Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Üzlethelyiség, Nagykanizsa
#10820152
1.4 millió €
( 552 832 007 Ft )
Alapterület 4 150 m2,  5 907 m2-es telken
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Acélszerkezetes
Állapot Újszerű
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Fűtés: Fancoil hűtés-fűtés
  • Szintek száma: 2
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)

Részletes leírás

Bejáratott bútoráruház Európa kapujában, Nagykanizsán eladó (Furniture store)

Nagykanizsán, logisztikai szempontból egyedülálló földrajzi elhelyezkedésű, 15 éves múlttal, csaknem 300 ezer lakosú piaci vonzáskörzettel rendelkező bútoráruház eladó, amely magas minőségi színvonalú bútorokkal áll a vásárlók, valamint a mintegy 80 magyar és külföldi üzlet beszállítójaként, szakmai partnereként rendelkezésre. Az áruház a régió (Zala, Vas, Somogy megye) legnagyobb bútoráruháza. Kedvező konjunktúrális helyzetet teremt az áruház számára Keszthely, Hévíz, a Balaton déli partjának és Somogy megye nyugati területének a dinamikus fejlődése.

A minőségi kínálatot a fő beszerzési piacok garantálják: Németország, Lengyelország, Olaszország, kisebb részben Taiwan, Kína. 

A 2005-ben épült ingatlan adatai: 5907 nm telek, a felépítmény 2 szintes, szintenként 2000 nm, összesen 4000 nm-es. A telek beépíthetősége még nincs teljesen kihasználva. Az épület vasbeton szerkezetű, kőzetgyapot szendvicspanel tégla burkolattal. Az alsó szint belmagassága 4,2 m (raktár), a felső szint 3,5 m (eladótér).  Az épület klimatizált, teherliftes.

Az áruház megvehető ingatlanként, de céggel együtt is. (Ez nyilván kedvezőbb alkupozíciót jelent a vevő számára).

A cég nyereséges és a cég stabil, mélyülő kereskedelmi kapcsolatai révén európai elosztóbázis létrehozásával tovább bővíthető.

 

Részletesebb információért kérem, hívjon!

 

Ár: 1,4 M euro + áfa

 

 


 

 

Kapcsolat

Dr. Vincellér Zsuzsa

Ügyvezető, Jogász, Managing director

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter