Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Raktár, Szigethalom
#107003263
139.9 millió Ft
Alapterület 950 m2,  1 222 m2-es telken
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Tégla
Állapot Kiváló
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Fűtés: Gázkazán

Részletes leírás

Ipari raktárhelyiség Szigethalmon lakóövezeti részen

Szigethalom lakóövezeti részén, egy rendezett kulturált, aszfaltos utcában lévő, 1222 m telken fekvő, 3 szinten 950 m2-es, fittneszcentrumként működött épület eladó. Mivel teljesen beékelődik a lakóházak közé, így másféle profil is választható neki. Kitűnő választás magániskolának, egészségügyi intézménynek, bemutatóteremnek, egészségközpontnak és mindennek aminél fontos a rendezett nem ipari környezet, a lakóterület közelsége. A három szinten könnyedén kialakíthatóak lakások is. Így nem csak ipari felhasználásban érdemes gondolkodni. Egy kis kreativítással, ráfordítással csak a fantázia szab határt az épület hasznosításának.
Hatalmas parkolójának köszönhetően nem gond az épületbe érkezőknek a megállás.
Az épület minőségi, korszerű anyagokból, korszerű technológiával épült. A teljes falazat, szerkezet, nyílászárók kitűnő állapotban vannak.
A terület elosztása jelenleg fittnesz centernek megfelelő. recepció, hatalmas terek , öltözők, zuhanyzók, WC-k minden szinten. A felső szint kisebb helyiségekkel tagolt, itt szépségszalon, szauna, jakuzzi, masszázs rész működött. A szintek közötti lépcsők esztétikusak és jól használhatóak.
Fűtése: gázkazán radiátoros és padlófűtés rendszerrel. Minden szint klímával ellátott.
Hívjon bizalommal.
Azt ár irányár. Minden ajánlatot meghallgatunk. Célunk a közös gondolkodás. Nem árulni, eladni szeretnénk az ingatlant.

Kapcsolat

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter