Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Külterület, Dunaharaszti
#107003242
90 millió Ft
Alapterület 20 204 m2
Szobák száma nincs megadva
Építési mód nincs megadva
Állapot nincs megadva
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Internet: Optikai

Részletes leírás

Kifüggesztés nélkül megvásárolható külterületi telek eladó

Ritka lehetőség, aszfaltozott útról megközelíthető, minden közmű a telek előtt, Budapest határában!

Az Újhegyi lakópark közvetlen szomszédságában található, mely nagyon közel lesz a hamarosan megépülő BILK logisztika-Millenium telepet összekötő úthoz, M0 autó kapcsolat.
Ezen a területen egy olyan projekt megvalósításához lesz lehetőség, mely a szabadidős tevékenységekhez kapcsolódik, mint például lovaglás, állatsimogató, quadpálya stb.
Természetesen a területre építési engedély kérhető a fent említett tevékenységekhez szükséges épületek megvalósításához, akár egy 600 nm-es főépület, lakás, étterem, szálláshely is. (Dunaharaszti Város ehhez a tevékenységhez írásos hozzájárulását adta.)
A telek előtt az összes közmű megtalálható: víz, villany, gáz, csatorna, kábel tévé ezek bekötése, telepítése már az új tulajdonos feladata, de szakmailag tudunk segíteni.
A projekt megvalósítására a Ráckevei Földhivatal engedélyt adott.
Az egész terület művelésből kivonásra került.
A besorolása lehetővé teszi, hogy megvásárlás esetén azonnal névre írható legyen, nem kerül kifüggesztésre Dunaharaszti Város Önkormányzatánál.
Ha szeretne vállalkozni és ilyen jellegű tevékenység elkezdésében gondolkodik és nincs hól akkor ez a terület kiválóan alkalmas lesz álmai megvalósítására.

Kapcsolat

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter