Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Családi ház, Nagytarcsa, Öreghegy
#209001022
149.8 millió Ft
Alapterület 138 m2,  750 m2-es telken
Szobák száma 5 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Új építésű
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Jó közlekedéssel
  • Kertkapcsolatos
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Kertre néző
  • Fűtés: Hőszivattyú
  • Szintek száma: 1
  • Komfort: Dupla komfort
  • Internet: Optikai

Részletes leírás

Megvételre kínálunk Nagytarcsán, egy NAPELEMES, HŐSZIVATTYÚS, új építésű, három teraszos, 138 nm-es, 2 fürdős, 5 szobás, egyszintes, önálló családi házat.

Megvételre kínálunk Nagytarcsán, az Öreghegyen egy új építésű, NAPELEMES, három teraszos, 138 nm-es, 2 fürdős, 5 szobás, egyszintes, önálló családi házat. A ház tájolása és elosztása kiváló, tágas, világos, nyitott nagy terekkel rendelkezik.
Az ingatlan igényes kivitelezéssel, minőségi alapanyagokból, átgondolt tervezéssel, egyedi belső kialakítással készült, ahol a kényelem és az átgondolt tervezés mellett az energia takarékosság volt a fő szempont.
Az ingatlan 21 nm es garázzsal és három nagy méretű terasszal rendelkezik. A teraszok méretei: 14 nm, 19 nm és még egy 14 nm-es terasz. A ház fűtéséről hőszivattyú gondoskodik, ehhez társul egy napelem rendszer. Ennek köszönhetően a rezsi költségek minimalizálódnak. A ház egy 750 nm-es telken fekszik, további gépjármű beállási lehetőséggel.

 

Az egyszintes, földszintes ingatlan helyiségei:

Három terasz

Garázs

Gépészet

WC

Előtér

Közlekedő

Kamra

Konyha

Két fürdő

Dolgozó szoba

Három hálószoba

Étkező

Nappali

 

Ennél a beruházásnál most lehetősége van kompromisszumok nélkül egy olyan házba költözni, ahol Ön kiválaszthatja a hideg és meleg burkolatokat, szanitereket, valamint az egyéb kiegészítőket a családja legnagyobb megelégedésére, ez által személyre szabva álmai otthonát.

Az ingatlan biztonságos, kertes házas övezetben, Nagytarcsa legszebb részén az Öreghegyen található. Közlekedése busszal a cinkotai Hév megállóhoz megoldott, illetve az az M0-ás autópálya is rövid idő alatt elérhető.

 

Hitel, CSOK igénylésben díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére!

Várom megtisztelő érdeklődésüket.

 

Kapcsolat

Horváth Zoltán

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter