Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Iparterület, Körmend
#207600017
1 millió €
( 395 829 987 Ft )
Alapterület 51 429 m2
Szobák száma nincs megadva
Építési mód nincs megadva
Állapot nincs megadva
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Jó közlekedéssel

Részletes leírás

Körmenden eladó iparterület

A terület fejlesztési telekként hasznosítható. Körmend Város Építési Szabályzatának rendelete szerint Gip-5 jelű ipari övezetbe tartozik, mely legfontosabb paraméterei: legkisebb telekméret: 2000 m2, legnagyobb beépíthetőség: 50%, legnagyobb épületmagasság 10 méter, legkisebb zöldfelület 25%.
A telken korábban ipari épület állt, mely tűzesemény következtében teljesen megsemmisült. A visszabontások a felszín felett teljesen megtörténtek. Az ingatlan minden oldalról kerített, a „Tesco bekötőút” felől kiépített útkapcsolattal rendelkezik. Felszíne megközelítőleg sík, trapéz alaprajzi kialakítású.
A terület rendezett, rajta értékelhető felépítmény nem található. Minden közmű csatlakozás a határoló utak felől kiépíthető, a telken korábbi közműállások nyomai felfedezhetők, azonban közműórákkal nem rendelkezik. A telek északkeleti sarkánál egy trafóállomás található, ez légvezeték hálózathoz kapcsolódik. Körmend külterület hrsz 0286/22, természetben Körmend nyugati részén, a 8-as számú (E66) út városi átvezető szakasza, a 86-os út (E65), a hrsz 0286/24 alatt nyilvántartott közút (Tesco áruház bekötőútja) valamint hrsz 0286/50 ingatlanok határolják. Külterület és belterület határán helyezkedik el, a külterületi besorolás az értéket érdemben nem befolyásolja, mivel az ingatlan már művelési ág alól kivett terület, a szabályozási terv szerint beépítésre szánt ipari terület.
Az ingatlan elhelyezkedéséből és méretéből adódóan leginkább logisztikai központ céljára hasznosítható, számos más lehetőség mellett.

Irányára: 25 EUR/nm

Kapcsolat

Madarász Norbert

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter