett, a magyar-osztrák határátkelőnél, több részegységből álló vendéglátó- és szolgáltatóegység, több mint 380m2 beépített területtel,, 100m2 fedett-zárt terasszal keresi új tulajdonosát.

 

- A két önálló részből álló épületegyüttes rendkívül ideális kialakítású. 3 teljes szintből áll, pince+földszint+emelet.

- Lokációja kiváló, közvetlenül az M1-es autópálya kilépő oldalán, néhány száz méterre az országhatártól található ingatlan könnyen megközelíthető. Folyamatos átmenő forgalom biztosítja a jó üzemeltetési lehetőséget.

- Kiválóan alkalmas tranzit jellegű szálláshely biztosítására akár saját alkalmazottaknak, akár szerződéses partnereknek, egyéb vendégeknek. Az 500m2-es telken és környezetében 250-300m2 parkoló is kialakítható.

- A saroképület több mint 10 szobával rendelkezik amik a három szinten lettek kialakítva.Pincében közös zuhanyzóval, wc-kel. Földszinten közösségi terekkel, emeleten több szobával ahol a szobákhoz fürdő-wc tartozik. Korábban elsősorban étterem, vendéglátó és szórakozóhely működött itt. Konyhai kiszolgálás a pincében működő konyhából történt, a konyha most is rendelkezésre áll gépekkel együtt.

- Lakóingatlan(ok) beszámítása lehetséges.

- A 1994-ben készült tégla épület több felújításon esett át. Jelenlegi állapota is kiváló, a működéshez nem igényel azonnali teljes felújítást.

- 2012-ben egy átfogó műszaki felújítás és átalakítás történt. Vízvezeték, villanyvezeték, gázkazánok cseréje. Szobák, zuhanyzók, kialakítása, felújítása.

- Terasz is jól használható, fedett és részben zárt kialakítású. Külön bejáraton megközelíthető a pince a teraszról és az épületből is.

- A vételár nettó összegben került feltüntetésre. 89.5 millió Ft + Áfa. Igény esetén, értékegyeztetés után maradhatnak a saját tulajdonban lévő berendezéseket, konyhai gépeket, eszközöket, vendéglátásban használt ingóságok is.

- A teljes épület 3 szintből áll. Lehetőség van más funkció kialakítására is. A változatos, nagy átmenő forgalom miatt kiváló bázist kínál egy értékes vállalkozásnak.

- A fűtés két gázkazánról megoldott, minden épületrész fűtött. Víz-, gáz-, és villany ellátás két irányból megoldott, beállásonkénti mérőórával. Ez garantálja a folyamatos ellátás biztonságát.

 

Amennyiben a 679700273-as számú vendéglátó komplexum, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 70 322 2121 telefonszámon.

Kapcsolat

Bubla Zoltán

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter